סקר!!

O0NoNi0O

New member
יש אינסוף מספרים, בטוח שיש מספר שמתאר את זה

טחח..אני אוהבת להציק לך

roni poynter

New member
אאוייייי ייקקקייי!!!

אני שונאתת שאת מייבשת אותיייי..!!!! GRRRRR נו אז יש אינסוף מספריםם..אבל אין מספר שיכול לתאר את זה ..כי אין לו שםםם!! אוחחחח נו אנלא יודעת איך להסביר את זההה..! מעצבננננננתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לכי לכיי לכיי ...לחרבבבבבןןן!

O0NoNi0O

New member
חח סתאאאםם../images/Emo23.gif

זה כיף להציק לךXD אבל..אבל אין לי:((

OneStepCloser

New member
עונהD: (אני ושיר בשעות חרפון קשות. מאוד. <<:)

שאלה מס'1: מה הפייב שלך? ליייייייייק בהרווווווווווור שדאגוש המושיווווווווווווש$#%#$@$#$@#$ ליייייייייייק הי'ז פלטצ'סט אוף ד'ם אול!!!!!!!!!!!!1 ואופקורסוש שטומוש הפאטוש!!!!!!!!!!!! הדובון המושלמוש שליייייייייייייייייייייייי!!!!!!!1111111111111$#@$ אחתשתיםשלודגמלוח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: פחחחחחחח איזה שאללללללללללה זאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!111111111111111 דההההההההההההההההההההההההההה שמיליונתאלפיייייייייייים!!!!!!!!!!!!!1111111111111111 בית המשפט העליווווווווווווון! איי וויש איי קולד באבל ווראפ מיי האררררררררררררררט לייף'ס אה ביטצ' אנד סו אר יוווווו. (נסטיה אמרה לי לכתוב את זה. XDD) ועכשיו ברצינות, 8 - 7 וחצי. ^^" שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? TCFC. שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 כמעט כל השירים 10. אין לי כוח עכשיו להתחיל לבדוק. :// שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: משיר (sweet shir) המושי מושלמתוש!!!!!!!!!!!!! לייייייייייק אומייייייגדוווווווווש~$#$#%#@$עכע234324#$#@$ שי'ז לייק סוווווווווו פטצ'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 לייק טום פלטצ'ר!! אנד דאגי פוינטר!! GRWT$%$%TWTTRT RWTWTEWTEWRW$@^#@$#@$#@$(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD) שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? כן..... >< למי אין חסרונות? אין דבר כזה בן אדם מושלם!! לייייייק סו נוט פטצ'! = פלטצ'ר חברינו ב-2004 - תחילת 2005. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD לאריאל: Again, Tom? Biggest geek that ever geeked. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? אוממממממממיגודדדדדדדדדדדש ליייק הם פשוט מקנאיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שהם לא פטצ'ים כמו מקפלייייייייוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 אמגוש!!!!! @#%#@%#@%#@$#@%^Y%#% המ, כן. בכל מיק', לכל אחד יש טעם משלו.................... וכאילו, אני אוהבת לאכול במבה ומשמה לא אוהבת, איך היא לא אוהבת במבה?!?!! אותו הדבר. >< (אנחנו לא שפויות.) (נסטיה: "מקפליי עשו אותנו אינסיין." שיר: "XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD") שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? כן. שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! 1000000. אבל ברצינות עכשיו, נסטיה אוהבת אותו ככה טחחחחח קפראליה 33333333> הם כל הזמן מכניסים אותה לדיכאון כי היא לא תפגוש אותם אפעם. בו הו. בכי בכי. אוי אוי אוי!!!! אופ אופ אופ! בקיצ', נסטיה צריכה לשלוט ברגשות שלה. ובכן, חפרנו ויצאנו מושפלות. לונורא אותנו זה שיעשע וזה כל מה שחשוב!!! צריך להיות אגואיסטיות לפעמים ולא לחשוב על כל העולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~פורצת בבכי ובורחת לשירותים~ אווווווווווווווווווווווקי. XDD

OneStepCloser

New member
אנחנו מתנצלות על זה, פשוט שיעמם לנו. וזה היה

שאלון דורש כזה. חחחחחחחח ^^

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDאנלא מפסיקה לצחוק../images/Emo85.gif

משעשע
. פטצ' מזכיר לי תסרט ילדות רעות עם לינדזי לוהאן XDDDDDDDDD

OneStepCloser

New member
חחחחחחחחחחחח כן משם לקחנו את זה XDD

פשוט ראינו את הסרט בראצ (את לא רוצה לדעת למה. סרט חרא. XD) ומישהי שם אמרה פטצ', וכל הזמן אמרנו פטצ' אחרי זה כי זה הזכיר לנו את ילדות רעות חחחחחחחחח

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

אויי בראצ XDDDDDDDD סוווו פטצ'.

butbut

New member
זה הדבר הכי מפחיד שיצא לי לקרוא../images/Emo11.gif

ever.. הרגשתי כאילו שאני קוראת את כתבי הקודש של ברבי וקן.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחח כתבי הקודש

של ברבי וקן XDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
שתקי, אנחנו שולטות. ../images/Emo98.gif

ו.. אמ, זאת הייתה מעין תגובת ביקורת שכזו למספר בנות מהפורום. אהמ, לא אמרתי כלום. <:

butbut

New member
-_____________-.....לא הייתי קוראת לזה ככה..

XDD תגובת ביקורת שאומרת הכול! לייק דע!!! אה.. =]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הקדישו לי שורה מוחעחעעחע XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פשוט זוג מפגרות

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלפעמים היא קצת מפגרת, מודה ><

למעלה