סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

KallaGLP

New member
לא שאלתי סתם אם אתה בעד להרעיל, אלא במשמעות של

להרוג בצורה שגורמת מוות בייסורים. גם אם הורגים חיה לצורכי מאכל (ואני לא נגד), אמורים לעשות זאת בצורה שלא תגרום סבל מיותר וממושך (שלא לדבר על בצורה שלא תרעיל גם את האוכלים האנושיים). וגם אם יש כאלה שעושים זאת, זה לא אומר שזה בסדר. פרט לכך, להרוג ולאכול חיות בר ללא אישור וללא פיקוח זה לא מומלץ בכל מקרה, כי רק השד יודע מאיזה מחלות הן עלולות לסבול. פשוט לא נראה לי הגיוני שמישהי כמו ענת, שהתרשמתי ממנה בצורה שונה מאוד לאורך התקופה שאני משתתפת בפורום, תציע גם להתאכזר לחיה באמצעות הרג מאוד לא הומאני וגם להרעיל אחר כך את בני משפחתה. לכן אמרתי שאני לא מאמינה שזה נכתב ברצינות.

danakama10

New member
רק להזכיר לך שדנהקמה

החלה את הדיון כאן בהכרזה שזה רוע מוחלט להרעיל ראקון שאשמתו היחידה היא שנכנס לבית דרך דלת חתול.
כשהסתבר שאשתך לא רק בעד להרעיל חיות, היא עוד מהרהרת בקול רם שחבל שאז אי אפשר יהיה לאכול אותן, זה כבר קיבל תפנית של משהו הזוי לחלוטין.

danakama10

New member
איזו מראה הצגת לי?

יש אנשים פורצי גבולות, ויש אנשים תמהונים שעושים דברים שבעיני הרוב נחשבים מתועבים ואז הם מוקצים מחמת המיאוס. לי קשה לקטלג הרעלת חיות בר ובישולן למאכל כפריצת דרך.

קודם כל, זה ממש חסר אחריות פעם אחת

לטעון שאני רמבו ופעם אחרת שאני יפה נפש, not that there's anything wrong with either, אבל את גם מעבירה מסרים מבלבלים לציבור הקוראים וגם אולי משדרת שאת חנונית מכוערת נפש. שנינו לא רוצים לא את זה ולא את זה.
&nbsp
בנוגע לרעל, מודה שהרעלתי בעבר ג'וקים, צרעות, וכאלה. צורר שכמותי.
&nbsp
בנוגע למה שהיה בעידן אובמה, ומה אני אמרתי או כתבתי אז, במילא זה לא ישכנע אותך שאני האחרון שאפשר לומר שהיה fanboy של אובמה, במיוחד שהרקורד של הקומונה ז"ל לא נשמר. בכל מקרה, סביר להניח שלא מחיתי נגד משהו שלא הייתי מודע לקיומו ו/או לא היתה מדיניות שהוכרזה בגאווה ויושמה במספרים כאלו.
&nbsp
לבסוף, אני לא רואה את האנשים האלה שמחפשים להגר לארה"ב כ"פושעים" בכלל, לא רגילים או לא רגילים.

danakama10

New member
מה שמבולבל זה הסעיף הראשון שלך

ולגבי הסעיף האחרון, זה לא משנה אם אתה רואה במסתננים בלתי חוקיים פושעים, ארה״ב היא עדיי8 מדינת חוק והם עוברים על החוק כך שדעתך עליהם אינה רלוונטית. ועכשיו, לך תתאמן בקטילת רקונים בחץ וקשת ובסכינים.

