עדכוני בוקר יום שישי אחרון בוילה

שאפולי

New member
אתה יודע איפה הבעיה מתחילה?

ש95% מהפורום עושים את זה למתמודד הפחות אהוב עליהם.

poseidon111

Active member
לא.ההודעה ההיא היתה חריגה מכל מה

שאת מטיפה לו בצדק.היא אמורה להימחק מיד,מכיון שהיא מהווה פגיעה שאינה יכולה להימדד אפילו בסטנדרטים הנמוכים והמתירניים ביותר.לשון הרע את יודעת..

../images/Emo45.gifיש פה הרבה הודעות כאלה

ומאותם משתמשים קבועים שלדעתי צריך למחוק ומהר לא מבינה למה ההנהלה מחכה בדיוק?

שאפולי

New member
פוסי- יש פה ה מ ו ן כאלה

לכל הכיוונים. ואם אני אתחיל למחוק הודעות כאלה- וצריך להביין- הודעה נמחקת יחד עם כל התגובות שלה חצי מהפורום יימחק. אם אתם מעדיפים את זה ככה- לי אין בעיה- אבל אני אומרתלך- זה לא פרקטי הקוים מאוד מטושטשים וסובייקטיבים כל היום אני מקבלת מסרים מאוהדי קרן שמבקשים למחוק הודעות שמציגות אותה כזונה או זולה וכו' אין לזה סוף.

יש פה בכלל מקום להשוואה?

את רצינית?? לדעתך הכנה יש השוואה בין הדיבור הירוד שלהם על דניאל לבין הדיבור הכי שפל על קרן?? יש הבדל עצום וכן,עדיף למחוק את כל ההודעות ולא להוריד מאיכות הפורום אני לא כותבת פה כי יש פה ירידות על ליהי ודניאל בלי סוף וכבר לקרוא גם לא בא לי.הפורום הזה נהייה יותר דוחה מהפורום של האח הגדול

שאפולי

New member
ראשית,

מפריע לך ליהי ודניאל- כי אותם את אוהבת אבל יש פה טינופים גם על קרן. מסכימה איתך שהרמה ירודה- אני לא שולטת בכל הכותבים אני עושה כמיטב יכולתי וחייבת לומר שגם ההודעות שלך הן די מתנגחות. בכל אופן- אם יש לך טענות על סגנון הניהול שלי את יכולה להפנות "להנהלת הפורומים", בהצלחה.

שרית 68

New member
אמרתי לכם שקרן קשורה לערוץ 10

ראיתם מה אמרה עכשיו וישר העבירו לחדר של הבנים שהיתה צריכה לעבוד בגאי פינס ושלירון וסיוון קליין חברות שלה, אז שלא יעבדו עלייכם

poseidon111

Active member
ממש במילים האלה?כי אם כן יש עילה

מצויינת לביטול התוצאות.יש גבול לחוצפה.

שאפולי

New member
האלוו? למה לחפש מתחת לבלטות?

היא עבדה בערוץ 10 בפועל. אתה זוכר שהיו בלילה תוכניות מטומטמות כאלה שהיו סוחטות מאנשים כסף? "מצלצלים" או משהו כזה? היא היתה המנחה.

poseidon111

Active member
את לא מספרת את הסיפור הנכון כולו

"נֶפּוֹטִיזְם (Nepotismus) הוא כינוי לנוהגם של בעלי שררה להעדיף במינוי למשרות את קרובי משפחתם, ידידיהם, חבריהם או מכריהם, על פני אנשים אחרים" !!!

sendibar0

New member
טוב ציטטתי מידע אישי לא מהכתובים

אם נפוטיזם פרושו העדפת חברים ומכרים גם כן, אז טעיתי אבל משמעות המילה נפוט, לפחות ברומנית, זה דודן וגם אחיין. אז כנראה שנפוטיזם, כפי שציטטת, הוא מושג רחב יותר

למעלה