סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

vinney

Well-known member
אני לא יודע כי לא אמרת לי

את לא הזכרת שום דבר שאני יכול לאמת או להפריך. לא הסברת שום עמדה, לא טענת שום טענה פרט ל״בהרבה אוניברסיטאות קורים דברים שאני לא אוהבת״, ולזה אני קורא התבכיינות.
&nbsp
אותו דבר עשית כששאלתי אותך על קלינטון. אמרת שאת לא אוהבת אותה, שאלתי למה, והגבת ב״אם אתה לא מסכים איתי על עובדות אז...״ בלי בכלל להזכיר שום עובדה. גם זאת התבכיינות.
&nbsp
את לא מנהלת איתי שום דיונים, מעולם לא ניהלת.

KallaGLP

New member
באמת? זה מה שיש לך להגיד אחרי כל ההסברים שכתבתי על קלינטון?

צדקתי, זה באמת היה בזבוז זמן לכתוב אותם כי ממילא אתה מתייחס אליהם כאילו לא נכתבו כלל. בסדר, הבנתי, שיהיה לבריאות.

vinney

Well-known member
את ההסברים כתבת אחרי שהתעקשתי והתעקשתי!

את לא שמה לב בכלל איך את מתנהגת... העיקר שיש לך תלונות נגד אחרים בלי סוף, בסדר. שיהיה לבריאות, תחיי בבועה שלך כמו דנהקמה, אם זה מה שעושה לך טוב בלב.

KallaGLP

New member
אתה שאלת אותי בעקבות התכתבות שלי עם מישהו אחר,

ולא הרגשתי שזה נכון להיכנס לזה ולפתוח עוד תת שרשור בנושא שכבר לא ממש רלוונטי. זו זכותי המלאה, והסברתי את הסיבות שלי בצורה מנומסת ומנומקת. כשבכל זאת התעקשת, בכל זאת כתבתי הסבר מנומק מתוך כבוד לבקשתך, רק בשביל לשמוע אחר כך שכלל לא כתבתי אותו. לא הייתה שום בעיה בתגובות שלי, בניגוד אליך, אני פונה אליך בנימוס ולא מזלזלת בך אישית או בדעותיך, גם אם אני לא מסכימה איתך. זה לא אומר שאני חייבת לענות על כל שאלה, אך אם כבר עניתי - לטעון שלא עניתי ולא הייתי איתך בכלל בדיון זה ממש תמוה וגם לא משקף את המציאות. אין לי עניין בסאדו-מאזו וירטואלי, אני נמצאת בתפוז בשביל הכיף ולא כדי לספוג תגובות מתלהמות ברמה האישית.

vinney

Well-known member
לא, את אומרת דברים לא נכונים.

את ענית לי, לא למישהו אחר. והתשובה, ואני מצטט, הייתה: ״אם שנינו יודעים את העובדות ולא מסכימים, הרי שנינו מפרשים אותן אחרת״ [1]
&nbsp
זאת הייתה התשובה שלך כששאלתי אותך ״למה היא כל אלה״ - סתומה, יהירה, וכו׳. זה לא דיון. להגיד לי ״אתה יודע בעצמך ואם אתה לא מבין זאת בעיה שלך״ זה מה שאת אולי אומרת לילדים שלך, אבל זה לא ״לנהל דיון״. אני מצטער אם אני מציב עבורך רף גבוה מדי שאת לא רגילה אליו.
&nbsp
ואותו דבר לגבי האוניברסיטאות - ״אמרו לי״, ״אני יודעת!״, ״אנשים מספרים״, אבל עדיין לא הבאת שום עובדה מוצקה. גם אם יש לך עדויות אמפיריות כלשהן, זה עדיין לא משהו שניתן להכליל, אבל לפחות אלה עובדות שאפשר לדבר עליהן - אבל לא טרחת, ורק התעצבנת עליי כשהצבעתי על כך.
&nbsp
ֿ[1] http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/2580/183667939/ישראלים_בחו``ל/ישראלים_בארצות_הברית

KallaGLP

New member
בכלל לא הבנת את מה שכתבתי בהודעה הקודמת.

