פורטה אוטוטו כאן. תגובות אך ורק לפה!

Z A M i

New member
../images/Emo6.gif גם אני אמרתי את זה!

בשמיעה הראשונה, אני אומרת לענבר ואוחנה:"למישהו יש סיגריה?" אוחנה:"אולי...?" ענבר:"לא! בדיוק נגמרו לי, צריך ללכת לקנות!"

Z A M i

New member
ידעתי שתתנגדי,אבל זה פשוט היה כ"כ מצחיק..

לא יכולתי להתאפק..

Dug E

New member
אחרי שמיעה אחת בלבד:

לא בא לי לחפור על כל שיר. כל הדעות שלי לשירים הם במשפט או שניים וזו רק דעה ראשונית, לאחר שמיעה ראשונה. 1. דונט לייק - נשמע הרבה יותר טוב בגרסת אולפן! איזה סאונד גאוני יש פה
. 3. ככה אני - וואוו! הקול של אורית פה פשוט מצויין (במיוחד במעברים עם ה"סלסולים"), השירה מתעלה על הטקסט הפושר. 4. הנה זה בא - ממש חמוד, הגיטרות חזקות בשיר הזה..הלחן מזכיר לי ממש שיר ששכחתי את שמו של רייג' אגיינסט דה מאשין. 5. עד שזה יעבור - זה רק אני או שגם לכם עלה בראש ישר "מאיה" של שלום חנוך? במילים "דנה שלי, מה לך?". אבל שיר מקסים ומרגש..שומעים בקטע מסויים שאורית שרה עם חיוך..וזה מה שהכי ריגש אותי. לזכר דנה
. 6. SE - אין לי הרבה מה להגיד חוץ משאהבתי לאללה! מי שמכיר שירים באנגלית של אחינועם ניני יסכים איתי שתחילת השיר ממש מזכיר את הסגנון של אחינועם ניני באנגלית. 7. ניו יורק סיטי - נשמע כאילו אינפקציה כתבו ת השיר, ממש הסטייל שלהם. לחן חזק. מי אמר שתמיד חייבים שירים עמוקים? טוב שיש כאלה בשביל המצברוח והאנרגיה בהופעות. 8. להיות - הטקסט ממש נחמד, אני מוצא את עצמי בשלבים שונים בחיים מתחבר אליו. הלחן לא מביא שום דבר חדש מעבר לסולו גיטרה שיסחוט לנו דמעות בהופעות, סטייל לא קל. 9. גם כשלא בוכה - הגיטרות בהתחלה זה ממש מטליקה
. בלי חוברת מילים לא הייתי מבין חצי מהשיר..שיר אנרגטי עם סאונד בנזונה! לא כ"כ התחברתי, לא למילים ולא ללחן. 10. לא יכול אחרת - "אממ סליחה? למישהו יש סיגריה?"
. מתחיל עם פסנתר? כבר טוב! אוקי, מתחילת השיר אני בוהה במילים ולא מזיז לשניה את העין. כולי צמרמורת. השיר הזה הכניס אותי קצת למקומות רגישים. נראה לי שאני פורש לסיגריה.. 11. Learning - אחחחחחחח איזה חיוך השיר הזה מעלה לי....במיוחד בביצוע נקי ממה שהתרגלנו מהופעות. איזה סאונד, נגינה, שירה......הכל יצר שיר פשוט מושלם
יובגטו הבא? 12. חופשי - ב2 הופעות ששמעתי אותו לא ממש חיבבתי.. שנכנסתי לצליל בפ"ת לקנות את הדיסק, שמעתי אותו וישר אמרתי שזה שיר שאני ממש יחבב. שיר טוב אבל משום מה הלחן לא זורם לי בכלל. 13. What About You - אוף. ווואוו!!!! אני עוד בהלם מהשיר. השאיר אותי לבהות ברמקול של המערכת. כ"כ WDYG הבא. 14. לעולם מצידי - חחחח "מהות החיים" והמבינים יבינו
. תאמת שהייתי סוגר את הדיסק עם השיר הזה (אבל לא שמעתי את השיר הבא ככה שאני לא יודע מה יותר מתאים
). שיר לילה טוב כזה..די אביבגפני מידי מצד תום לכתוב טקסט כזה+הצרחות בסוף אהבתי מאוד את הטקסט, הלחן טיפה טיפה פחות. 15. חולמת - שירה מדהימה, מכל הלב. אין לי להוסיף משהו מעבר. דבר ראשון שאני חושב על דיסקים של אמנים שאצלי הם האהובים ביותר זה קודם כל אכזבה. כל אלבום חדש שיצא לריטה/היהודים (פחד מוות בלבד)/מיוז/רמי, בשמיעה-שמיעות הראשונות הרגשתי שסתם חיכתי תקופה ארוכה לדיסק.. פעם ראשונה שיוצא אלבום חדש, של אחד מ4 האמנים הכי אהובים עלי ואני אשכרה ממש ממש אהבתי אותו יחסית לשמיעה ראשונה. ואני חושב שזה בגלל שהאלבום לא כבד, לא נפל עלינו בבום, ידענו למה לצפות-יותר גיטרות,יותר כאסח כמו שהובטח..וקיבלנו גם מספיק שירי פסנתר לאיזון, כמו שאני אישית מעדיף לרוב. תקשיבו, אף פעם לא הסכמתי לגמרי עם המשפט כל עקבה לטובה. עכשיו, יותר מתמיד אני נאלץ להסכים.

