סקר!!

yael0000

New member
עונה../images/Emo211.gif

שאלה מס'1: מה הפייב שלך? דאגי שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: 10 שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? סיילנס איז א סקרי סאונד שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 אה? שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: ראש 1 שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי?כן שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!?לא ידועת שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? יאפ שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! 10 יש הרבה שאלות שהן די דביליות.. אבל לא משנה.. מי שרוצה שתענה על אלה שנראות לה נורמליות ומי שרוצה שתענה גם על אלה וגם על אלה.. טוב בכל מיקרה אני מטורללת ברגע זה וסתם בא לי לדעת.. עוד שבוע מ-עכ-שיו!! ואני יתן את התוצאות!!

MyTearsDontFall

New member
D::

אני יענה כי חזרתי עכשיו ומשעמם לי >,< שאלה מס'1: מה הפייב שלך? ממ. אני לא ממש בקטע של פייב, אבל נגיד דני. בגלל הקול. שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: 7 שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? TCFC או THNL שתי יצירות מופתD: שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 1. TCFC 2. THNL 3.No Worries ככה רשומים?XD 4.Build Me Up Buttercup אחחחחחחח חולה על זה! זהו [: שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: נראה לי תחילת ח', רק ידעתי שיש להקה מקפליי מראש1 ואז חברה שלי השמיעה לי את AAY שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? נמ. שהם לא פאקינג באים לארץ!הייתי הולכת רק כי הם היו הלהקה האהובה עליי לפני שנה. שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? יש כאלה, בנים לא אוהבים אותם כי מבחינתם מקפליי 'הומואים', אבל הכל מקנאה. יש בנות שזה לא הסגנון מוזיקה שלהן...XD שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? ממ. כע... שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! 7 [:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifאין לי כותרת מתוחכמת..

שאלה מס' 1: מי הפייב שלך?
טום פלטצ'ר.
שאלה מס' 2: דרגי מ-1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך:
8. אני לא מכירה אותו לגמרי ומשערת שיהיו דברים שהייתי יכולה לא לאהוב בו כי הרי כולנו אנושיים. לא מתוך הכרה עתידית.
שאלה מס' 3: מהו השיר האהוב עליך?
SFA2.
שאלה מס' 4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10
קשה...
אני אנסה בערך (לא כולל קאברים, כן?): 1 - SFA2. 2 - THNL. 3 - BW. 4 - WITS. 5 - TBOPK. 6 - TCFC. 7 - Hypnotised. 8 - Lonley. 9 - 5CIHH. 10 - NA. וזה גם כל הזמן משתנה אז זה רלוונטי לתקופה הנוכחית.
שאלה מס' 5: מאיפה שמעת על מקפליי:
הגליון של ראש1 מלפני שנה וקצת כשהייתה להם כתבת שער, ואז נזכרתי שכבר ראיתי אותם בעבר בהיטס ומשם התחילה ההיכרות ההורדות והשאר הסטוריה.
שאלה מס' 6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי?
ודאי. בכל דבר ובטח שבכל יצור אנושי יש חסרונות, אני לא חושבת שיש מה לפרט.
שאלה מס' 7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!?
אנשים שלא מתחברים לסוג מוזיקה [שזה בעיקר ערסים וכדומה].
שאלה מס' 8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי?
אממ מישהי שכונתה בעבר חברה שלי ראתה רק את טרני וממש לא אהבה [הפסד שלה.
].
שאלה מס' 9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי!
9. עד כמה שאני יכולה לאהוב מתוך היכרות לא אישית והמוזיקה שלהם. ההגדרה של האהבה הזאת נורא קשה. אבל אני מאוהבת מה אני יכולה להגיד??

mcfly danna

New member
שלי.... באמא של הדיליי...

כי הסבתא כבר מתה.. שאלה מס'1: מה הפייב שלך? לא יודעת!! זה בין כולם, כל פעם זה מתחלף... כרגע זה דני!!|סלינק| שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך:אממ...10!!!!הוא כזה...|סלינק| שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? יש המון... אבל כרגע זה נו ווריז.. או דה הראט..|סלינק| שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10די!! למה לעשות לי את זה?!?!? טוב, נו... 10-דני 9.9-דאגי 9.8-הארי 9.7- טום|סלינק| שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי:חברה שלי תקעה לי את האוזניות של האמפי שלה לאוזניים שלי כל 5 שניות, והראתה לי אין ספור שירים, קליפים ותמונות... מאז התאהבתי...
|סלינק| שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי?בוודאי,אף אחד לא מושלם, הם 99% מושלמים..אבל בטוח יש להם..|סלינק| שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!?איך?!? איך?!? תגידי מי, ואנחנו נטפל בו יפה יפה..מי איתי?!|סלינק| שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי?לא, אפילו אחותי הקטנה שהיא בת 6 אוהבת אותם... לא בגללי כמובן! |סלינק| שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי!100!!!!!!!|סלינק| זהו, סורי שלא חפרתי... זה לא שעות החפירה עדיין...

mcfly danna

New member
חחח...אופס...

