פורום מגעיל ובוצי

לא

לטעמי הפורום הוא קודם כל חברתי ואח"כ מקום לייעוץ. נכנסתי לכאן כי הייתי סקרן להכיר סיפורים דומים לשלי (לא חשבתי שאכיר פיזית את האנשים), נשארתי כי מצאתי אנשים שגם חושבים כמוני וגם מבלים כמוני. מצאתי כאן חֶבר'ה, לא הייתי צריך תמיכה וייעוץ, ולא סיפקתי כזו במתכוון. האבחנה שלך לגבי העובדה שהפורום הפך לסוג של קומונה נראית לי נכונה, אם לדייק נוצרו כאן קבוצות חברתיות במעגלים שונים, זו עובדה שיש לקבל ואין דרך (וסיבה) לשנות אותה, מי שיכול להשתלב ימצא כאן הנאה מרובה,כמובן שמי שלא יכול להשתלב באחד המעגלים אינו חייב אבל הוא צריך להיות מודע לעובדה שהמרקם החברתי כאן הוא כזה. ברומה התנהג כרומני.

Swing On A Star

New member
חחחחחחחחחחחח רומה לא באיטליה.

רומא היא עור הבירה של איטליה. את רומה אני לא מכירה.

יהודי31

New member
חחחחחחחחח לבירה אין עור....

שיהיה רומא, אבל כיון שזה תירגום של אנגלית אפשר לכתוב איך שרוצים...

Swing On A Star

New member
חחחחחחחחחחח עיר!!!

התכוונתו לעיר! שגיאת מקדלת לא נחשב!

Swing On A Star

New member
התכוונתי* סעמק.

זה מה שקורה כשמקלידים בתנוחת שכיבה כששתי הרגליים על השולחן מעל המקלדת.

barr1969

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיים לא צחקתי ככה. איזה צחוקים רצים פה

Le Fay

New member
ג'יזס, גם מדבק העניין הזה??? ../images/Emo5.gif

תכף נשיג לנו משו מחטא, בינתיים פקשה קחי אוויר ותנשמי עמוק, טוב?

barr1969

New member
נורא מצחיק

את רומזת שאני נראית חולנית? מה רע בחחחחחחחחחחחחחחחחחחח? זה לא עדיף על ההדעות הישנות שלי? תשאלי את מנהלי הפורום ואת בא כוחם, כולם חושבים שאלו ההודעות שיצילו אותנו. נסי גם את רגע. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

admor

New member
אני יכול גם?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח. יש סרט כזה הצילו את המציל.

uri80

New member
את יודעת? גם זה לא תורם הרבה.

אמרה לי מישהי פעם - "הדיבור הוא זול מפני שההיצע עולה על הביקוש". עד היום אני חושב שזה אחד המשפטים היותר נכונים. חלאס עם הדיבורים. מה לגבי כמה מעשים?

eoli

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אחותיייייייייי

אין, אין עליך. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -- לזה קוראים בשפתינו : "צחוק המתוסכלים" או "שחרור כאבי טחורים" או "הפיוז נתקע במוח". שלך

eoli

New member
שימי לב יקירתי. יששששששש

יש "חח" - נעים יש "חחח"- נחמד. יש חחחח- נינוח. יש "חחחחח"- מבין עניין. יש "חחחחחח"- מבין הומור שנון. יש "חחחחחחח"- הסטרי. יש "חחחחחחחח"- מתוסכל. יש "חחחחחחחחח"- ממורמר. יש "חחחחחחחחחח"- מגלה סוד. יש "חחחחחחחחחחח"- צוחק על עצמו. יש "חחחחחחחחחחחח"- ציני,ומעורר מחלוקת. יש "חחחחחחחחחחחחח" - מאפיין כאב גופני. יש "חחחחחחחחחחחחחח" - כשנתקע איזה פיוז במוח, ואי אפשר להוציאו לעולם. ויש "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" - שילוב של כולם. זה היה שעור קצר ב- "חחחחחחחח". מי שמצליח לעלות במדרגות חוכמת ה- "חחחחח", יש לו סכויים גבוהים לא לחשוף את ... ברבים. כל אחד מורשה לבחון את ה- "חחחחחחחח" שלו,ולהחליט לאיזו קטגוריה לשייך את עצמו. כך לימדונו רבותינו. זהו יקירתי. מקווה שעניתי לשאלתך. שלך

למעלה