ספורט וזוגיות - דעתכם

DogsPCI

New member
היא נשמעת מקסימה אמיתית
.

אני מבין מה מפריע לך, אבל אין לך הרבה ברירה בעניין :), לא תוכל להכריח אותה :).
מה גם שהיא לא מתלוננת שאתה 4-5 פעמים בשבוע "נעלם" לעשות את הדברים שלך
.
&nbsp
אז תעשה חושבים עם עצמך על סדר-העדיפויות שלך בחיים...
ואז תחליט לכאן או לכאן - אבל גם תהיה שלם עם ההחלטה שלך...
&nbsp
:)
&nbsp
שיהיה לכם בהצלחה

אז נשמע

שהיא נתפסת בעיניך כטיפוס יציב ומקבל. סוג של בית חם. אולי מה שרצית שאמא/אבא שלך יהיו?
&nbsp
העיניין הוא שהצד השני של התכונות הללו זה חשש מדברים חדשים, לא ידועים והרפתקאות.
סביר להניח שהיא התאהבה בך בגלל התכונות האלה שהיא כנראה מקנאה שיש לך..
בהתחלה שניכם הרגשתם שבן הזוג מאזן/משלים אתכם, אבל ככל שיעבור הזמן תרגישו שלא פשוט לכם עם התכונות הללו.
אולי קצת כמו שאתה מרגיש עכשיו.
&nbsp
יש ספר שנקרא "לבסוף מוצאים אהבה". ממליצה לכם לקרוא אותו, לעשות את התרגילים שרשומים בו ולהבין טוב יותר את הבחירות שלכם באהבה ואיך חיים יחד עם ההבדלים בינכם.
זה רק נראה לך במקרה, אבל אף אחד לא מתאהב "סתם".

cabio blanco

New member
חח

ההורים שלי אנשים אוהבים וחמים. אז אני לא יודע עד כמה התאוריה שלך נכונה.

wild orchid

New member
אז יאללה, תן המלצה למשהו טוב שקראת לאחרונה!

וגבי מה ששאלת...
תראה, לא כל מי שלא עושה ספורט בהכרח ישמין עוד כמה שנים. מצד שני, אף אחד לא מבטיח לך שגם אתה לא תשמין אם נניח ולא תוכל להתאמן מסיבה בריאותית למשל (וכבר קרו דברים בעולם). לכל אדם יש העדפות ותחביבים משלו. לך כושר ואימונים לה דברים אחרים. וזה בעייתי להרגיל מישהו לאורח חיים שהוא לא מעוניין בו ולא כייף לו שם. תנסה לדמיין אם היא למשל טבעונית והיה מפריע לה שאתה אוכל בשר? אתה יכול לדמיין לעצמך עובר לאורח חיים טבעוני? אני בספק רב.
נשמע שמצאת לך אישה מתאימה מהרבה בחינות אחרות אז תשחרר ממנה (ובחיאת שומשום, גם אני וגם אתה יודעים שרוב הבנות שמגיעות לחדר כושר עושות אירובי וקצת בטן. וזה לא בדיוק מה שיהפוך אותן לחטובות
. אז לא חבל על הזמן והעצבים שלה?).

cabio blanco

New member
זה לא נכון...

א' יש מלא בנות שרצות 5,10 ק"מ ויותר.. יש בנות ששוחות יפה מאוד, ויש מלא שקורעות את עצמן בכל מיני חוגים.
רק בריצה של ת"א ראיתי מלא.
אז זה שאין זה ממש שטויות.
ב' אני מאמין שאני לא אשמין אם אמשיך לאקפיד כמו שאני מקפיד היום,ולא מאמין שאפסיק להתאמן (חמסה חמסה:))
אבל כנראה שאני צריך להשלים עם זה וזהו
ולגבי ספר..זה תלוי מה הסגנון המועדיף עלייך:) שלח לי הודעה בפרטי ואענה לך אם אתה רוצה:)