דירגתי את מקפליי במקום את השירים... אוקי אז ככה... no worries - 10 bubel wrap- 9.9999 i wanna hold you- 9.99997 sorry's not good enogh- 9.99998 יש עוד מלא... לא רציתי לחפור יותר מדי..

s3shs3s

New member
יאמה!!

אני מה זה שמחה שכולם עונים על היום הראשון!!

ShellyJones

New member
(=

שאלה מס'1:מה הפייב שלך? דני (= שאלה מס'2:דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: אני לא אוהבת לדרג! אני מאוד אוהבת את האדם, אבל אני לא מכירה אותו אישית, למרות שאני חושבת עליו 25 שעות ביממה^^ שאלה מס'3:מהו השיר האהוב עליך? אממ.. אין לי שיר אהוב, זה תלוי במצב רוח שלי^^ זה משתנה כל הזמן ובשל זה יש מקוויקנד,לא? שאלה מס'4:כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10: דני- שוב, אני מסרבת לדרג! אני רואה את זה כהרבה מאוד, הרבה הרבה הרבה הרבה מאוד! דאגי- גם הרבה הרבה הרבה הרבה מאוד! רק חלקיק אחד פחות מלדני, ואהבה בצורה שונה(= [הוא מזכיר לי את אחי^^] טום- כמו דאג, רק שהוא לא מזכיר לי קרוב משפחה^^, יש לי חיבה רבה לטום בזמן האחרון^^ הארי- כמו דאגי וטום, רק חלקיקון פחות, כי אנשים בלתי שפויים לצמיתות באים קודם! (אבל הארי הוא שפוי טוב!) שאלה מס'5:מאיפה שמעת על מקפליי: הייתי חכמה פעם אחת בחיי, וחשבתי שהם להקה אמיתית בJML(= ותודה לאל שקיים כזה דבר אימיול.. שאלה מס'6:האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? לכל אדם יש חסרונות, ולפעמים הם טועים קורה. הם אנשים, לא חייזרים (אני מקווה^^)! שאלה מס'7:איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? יש הרבה אנשים בעולם, רובם שטחיים. אנשים שטחיים מעדיפים שירים שטחיים, מה שאין למקפליי. מסקנה- למקפליי אין מעריצים שטחיים! שאלה מס'8:את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? אממ.. יש לי ידיד, אבל אני לא בטוחה שהוא נחשב "מישי".. ועוד חברה טובה, שהיא לא לגמרי מחבבת אותם.. ושתי בנות שהיינו איתן בחדר בטיול השנתי והן לא הסכימו לשמוע מקפליי כי הם בריטים והם לא עשו ברית מילה... שאלה מס'9:דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! אני מסרבת לדרג כי לדעתי זה יהיה שטחי אם אני אגיד 10, ולא הגיוני אם אני אתחיל ללחוץ על 9 מבלי לעצור... הם הלהקה האהובה עליי, מה הסיכויים שזה יהיה פחות מהרבה הרבה הרבה הרבה הרבה מאוד?!

YuvalJones

New member
עונה ^_^

שאלה מס'1: מי הפייב שלך?
דני שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: 10. לגמרי. בלי כל ספק מיותר.
שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? וועא! כלכך הרבה - TCFC , DKY ועוד מלא. שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 - לא הבנתי ^^ שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: לפני כמה שנים שוטטתי בהיידפארק וראיתי תמונה של דאגי,שמרתי אותה וכלום מעבר. ולפני חצי שנה נכנסתי לזה הרבה יותר חזק בזכות בת דודה שלי. שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? בכל דבר יש חסרונות. וברור שיש לפעמים חסרונות, אבל אני לא חושבת שאלה חסרונות שבאמת משפיעים על הלהקה וכו'.. שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? בחיי שאני לא יודעת! אבל אם כל העולם וחברו היו אוהבים את מקפליי, לפי דעתי הלהקה הייתה מאבדת קצת מהייחודיות שלה.
שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? כן. שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! 10. ועוד המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון אחרי זה. אינסוף.

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif כנסו אם באלכם../images/Emo11.gif

אורצ'!!! &%$#%$@$$%&^(&^)*^%^&$&$#%###(*^&)&%% הרסת לי את השינה!!!!! תפסיקי להתקשר אלי ב6 בבוקר!!!!! >< שאלה מס'1: מה הפייב שלך? דנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייידנידנידנידנידנידנדידנינדידניני
שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: נו באמת?! אינלי כוח לעשות טריליוני אפסים!! שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך?
Too Close For Comfort
שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 דני[
]- 10 נגיד שזה יותר דאגסטר- 7 הארי- 5 טומי
- 3 שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: וואי... לא זוכרת XD שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? כן.. התהילה קצת עולה להם לראש.. אבל לונורא.. נתגבר. החיים הם כלבה
שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? מישו חסר כל טעם במוזיקה!!! ובבנים!! >___< שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? אני לא בטוחה שהיא ממש שמעה שירים שלהם, אבל היא ראתה תמונות, והיא לא ממש מעוניית לשמוע אותם וגם אם כן היא עדיין תשנא אותם. קוראים לה יעל וחשבתי לפחות שהיא היתה חברה הכי טובה שלי. שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! טוב נו זה מתחיל להיות הזוי!! אני לא יכולה לדרג!! מרגש הא?

