סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

אני פגשתי את האמיתית,

את נטלי פורטמן, במוזיאון תל-אביב בדצמבר 2013, בפגישה מקרית לגמריי באחת הגלריות, שבה היא הסתובבה בלי טיפה של גינוני כוכבות עם בעלה ובנה התינוק (אז) אלף. אני גם זוכר שכמה שנים לפני זה אחת, נטלי הרשלג, בזמן שהיתה סטודנטית בהרווארד, באמצע קריירת המשחק שלה, מיינד יו, פירסמה מכתב תמיכה פומבי בישראל בעיתון הקמפוס בימים הקשים של האינתיפאדה השניה. אני גם זוכר שהיא היתה עוזרת מחקר של אלן דרשוביץ בהרווארד, עבור כל מיני "מחקרים" פרו-ישראליים שהוא פרסם.
&nbsp
אתה, דנה, וכל האספסוף, לא זוכרים כלום. זרקו לכם איזה פרט מידע אחד, והלפידים והקלשונים נשלפים, וההגיגים המנותקים והלא קשורים לכלום נשפכים. "כמו ביבי, כוחה מגיע מהציבור", זה אחד המשפטים היותר מוזרים שקראתי בפורומי תפוז, וכבר קראתי כמה משפטים תמוהים. אבל, פ'סדר, אל תצביע לה בבחירות הבאות לאוסקר.

שני דברים.

1. אני גם זוכר הרבה דברים על בוזו הליצן ועל אדיוט הכפר בעיירה שבה גדלתי, ותאמיני או לא, גם הרבה דברים שאת כתבת פה. קשה לי להגיד שהזיכרונות האלה מבטאים אצלי הערצה. מצד שני, אני מעדיף להיות מואשם בהיותי "גרופי" של מישהו או מישהי, מאשר להצטייר כמישהו או מישהי שבאופן קבוע או ששטים על ים מרמרה או משוטטים ביער המענות והטענות.
&nbsp
2. לא, אני לא מעריך את הקטע. ההומור העבש הזה הזכיר לי את הקטעים "המשעשעים" מבית מדרשם של זבולון האמר ז"ל ואבשלום קור, אז כנראה שגם בנושא חוש הומור אני ואת לא באותה סירה, וכנראה אפילו לא באותו אוקיאנוס.
&nbsp
אז אני ארשה לעצמי לשוט לכיוון אחר מהגיגיך בשרשור הזה.

randomwinds

New member
מאחל לך ולמושא הערצתך הצלחה בהמשך דרככם

מבין ללבך, שהיתם יחד באותו חדר, ומאז אתה עפר לרגלה. הסתובבה במוזיאון תל-אביב כאחד האדם! לא יאמן. מישהו צריך לרמוז לה שהיא מורמת מעם

טוב שאתה עוקב אחרי כל פיפס שהיא עושה, מישהו כנראה צריך לעשות את זה.
אני שייך לאספסוף שהידע שלו עליה מסתכם במה שקראתי אתמול בלילה בוויקיפדיה. וגם זה היה יותר מידי.

ואם אתה לא מבין מה פרוש כוחה מגיע מהציבור, כניראה שהסחרחורת שחווית באותה פגישה מקרית משפיע עלך עד היום. שב, תרגע, ספור עד שלוש. לרוב האנשים זה עוזר

KallaGLP

New member
אישית, אני לא מבינה למה כל ויכוח כזה

חייב לרדת לפסים אישיים. מבחינתי זה הדבר הבאמת לא נעים ומפריע בכל הסיפור, ולא מה איזה סלבריטי עשה או לא עשה.

nogala1

New member
אלבומים דיגיטליים בישראל

ליום ההולדת של אמי אספתי תמונות מילדותה ואני מנסה להכין לה אלבום ישראלי . יש למישהו המלצה לחברה מסויימת ? הממשק של "לופה" לא ממש ידידותי ....

נחמנית

New member
אם כבר שאלת

הכנתי אלבומים גם עם CBOOK וגם עם PICKABOOK. סיבוק לטעמי פחות מוצלחים. האיכות סבירה לגמרי אבל התוכנה בינונית מינוס והמוצר נראה בסוף לא משהו. לפיקבוק יש אפליקציה נוחה מאוד (אני השתמשתי בגרסה השולחנית - כלומר שמורידים ומתקינים - ולא בגרסת רשת כי אני לא אוהבת להעלות תמונות לרשת). סידור הלייאווט מהיר נוח ומגוון. התוצר הסופי איכותי ושירותי המשלוח מצויינים

הייתי מורידה ומנסה לראות אם הרזולציה מספיקה לאלבום קטן יותר ממה שתכננת.

Ani15

New member
בהנחה שאלו תמונות "הארד קופי"

אז הרזולוציה שלהן תלויה ברזולוצית הסריקה, ולכן לא כל כך ברור לי למה אי אפשר.
אני עובדת עם לופה ודי מרוצה מהם וגם מהתמיכה.
למרבה הגיחוך, מרכז הפיתוח של שאטרסטוק הוא בישראל (למרות שלדעתי הממשק שלהם לא מאפשר עברית).

nogala1

New member
כי הדוד שלי סרק לאמא שלי את התמונות ברזולוציה גרועה

ומסרב לשלוח לה את תמונות הילדות המקוריות שלה . ניסיתי לפתור ריב משפחתי....

Ani15

New member
את יכולה להדפיס את זה

אם גודל התמונות יהיה קטן למדי, האיכות לא תבלוט. התוכנה של לופה תצעק ותסמן את התמונות האלה באדום אבל אם תתעלמי הם ידפיסו את זה (יבקשו ממך לסמן שאת יודעת שיש אזהרות ומבקשת בכל זאת להדפיס). ואם זה מה שיביא שלום למשפחה, דיינו.

נחמנית

New member
אצלנו לפעמים עובד מסלול עוקף

דרך הבני או בנות דודים בפייסבוק/ווטסאפ. אולי אפילו סריקה בטלפון תהיה טובה יותר ממה שיש לך, וזה יכול להיות קל לבצוע לדור צעיר יותר

למעלה