wild orchid

New member
לקרוע את עצמה פעם בשבוע בחוג לריקודי בטן או זומבה זה לא נקרא

"לקרוע"
. וכד ילרוץ 5,10 ק"מ צריך לאהוב את זה ולהתמיד בזה. אף אחת לא קמה יום אחד בבוקר ורצה בכייף שלה 10 ק"מ, גם לא 5. בן אדם שלא אוהב את זה, הוא לא אוהב את זה, נקודה. והחפירות שלך בנושא לא יהפכו אותה לאצנית אלא רק יביאו לתסכול ומריבות. או שתשלים עם מה שהיא או שתחפש מישהי שקורעת את עצמה בחוג לריקודי בטן
.

Shamy

New member
נוטה לחלוק עלייך

בתור מישהי שעושה לא מעט כושר , הלכתי לחוג זומבה פעם....תתפלאי כמה זיעה הוצאתי בשיעור הזה והשעון הורה ששרפתי 500 קלוריות..לא האמנתי אבל כך היה..

זומבה לדעתי זה אימון לכל דבר ,יש בו אלמנטים של מרכיבי כושר אירובי ולדעתי הוא שיעור אירובי לכל דבר

שיעורי ריקודי בטן , הייתי מכנה זאת בתור שיעור ליבה באימפקט נמוך , אין לזלזל בזה , בשביל להיות רקדנית בטן צריכים חתיכת שרירי ליבה , וזה דווקא מרכיב הרבה יותר חשוב מאשר כפיפות בטן והרבה שיעורים אחרים, אם לא תהיה תמיכה פנימית של שרירי שלד גב ובטן טובה, השרירים החיצוניים יהיו פחות אפקטיבים, צריכים לדעת ל"החזיק" את הגוף טוב.

באופן כללי כל פעילות גופנית אני הייתי חושבת שהיא טובה כי היא גורמת לך להפעיל את הגוף,להאיץ מעט את קצב הלב ולהזיז את מערכת השלד שריר ולעתים בשיעורים מסוימים אף מפתחת אינטלגנציה קינטית ואקורדינציה ומה רע בזה?...עדיף לעשות שיעורי ריקודי בטן או הליכה פעמיים בשבוע מאשר לא לעשות כלום אף פעם..

גברת ע

New member
אני לא יודעת איפה אתה מתאמן אבל איפה שאני מתאמנת

רוב הבנות עושות דדליפט, סנאצים (עם קטלבלס ו/או משקולות), ברפיס, אימון מרפי/סנדי/ושאר הבנות והלוחמים.

ויקה1222

New member
לא הבנתי משהו

אתה נשמע ילדותי, שטחי, לא ממש מצליח בעבודה, לא מצטיין בכישורים חברתיים ושיפוטי ואילו היא כיפית, זורמת, לא שיפוטית, חכמה, חברתית, חזקה נפשית, מצליחה בעבודה, חמה, אחת שקל להפתח בפניה וטובת לב. בכנות, אני לא מכירה הרבה אנשים כאלה. איך הצלחת להגיע לדילמה הזו של האם להתפשר ולהשאר איתה או לא? הדילמה צריכה להיות שלה.

ואחרי כל מה שכתבת, בעודך מקבל כמובן מאליו את תכונותיה הטובות, אתה מתלונן שהיא לא מספיק הרפתקנית, לא אוהבת לרכב על אופניים ולא אוהבת להכנס איתך למים עמוקים. באמת מזל שהיא אוהבת להחשף לדברים חדשים וכך לא משעמם לך איתה למרות שהיא לא סקרנית מספיק. אומנם אתם לא רוכבים על אופנים אבל אתה יכול לדבר איתה. ממש בנית לך טבלה ומיינת עם זכוכית מגדלת את כל התכונות שלה. היא מקבלת את כל החסרונות שלך אבל לא יודעת לשחות חתירה, נורא ואיום. ואחרי זה היא הילדותית בעיניך?

