סקס עם גבר\אישה נשואים כן\לא?

Bangie

New member
זה ההבדל בגישה

את רואה את הסקס כמשהו אינטימי ורציני ולכן נשוי ששוכב עם מישהי שהיא לא אשתו זה נראה לך נורא כל כך.
אני לא רואה את הסקס כמשהו כזה. יכול להיות שזה הדור "הפתוח" שגדלתי בו. סקס זה כמו משחק. לצאת עם חברים, לשתות ואח"כ נגיד לחזור עם אחד מהם ולשכב איתו כי שנינו חרמנים ובא לנו - זה משהו שבשגרה. הכל ממשיך כרגיל אחר כך. זה ממש כמו ללכת לשחק איתם קלפים נגיד.
זה לא אמור לשנות משהו או להרוס משהו ביחסים. אז שכבנו, ביג דיל. זה קורה וממשיכים כרגיל...
(לי אישית עדיין לא יצא ממש לעשות את זה, אבל ככה אני רואה את זה, ככה החברה מסביבי מתנהלת וזה נחשב רגיל ונורמאלי לחלוטין..)

romeo b

New member
אל תגזימי ותשווי את זה למשחק חברה..

אני רואה את הסקס, כמו שכתבתי במקום אחר, כצורך בסיסי של האדם... צורך גופני שמשפיע על כל המערכות לתפקד חיובי.
כששניים שאצלם קיים אותו הצורך נפגשים - למה לא לממש ולהזדיין רק עם הצורך הזה, עם התשוקה והרצון הזה להגיע לפורקן ולהמשיך הלאה בלי רגשות התאהבות ובלי סרטים?
אני בהחלט בעד.
יש בהחלט אנשים שאוהבים סקס נטו - וזה בכלל לא דבר רע.

חופ שיה

New member
זו גם המסקנה שלי - הבדלים בגישה לסקס

ולזוגיות בכלל.
מגישה זו כנראה מגיעה היכולת שלי להיות עם גבר נשוי, על אף שאני חושבת שבגידה היא דבר נורא ואני באופן אישי מעולם לא בגדתי או אבגוד, גם לא בחברויות אפלטוניות וגם לא בהקשרי החיים בכלל.
אני טיפוס מאוד נאמן ולא רק עם בני זוג

אני לא צדיקה גמורה ויש לי מוסר לא החלטי בנוגע לסקס עם אנשים שנמצאים במערכות יחסים מונוגמיות, מודה.:)
אין לי מושג למה דווקא במקום הזה אני עושה "הנחה". שנים אני מנסה לחשוב- איך זה שהמוסר לא מציק לי? לא מצאתי תשובה. אשמח לשמוע תאוריות. :)
למרות שאין הנחתום מעיד על עיסתו, אני אדם מאוד נאמן (לעצמי ולאחרים) ולא רק במערכות יחסים עם גברים ולכן לא ברור לי הדיסוננס הזה באישיות שלי.

romeo b

New member
אולי זה סוג של ריגוש...

שגורם לך לרצות לעשות סקס
עם גברים 'תפושים'.
בעיה באישיות שלך? את לא זו הבוגדת, אז
אם תמשיכי לטעון שיש לך מוסר עצמי בעוד את תהיי
זו שתבגוד - או אז השאלה הזו של בעיה באישיות
שלך תהיה חייבת להתעורר.

חופ שיה

New member
אין שום ריגוש בגבר תפוס, ההיפך.

אני מנסה להימנע מזה בשנים האחרונות כמה שיותר בגלל שאני שונאת את הדינמיקה החד צדדית איתם ובכלל עוד אלף ואחת סיבות ללמה לא.
למעשה היום , אני בוחרת שלא לנהל קשרים מיניים עם נשואים/תפוסים בכלל (גם לא אלו שנמצאים בזוגיות מאפשרת ושהאשה היא לא חלק מההכרות שלי איתם) אבל עדיין מוצאת את עצמי מתפתה מידי פעם, במיוחד עם גברים שכבר היו איתי בעבר ו/או כאלה שמביאים איתם משהו מיוחד לסקס- שהרי זה רק סקס איתם.

ואגב - לא חושבת שזה קיים באגדות.

ושלגיה והנסיך חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה, כשמדי פעם חי לו הנסיך באושר רגעי גם עם סינדרלה, פוקהונטס והמכשפה הטובה מהצפון

והנסיכה יצאה לה לשוח מדי פעם... עם מי בעצם? באגדות כל הזמן יש רק איזה נסיך יפה תואר, הם כולם אותו דבר

Bangie

New member
אמאלה בדיוק עכשיו כתבתי את זה!!!

