סיפור רע על מעבר לארצות הברית - צריך את עצתכם

naf86

New member
אתה הפרת את תנאי הויזה. זה לא מראה על יושר

אתה ביקשת אישור לבוא לטייל. פתאום אתה מצהיר שאתה באת לגור במקום. כלומר הפרת את האמון שנתנו לך עם ויזת התייר.

שוב, לא.

הוצאתי ויזה ב2010, ואז נסעתי רק בשביל לטייל ולחזור ובכל פעם שהייתי שם (שלוש פעמים). בפעם הזאת, החלטנו שעוברים לגור שם, אחרי שאנחנו כבר נשואים כמעט שנה, ונאמר לנו שכדאי לנו לנסע עם ככה ולהגיש הכל משם. לא עשינו שום דבר עקום בטח שלא בכוונה.

naf86

New member
מי זה "נאמר לנו"?

האם יש לך תשובה רשמית מרשויות ההגירה של ארה"ב שהדרך להגירה היא הגעה על ויזת תייר ובקשה מתוך ארה"ב?

נכון, יכול להיות שהיית תמים ועשית טעות. אבל בסופו של דבר הפרת את תנאי הויזה.

לאשתי ולי זה מה שנאמר בקונסוליה בישראל

זה מה שנאמר לאשתי ולי כשהיא בתור אזרחית אמריקאית שאלה בקונסוליה. אני נכנס בתור תייר כי כאן בישראל כבר לא עושים את הבקשות לויזה הזאת, וכשאני מגיע לשם אני מסדר הכל. כך קיווינו לעשות עד שהגיע פקיד ההגירה והאשים אותי בפשעי מלחמה.

naf86

New member
יש לך הוכחה או משהו בכתב שזה מה שנאמר

כי הקונסוליה יכולה להגיד שפשוט לא הבנתם נכון.

זה קצת תמוה כי הקונסוליה מטפל בהמון בקשות של הגירה כל השנה.

באתר

ממה שזכור לי זה הופיע באתר שלהם. אני אשאל את אשתי ואחזיר כאן תשובה. אין לנו מסמך כזה, זה בטוח.

naf86

New member
תבדוק היטב

כי מהר הם יכולים לנופף את הטענה "אבל ג'ו מהקונסוליה אמר לי..."

מופיע באתר

החל מלפני שנה, תל אביב לא עושים דברים כאלה וגם לא ירושלים. אי אפשר להגיש סטטוס לבעל או אשה דרך תל אביב או ירושלים. זה מופיע באתר שלהם דבר ראשון כשנכנסים להגשת סטטוס.
שימו לב לזה :

http://jerusalem.usconsulate.gov/immigrant_visas.html

עכשיו תגידו לי מה יכולתי עוד לעשות

naf86

New member
היית יכול לקרוא היטב את הדף

את הבקשה אתה לא שולח לירושלים, אלא ישירות לארה"ב דרך הדואר.
זה לא אומר שאתה חייב לעשות את זה מתוך ארה"ב.
זה לא אומר שיש לך אישור כניסה לארה"ב בשביל להגיש את הבקשה.

Beginning August 15, 2011, petitioners residing in Israel, the West Bank, Gaza, or Jerusalem who wish to file a Form I-130, Petition for Alien Relative, may do so by filing the I-130 with the USCIS Chicago Lockbox at one of the addresses below:

USCIS Chicago Lockbox addresses for regular mail deliveries:

USCIS
P.O. Box 804625
Chicago, IL 60680-4107

USCIS Chicago Lockbox address for express mail and courier deliveries:

USCIS
Attn: I-130
131 South Dearborn-3rd Floor
Chicago, IL 60603-5517

Boston Guy

New member
אלוהים שישמור - איזה כשל בהבנת הנקרא

לא ראית שבדף שאתה בעצמך מביא כ"הוכחה" לטעות שלך כתוב במפורש: For more information, go to: Filing a Petition ויש לינק?
ואם טורחים ללכת אחרי הלינק, מגיעים לדף שבו כתוב בפירוש:

petitioners residing in Israel, the West Bank, Gaza, or Jerusalem who wish to file a Form I-130, Petition for Alien Relative, may do so by filing the I-130 with the USCIS Chicago Lockbox at one of the addresses below:

USCIS Chicago Lockbox addresses for regular mail deliveries:

USCIS
P.O. Box 804625
Chicago, IL 60680-4107

שולחים את הטופס ב ד ו א ר, גבר, בדואר!
הקונסוליה לא מקבלת בקשות יותר ישר ממך, אבל הבקשות שאתה שולח ל NVC מגיעות - אחרי עיבוד - חזרה לקונסוליה להמשך טיפול.

לו רק היית טורח לשאול כאן בקומונה לפני חצי שנה, במקום להגיע לכאן רק אחרי שסיבכת את עצמך כהוגן...

זוכה001

New member
יש הבדל בין ביצוע עבירה בין אם בטעות ובין אם

במרמה לבין יחס משפיל שהוא קיבל מהפקיד. להטיח בו שהוא רוצח ולאיים עליו בצורה שהוא אויים, כולל להשפיל את ילדיו ולמנוע מהם אוכל ומים היו מזמן עולים לפקיד הזה במשרתו ובחירותו לו הבחור כאן היה מקושר היטב למשרד החוץ.

כיוון שאינו מקושר, ההמלצה היחידה היא לפנות למשרד החוץ.

BW37

New member
אתה כותב שטויות

"אדוני השוטר, נסעתי 180 קמש, לא ידעתי שאסור, למה אתה לוקח אותי למעצר"

naf86

New member
אפשר גם

"אדוני השוטר, למה אתה נותן לי דו"ח? אתמול שוטר אחר עצר אותי ב-180 קמ"ש והוא נתן לי רק אזהרה, אז חשבתי שזה בסדר".

זוכה001

New member
תתפלא לשמוע אבל שוטר שתקף אזרח

מבלי שציין את היותו שוטר הותקף בחזרה ונפסק בבית המשפט שהשוטר היה אשם כיוון שהחוק פירוש אומר שאזרח לא ישא באחריות בפלילית במעשה שהיה דרוש כדי להדוף תקיפה שלא כדין.

אין קשר בין מה שכתבת למה שאני כתבתי.

naf86

New member
אם הוא באמת יתעקש הוא יקבל צדק

אבל זה יכול גם למשוך תשומת לב לסיפור ולעובדה שהוא הפר את תנאי ההגירה. אם זה איכשהו נכנס לתיק ההגירה שלו, זה יכול ליצור כאב ראש בעתיד.

זוכה001

New member
לא הזכרתי את הגרין קארד כי אני מבין בנושא הזה

כמו שהייתי רוצה להבין ולכן אני לא מביע את דעתי בו או מתיימר להביע את דעתי.

הגבתי רק בנושא להשפלה, כי עברתי אותה בעבר ואף זכיתי למכתב התנצלות רשמי ממזכיר המדינה שזה קרה בה.

naf86

New member
במקרה של ההשפלה הוא צודק

אבל במקרים האלו אומרים "אל תהיה צודק, תהיה חכם".
הוא עכשיו רוצה לבקש ויזת הגירה אחרי שהוא הסתבך עם ההגירה. האם שווה לו לעשות מזה סיפור?

זוכה001

New member
אז עדיף לו לטפל בהשפלה אחרי שיקבל את הויזה?

הפקיד הזה יכול היה ליפול עלי וגם עליך, גם אם היינו צודקים ולא ביצענו שום טעות או עבירה, ורק כי אנחנו ישראלים לעכב אותנו ולהשפיל אותנו ככה.

האם אתה היית עובר על זה בשתיקה אחרי שהיית ממשיך?

naf86

New member
תלוי כמה מה אני יכול להפסיד

יכול להיות שהוא יקבל ביקורי אישי של השגריר שינשק לו את הרגליים ויבקש מחילה

אבל האם אחרי שכל הסיפור יגמר ארה"ב תרצה אדם כזה בתור מהגר?

למעלה