פורום מגעיל ובוצי

Swing On A Star

New member
מנהלים? תשובה כלשהי?

ולמפקפקים, אני באמת לא מבינה במה מועיל הספוילר, אין כאן שום עקיצה נסתרת.

R a c h e

New member
דוגמא קיצונית למה הכוונה

כשמישהו מעיז ומשווה את חילי צה"ל לנאצים, הוא אמור להשתמש ב
, אנחנו עשויים בהחלט למחוק את ההודעה בשל פגיעה ברגשות החברים בפורום. וקצת סבלנות, כוכבית, אנחנו גם אוכלים-שותים-משתינים-ישנים וקצת עובדים חוץ מהעיסוק בפורום......

Swing On A Star

New member
נו אבל שאלתי מאז אתמול

ובינתיים גם את וגם אורי קראתם את זה. עכשיו, אם כותבים הודעות מחרידות שכאלה, מדוע סמל הספויילר צריך להתלוות אליהן?

בן הרב

New member
שלום מאני

שמחתי למקרא הודעתך כשהתחלתי לכתוב בפורם הרגשתי בו כמו בבית, יכולנו להחליף דיעות לומר את מה שבלב ולהרגיש כמו קכוצה א"עפ שלא פגשתי אף אחד מכם, עדיין הרגשתי כך. זה זמן שאני יותר צופה מכותב ואכן המקום נהפך לעכור ומלא מריבות, לא לגמרי הסכמתי עם השיטה שלך שכל אחד הוא ישר ותמים, לצערינו ניכוו כאן מספיק אנשים בגלל שקיבלו כל אחד בסבר פנים יפות. אך עדיין זה לא אומר שלקטול ולהתנהג בברבריות זוהי גישה אני שמח שהרמת את הכפפה למען מקום טוב יותר, חברותי יותר, ונעים, שבו נוכל לחזור ולכתוב ולהרגיש בבית יישר כוח

אם יהיו רבים שמסכימים

כדאי יהיה לחשוב ברצינות איך לשנות את המצב הזה. לי אין פיתרון אבל אני בטוח שהוא נמצא איפשהו.

eoli

New member
../images/Emo45.gif למה

אין לך פתרון? יש פתרון מאד קל ופשוט. למחוק מיד הודעות פוגעות,ולא משנה מי הכותב. אתה רואה כמה פשוט וקל?

בן הרב

New member
גם לי אין פתרון הוקוס פוקוס

אני מבין שהמנהלים משקעים בכך ומנסים בכל כוחם אך כנראה שיש להם מגבלות כל שהם אם חוקיות או אחרות לדעתי מה שעשית כאן זוהי התחלה טובה ופשוט צריך להרים את הדגל ולהכריז מי מצטרף לפורום הזה פורום יותר ידידותי יותר נעים ליושביו מי שלא מוכן וימשיך בהתנהגות הזו יש כאן מספיק לחץ חברתי בשביל להרגיע אותו

Swing On A Star

New member
../images/Emo45.gif וגם...

שיפסיקו לקרוא "טרול" לכל מי שלא בא לטישים. לאנשים באינטרנט יש את הזכות להשאר אנונימים. זה היופי בעולם הוירטואלי.

R a c h e

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gifאוהבת אותך../images/Emo23.gif

ושוברת ת'ראש
בשאלה מה עושים

BatHell

New member
נכון.

כל שרשור שנפתח מביא עימו וויכוחים ומריבות- בעיקר פנימיות. לא ככה היה בפורום כשהגעתי לפה= מעל לשנה (כן, אני מאשימה את עצמי!) . . . . . . . . . . . . וברצינות- חייבים לשים לזה סוף. אני מרחמת על כל אותם חדשים שמגיעים בתקופת שפל זו, וזה מה שהם רואים

חומר למחשבה.

לעשות פורום ליוצאים בשאלה, זה כמו לעשות פורום לנועלי נעליים. יש כאן כל כך הרבה סוגים של אנשים, סוגים של דעות, מגוון של גילאים, חרדים - אנוסים או "שבאבניקים". כשהפורום הפך גם לא מקום חברתי, עשו מפגשים הפכו למעין משפחה קטנה, נוצרו גבולות, והמקום הפך ל"קומונה" של קבוצת חברים. אולי היה כדאי לוותר מראש על הפורום, כפורום חברתי, ולקטלג אותו כפורום תומך ומייעץ, יתכן שהדבר יהפוך אותו לפורום פחות תוסס דבר שרוב רובם של החברים לא כל כך יאהבו, אבל בצורה כזאת הוא ישמש את יעודו ומטרתו לתמוך ביוצאים לשאלה ומתלבטים. וצריך להבין שבכל מקרה, כל חבר נשחק בשלב כלשהוא, כמה אפשר לטחון דעות סביב הנושא של יציאה לשאלה??? <ברור שזה נמנע מאנשים לקשור קשרים חברתיים וליזום מפגשים, אבל זה לא צריך להיות במרכז העניינים>

למעלה