סקר מ.ב.ד...

אחרי שבת שלמה...

הייתי מצפה ממך להתייחסות רצינית ואמיתית לשאלותיי! ואל תנסה להיאחז בקרנות המיזבח ולהגיד שהעם ישפוט מכיוון שאתה לא עונה אף תשובות לשאלותיי כי רבות.

בור ועם הארץ

אני עניתי לך אחת לאחת. לא עניתי לך כי אין לך שאלות. יש לך תירוצים, כמו שאמר פעם הבריסקער רוב על המושג שאלות שיש לחילונים. זה לא שאלות, זה תירוצים כדי להדחיק את האמת. כך כאן. אתה משמיץ ומכזב ללא הרף כבר שני יממות ואני צריך לתמרן בין ההכפשות שלך ולנסות לפחות להסביר את האמת לשאר המשתתפים בפורום. אין לך שום שאלה רצינית. אתה ממחזר חומר במקום להציג חדש. כפי שאמרתי, מקנטרים כמוך היו תמיד שלא פירגנו להצלחה. עברנו אותם- נעבור אף אותך!

מילים בומבסטיות...

עברנו את פרעה עברנו את המן הרשע, אבל תסביר לי למה אמרת בזמנו בפורום חרדים שבשירשור ארוך אתה מסתבך ולכן אתה כותב הודעות בשירשורים חדשים, נראה לי שהשירשור האחרון מראה שלא דיברת דברי אמת.

הסטת נושא שקופה ומביכה

לא אתן לך לברוח מהנושא המרכזי שלשמו נתכנסנו כאן הערב... הבריחה שלך לאפיקים שוליים מהווה עדות חיה שמאגר התשובות העניניות שלך עומד לפני התרוקנות ואפי` לחלוחית לא תיוותר בו. כך זה תמיד. האמת, סופה וטבעה שהיא מנצחת דווקא מהמחסור בתשובות של השקר.

מחקו את הודעתי?

כך זה תמיד. כוחות האופל נלחמים בכוחות האור. בכל אופן אחזור על דברי: אברהם פריד היה ונותר גדול המוזיקאים בכל הדורות. המשקיע הפינומנלי האדיר ביותר וים הרגש והלב הרחב ביותר שהכרנו אי פעם. אלפי אנשים לא יצליחו לשנות את העובדה הבסיסית הכה פשוטה הזו. הכל**ם נובחים והשיירה עוברת. ועוד איזו שיירה...

מכיוון שנראה לי...

שהויכוח הזה עומד להסתיים אוטוטו אז אחזור ואומר שלא יעזור לאף אחד ולאף אור מורדכי היה הגדול מכולם וכך הוא יישאר.

הויכוח כלל לא מסתיים

ואני מבין את השמחה שלך ואת הניסיונות הנואשים שלך לרדת מהעץ הגבוה שעלית עליו. אתמצת שוב את דברי: מרדכי בן דוד היה ונשאר זמר ברמה ממוצעת פלוס. בקלטות שלו ישנם אין ספור שירים שלא מתאימים להגדרה של שיר בכלל אלא להגדרה גרעפסים. שירים בלתי מושקעים שנועדו בעליל לסתום חורים או למלא משבצות ריקות. אברהם פריד, מלבד שלושה שירים בכל הקריירה שציינתי לעיל, היה ונשאר גדול המשקיענים. גדול הפרפקציוניסטים בכל הזמנים ואבי כל תופס רגש וערגה. זה יישאר תמיד.

אתה נותן דרור...

ללשונך ומשתלח בצורה בו בצורה מגעילה, לגבי מה הדברים ויותר חכמים שאמרת אז אגיד לך שלא אתה תחליט מי הוא באמת גדול ואת זה הציבור הרחב החליט ויחליט, ומכיוון שמורדכי הוא מספר אחד אז הציבור החליט את זה ואני סומך על הציבור שהוא יודע להחליט כך על זמר שבאמת משקיע ולא מורח.

שגיאות בתחביר??? רפי???

סליחה, לא ידעתי שאני מעצבן אותך בצורה כה קיצונית עד כדי חוסר יכולת לקרוא את תגובתך האחרונה שיצאה משובשת, קטועה, פזיזה ובלתי ברורה מתחת מכבש הפלאפון שלך. אז בבקשה, תכתוב שוב את הודעתך בצורה מתוקנת ומסודרת כדי שאוכל לענות לך בצורה נורמלית. ושוב, לא התכונתי להכעיס אותך עד כדי כך. בסך הכל כתבתי כמה אמיתות יסוד...

נו נו. שיהיה.

לא עוזר לי הרבה להבין אותך רק הבנתי שחלקת על זכותי לקבוע לציבור מי גדול יותר. אז יש לי חדשה בשבילך. בשונה ממך אני ממש לא מתכוון לשכנע את הציבור. אני מביע את דעתי האישית בלבד אם כי אני אוחז שכל דעה אחרת או שונה בנושא הזה נובעת מהיסחפות אחרי האופנה שמובילים החבר`ה המפוקפקים משערי יושר ובראשם אותו איש אומלל שבדיוק כרגע מסתחבק בתוכניתו עם ישי לפידות, אומלל לא פחות. זהו. זו דעתי האישית.

אהה...

אולי תסביר לי למה אתה מאזין לשדרן שאתה כל כך מתעב אותו? חסר ערוצים חרדיים?

דווקא משום שאני מאזין לו

אני יכול להביע דעה אובייקטיבית וחפה מדמיונות. נחזור לעניננו, שוב לא הגבת לעצם הענין שעומד על הפרק. כיצד אתה מעיז ללכלך על פריד בדיוק בנקודה בה הוא משתבח ובולט על אחרים- המקצוענות? הרי הבן אדם הזה לא נותן לעצמו שום הנחה ועובד כמו חמור על כל קנייטש ורסיס שיר, לעומת בן דוד שמזלזל באופן עקבי בשירים שלו עצמו כשהוא חושב שקולו הוא כה אגדי שהוא מספיק בשביל לבנות שיר? דווקא פריד שיש לו קול הכי משובח, לא מסתמך רק עליו אלא משקיע לכל הכיוונים!

מזלזל באינטלגנציה שלנו

בכל התחומים. כשאתה קונה דיסק שלו אתה מרגיש שאתה סתם שופך כסף על מוצר לא מושקע. הבן אדם מחלטר ואם אתה מכיר אותו אתה ודאי יודע שזה גם מתאים לאופי היהיר שלו.

מה אתה משתולל?

עניתי לך מסודר, דבר דבור על אופניו. אתה מאבד את יתרת הסבלנות בצורה מזעזעת. אתה מנסה בכוחותיך האחרונים להגן על ורדיגר המתרסק. ממש כואב עליך.

aesh50

New member
אולי מספיק?

זה ויכוח שלעולם לא יגמר, פריד ובן דוד היו וישארו תמיד גדולי הזמר החסידי בכל הזמנים, מ.ב.ד. בגלל הקול האגדי ופריד גם בגלל קולו וגם בגלל מקצועיותו, ושלום על ישראל.

למעלה