כתבתי שהזכרתי את קלינטון בהתכתבות עם מישהו אחר.
בעקבות ההתכתבות הזאת אתה שאלת אותי מה יש לי (או לדמוקרטים) נגד קלינטון
אמרתי שאין לי מושג לגבי הדמוקרטים, ושאת דעתי כבר כתבתי במקום אחר, אבל אמרת שהתשובה לא מספקת
אז כתבתי והסברתי ונימקתי בנימוס מדוע אני לא רוצה להתעמק בסוגיה מעבר למה שכבר כתבתי
בכל זאת ביקשת שאענה.
מתוך כבוד לבקשתך, פירטתי והסברתי בדיוק מה הבעיה שלי איתה.
מה לא ברור? עניין פשוט של הבנת הנקרא.
מעבר לזה, אין לי מה להגיד לך.

debby12

New member
מנהל
תשמע... נראה שלא נעים לך פה

והחיים קצרים.... אז אולי כדאי לך פשוט ללכת לבלות בפורומים אחרים? זה יכול להיות נפלא גם לך וגם לקוראים פה, שנאמר win-win

האווירה פה נעשתה לאחרונה מאוד לא נעימה לאור הטון של ההודעות שלך, ויש מאות מהן

vinney

Well-known member
למה לא נעים לי פה?

למה הפתרון של הימניים זה תמיד לגרש כל מי שהם לא אוהבים?
&nbsp
אני מניח שאתם לא רגילים למישהו שלא פוליטיקאלי קורקט פה, למרות שאתם כל הזמן מתלוננים אחד לשני כמה שכולם פוליטיקלי קורקט יותר מדי... בחרתם בטראמפ כדי שיהיה ״דוגרי״ וin your face לכל השמאלנים, אבל כשזה עובד לכיוון השני נורא קשה לכם.
&nbsp
אז אולי לא כדאי שתתמכו בטראמפ אם אתם לא מסוגלים להתמודד עם זה בכיוון ההפוך?

debby12

New member
מנהל
למה אתה קובע שאני ימנית או שאני תומכת טראמפ?

קביעתך איננה נכונה. אתה מכיר אותי? או שזה היקש "לוגי" שלך כי ההנתי להביא פה פעם דוגמא לאדם שמכהן בממשל הנוכחי (לא טראמפ עצמו) שאינני סבורה שהוא רשע/זבל/אטום/חסר-מוח/בבון/נבער/מעולם-לא-יצא מגבולות ארה"ב וכו' בניגוד לדברים שכתבת.

בנוסף, אודה לך אם תפנה אלי בגוף שני יחיד. אני לא קבוצה. ואם הייתי מכיר אותי אין ריל לייף, היית יודע שבתור נון-קונפורמיסטית בהרבה תחומים, אני ממש לא נוטה ללכת-עם-שום-עדר. מנסיוני מי שהולך בתוך עדר דורך על הרבה גללים של אחרים...

לגבי הנקודה השניה - קיבלתי את התחושה מהכמה עשרות הודעות האחרונות שלך שאתה מתוסכל מכך שאנשים לא נותנים מענה לשאלותיך ומכאן הקשתי שלא מספיק נעים לך פה. אני מקבלת בצער את התיקון שלך. אז כנראה שלא נעים רק לי [ואולי לעוד קוראים פה?]

רק להבהיר: לדידי לפחות, חוסר הנעימות שאתה יוצר פה נובעת מסגנון הביטוי האגרסיבי, מתנשא, מזלזל, מכליל, נוטף שנאה/ארס ויודע-כל שלך ומראיית העולם בשחור-לבן. הוא לא קשור לדיעותיך הפוליטיות. אינני סבורה שדונלד טראמפ שפוי באופן מיוחד וגם לא שהוא נשיא טוב למדינה שלו.

