עוד פעם "יפי הנפש" הדתיים

אני לא חושבת שצריך לגעת במישהו

כדי לדעת אם אוהבים אותו באמת.. ודרך אגב אין לי בעיה עם לחיצות ידיים וכל זה..אולי אנשים יחשבו שזאת בעיה אבל לדעתי יש הרבה דברים חשובים מעבר לכך בתורה.. כל האנשים שאני מכירה התגייסו לצה,ל כמו גדולים וסמוך עליי שאני מכירה טוב יותר ממך מזה דתיים..

תקראי את מה שרולדה כתבה

כמה מהאנשים שאת מכירה התגייסו לשירות פעיל של לפחות 3 שנים וכמה התגייסו לשירות פעיל של 16 חודשים?

AB17

New member
לא נמאס לך לכתוב את אותו הדבר בכל

הודעה? לכל שירשור אתה דוחף את ההודעה הזאת, בלי קשר. ומה הקשר בין האהבה בקרב הדתיים לנושא הפורום? אותי בתור חילוני זה בכלל לא מעניין.

נמאס אבל מה לעשות...

זה לא נראה שהם יפסיקו. מה זה קשור לנושא הפורום? זה מראה מה הדתיים מבינים מהחיים שלהם. מה שכן, מעניין שכששניים פתחו הודעות של ירידות מגעילות על אולמרט, אתה לא שאלת מה זה קשור לנושא הפורום.

רולדההה

New member
אבל כן צריך. ../images/Emo98.gif

לא במובן של מין - במובן של חיבוק, של אדם שנוח לך איתו. לחיצות ידיים, עם כל הכבוד, הן לא מדד לשום דבר.

גם אני לא שומרת נגיעה כזאת..

ואני מחשיבה את עצמי כדתייה לכל דבר..אף דתי לא מקיים את כל התורה כולה ולי אין בעיה לתת לחיצת יד או כל דבר מעיין זה..

רולדההה

New member
ונשיק על הלחי? ../images/Emo98.gif

ולאהוב מישהו באמת, ולהחזיק איתו ידיים? ולהתנשק איתו? זה פשוט הפסד שמקורו בשמרנות. חבל על זה, כי במקום מסוים, החברה הדתית השמרנית יותר כן מפספסת משהו.

אין לי בעיה להחזיק למישהו ידיים

ולתת נשיקה נגיד כמו באירועים וזה. אבל בקטע של חבר סתם לא נראה לי כי חבר הפך להיות משהו שאם יש לך חבר את חייבת להתנשק איתו וכל זה ואני לא מאמינה בזה.. רדו מהקטע אנחנו לא חיים בפלנטה ואנחנו יודעים מזו אהבה..ויש לי הרבה חברים וחברות.. אבל לי אישית מפריע חבר בגיל כזה וזב לא קשור כבר לדת..לדעתי לא צריך חבר בגיל צעיר.

One Echoe

New member
למה לא?

למה את חושבת שלא צריך חבר בגיל צעיר? אני תומך בקשרים מגיל 15. לא פחות. פחות זה כבר די מגעיל. זה טוב מאוד..את לומדת להיות במערכת יחסים. זו אהבה נעורים... את לומדת לקבל את עצמך במערכת יחסים..את חווה חוויות עם כל מיני סוגים של אנשים. את מתאהבת. אני כ"כ שונא שמרנות, פאק. את לא חייבת להתנשק עם החבר שלך...אבל זה מה שעושים כשאוהבים, ככה מראים חיבה וככה קושרים אינטימיות עם בן זוג.

10nircohen

New member
אני ממש לא שמרנית אבל מצידי

לא צריך חבר מגיל כזה... כמו שאמרתי קודם אין לי בעיה עם חבר...חבר שאפשר לחלוק איתו לדבר איתו וללכת איתו יד ביד וכל זה יש לי בעיה עם מה שהפך להיות המושג חבר... אבל אצלנו אם יש למישהי חבר אז ישר חייבים להתנשק להתחבק וכל זה, וזה לא מתאים לי וזאת הנורמה אצלנו אז אני לא רואה צורך לחבר בגיל כזה ואני ממש לא שמרנית.

One Echoe

New member
בחירה שלך.

את יכולה שיהיה לך חבר ושלא תתנשקו. למה לא להתחבק?..זה אני לא מבין. וגם להתנשק למה לא. סקס אני יכול להבין, כמובן.

זאת בדיוק הבעיה...שנשיקה צרפתית

הפכה להיות משהו בלתי נפרד מחברות אצלנו ואני לא בקטע של זה.. ומאחר שזאת הנורמה כולם רגילים לזה וזה הך להיות חלק המחייב בחברות ועם זה אני לא מסכימה.

זה לא קשור לנורמה

זה קשור לעובדה שלא ניתן לקיים מערכת יחסים רצינית בלי קצת אינטימיות בין בני זוג.

רולדההה

New member
אז מה דעתך לשבור נורמות ../images/Emo98.gif

ראי, גם אם אצלכם חברויות זה אוטומטית נשיקות צרפתיות, אף אחד לא יכריח אותך ואם את חושבת שאסור לך להיות בקשר אם בחור רק בגלל שאז תהיי חייבת להתנשק איתו, אז סילחי לי, יש משהו דפוק בחברה שלך ובסדרי העדיפויות שלך, שלא לדבר על כניעה מאוד משפילה ללחץ חברתי.

זה כל הקטע...שאצלנו הילדים לא

התבגרו מספיק והם חושבים שחברות נסגרת בנשיקה וזהו...ובגלל זה לא יהיה לי חבר מהילדים שאני מכירה...כמו שאמרתי קודם אני ממש לא מתנגדת לחברות..חברות יכולה להיות דווקא דבר יפה מאוד רק שפה היא הפכה להיות משהו שאני מסכימה איתו ולכן לא יהיה לי חבר עכשיו.

One Echoe

New member
זה לא נכון.

יש אידיוטים שחושבים שחברות זה רק להתנשק. אבל אל תסגרי את עצמך בגללם. תהיי פתוחה..אני מאמין בשיקל הדעת שלך.. יש גם גברים שלא רוצים רק נשיקות בקשר...האמ...

למעלה