vinney

Well-known member
רק הערה

הסתננות לתוך המדינה היא אומנם misdemeanor, אבל זאת עבירה יחסית קלה (עונש מקסימום של עד שנת מאסר). עוד דוגמאות: לפגוע ברכב של מישהו ולא להשאיר פרטים (לפחות בקליפורניה זה misdemeanor). שכרות בציבור זה misdemeanor בהרבה מקומות. להשתין במרחב ציבורי (סליחה על הפרטים) זה עוד דוגמא.
&nbsp
כמעט אף פעם לא הולכים למאסר בגין העבירות האלה, לרוב מדובר בעבירות קנס.
&nbsp
במקרה של מסתננים - אפשר לטעון שהם עברו את העבירה רק אם הם נתפסים בפועל עוברים את הגבול. להיות undocumented זאת לא עבירה פלילית. רוב רובם של המהגרים הלא חוקיים הם או undocumented או אלה שנשארו מעבר לתנאי הויזה (over stay), שגם זה לא עבירה פלילית.
&nbsp
כך שהטענה שמהגרים "לא חוקיים" הם אוטומטית עבריינים לא נכונה, ולא נתמכת בעובדות.

vinney

Well-known member
לגבי (1) - זה אומנם טענה של הדוצ'ה אבל זה לא קרה במציאות

במציאות מקרים של הפרדה של הורים מילדים בתקופתו של אובמה לא היו כלל אלא יוצאי דופן, והיו מעט מאוד כאלה.
&nbsp
לגבי כלא, כמו שהסברתי בהודעה אחרת - לא מדובר בכלא באמת, מדובר במאסר "עד תום ההליכים" לכמה ימים/שבועות עד הופעה בפני שופט שוגזר את הימים שכבר נספרו ושלום על ישראל.
&nbsp
אני אגלה לך סוד - לא כל מה שאומרים לך בFOX NEWS זה נכון.

danakama10

New member
שמתי לב

שאלו שהגיבו אליה הגיבו כאילו מדובר בבדיחה. בהודעה שלה לא ראיתי רמז לבדיחות דעת.

Anat Shemer RDI

New member
KallaGLP לא התבדחתי

לגבי לבשל אותו ברמת העיקרון . בפועל, אני לא חושבת שזה יהיה אפשרי אם הוא ימות כתוצאה מהרעלה, ואם הוא רק יילכד במלכודת אני אצטרך להרוג אותו בעצמי ואז להכין אותו לאכילה, שני דברים שאני ממש לא יודעת לעשות.
הנושא של החוק באמת צריך להילקח בחשבון: צריך לבדוק מה החוק לגבי סילוק רקון שנכנס אליך הביתה. אם יש חוק בעיניין צריך כמובן לפעול לפיו.

danakama10

New member
אלוהים ישמור

הרבה זמן שלא ביקרתי בפורום ואני מצטערת לשמוע מה קרה

טוב שדיברת עם הדורס, נראה שהשיחה עזרה גם לו וגם לכם.

אני מצטרפת למשתתפים שמציעים לא לאפשר לחתולים לצאת החוצה, אבל במקרה שלך, אחרי שהם כבר התרגלו להיות בפנים ובחוץ זה יהיה יותר קשה. גידלתי כמה חתולים והם אף פעם לא היו מודעים לאפשרות לצאת החוצה ולכן זה לא היה חסר מבחינתם. כרגע אני מגדלת כלב, אבל קשה לי לחשוב עליו לבד בחוץ... האנטליגנציה שלו היא בערך ברמה של ילד בן 2-3 ולא הייתי משאירה גם ילד בגיל כזה לבד בחוץ.

Boston Guy

New member
יש מגוון פתרונות טכנולוגיים ל access control

החל מפיתרון פשוט שחש שהחייה נושאת עליה מגנט קטן (לא סביר שרקון בר מסתובב עם מגנט), וכלה בדלת שמזהה את החיה על פי ID tag אישי ומאפשרת לתכנת זמנים מותרים ואסורים לכל חיה בנפרד.

מה שכן - רוב הפתרונות הללו דורשים שהחיה תסתובב עם קולר, מה שהבנתי שלא תמיד נשאר על חתולים מסויימים.

גריאס

New member
לא שמתי לב, אני רואה 20/20 רק אחורנית

וממתי הנושאים שאני פותח קשורים לנושא הקומונה? טענה משונה ביותר.

למעלה