עוף ממולא
אני לוקח עוף שלם ללא קרעים בעור, מפריד את העור מהעוף מתחיל מהפתח הגדול למטה (שנעשה לשם הוצעת הקרביים), ובזהירות מפריד את העור לכיוון הצוואר. אותו הדבר כלפי שוקי העוף, מבשל אורז עם רסק עגבניות מרק עוף מוסיף גזר מגורד משני גזרים. נותן לאורז להתקרר מעט(אחרת העור יקרע מהחום בזמן המילוי) מעמיד את העוף על הצוואר בתוך סיר ממלא היטב את חלל העוף במילוי לאחר שהחלל מלא אני מחזיק ביד שמאל את קצה העור ודוחף מילוי בין העור לגוף העוף כלפי הצוואר ולאחר מכן כלפי השוק אותו הדבר בצד השני סוגר את קצוות הער עם קיסם עץ של שוארמה. מניח בתבנית עם החזה כלפי מעלה חותך פרוסות דקות של תפוח אדמה פרוסות עבות יותר של בטטה ועל כל זה רצועות דקות של בצל. מכין בקערית שמן זית חצי כפית חרדל פפריקה מתוקה כמון טיפה כורכום מערבב היטב ומורח את העוף את מה שנשאר מהרוטב שופך על הירקות במקרה והרוטב סמיך מוסיף עוד שמן זית שם 3 ראשי שום שלמים עם הקליפות בצידי העוף וענף או שניים של רוזמרין. בתנור בשליש התחתון ב200 מעלות. עד שמקבל צבע חום יפה מגישים אותו שלם עם הירקות ובגלל המילוי העוף נראה כמו תרנגול הודו חגיגי פוקסי