לכל הכיוונים. ואם אני אתחיל למחוק הודעות כאלה- וצריך להביין- הודעה נמחקת יחד עם כל התגובות שלה חצי מהפורום יימחק. אם אתם מעדיפים את זה ככה- לי אין בעיה- אבל אני אומרתלך- זה לא פרקטי הקוים מאוד מטושטשים וסובייקטיבים כל היום אני מקבלת מסרים מאוהדי קרן שמבקשים למחוק הודעות שמציגות אותה כזונה או זולה וכו' אין לזה סוף.
את רצינית?? לדעתך הכנה יש השוואה בין הדיבור הירוד שלהם על דניאל לבין הדיבור הכי שפל על קרן?? יש הבדל עצום וכן,עדיף למחוק את כל ההודעות ולא להוריד מאיכות הפורום אני לא כותבת פה כי יש פה ירידות על ליהי ודניאל בלי סוף וכבר לקרוא גם לא בא לי.הפורום הזה נהייה יותר דוחה מהפורום של האח הגדול
מפריע לך ליהי ודניאל- כי אותם את אוהבת אבל יש פה טינופים גם על קרן. מסכימה איתך שהרמה ירודה- אני לא שולטת בכל הכותבים אני עושה כמיטב יכולתי וחייבת לומר שגם ההודעות שלך הן די מתנגחות. בכל אופן- אם יש לך טענות על סגנון הניהול שלי את יכולה להפנות "להנהלת הפורומים", בהצלחה.
אם נפוטיזם פרושו העדפת חברים ומכרים גם כן, אז טעיתי אבל משמעות המילה נפוט, לפחות ברומנית, זה דודן וגם אחיין. אז כנראה שנפוטיזם, כפי שציטטת, הוא מושג רחב יותר