ראי תשובתי לקטניפ 5 תגובות מעל.
איזה קטע, אנחנו ממש באותו ראש!

dare devil ית

New member
למה יש את האובססיה הזאת לבלעדיות?

לא שאני רואה את עצמי בקשר מונוגמי, אבל נניח שאני אהיה - מה שיהיה חשוב לי זה הקשר הרגישי עם אותו אחד. למה שיהיה לי אכפת עם הוא שוכב עם אחרת\אחר?
מה ההבדל בין אוננות, אוננות עם ויברטור לאוננות על אדם אחר?

ונוסיף עוד תהייה מוסרית-

דיברנו הרבה על החלק המוסרי. על הפגיעה בצד הנבגד.
ומה אם אני יודעת שאם בחור מסויים שוכב איתי - הוא לא יפסיק לאהוב את זאת שהוא איתה, הוא בשום אופן לא יעזוב אותה, הוא שלה רגשית ויישאר שלה לנצח?
אז איפה כאן הפגיעה המוסרית בצד ה"נבגד"? הוא שוכב איתי וחוזר אליה בסוף, רגשית ונפשית. אני לא מקלקלת להם כלום.
איפה הבעיה המוסרית? למה שיהיה לי רע עם זה?

הבעיה היא התפיסה של הנבגד

למי שכן נפגע מבגידה, זה מעשה נוראי שיכול להשאיר משקעים לכל החיים.
הבעיה המוסרית פה עומדת מול היכולת לפגוע ככה במי שאמור להיות אהוב שלך. אפשר להתווכח מהיום עד שנה הבאה אם בגידה חד פעמית היא נוראית או לא. אם לבן זוג שלך זה משהו נוראי אז איך אפשר לעשות לו את זה?
כמה אהבה יש באמת במערכת יחסים כזו אם המעשה נעשה בצורה חד צדדית תוך כדי רמיסה של האחר?

כמו בכל דבר אחר בזוגיות ומיניות, צריכה להיות התאמה בתפיסה וכבוד לשני.
ברגע שנגמר הכבוד, קומי ולכי וזה נכון יותר דוקא למקרה שבו יש זוגיות עם ילדים ובית ומשכנתא. כי הפרוק שיגיע אחרי שהבוגד נתפס הוא כל כך טעון, כל כך פגוע וכל כך הרסני שכל ההבנה שיכלה להיות בגרושים 'רגילים' עפה מהחלון. כל הצדדים יצאו מופסדים ובמקרה שיש ילדים, הם הנפגעים העקריים.

joejoe268

New member
אז לא עדיף כבר לעשות ביד?

איזה גועל אפשר לחוש אחרי שמתייחסים לסקס עם מישהו כאמצעי לסיפוק הצרכים שלי...
יש שם בן אדם בצד השני...
ולמה שאני אסכים שמישהו יתייחס אליי ככה? בשביל סקס?
שלא תטעי, אני אוהבת סקס, מאוד. אבל כשהו בא עם חיבור רגשי.

חופ שיה

New member
לא. כי לעשות ביד זה לא כייף.

ויש אנשים שמסוגלים מבחינת מבנה האופי שלהם לעשות גם סקס לצורך סיפוק היצר בלבד. אין זה אומר שהסקס הוא מכני וטכני - זה אומר שיש בו הרבה פחות רגש מסקס שעושים עם מישהו שאוהבים ושנמצאים איתו בזוגיות אינטנסיבית, זה הכל.
יש אנשים שיכולים לנהל קשרים כאלה ויש אנשים שלא. וזה בסדר גמור . רק אל תתפלאי שיש אנשים שמתנהלים בסקס אחרת ממך, כי זה קיים.:)

joejoe268

New member
אני מאמינה

שכל אחד יעשה מה טוב לו.... ואני בטוחה שיש עוד המון דרכים חוץ משלי...
ולעשות ביד זה כן כיף...לפחות לי...יותר מאשר להזדיין עם מישהו רק בשביל לספק את היצר שלי. אבל כמו שאמרת, יש הרבה אנשים והרבה דעות.
אני צריכה רגש כדי להנות מסקס, אחרת מרגיש לי חייתי משהו, סיפוק היצר מבלי להשתמש בשאר הכלים הראויים שהתברכנו בהם בתור בני אדם...

חופ שיה

New member
את יודעת מה הכי טוב בשבילך

בזמן נתון זה.

יש לי שאלה מתוך סקרנות. ההתנהלות שלך בסקס זה משהו שהגיע מהחינוך שלך או שזה נוצר לאחר ניסיון בשלל דרכים לעשות סקס? ואז ההגעה למסקנה כי סקס עם רגש בלבד לאותו אדם הוא הטוב ביותר עבורך שבו את מרגישה הכי שטוב וכייף?

למעלה