AvtipuS

New member
בקשר לניו יורק סיטי

לא ממש אינפקציה אבל בכל זאת משעשע. בהחלט טוב שיש שיר כיפי כזה... בקטע של "מקום לישון,שמיכה כשקר" זה כאילו הולך להמשיך "יין אדום,פרח לבן,פת במלח,יותר אני לא נשאר..."

נשמת

New member
הביקורת שלך יותר ידידותית

אני מגיעה אליו בלי ציפיות במקרה הטוב ואני מאד מקווה להיות מופתעת ולהתרגש כמו שביטאת כאן. בקרוב אצלי :)

Dug E

New member
אוף!שונא אלבומים שהשירים לא ממוספרים../images/Emo122.gif

../images/Emo121.gifחוות דעת אחר כך...

רק תגידו משו ב"אין לך מקום", כתוב "אין לך מנוחה, כואב לך אלה מה, הכל יעבור" זה לא שגיאת כתיב, ואמור להיות אלא?

LightbuIb sun

New member
יו

איך אתה תמיד מצליח לצאת קטנוני:\ קצת מעפן העניין פלצני אפילו ואני לא אומר את זה בקטע תוקפני, אתה מכיר אותי..אבל...

LightbuIb sun

New member
אוקי

בא לך לבוא אליי יום שלישי? אני מסיים יום שלישי לעבוד....מה שאומר שאני יכול להתחיל להנות קצת מהחופש.. אממ אני צריך להיות בין 22:00 ל-00:00 ברפת, אבל לא לעשות כלום..רק השגחה. (היי אני עושה על זה 17 ש"ח לשעה..על כלום), אז בא לך לבוא יום שלישי? דבר איתי

כן!!!!! אוחחח קיוויתי שלא יהיה כתוב ככה

באלבום זו ממש לא קטנוניות. זה מעצבן גם אותי.

הולצ

New member
אלבום מדהים

ביינתים שמעתי רק מה ששחררו לאינטרנט (נו הארבע שירים) ובאמת שזה מדהים.. שמעתי את השיריובראשון האמת שקצת בכיתי D: ואין לי מושג למה.. אלבום מרגש, ומדהים.. רק תזכירו לי את המשמעות של פורטה?

The Kinslayer

New member
מה?../images/Emo128.gif

"פורטה| משמעו חזק יותר/עוצמתי יותר. אולי הם סתם התחכמו עם המילה בגלל שזה דיסק רביעי וזה, אבל ארבע זו לא המשמעות של המילה.

למעלה