השטות עם הנעל ככלי הגשה באירוח ראש ממשלת יפאן
זה רק אני מתפחלצת מזה?
גם לעשות משהו מגעיל ופוגעני (מזכיר לי מסיבת הלוואין אינפנטילית שפעם הייתי בה שבה הוצג/הוגש צ'ילי שעועית (בבעליך) בתוך חיתול חד פעמי. אז מילא במסיבה סטודנטים שיכורים בארה"ב, אבל בארוחת ערב של ראש ממשלה?
ומילא שזה פוגעני ביפאן - ניחא נגיד שהשף לא ידע. אבל זה וואחד פוגעני מאוד בתרבות הערבית, ש-20% מאזרחי מדינת ישראל נמנים עליה. את זה הוא לא ידע? [אגב - יש טענה שזו אחת מהסיבות שיש המעיפים נעליים על חוטי חשמל בישראל]
בשביל מה צריך שף יוקרתי פרטי? אי אפשר סתם להגיש ארוחת ערב? וכל זה בתוך פסל יוקרתי של נעל על חשבון משלם המיסים? אולי זה רמז לזה שמי שבחר בו הוא נעל...
ראיתי שתגובת עורכי הדין של שרה נתניהו לסקנדל בנושא עקיפת הכללים והעסקת כל מיני שפים פרטיים היא "מה את רוצים? שיגישו בארוחות רשמיות שניצל מחומם ופתיתים"
אז ככה: למה מחומם? אפשר שניצל טרי וזה הכי טעים בעולם. פתיתים קרויים בארה"ב "קוסקוס ישראלי" ונחשבים למאכל לגיטימי לגמרי. והאמת - מזכרוני טרום הצליאק - הם טעימים בטירוף
על כל פנים, השניצל הזכיר לי ימים אחרים. פעם, כשהייתי נערה. ראיינו ברדיו ביום הבחירות את לאה רבין ז"ל שבעלה רץ באותן בחירות. זה היה סתם ראיון קטן של סמול טוק שכזה. היא סיפרה שבבוקר הם הלכו לקלפי להצביע, ועכשיו הוא הלך לפגישה או שתיים עם תומכים אבל הוא יחזור הביתה לארוחת צהריים כי ממילא כל התעמולה כבר נעשתה והיום הם פשוט מחכים שהעם יבוא לקלפי ויאמר את דברו.
בקיצור, הכתב מהרדיו התעניין מה הם יאכלו לארוחת צהריים (כאמור - זה היה ראיון סמול טוק). ואז היא צחקקה, טיפה במבוכה מהשאלה האישית-משהו, ואז אמרה "כמו שמקובל על רוב עם ישראל - היום נאכל שניצל בצהריים"
כנראה שפעם היתה רעיית ראש ממשלה שלא התביישה לאכול שניצל
למרות שבא לי יותר לבכות מאשר לצחוק, הנה קישור לצחוקים שעשו מזה
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5253886,00.html