פורטה אוטוטו כאן. תגובות אך ורק לפה!

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifלפי הראיון עם תום- הכוונה היא ארבע

זה נכון שיש לזה משמעות אחרת, ופורטה זה באמת משהו חזק ועוצמתי, אבל שאלו את תום מה זה אומר, והוא אמר ארבע.

nils11

New member
אכן, לפי הראיון ב-MOSHOW..

תום אמר שהוא יודע שהמשמעות של זה היא גם חזק יותר או משהו, אבל שהם התכוונו דווקא לארבע.

Dug E

New member
איך את יכולה להגיד "אלבום מדהים" ששמעת רק 4?

ובנוסף לזה גם הורדת אותם.

הולצ

New member
O:

לא הורדתי =\ הרי פה למעלה יש קישור! וסליחה, תפסת אותי במילה, לפי מה ששמעתי זה הולך להיות. למה הדרמתיות?!

טום1975

New member
עזרה לגבי השיר עד שזה יעבור

הבנתי שהשיר נכתב והוקדש לבחורה/ילדה בשם דנה. מישהו יודע קצת יותר פרטים? או יכול להפנות אותי לאיזה קישור בנושא? תודה

נשמת

New member
אם זה הסיפור הזה,

אז זו מישהי שניסתה להתאבד והיתה מוגדרת כצמח או משהו דומה אורית ותום באו לבקרה כבקשת מכריה\הוריה טיטי שרה לה "הזמן שלך" אבל היא נפטרה ברגע שהם יצאו, בדרך סיפרו להם. ע"פ כתבה שפורסמה בעיתון.

yotem 17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo83.gif

אני מכיר אותה בעקיפין. החברה הכי טובה שלה היא ידידה שלי, ובדיוק דיברנו לפני כמה זמן על זה שהשיר צריך להיכנס לאלבום הזה.

ליאןןן

New member
אחרי שמיעה ראשונית

ולא הכי מעמיקה... בגדול אהבתי אותו
לא מאכזב כמו שחששתי שיהיה. ואני חייבת להגיד שפשוט כיף לשבת סופסוף עם הדיסק ביד... וגם הביאו לי פוסטר, אז בכלל כיף
לא בא לי לפרט עכשיו על כל שיר, אני עוד צריכה להתעמק קצת יותר. אה, עוד משהו קטן - באמצע, איפה שכל התמונות, התמונה בפינה הימנית למעלה מלחיצה טילים :| ואגב, הניו יורק סיטי הזה שכולם מדברים עליו...מה זה? לא ראיתי כזה שיר בדיסק שלי

Dug E

New member
חח נראה לי שהיא פשוט מתכחשת לקיום השיר../images/Emo13.gif.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif אה. לא שמתי לב לפרצוף ../images/Emo9.gif

|חוזרת להתחפר מהפאדיחה| וחוצמזה, למה להתכחש? זה שיר מעולה להופעות, קצב טוב ו"עלק ניו יורק סיטי" זה שורה אדירה!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני לא שמתי לב שקיים כזה שיר
[כנ"ל זמי, אוחנה ועמרי...
]

לי עלה 70. יש מקומות שבהם זה 60.

[צומת ירקונים, טאוואר רקורדס- 69.90. דיסק-סנטר, תל אביב- 59.90] יותר מזה אני לא יודעת
.

Z A M i

New member
את חתיכת גנבת בדיחות קטנה../images/Emo3.gif

אני רציתי להתכחש לשיר! אבל יאללה, פסדר... זה מצוין שגנבת כי כבר התחלתי להשלים עם קיומו, ואפילו לשמוח לצליליו
יש לך מזל שאת נסיכת יומולדת

למעלה