סנפיר וקשקשת

G o v er n o r

New member
אז זה אומר שכותבי הגמרא הם עובדי

כוכבים ומזלות שאינם מבדילים בין מרפקם לישבנם. עזוב את מה שכותבים "חכמי" הגמרא. חשוב בעצמך (אם הג´לי שבין אזניך מאפשר זאת): איך יתכן שלמאסות מימן אדירות ההופכות להליום בתהליך תרמוגרעיני במרחק 380 שנות-אור מאיתנו, יכולה להיות רוחניות, והשפעה מצננת עלינו...

דוד170

New member
כוכבים

בס"ד במסכת ברכות דף נח´ עמוד ב´ כתוב: פרוש רש"י על נושא זה כך: כמאה כוכבים יש בין הכוכבים של כימה שהן כחה של כימה (הערה שלי > כח רוחני). וכן במסכת ראש השנה. דף יא´ עמוד ב´. במסכת ראש השנה. מתוך מסכת מבוארת של שוטנשטין בהערה 12 כתוב: סילוק שני כוכבין ממנו החליש את כוח ואיפשר את ביאת המבול . ועוד כתוב: דבר ידוע ומקובל הוא שמקרים בעולם התחתון מושפעים מגרמי השמים; כל מזל משפיע השפעתו כאשר הוא עולה על האופק ואין הכוונה שיש לכוכבים כח עצמאי אלא הם מהאמצעיים שבדרכם עועל ה´ את פעולתו ורצונו בעולם. יש עוד הסבר של דף שלם בנושא המזל של כוכבי כימה מי שרוצה יקרא בספר. אני לומד מכאן שני דברים שלא מדובר שיש לכוכבים האלה מקררים ועוד אני לומד שיש בכימה יותר ממאה כוכבים אבל מאה כוכבים בכימה הם שמשפיעים על הקור וזה נעשה בגלל כח המזל של הכוכבים האלה. איך ידעו חז"ל שיש בכוכבי כימה יותר ממאה כוכבים? ברור שזה בגלל שקיבלו זאת מבורא העולם. וזה ראיה מוחצת לאמיתות התורה.

G o v er n o r

New member
"דבר ידוע ומקובל הוא שמקרים בעולם

התחתון מושפעים מגרמי השמים" עובד כוכבים ומזלות שכמוך. סופסוף יצא המרצע מן השק. לסכום: הופרכת...

דוד170

New member
בגלל שהיו טעוית כתיב אני שולח שוב

לאחר תיקונים. בס"ד במסכת ברכות דף נח´ עמוד ב´ כתוב: פרוש רש"י על נושא זה כך: כמאה כוכבים יש בין הכוכבים של כימה שהן כחה של כימה (הערה שלי > כח רוחני). וכן במסכת ראש השנה. דף יא´ עמוד ב´. במסכת ראש השנה. מתוך מסכת מבוארת של שוטנשטין בהערה 12 כתוב: סילוק שני כוכבין ממנו החליש את כוח ואיפשר את ביאת המבול . ועוד כתוב: דבר ידוע ומקובל הוא שמקרים בעולם התחתון מושפעים מגרמי השמים; כל מזל משפיע השפעתו כאשר הוא עולה על האופק ואין הכוונה שיש לכוכבים כח עצמאי אלא הם מהאמצעיים שבדרכם פועל ה´ את פעולתו ורצונו בעולם. יש עוד הסבר של דף שלם בנושא המזל של כוכבי כימה. אני לומד מכאן שני דברים שלא מדובר שיש לכוכבים האלה מקרר גשמי, אלא מדובר בכוחות רוחניים. ועוד אני לומד שיש בכימה יותר ממאה כוכבים ומאה כוכבים מתוכם הן כחה של כימה ומדובר על כח רוחני.

דוד170

New member
"אידיוט, אידיוט, אידיוט, אידיוט"

ראיה מוחצת שאין עליה הפרכה. כתוב מראש אם אין תורה אין דרך ארץ. אף אחד לא הפריך את הראיה. תודה שאתה מספק ראיות לחיזוק האמונה.

G o v er n o r

New member
אין דברי מחזקים אותך, או את התורה,

יען כי אין בהם משום גדוף, אלא קביעה יבשה ועובדתית לגבי מדת האינטליגנציה שלך. התורה נשארת תורת פאגאנים ועכו"מים, ללא שום ביסוס הסטורי. זה מה שחשוב...

G o v er n o r

New member
כן, אני מעונין לדעת כיצד מסוגלות

שמשות אדירות המצויות במרחק 380 שנות אור לצנן אותנו...

דוד170

New member
לך אני לא כל כך מעונין לענות.

אם יהיה עוד מישהו שירצה אני בלי נדר יענה.

G o v er n o r

New member
אינך יכול לברור את בני שיחך. הפורום

הוא פומבי. אתה רשאי להתכתב בפרטיות עם משתתפים אלה או אחרים, אתה רשאי לפרוש, להעלם ולחזור ב- nickname אחר. הקשתי כיצד יכולות מאסות מימן אדירות ההופכות להליום בתהליך תרמוגרעיני, והמצויות במרחק 380 שנות-אור, להיות "רוחניות", או לצנן את כדה"א. פרוש, או ענה. תן תשובה, או אמור "אין להם לדברי על מה שיסמכו". הכל ממתינים לתשובתך...

דוד170

New member
טעות . אני שלחתי לפרופסור רפיס את

ההודעה שלך על הדילוגים נחכה לתשובה שלו. וגם במקביל אתה יכול להפגש איתו אישית אם אתה רוצה.

L7

New member
לא נמחצתי. יותר הגיוני להגיד אינני

מבין עובדה זו או אחרת מאשר לאמר יש אלוהים - התופעה הבלתי סבירה והלא הגיונית מכל התופעות הלא מובנות גם יחד. אני מסוגל לחיות עם אי הבנות קטנות. אתה חי עם אי הבנה ענקית שכן אין לך מושג כיצד עובד האלוהים. אתה מאמין לאנשים . לך אישית לא היתה התגלות. כל היתר סיפורים. אז מדוע לא תטיל ספק קטנטן באלוהות? אלוהים רב חסד לא ינטור לך טינה על כך... מין סכסוך אוהבים קטן - בדרך לגן העדן.

מר שולץ

New member
דויד-

לא צריך לרדת לעומקו של הים כדי לדעת את העובדות שהעלתה מספיק לראות שפמנון או כריש כדי לדעת שיש דגים חסרי קשקשים לעומת זאת אין שום מידע מבוסס לגבי הרגלי הצלילה וחקר הימים של חז"לינו צר לי

דוד170

New member
לא מחפשים דגים חסר קשקשים.

מחפשים דגים עם קשקשים ובלי סנפירים. לא ברור מה אתה מחפש.

למעלה