אני מקווה לא להגיב לך יותר
, ע"ע do not feet the troll ומאחלת לך רוב נחת והנאה מקיתון השופכין החדש שתשפוך עלי עכשיו

vinney

Well-known member
סליחה שהכללתי

מכיוון שגם את, גם דנהקמה וגם Kalla התרעמתם על איך אני מעז לכתוב פה וביקשתם/דרשתם שאעזוב/אחסם - הנחתי שיש איזשהי תמימות דעים בינכן.

אני מניח שאתן עדיין חושבות שאתן בקומונה פרטית שלכן ורק אנשים שאתן רוצות יכולים להיות בה. ברוכה הבאה לעולם הפורומים הציבוריים.

KallaGLP

New member
בעקבות ההודעה הזאת הבנתי שכללת גם אותי בין תומכי טראמפ.

אחרי כל מה שכתבתי והסברתי בנושא ועד כמה שאני לא סובלת אותו. באמת שאני כבר לא יודעת אם לצחוק או לבכות, אבל מעדיפה לצחוק.
ואגב, לא הצעתי בשום מקום לגרש אותך או לחסום אותך. אמרתי רק שהייתי מוחקת הודעות שכתובות בלשון פוגענית, ואף הדגשתי שאני לא חושבת שצריך לחסום. אבל שוב, למה לא להכליל ולהשמיץ אם רק אפשר?

vinney

Well-known member
לא יודע במה את תומכת, באמת אין לי מושג

את תוקפת אותי מכל הכיוונים בלי שום הסבר או סיבה, ומתרעמת על הסגנון שלי באותו שרשור בו את מתלוננת על פוליטקלי קורקט באמוק. גם את, גם דבי - לא ברור לי מה אתן רוצות ממני. אמרתי משהו על כמות נכבדה מתומכי טראמפ - דבי מביאה לי שם של בן אדם בודד בתור הפרכה וכועסת שלא הבנתי מה היא רוצה מהחיים שלי. את לעומת זאת אמרת משהו מכליל וכועסת נורא כשאני להיפך - מבקש שתצמדי לעובדות.
&nbsp
מה אתן רוצות ממני? לא ברור לי.

KallaGLP

New member
היחיד שתוקף פה זה אתה.

ואם אתה לא יודע במי אני תומכת וגם כתבתי במפורש שטראמפ הוא לא נשיא ראוי, אז איך בכל זאת כללת אותי בין תומכי טראמפ? ואני לא רוצה ממך כלום, אתה זה שהזכרת את השם שלי בלי שפניתי אליך, ועוד בהקשר של לייחס לי בלי שום בסיס דברים שבפירוש הכחשתי, ואחר כך אתה אומר שאני זו שתוקפת אותך? בחיי שזה מדהים.

danakama10

New member
מה שאני מנסה להעביר הוא

שזה לא שווה בשווה. בגלל שהשמאל שולט בכל כך הרבה מקומות בעלי השפעה, גם שומעים מהם בלי כל פרופורציה ליחס שלהם באוכלוסיה וגם מי שתומך בהם מרגיש גב חזק מאוד ומרשה לעצמו הרבה מאוד דברים.

למשל, בתקופת הבחירות, כשטראמפ הגיע לאיזור שלי לכנס תמיכה שארגן, אנשים מהשמאל החטיפו מכות לתומכי טראמפ. המשטרה הודיעה מראש שהיא תכבד כל מי שיבוא להפעיל את ה- 1st אמנדמנט שלו. ואכן המשטרה עמדה מנגד ולא עשתה כלום במשך הרבה מאוד זמן, רק צפו בשמאלנים מחטיפים מכות לתומכי טראמפ. ראש העיר אמר שהאחריות לאלימות היא על טראמפ בגלל הרטוריקה שלו. והדברים האלו קרו כמובן במקומות אחרים.

