עידכונים מהוילה - יום 22, ה- 22.9 האח הגדול

luluz

New member
כמובן.. שפרא מלאך עליון

כי אם אתה רואה את חבר שלך אונס ורק נמנע מלהצטרף אליו- אתה נשמה טהורה..

קפרי

New member
שי משחק את המשחק לא? כל אחד איך שהוא מבין אבל

שם לא מבינים שבחוץ רוצים אנשים חלשים יותר שניתן לרחם יותר מאשר להעריך...

קפרי

New member
שי משחק את המשחק לא? כל אחד איך שהוא מבין אבל

שם לא מבינים שבחוץ רוצים אנשים חלשים יותר שניתן לרחם יותר מאשר להעריך...

דורון

New member
פירקו שם את לאון בירידות, ערן אומר ללאון

"מכיר במשחקים של מכבי ת"א בכדורסל שהכרוז אומר: קבלו את ילד וראייטי המוגבל. הכרוז צריך לעשות אחד עלייך: לקבלת ילד וראייטי המוגבל לאון..." צריך לשטוף עם אקונומיקה את הפה הערן הזה.

FreshF5

New member
מה שאני אוהבת לראות

במצבים כאלה, שליאון מגיב להם בהתאם ולא שותק להם. ובקשר לערן, וגם אם נכניס אותו למכונת כביסה יחד עם האקונומיקה זה לא יעזור.

FreshF5

New member
לא קשור ליום הזה אבל רק עכשיו

יצא לי לראות את הקטע של נעמה ושפרה "אני רואה הכול" והגעתי למסקנה: נעמה = לאיזו דמות מסרט אימה הבחורה עלוקה מוצצת דם!!! גאדדד. לא הייתי רוצה להיות איתה בחדר אחד ועכשיו אני ממש מרחמת על קרן, היא בטח הביטה על קרן באחד ממבטי האימה שלה ובחרה בה בלית ברירה לשותפה שלה בסוויטה. וגם אני מבינה אותה במקצת, תחשבו על זה, להיות כפותה כמו אסירה לנעמה משך יום ביומו וגם להצטייר כחרא בגלל נעמה כך שלא נותרה לה ברירה אלא להצביע כנגדה על מנת שהסיוט ייגמר בדרך זו או אחרת (והיא בטח לקחה בחשבון שגם היא תודח בעקבות המהלך) וואו, עכשיו אני ממש רוצה לראות את סרט האימה במידה ונעמה לא תודח עדין השבוע, כשהחבר'ה יגלו שהיא נשארת היא ממש כמו חתול בעל 9 נשמות או כמו השוטר הזה משליחות קטלנית 2 שניסו להרוג אני חוזרת בי בעניין קרן, הבחורה מסכנה...

brazil9

New member
ההפקה הראתה את הפרצוף האמיתי של קרן. כנסו!

נכון, נעמה תככנית ומגעיל., נכון, ערן מגלומן וצבוע, אבל עד כמה פאתטית הגברת קרן יכולנו לראות בשידור של אמש. בסדר, את משחקת את המנונצלת ובוחרת להדיח את ערן, על הכיפאק, אבל כמדומני הבחירה השנייה שלך הייתה נעמה. אמרת שאת בוחרת להדיח את ערן בגלל הקטע של האחווה הנשית ומייד אחרי זה את בוחרת להדיח אישה? נו באמת, ואחר כך, ההפקה רצתה להוכיח את הפתאטיות שלך ונותנת לך הזדמנות לבחור מישהו לסוויטה ואת ברוב טיפשותך הבימבואית, בוחרת דווקא את נעמה שנגדה הצבעת כמה שעות קודם לכן. אתם מבינים חברים? צריך להפסיק את השהות של הפרינססה במקום ולשלוח אותה חזרה ל"וילה הענקית בהרצליה פיתוח". תודה.

FreshF5

New member
אחרי שצפיתי בשבוע האחרון ובמיוחד אתמול

את ערן צריך קודם כל להעיף, הוא הבובה של שי (שנמצא בעמדת כוח לעומת נעמה) קרן היא הבובה של נעמה, ונעמה גם ככה על הכוונת בלי קשר להסטות של שי. בניגוד לערן, לא ראיתי אותה פוגעת בזדון, ולכן אני חושבת שצריך להדיח אותה אבל לא לפני ערן, שי או נעמה.

לא הבנתי משהו, למה נעמה בחרה בשיפרה?

עינב ונעמה עשו טעות גדולה, הן היו צרקיכות לבחור בשי . שי הוא סכנה גדולה בשביל עינב , הוא יכול לגרור את כולם לבחור בה שוב אם היא תישאר בבית. הוא אמר בפירוש לערן שעינב חייבת לצאת ואחר יוסי יהיה לו קשה בלעדייה אז הוא ימוטט אותו. הוא מגעיל ברמות........

בוקר טוב,זכרו תמילה שלי:

שפרה וצבר עוד יהיו זוג מזה לוהט,מריחים את זה.שפרה כמעט תמיד נוכחת איפה שהוא נמצא ורואים מבטים עפים שם,יואאוו רן ונינט,איזה אקשן.

ברור! ידעתי את זה מהתחלה

היא חמה עליו רצח! מעניין אם הוא יעמוד במילה שלו לא לעשות כלום בוילה...

להעיף את עינב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יואו היא פשוט מגעילה ממש! אין בא שום עידון היא מתנהגת כמו גבר עכשיו במשימה שיש להם היא פשוט מתנהגת בצורה מזעזעת בטוח שהבנות הולכות להפסיד שמו את עינב מספר 3 הכי סקסית בוילה! אין מצב להעיף את עינב

למעלה