פרוייקט העוף הגדול - קרניבוריה 2

sjarjar

New member
מפזרים הרוטב באחידות מעל חלקי העוף בתבנית

ולתנור להמשך הצליה.
 

Master Stav

New member
עוף בציפוי קוקוס ברוטב רימונים

עוף זה לא בשר אבל בכל זאת אני מחבב וקוקוס אני אוהב מאד.....חיפשתי ברשת מתכונים שישלבו את החומרים האלו ולאחר בדיקה טעימה והרבה נסיונות קבלו את המתכון שלי .... פשוט קל ....ועושה חשק ....לאכול חומרים עבור 4 חברה כאפטיזר לפני הסטיקים 20 כנפי עוף ללא עצמות ( בקשו המקצב אם אינכם יודעים לעשות זאת) 3 כוסות קוקוס טחון כחצי כפית מלח כחצי כפית פלפל אנגלי גרוס צלחת עם קמח 3 ביצים טרופות בקערה שמן לטיגון כוס רכז רימונים ....ביתי. אופן הכנה 1. מחממים את השמן בסיר עמוק. 2. מצפים את העופות בקמח עם מלח ופלפל. 3. טובלים את העופות בביצה טרופה. 4. מעבירים את העוף לציפוי של קוקוס. 5. מטגנים בשמן עמוק. 6. מניחים 5 כנפים על מוצע של חסה קרועה ומוזגים מעליהן מעט רכז רימונים ...... אני אצלם את כל התהליך בימים הקרובים ואפרסם כסדנא .....
 

Rissima

New member
קדרת ירקות עוף ירקות ואורז

קדרת עוף אורז וירקות RISSIMA הכנה לטגן עוף שלם מחולק ל- 16 - בהדרגה והוצאתי את נתחי העוף אל קערית. - ירקות קצוצים במעבד מזון : 2 בצל יבש,בערך 1 כוס פטרוזיליה, 1 פלפל ירוק חריף , חצי ראש סלרי עלים + גבעולים, 2 פלפל ירוק, 1 פלפל אדום. - ירקות מגוררים גירדתי גם כן במעבד מזון ,פומפייה חורים דקים, : 2 גזר, חתיכת דלעת, - 2 קישואים. כל הנ"ל להוסיף אל שמן הטיגון של העוף ולאדות + 1 קופסה קטנה רסק עגבניות + תבלינים מלח, פלפל, פפריקה אדומה, אבקת גריל עוף. להוסיף 2 – 21/2 כוסות אורז (אני הוספתי בסמטי) ולערבב היטב עם בלילת הירקות. לצקת מים חמים או ציר עוף בכמות כפולה מכמות האורז, להניח את נתחי העוף על האורז, לאפות בסיר מכוסה בתנור כשעה לפחות, רצוי אף יותר. *** יוצאת בלילת ירקות גדולה למדי יחסית לכמות האורז וזה בסדר כי ממש מרגישים את הירקות מבחינת הטעם. ממש מעדן .... בתיאבון ולתזכורת תמונה נוספת.....
 

בלוביי

New member
כנפיים../images/Emo32.gif על האש

כנפיים מרוטות ונקיות והרבה מישרה גריל עוף מלח, פש אב. שום פפריקה מעושנת שמן קנולה. למרוח היטב כנפיים ,שוקיים ,ניתן להקפיא.
 

א פרח

New member
יתכן ועלייך לצמצם את הגודל שלה

רק קבצים - תמונות מתחת ל 500KB מועברים, אם את מסתבכת עם זה פני במסר ונסדר זאת.
 

א פרח

New member
פרוייקט העוף הגדול - קרניבוריה 2

עדיין מרכזים מתכוני עוף נוספים (לא הודו) יאלה להפגיז
 

SaTLaN32

New member
צלי עוף של סבתא שלי - סגנון חופשי ../images/Emo13.gif

מצרכים: פולקע וכרעיים לפי כמות דרושה בצל או שניים תלוי בכמות הבשר קוביות תפו"א (לא קטן מדי) מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה כמון אופן ההכנה: קוצצים את הבצל בינוני-קטן, מטגנים אותו עד שהוא שחור שחור (שרוף כמעט לגמרי). מכניסים את העוף לצריבה טובה שיתפוס את השחור של הבצל, מוסיפים קצת פלפל שחור שיתן עוד צבע, מכניסים את התפו"א ומוסיפים מים עד מעל העוף. מוסיפים מלח וקצת פפריקה, קצת כמון ועוד פלפל שחור (לא הרבה) ומבשלים עד שהעוף מתפרק. ממ טעים
 

סמד13

New member
עוף לאם העובדת

1 עוף שלם נקי 5 תפוחי אדמה מקולפים או לא העיקר נקיים חתוכים לרבעים 4 בצלים חתוכים לרבעים 10 שיני שום כף סילן או קטשופ כף מיונז כף חרדל כף אבקת מרק רבע כוס מים לערבב הכל לתערובת אחידה את העוף + תפוחי אדמה +בצל + שום מכנסים לשקית קוקי את תערובת התיבול שופכים לשקית על העוף ושות' סוגרים בקשר את השקית ומשקשקים טוב מנחים בתבנית 180 מעלות שעה עד שעה וחצי לא קורה כלום כל עוד זה בקוקי (בנתיים תנקי קצת את הבית) להגיש עם סלט ירוק מהיר וטעים סמדי
 
למעלה