ועוד דוגמה, ההפגנות ההמוניות האינסופיות שנערכות נגד טראמפ. אז כן, הפגנות מותרות. אבל מה הולך בהפגנות הנשים לדוגמה... נורא! דבר ראשון, המארגנות הן נשים נוראיות, מדוע כל כך הרבה בכלל הסכימו לשתף איתן פעולה? הרי ההפגנות היו אמורות להיות בעד כל אישה - לבנה, שחורה, מוסלמית, מסוממת, הומלסית, מצליחנית, טרנסג'נדרית. כל אחת חוץ מיהודיות ותומכות טראמפ כמובן. אחת המארגנות שידועה כ- homegirl in a hijab אומרת ש- Nothing is creepier than Zionism וגם אומרת שהיתה רוצה to take away Ms. Ali’s vagina . מארגנות אחרות מתחבקת עם פרחאן האנטישמי (זה שאמר ליהודים And don’t you forget, when it’s God who puts you in the ovens, it’s forever! ).
https://www.nytimes.com/2017/08/01/opinion/womens-march-progressives-hate.html
לשמאל לא מפריע להשתתף בחינגה שמארגנות הנשים הללו. נהפוך הוא.
ודיבורי השנאה שהלכו בהפגנות האלו... באות כוכבות הוליווד ומפיצות שנאה לנשיא ולכל דבר שנודף ממנו ניחוח של ימין. והן זוכות לסיקור מדיה שמתלהב מהאומץ שלהן. ביננו, צריך אומץ בהוליווד כדי לא לדבר כך... אף קול שמבקר את מה שהלך שם לא נשמע. רק התלהבות משתפכת. הקול של 50% מהעם שסלד ממה שהלך שם לא נשמע בכלל.

בקיצור, לאיפה שלא תפני, יש את סתימת הפיות מטעם השמאל.

אז כן, יש קבוצות אלימות מהימין ויש קבוצות אלימות מהשמאל, אבל אני מדברת על מה שקורה ברחוב, בחיי היום יום. מה קורה כשלהמון שמאלני משולהב יש את הגב של המדיה, תעשיית הבידור והאוניברסיטאות, ובעצם כמעט כל מי שבעמדה להשמיע את קולו.
לא פלא שימנים מפחדים להשמיע את קולם בסיליקון וואלי.
https://www.washingtonexaminer.com/...e-industrys-products-for-political-expression

ויש דברים מכוערים שטראמפ עושה, אני רק לא חושבת שלהגיד שהמדיה משוחדת ושצריך לפטר את שחקני ה- NFL הם חלק מהם.

vinney

Well-known member
את שוכחת דברים מהר מאוד

מה שאת מתארת לגבי סן חוזה לא רחוק מהמציאות, אבל מה שאת לא מזכירה זה שמתנהלת תביעת civil rights נגד המשטרה בנושא הזה בבית משפט פדראלי. את מנסה להציג את זה כאילו ״המשטרה לא עושה כלום וזה בסדר״, אבל זה לא בסדר. המשטרה לא הייתה בסדר, והיא נקראת לתת את הדין על כך - בדרכים המקובלות.

אני יכול להזכיר מספר לא קטן של מקרים בהם מפגינים מן הימין הגיעו לעמק הסיליקון (מבחוץ, הם לא מקומיים) והמשטרות המקומיות התירו להם להפגין, גם אם זה אומר להביא עשרות ומאות שוטרים להפגנה של עשרים איש. בין היתר כדי למנוע השנות של מה שקרה אז בסן חוזה. מי משלם על כל זה? אנחנו, השמאלנים, לא האורחים שלנו.

מה אם הקריאה של טראמפ ״get that man the f**k out of here״ לעומת זאת? מה עם ההבטחה שלו לשלם את עלויות המשפט של כל מי שייתבע בגין אלימות בכנסים שלו? זה לא מפריע לך? ל״ימין״?

עכשיו בואי נעבור על מה שאת אומרת על הפגנות הנשים...

״דבר ראשון, המארגנות הן נשים נוראיות״ - זה הדבר הראשון? באמת, זה הדבר הראשון שאת אומרת על אנשים שמפגינים נגד טראמפ?

״באות כוכבות הוליווד ומפיצות שנאה לנשיא ולכל דבר שנודף ממנו ניחוח של ימין״ - אז? אז מה? אסור להן? מה הבעיה עם זה? דעתן.

