מה שאני מנסה להעביר הוא
שזה לא שווה בשווה. בגלל שהשמאל שולט בכל כך הרבה מקומות בעלי השפעה, גם שומעים מהם בלי כל פרופורציה ליחס שלהם באוכלוסיה וגם מי שתומך בהם מרגיש גב חזק מאוד ומרשה לעצמו הרבה מאוד דברים.
למשל, בתקופת הבחירות, כשטראמפ הגיע לאיזור שלי לכנס תמיכה שארגן, אנשים מהשמאל החטיפו מכות לתומכי טראמפ. המשטרה הודיעה מראש שהיא תכבד כל מי שיבוא להפעיל את ה- 1st אמנדמנט שלו. ואכן המשטרה עמדה מנגד ולא עשתה כלום במשך הרבה מאוד זמן, רק צפו בשמאלנים מחטיפים מכות לתומכי טראמפ. ראש העיר אמר שהאחריות לאלימות היא על טראמפ בגלל הרטוריקה שלו. והדברים האלו קרו כמובן במקומות אחרים.
ועוד דוגמה, ההפגנות ההמוניות האינסופיות שנערכות נגד טראמפ. אז כן, הפגנות מותרות. אבל מה הולך בהפגנות הנשים לדוגמה... נורא! דבר ראשון, המארגנות הן נשים נוראיות, מדוע כל כך הרבה בכלל הסכימו לשתף איתן פעולה? הרי ההפגנות היו אמורות להיות בעד כל אישה - לבנה, שחורה, מוסלמית, מסוממת, הומלסית, מצליחנית, טרנסג'נדרית. כל אחת חוץ מיהודיות ותומכות טראמפ כמובן. אחת המארגנות שידועה כ- homegirl in a hijab אומרת ש- Nothing is creepier than Zionism וגם אומרת שהיתה רוצה to take away Ms. Ali’s vagina . מארגנות אחרות מתחבקת עם פרחאן האנטישמי (זה שאמר ליהודים And don’t you forget, when it’s God who puts you in the ovens, it’s forever! ).
https://www.nytimes.com/2017/08/01/opinion/womens-march-progressives-hate.html
לשמאל לא מפריע להשתתף בחינגה שמארגנות הנשים הללו. נהפוך הוא.
ודיבורי השנאה שהלכו בהפגנות האלו... באות כוכבות הוליווד ומפיצות שנאה לנשיא ולכל דבר שנודף ממנו ניחוח של ימין. והן זוכות לסיקור מדיה שמתלהב מהאומץ שלהן. ביננו, צריך אומץ בהוליווד כדי לא לדבר כך... אף קול שמבקר את מה שהלך שם לא נשמע. רק התלהבות משתפכת. הקול של 50% מהעם שסלד ממה שהלך שם לא נשמע בכלל.
בקיצור, לאיפה שלא תפני, יש את סתימת הפיות מטעם השמאל.
אז כן, יש קבוצות אלימות מהימין ויש קבוצות אלימות מהשמאל, אבל אני מדברת על מה שקורה ברחוב, בחיי היום יום. מה קורה כשלהמון שמאלני משולהב יש את הגב של המדיה, תעשיית הבידור והאוניברסיטאות, ובעצם כמעט כל מי שבעמדה להשמיע את קולו.
לא פלא שימנים מפחדים להשמיע את קולם בסיליקון וואלי.
https://www.washingtonexaminer.com/...e-industrys-products-for-political-expression
ויש דברים מכוערים שטראמפ עושה, אני רק לא חושבת שלהגיד שהמדיה משוחדת ושצריך לפטר את שחקני ה- NFL הם חלק מהם.