על החסימות: משהו שקיבלתי בדוא"ל

noamgk

New member
לרגל?

הם הלהיטו אנשים לקפוץ לכביש. קוראים לזה "פרובוקטורים".

כינוי1982

New member
זה לא מסיר את האחריות מהקופץ

לכביש. כמו שבחור פלסטיני שזורק אבן בגלל מסערב עדיין יעצר. משהו שמעולם לא שמעתי מישהו מהימין מוחה עליו, אגב. ובכל מקרה, אני לא בטוח שכל ה"פרובוקטורים" הם שב"כניקים. ושבכלל בכל הפגנה כזו היו פרובוקטורים. הציבור הימני מלא באנשים שמושפעים בכזו קלות? קשה לי להאמין.

noamgk

New member
זה משנה?

הבאתי את הדוגמא כדי להוכיח לך שהמשטרה כן מחדירה אנשים לפעילויות שלנו.

כינוי1982

New member
לא אמרתי שהיא לא

אפילו אמרתי שהיא כן. אבל אמרתי שהפעולות ש"אתם" מנסים להלביש עליה - זה כבר משהו אחר.

E טי

New member
והפעולות ש"אתה" מנסה להלביש

על המתנחלים? זה יותר טוב?

מיטלוש8

New member
אז בפעם השלישית פה ../images/Emo26.gif

עזבי אותך, יודעת מה, אולי זה לא השב"כ, אי אפשר בכל מקרה לדעת. אבל מישו אמר לך שאילו מתנחלים?? לא!! אז פשוט אל תאשימו! מהדברים האילו מתחילה השנאה, כשאתם חושבים עליהם דברים שאתם אפילו לא יודעים אם הם עשו או שאנערף מי עשה.

כינוי1982

New member
השנאה למתנחלים

פסולה עד כמה שהיא, לא מתחילה מכאן. *זה* לא מה שישנה את הדעה עליהם.

מיטלוש8

New member
אז בעצם

אתה כן אומר שאתה שונא אותם... אז בוא תספר לי רגע- אתה מכיר מתנחל/מתנחלת אישית? וואו, אתה מכיר 10000 אנשים ויש לך דעה עליהם? אל תשחקו אותה, העיקר אומרים שאנחנו מלבים את השנאה ובעצם אתם שונאים אנשים שאתם אפילו לא מכירים. אתם מכירים חלק מהם מהתקשורת, אז חוץ מזה שהתקשורת שמאלנית, כמה כבר מראים בה? כמה מאות אולי? יש שם 10000- אז מה בעצם הדעה שלך על האנשים האלו, שבמשך כל השנים סגרו פצמרים ומעולם לא התלוננו? מה דעתך על האנשים שהם בדיוק כמוך וכמוני?? אז אולי יש כמה קיצוניים, אבל הם לא רבים, ולא כולם מתנחלים! זה כל כך מציק לי שהדעה שלכם היא עפ"י התקשורת, ושאתם סתם ככה שופטים אותם בלי להכיר! אני נראית לך מגעילה? כי אני מכירה כמה מתנחלות שהן בדיוק כמוני!

כינוי1982

New member
בואי נבהיר משהו:

כשאומרים "מתנחלים", או לפחות כשאני אומר "מתנחלים", הכוונה היא לא ל-200 אלף האיש שחיים מעבר לקו הירוק. הכוונה היא למנהיגות - הדתית והפוליטית - שלהם. והמנהיגות הזו היא, מה לעשות, חסרת אחריות. והרבה מהמאבק של המתנחלים מושפע ממנו. ובחסות האנרכיה שהם מעודדים העשבים השוטים שלנו שם מקבלים חופש פעולה מלא. אל תדאגי. אני לפחות לא שונא אדם רק במקום מגוריו. אני כן שונא את דרך ניהול המאבק וההנהגה.

nooshP

New member
"הם יכולים למצוא דרכים חלופיות"

חבל שהדקות היקרות האלה עד שהם מוצאים דרכים חלופיות עלולות לעלות בחיי אדם....ומן הסתם אם הם צריכים לברחור במסלול אחר מהמסלול הרגיל שלהם, סימן שהמסלול האחר מלכתחילה פחות טוב, אחרת הם היו בוחרים בו....

E טי

New member
המידע נמסר ממד"א

מה גם שאני יכול להבין את זה... חסימות כבישים בשל בואו של נשיא זימבבואה לא מפריע להם, אז גם אלה לא...

nooshP

New member
חסימות מתוכננות מראש בשל ביקורים

מדיניים מאפשרים למד"א לתכנן מספיק זמן מראש נתיבים חלופיים. חסימות שלא יודעים איפה הם יהיו לא מאפשרים תכנון מוקדם.

noamgk

New member
יודעים בהחלט.

חוסמי הכבישים פרסמו שבוע לפני החסימה את כל הכבישים שיחסמו.

כינוי1982

New member
מעניין

כי אם הם היו עושים את זה המשטרה הייתה שם בזמן. מעניין שאף אחד - לא הנהגים, לא המשטרה, לא התקשורת - לא שמע על זה. איפה הם פרסמו את זה? בכרוז פנימי? אולי אצל רוטר?

E טי

New member
המשטרה אכן היתה שם.

אבל הם פשוט לא יכולים לעצור כמות כזאת של אנשים. מה גם, שבצומת גהה למשל, פשוט הלכו האנשים בהמשך הכביש לאיפה שהמשטרה לא היתה...

מיטלוש8

New member
../images/Emo26.gif

אז לגבי הצמיגים והשמן כבר אמרתי שזה לא הם! לגבי האמבולנס, אני מאמינה שהם נתנו לעבור, אם היה..

Rotema3

New member
יש מעברים מיוחדים לאמבולנסים!

ובקשר לשמן ולמסמרים-זה ל-א הם!!!

Nimst

New member
למה?

כי הוא צריך להגיע לבית חולים, למשל. זה לא "רק פקק".

silverhawk

New member
אוקי

הקטע בהחלט יפה ומרגש, אך הוא מתעלם מנקודה חשובה אחת - החוק. כאשר נשיא זימבבוואה מגיע לביקור וחוסמים עבורו כביש (במידה וזה אכן המצב...) - זה נעשה באופן חוקי. כאשר מכבי זכתה באליפות אירופה - אף אחד לא עצר את מכוניתו באמצע איילון על מנת לחסום את הכביש. נוצרו פקקים עקב התנקזות של עשרות אלפי מכוניות אל הכבישים. ההבדל גדול. והסיום הוא הטעות הגדולה ביותר: "‏‏הם עצבניים כי סתמו להם את הפה" מי בדיוק סתם להם את הפה? יש למתנגדים כל זכות להביע את דעתם, כל עוד זה נעשה בדרכים חוקיות. הם מוזמנים להופיע בתקשורת, להביע את דעתם בפורומים ברשת, להתראיין לעיתונים וכן, גם לארגן הפגנות - כל עוד זה נעשה בצורה חוקית ובאישור המשטרה.

למעלה