״ביננו, צריך אומץ בהוליווד כדי לא לדבר כך״ - באמת? טראמפ לא קשור להוליווד בכלל בכלל? מנוצ׳ין לא קשור להוליווד בשום צורה? קלינט ״הכסא הריק״ איסטווד? ארנולד שוורצנגר? למה את חושבת שאין ימניים בהוליווד?

״אבל אני מדברת על מה שקורה ברחוב״ - כמו בשרלוטוויל למשל? גם שם קרו דברים ברחוב.

״הקול של 50% מהעם שסלד ממה שהלך שם לא נשמע בכלל״ - את מאוד שקטה בפורום הזה אני רואה, ממש לא נשמע קולך. חוץ מכשאת דורשת לחסום אנשים שלא מסכימים איתך כמובן. ומה קורה בפוקס? גם שם הכל שמאל? זה ערוץ עם הרייטינג הכי גבוה בארה״ב, אני מזכיר לך. לא נשמע קולם? איזו מין צביעות זאת?

המדיה ״משוחדת״? באיזו צורה? המדיה לא חייבת כלום לטראמפ. כמו שפוקס לא הפסיקו לדבר על מיילים ובנגזי ותעודות לידה של אובמה במשך עשור שלם, כך גם עכשיו. למה לא? למה זה צריך להיות אך ורק לטובתך כל הזמן?

KallaGLP

New member
לדעתי אין לערבב בין הדברים.

שוב, בזה צריך לטפל, אך זה לא נותן הצדקה לטראמפ להתנהג בצורה אנטי ממלכתית ואנטי דמוקרטית. בתור נשיא הוא אמור לשמש דוגמה ומופת, ולא להחמיר ולהקצין את המצב עוד יותר. התפקיד שלו מחייב. אם יותר חשוב לו לנבל את הפה ולסתום פיות לאחרים מאשר למלא את תפקידו כנשיא ומנהיג ראוי, שלא יהיה נשיא, שיהיה בלוגר או עיתונאי או כל דבר אחר שבמסגרתו מה שהוא עושה אולי מגעיל ומכוער ודוחה, אבל לפחות אינו עומד בסתירה לתפקידו הרשמי כמנהיג המדינה ואינו מבזה את מוסד הנשיאות, את המדינה ואת העם. הוא הנציג הרשמי, וזה מעמד מחייב. נקודה. ושוב, זה לא אחד על חשבון השני. זה שאחד טרפה לא אומר שהשני צריך להיות נבלה, וכאמור, שני מינוסים לא הופכים לפלוס.

vinney

Well-known member
אני די בטוח שזאת הייתה הכוונה

שטראמפ יהיה ״אדם פרטי״ שינבל את הפה וישים מקלות בגלגלים מהצד כמי ש״גנבו לו את הבחירות״. לא הייתה לו כל כוונה לנצח והוא לא היה מוכן בכלל לנצחון. הוא כבר התחיל בעבודה להקמת ערוץ הטלויזיה שלו, זה לא סוד. הבחירות היו אמורות רק להוות במה בשבילו לקדם את מה שהוא תכנן לאחר מכן. הוא זכה בטעות.
&nbsp
זאת גם הסיבה שפוטין מעורב - לפוטין לא היה עניין שטראמפ יהיה נשיא, לפוטין היה עניין שיהיה מישהו בעל השפעה רבה ותהודה רבה שיערער את הממשל מבחוץ מבלי שאפשר יהיה לעשות לו משהו. נראה לך שמישהו היה חוקר את טראמפ אם היה מפסיד בבחירות?
&nbsp
הם התאמצו קצת יותר מדי. טיפה׳לה.

JimmyGee

New member
Again you don't get what I say

Trump is the freaking President (that you support) NOT a private person who can do whatever he wants as long as it's legal.
He is supposed to protect the constituion (free speech) yet calls for the firing of people becase they are peacefully protesting.
Or calls for banning people protesting against his nominee?
Or calls journalists (who are probably the most imporatant in maintaining a free society) the enemy of the state.
.
How is that OK?

למעלה