סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

lamah

New member
תודה לכולם

הבנתי, אני חושבת... FSA לבן הזוג רק אם הם נשואים, ולכן כל פוילעשטיק שהם מבקשים מכניס אותי פוטנציאלית לצרות מול הIRS. לא תודה.

Dr T noki

New member
המלצות לטיול בבוסטון וניו יורק

שלום לכולם, הגעתי בהמלצתה החמה של דבי היקרה

אני נוסעת בשבוע הבא לבדי, בלי הילדים והאיש (לצערי), לfellowship קצר של 5 שבועות בפרובידנס רוד איילנד. מחפשת המלצות לבוסטון וניו יורק לטיולים בסופי השבוע וכן באיזור. כבר חרשתי על גוגל כמובן אבל אין המלצה טובה יותר מהמלצת מי שגר באיזור

תודה ומועדים לשמחה!

metm98

New member
איזה סוג של טיולים את מחפשת? האם יש לך רכב?

אם את מחובבי הטבע (כמוני), כדאי להשתמש באפליקציה של alltrails לאיתור מסלולי הליכה באיזור שאת לא מכירה.
אם דווקא אורבניקה עושה לך את זה, המקסימום שאני מכיר זה סיבוב בבוסטון בקומון פארק, אולי קווינסי מרקט, וקינוח באקווריום (בלי ספינת הלוויתנים המאכזבת). לחילופין אפשר ללכת לאורך הצ'ארלס, לחצות לקייברידג ולבקר במוזיאונים של הרווארד.
ואם את גם חובבת אומנות, אז ה-MFA לעולם לא מאכזב.

Dr T noki

New member
יש רכב שכור ל5 שבועות

חובבת טבע, מוזיאונים, אומנות ומוסיקה.

למה הליוויתנים לא מומלץ?

תודה על ההמלצה לאפליקציה, כבר מנסה אותה

iris mom of two

New member
אוקי

נתחיל בפרובידנס
Federal hill - מסעדות! אוכל איטלקי מעולה במחירים עדיפים על בוסטון וניו יורק. RISD והמוזיאון (Rhode Island school of design). אם תהיי שם בתקופה של water fire אז זה חובה.
&nbsp
בוסטון:
לבזבז יום שלם על רק ללכת. קווינסי מרקט, רחוב ניוברי, הקומונס, לאכול ב La familiga gorgio בנורת' אנד. הMFA שווה בקור, אני קצת פחות אוהבת את הICA (institute of contemporary art), אבל אני לא בקטע של אומנות מודרנית. אפשר לעשות את הקטע ההסטורי של לעקוב על הפס האדום במדרכה - פרידום טרייל. יביא אותך לכל מני אתרים הסטוריים.
&nbsp
טבע: זה הקטע שלי. יש פארק מאד חביב ובטוח לחלוטין לבחורה לבד, בשם world's end בהינגהם. עולה משהו כמו $10 להכנס אבל זה גם תרומה. ואחר כך אפשר לאכול ארוחת דגים מסורתית ליד הים. זה לא מקום תיירותי מוכר מספיק לסימון וי, אבל ממש ממש נחמד שם.
&nbsp
&nbsp

Dr T noki

New member
תודה על כל ההמלצות

מה זה התקופה של water fire ? אני אהיה שם ב12/4-15/5

debby12

New member
מנהל
Freedom Trail?

זה הדבר השני שעשיתי פעם בבוסטון - הייתי שם רק פעמיים ופעם אחת היתה לצרכי עבודה בלבד.

ראיתי בטריפ אדוייזור טיול חינמי והרבה מאלה שכתבו שם ביקורות חיוביות ציינו שהמדריכים שם ציידו אותם בעוד טיפים ורעיונות. לא הבנתי איך זה בחינם - אלה מדריכים מתנדבים?

https://www.tripadvisor.com/Attract...y_Foot_Boston_Tours-Boston_Massachusetts.html

צפונית לבוסטון איזה שעה שעתיים נסיעה הייתי פעם במקום עם בתים היסטוריים עתיקים מראשית ההתיישבות בארה"ב שרבים מהם נגררו לאתר ממקומות קרובים לשם. היה נחמד. לא מצליחה לזכור איך קראו למקום - אולי פורטסמות'?

לטיולי טבע וכאלה - לדעתי די חייבים רכב... עם כל אפליקציות הcar sharing למיניהם אולי היום אפשר לארגן את זה בזול יחסית (?)

debby12

New member
מנהל
אה
אז Martha's Vineyard + Cape Cod

לא שמתי לב שיהיה לך רכב. אם זה המצב לדעתי כדאי מאוד סופ"ש במרתס ויניירד וקייפ קוד. מקסים שם באביב. זה שעתיים וחצי נסיעה מבוסטון.

debby12

New member
מנהל
אין לשם מעבורת שלוקחת עליה מכוניות?

הייתי שם פעם אחת לפני המון שנים ואני לא לגמרי זוכרת איך הגענו. מודה.

Fellowship

New member
דואר רשום ואישור מסירה

שלחתי את דו"חות המס בדואר רשום עם אישורי מסירה,
הדו"חות הפדרלים שנשלחו (לטקסס) כבר הגיעו ליעדן ואישורי המסירה נמצאים בדרך חזרה,
אך עבור הדו"ח שנשלח לסטייס (מרילנד), זה הסטטוס האחרון המופיע באתר,
אבל החלק המוזר הוא שאישור המסירה החתום דווקא הגיע (היום),
האם האתר פשוט לא מעודכן (אולי בשל ריבוי מעטפות שאולי מגיעות לכתובת הזו)?

In-Transit
March 31, 2018 at 8:50 am
Sorting Complete
ANNAPOLIS, MD 21411
The package is delayed and will not be delivered by the expected delivery date. An updated delivery date will be provided when available.
All sorting has been completed at the delivery unit for today's deliveries at 8:50 am on March 31, 2018 in ANNAPOLIS, MD 21411.

3rd CYR

New member
מאחלת לך שזה יגמר יותר בהצלחה מאשר אצלי

(בהמשך להודעתי למטה, כי ככה זה בדיוק היה אצלי)

Fellowship

New member
תודה רבה, למרות שבמקרה שלי קיבלתי כבר אישור מסירה חתום

כך שקצת מוזר לי שהסטטוס של דבר הדואר עדיין In Transit עם תאור מוזר משהו.

למעלה