אישית
לראות הנקה עושה לי תגובה מאוד מאוד לא נעימה בגוף (לא משתמשת במילה בחילה כדי לא לפגוע, אבל תבינו לבד). והיות ומעולם לא הסתרתי את התחושות הללו, יוצא כשאני מבטאת אותם מסתבר שיש לא מעט אנשים נוספים שחשים כך, אז כן- בהחלט מבקשת התחשבות ברגשות שלי ושל הציבור שסביבי.\. במילים אחרות, תעשו את זה אם אתן חייבות- אבל בב3קשה תחסכו את המראה ממני ומאנשים אחרים שבסך הכל רוצים לאכול בחוץ או להנות קצת בציבור. באותה מידה אני מתייחסת להחתלה ולשאר פעילויות "שהן חובה" עבור האם והילד- יש מקומות לזה, היו בהם- לא חושבת שצריך לאלץ ציבור שלם להריח או לראות דברים שהם בין אם ותינוקה ,וזה לא קשור לעירום אלא לפעולה עצמה שללא מעט אנשים עושה תחושה מאוד רעה,גם פיזית. לפני כמה ימיםפ הייתי במקדונלדס, נכנסה אישה ,ישבה לידינו -שלפה מזרק והזריקה לעצמה אינסולין. חשבנו שאנחנו מתים. אני מבינה את הצורך הבריאותי בכך-אבל בחייך..לכי לשירותים- פעולת הזרקה בשולחן אוכל -כולל ניגוב הדם וכו'...זה קצת מוגזם , וכמו שהיא יכולה להגיד: זו זכותי ואין לי ויכוח על כך, יש עדיין מידה של התחשבות במי שסביבך שבהחלט מתקבלת על הדעת בעיני. וזה כולל הנקה, החלפת חיתולים,הזרקות, גזיזת ציפורניים,חבישת פתע וכו'.