ערבים כן! חרדים לא!

saar7650

New member
ראינו איזה תשובות נתת

אתה ממשיך להתחמק, לשקר, להכפיש, ול... המבין יבין!

saar7650

New member
סוף סוף אתה מצליח להוכיח דבר!

סחטיין! אתה פשוט מצליח להוכיח שוב ושוב ולאשש את טענותיי. בכך שאתה שקרן, מסלף דברים, מכפיש אחרים, מתחמק מטענות מוצדקות וכו' וכו'... זה מה שאתה עושה כשאין לך תשובות לטענות??!!

vizini

New member
אני יודע שגם את זה לא הבנת...

אבל טוב שעכשיו כולם ידעו...

saar7650

New member
נכון!

כולם יידעו שאתה מתחמק מהטענות שלי ויורד לרמה של זלזול באחר במקום להתמודד איתן.

lala897

New member
ויזיני-תשלוט בעצמך

א.אין פה מקום לכנות אנשים בכינויים. אני גם מתאפקת לא לכנות אותך בכמה כינויים עסיסיים. תתאפק. ב. סתם ככה לפי מלחמת החרמה שאתה וחבריך מנהלים נגד החרדים זה לא נראה שכל הויכוח זה על תרבות ודרך חיים אלא שבשבילכם מדובר בחיים ומוות. אבל נכון, אתה צודק ההבדל בין המלחמה בין היהודעם לערבים זה חיים ומוות וביניכם לבינינו זה תרבות ודרך חיים ובדיוק לכן את אבו מאזן לא מזמינים לכנסת- כי מדובר בחיים ומוות וכשאתה מזמין אותו לכנסת אתה אומר לא מאחורי הגב- תראה אנחנו בעצם בוחרים במוות.

vizini

New member
אני מבטיח לך שאני בשליטה מלאה.

א. תודה שאת מתאפקת ולא מכנה אותי בכינויים... כבר זכיתי כאן לכינויים כמו שקרן, אלוף השקרנים, חמאס, וכן הלאה. תמהני מה את יכולה לחדש... ב. מלחמת החרמה שאני וחברי מנהלים אינה נגד החרדים. היא נגד הכפיה הדתית. אני מקווה שאת מבינה את ההבדל... לכן מדובר במלחמה על אורח חיים. לגבי הזמנת אבו מאזן לכנסת - שוב, זאת דרך בה סבור טומי לפיד שתימנע או תיתמעט רציחת יהודים. יתכן והוא טועה, אך גם אם את חולקת על הדרך, אני מקווה שאינך חולקת על המטרה...

lala897

New member
הממ..

א.בבקשה אתה יודע יש עוד מלא.. כינויים... רק תשתדל להתאפק גם אתה כי הכינויים האלה לא מועילים למצב ולא מתאימים לרמה. ב.המלחמה היא נגד החרדים אישית ומשם גם מגיעה השנאה התהומית לדת ולמקיימיה שלדעתי קיימת אצלך גם אם תכחיש את הענין. אני חולקת על הדרך זה בפירוש ל א הדרך להשיג את המטרה הנ"ל.

vizini

New member
הממ...

א. עכשיו אני באמת סקרן... ב. אין מלחמה נגד חרדים, לא יותר משחרדים נלחמים נגד חילונים. אני חושב שאתם קצת פרנואידים.... זה לגיטימי לחלוק על הדרך, אבל צביעות לתקוף אישית את טומי לפיד על כך. מי שמוביל את הדרך הזו הוא שרון.

lala897

New member
או..

א.כן זה מאד מסקרן אה?
ב.אנחנו לא פרנואידים יותר ממכם.זה בטוח. זה לא קשור לצביעות. מותר לי לתקוף גם את טומי לפיד וגם את שרון. אין שום קשר לצביעות.באמת.

vizini

New member
הצביעות היא

בכך שאת תוקפת את לפיד על דברים ששרון עושה הרבה יותר וביתר שאת, רק בגלל עמדותיו בעניין הכפיה הדתית. אפילו נתניהו, שהיה "טוב ליהודים", עשה יותר ממה שעושה לפיד (לחץ את ידו של עראפת, למשל...). אבל לא ראיתי שתקפו אותו על כך...

lala897

New member
אני תוקפת את

לפיד ואת שרון ואת נתניהו ואת כל מי שעושה דברים לא נכונים לדעתי. ול א תקפתי אותו בענין זה בגלל עמדותיו כלפי הדת. סורי. יש לי הרבה חסרונות אבל צביעות זה לא אחד מהם.

בלוגמן

New member
מה על הכפייה החילונית?

האם איכפת לך מהכפייה הדתית בשל היותך חילוני או בגלל שאתה מאמין בצדק קיומי בארץ? חשוב על הצד הדתי שמרגיש אותו דבר כמוך רק כלפי הכפייה החילונית -השורצת ברחובות!

vizini

New member
הכפיה החילונית?

אתה בטח מתכוון: 1. לחוק המחייב תחבורה ציבורית בשבת 2. לחוק המחייב יבוא בשר לא כשר 3. לחוק המחייב למכור חמץ בפסח 4. לחוק המחייב להנשא בנישואים אזרחיים 5. לחוק המחייב יהודים לעבוד בשבת ועוד כמה חוקים כאלה?

בלוגמן

New member
מה על הכפייה החילונית?

האם איכפת לך מהכפייה הדתית בשל היותך חילוני או בגלל שאתה מאמין בצדק קיומי בארץ? חשוב על הצד הדתי שמרגיש אותו דבר כמוך רק כלפי הכפייה החילונית -השורצת ברחובות!

vizini

New member
אה! עכשיו הבנתי...

זריקת אבנים של חרדים על חילונים וחסימת כבישים ע"י החרדים זו כפיה חילונית...

tamarhp

New member
חה חה חה.

ההגנה הכי טובה היא ההתקפה. כשאנשים דתיים צריכים לסבול כל שבת ממכוניות בכביש, זו כפיה חילונית. כשדתיים (בעיקר חרדים) לא הולכים בימי חול לבלות במקומות שפתוחים בשבת (גני חיות למיניהם וכו') - זו כפיה חילונית, שלא מתחשבת בצרכים של הציבור הדתי. כשדתיים רוצים לשמור שבת שלווה ויש להם רדיו ברקע מהשכנים מלמעלה - זו כפיה חילונית.

vizini

New member
מה זאת אומרת

"לסבול כל שבת ממכוניות בכביש"? איזה סבל יש ממכוניות בכביש? ולמה זה שדתיים לא הולכים בימי חול למקומות שפתוחים בשבת היא כפיה? זה משהו שהם עושים מרצונם החפשי. אף אחד לא מכריח אותם. את צריכה להבדיל בין משהו שכופים אותך לעשות, שהוא כפיה, לבין משהו שאת עושה מרצונך החפשי, שאיננו כפיה.

למעלה