לדעתי, אתה לא אוהב אותה וגם לא מספיק בוגר. אני יודעת בוודאות מה הייתי מייעצת לה, לו היא היתה פונה עם דילמה דומה.

elena20

New member
אני לא כזה מתה על ספורט, אבל עושה בשביל לשמור

על אורח חיים בריא וגם משתדלת לאכול בריא,
לעומת זאת בן זוגי ממש לא, לא באוכל ולא בכושר...
אז ניסיתי לדבר ולשכנע, אבל זה רק מעצבן אותו וגורם לו עוד יותר להתצבר בעמדה שלו.
&nbsp
אין מה לעשות, לא כולנו אוהבים/עושים ספורט ואצלך אני מבינה שזו באמת אהבה ותחביב,
אז תעזוב פשוט ואל תתעסק מה יכול להיות עוד כמה שנים, כי בעוד כמה שנים ייתכן ואתה תקריח/תחלה (חס וחלילה) וכתוצאה מכך גם תשמין. בזוגיות אמורים להיות אחד עם השני גם בזמנים יותר קשים ורעים וכולנו נזדקן עם הגיל ולא נראה כפי שנראנו בגיל 20 :)
&nbsp

או ש

זה אפילו לא 'תקבל' אותה ככה, אלא תמשיך לבחור בה בגלל מי שהיא או שתחליט שלא תוכל להסתדר לטווח הרחוק עם מישהי שלא נמצאת איתך באותו ראש (בגלל הפחדים שלך לגביה) ותעבור למישהי שמכורה גם למכון. לכל אחד יש כמה גוקים. אם זה לא נותן לך מנוח תחשוב טוב.

דובי1401

New member
אחח..... שאלה יהיו הבעיות שלך....

אז מה אם היא לא אוהבת??? מי אמר שהיא חייבת לאהוב את התחביבים שלך?
כמו שאתה לא חייב לאהוב את התחביבים שלה.........
צא מזה ותתחיל להעריך מה יש לך בידיים. הדשא לא יותר ירוק בחוץ
&nbsp
חוץ מזה, אם אתה אוהב אותה , אתה תאהב אותה תמיד , גם אם היא תעלה שניים שלושה קילו
&nbsp
&nbsp

ואם היא מעשנת המון

וזה מפריע לו?
ואם היא אוהבת לארח את כל המשפחה פעמיים בשבוע והוא פשוט לא מסוגל לסבול את זה?
ואם היא חייבת שהבגדים בארון יהיו מסודרים לפי צבעים?
&nbsp
לכל אחד יש את השריטות שלו ואת מה שמפריע לו יותר ופחות.
אני בעד לכבד את מה שמפריע ולהבין למה זה מפריע ואיך ניתן להתמודד עם זה בצורה הכי טובה.

Shamy

New member
אין ספק שכל אחד והשריטות

אבל אם היא מעשנת המון וזה מפריע כדאי לומר משהו בעניין...בכל זאת זה מאוד מסרטן

אני הייתי מעשנת הפסקתי לא מזמן , בן הזוג עדיין מעשן, זה לא מפריע לי אולי אני חסרת אופי אבל אניעדיין אןהבת את הריח שיש לו אחרי סיגריה ...אבל אם הוא יעשן מעל חצי קופסא ביום אני כן אגיד על שינסה להוריד מעט,לא בגלל ריח...סתם כי זה מסרטן מאוד!!הפסקתי עקב ריבוי מקרי סרטן שד במשפחה (כנראה שגנטית אני יותר רגישה לקרציונגניפ?)

ולמה להגיד לבן זוג

שזה מפריע שהוא מעשן זה בסדר ולהגיד שזה מפריע שהוא לא עושה כושר זה "לא לקבל אותו כמו שהוא" ו"לא אוהב אותה באמת"?

למעלה