עוד פעם "יפי הנפש" הדתיים

אני לא סוגרת ותאמין לי שאני אמצא

את הילד שאני אוהב והוא יתאים לי ולא רק ירצה חברה רק בשביל להתנשק איתה כמו שאני מכירה עכשיו (אני יודעת שזה עצוב) אז לא תהיה לי בעיה להיות חברה שלו... לדעתי חברות זה טוב...פשוט הכו אותה למשהו שאי לא מאמינה בו.

One Echoe

New member
בפעם ה1000:

את יכולה לבחור איך להיות עם חבר שלך...אל תעשי מה שהחברה מכתיבה.

Theherod

New member
היא אומרת שמהבנים שהיא מכירה עכשיו

אז כל חבר שלא יהיה לה, יחשוב שחברות נגמרות בנשיקות וזהו. בשביל שחברות לא תהיה רק נשיקות, צריך ששני הצדדים יסכימו, כרגע, המצב הזה בלתי אפשרי (אם הבנתי נכון). ולאליה, רוב החברה הישראלית (אני מקווה
) שונה, תצאי יותר למקומות שאת לא רגילה להיות בהם, עם חברה שונה, בהצלחה

חחח...כן כן זאת בדיוק הכוונה..

איי כן כן עוד מעט אני אתחיל לצאת לעולם הגדול
אני כבר בדרכי..

One Echoe

New member
עדיין לא הבנתי.

איך את יודעת שכל מי שתהיי איתו יחשוב שחברות נגמרת בנשיקה וזהו? חוץ מזה, יש המון סוגי חברה במדינה הזאת. כמו ש-Theherod אמר. אני למשל חושב שזה מטומטם לחשוב שחברות זה רק נשיקה חח זה אפילו משעשע...זה כ"כ ילדותי..

One Echoe

New member
אזמה אם זו נורמה.

קודם כל, אני חושב שאת פשוט כנועה ללחץ חברתי..ואם תנסי, תראי שנשיקה צרפתית יכולה להיות אך ורק משהו מדהים ותו לא. ובכל זאת, את יכולה גם שיהיה לך חבר בלי שתתנשקו. בלי חיבוקים זה נראה לי תמוה.

Patch A

New member
ושוב...

לחיצת יד לא מלמדת אותך כלום על הפרטנר מולך. לעומת זאת, אם הוא יכול לחבק אותך ברגעים הנכונים, אם הוא עושה את זה ואיך - יכול ללמד הרבה מאוד על האופי שלו.

ואם הוא לא עורה את זה

אז זה מראה שהוא לא סתם אחד שמנסה להכניס מישהי למיטה או שהוא באמת אוהב...

One Echoe

New member
מה הקשר...

מה רע בלשכב גם סתם ככה? חוץ מזה, זה שיש כאלה שמנצלים בחורות סתם בשביל לשכב זה לא רלוונטי לנושא. מה קורה אם אתה מתחתן ואז קולט שאתה לא אוהב את הבחורה? לא טוב לכם ביחד? הסקס שלכם לא טוב? אה שכחתי, אם תתרגש השם שלך יוכפש בקהילה? מה קורה אם יהיה לכם כבר ילד ביחד?

Patch A

New member
מה קשור?

חיבוק = סקס? נשיקה = סקס? באיזה עולם אתה חי? בעולם שלנו, אני לא יודע איזה תמונה מצטיירת לך על העולם החילוני, אבל לפחות בעולם החילוני, רובן המוחלט של הבנות יודעות לומר "לא" ובד"כ ברוב המקרים לא זה לא, גם מבחינת הגבר. אז אם הוא נמנע מלהביע כלפיה חיבה בצורת חיבוק או נשיקה זה מראה שהוא אוהב אותה? ממש לא. נו באמת, אתה אוהב מישהי. באמת באמת אוהב אותה. נניח שקרה משהו ועצוב לה. נראה לך הגיוני לא לחבק אותה? זה הרי אינסטינקט אנושי.

One Echoe

New member
ברור שהדתיים לא מבינים באהבה.

מבחינתם זה להתחתן רק עם יהודי, רק עם דתי, בגיל 17-18-19, ורק מה שהרב הראש בוחר לבחורה.

AB17

New member
למה מצחיק?

מה אתה ילד קטן? אם הייתי מזלזל או פוגע במנהגי האיסלאם, כולכם הייתם קוראים לי "ימני גזען". קצת כבוד לדת של אנשים, במיוחד אם זה הדת שלך.

One Echoe

New member
מה זה קשור?

אני לא מזלזל, זה פשוט מצחיק אותי. אני לא הולך ליד דתיה לאומית וצוחק עליה. בחייאת ראבק. וחוץ מזה, אתה מוזמן לזלזל בכל מנהג שקשור לדת. כי אני נגד דת באופן כללי.

למעלה