סקרסקרסקרסקרסקרררר ^__^

3> דנייי 3> מממ 9וחצי חעחע 3>ואוו עכשיו זה Don't Know Why 3> ממממ כולםם 10 !] -כולל אלה שאני לא מכירה חעחע - 3> חברה שלייי הדביקה אותי בשגעון הזההה :] 3> מממ כן, לכולם יש כאלה באסההה 3> חחחח כן אבא שלי " את הרעש הזה תשמעי בחדר שלך כשהדלת סגורה " 3> יאפ 3> 100000000000 - אין אפשרוווות להיגמל מהמםםם ^__^

roni poynter

New member
חחח קצר ולענייןן=]

כל הילדות בפורום האלה חופרותת.. ((גמני))את כנראה עוד לא נדבקת במחלהה.!!XDD חכי תכף גם את תדבקי בהה..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JuSt My LuCk

New member
עונה!!!! :D :D :D

שאלה מס'1: מה הפייב שלך? דני אלן דיויד ג'ונס
שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: אמממ מ-1 עד 10? מליון! חעחע שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? THE HEART NEVER LIES שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10 too close for comfert=10 ultraviolet=9.8 5CIHH=7.9 DKW=8.9 שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: MTV HITS שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? כן... שהם לא באים לארץ! שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? אני אסביר לכם... יש אנשים עם בעיות בעולם הזה שפשוט.... טיפשים XD שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? כן
שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000................

einav0sh

New member
עונה

שאלה מס'1: מה הפייב שלך? דאגייייי
שאלה מס'2: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך: 10!!! שאלה מס'3: מהו השיר האהוב עליך? she left me, that girl שאלה מס'4: כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10
דאגייי
- 10!!! דנייי
-9 טום
-8 הארי
-8 שאלה מס'5: מאיפה שמעת על מקפליי: MTV
שאלה מס'6: האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי? לא!
שאלה מס'7: איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!? לא יודעת איךךך!! באמת איך אפשר לא לאהוב את מקפליי?!?! שאלה מס'8: את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי? כןןןן
שאלה מס'9: דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי! 100000000000000000000000000000000

einav0sh

New member
בפסח שהייתי..

בלונדון אז התחילו לחרוש על טרנסילבניה באמטיוי ואז שחזרתי הביתה הורדתי שירים ותמונות שלהם וגם נרשמתי לפורום

HiLa0mcfly

New member
סליחה סליחה סליחחההה

אולי שמעת טרנסי טיפה לפניי אבל מי שהכניסה אותךך אליהםם ומיייי שאמרה שדני חתיך ולא הסכמתתתת איתיי עיננב תתחילי להגיד שחברה שלך חפרה לך עליהם כי בלעדיייי פפפפפווווווףףףףףףףףףףףףףף \

einav0sh

New member
סליחה מותק

את לא הכרת לי אותם שבי בשקט זה שחפרת זה לא אומר שבזכותם שמעתי עליהם פעם ראשונהה שביי בשקטט ואופיר מוסרת שתלכי לזיו XDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אוווווקיי :)

שאלה מס'1:
מי הפייב שלך?
דאאאגי
שאלה מס'2:
דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את הפייב שלך:
הרבהה
שאלה מס'3:
מהו השיר האהוב עליך?
או מיי.. נראה לי שBOPK וTCFC שאלה מס'4:
כיתבי את האהובים עליך לפי ניקוד של 1-10
שירים אהובים? כי אם כן, אין לי כוח
הבנים? דאגי - 10 דני- 9 הארי - 9 או 8 טום - נמוך מאוד שאלה מס'5:
מאיפה שמעת על מקפליי:
סיון
ואל תתלהבי! XDD שאלה מס'6:
האם את חושבת שיש חיסרונות למקפליי?
אממ כן.. לפעמים הפירסום עולה להם לראש קצת יותר מדי.. לפעמים! וגם לפעמים הם יכולים להיות.. יותר מדי ילדותיים.. או יותר מדי בוגרים XDD אנחנו אוהבות אותן באמצע! P: שאלה מס'7:
איך מישו בעולם יכול לא לאהוב את מקפליי!?
מישו גיי. שאלה מס'8:
את מכירה מישי ששמעה שירים שלהם וראתה תמונות שלהם ולא אוהבת את מקפליי?
אממ כן.. כל מיני חברות מוזרות שלי >< שאלה מס'9:
דרגי מ1-10 כמה את אוהבת את מקפליי!
10000???

למעלה