פרטים על מסיבת נייטוויש

Music4Life

New member
אני אגיד לכם.......

אני ממש ממש מאוכזבת, היא הורסת לי ואני שוקלת אם בכלל להגיע להופעה, שמעו, זה מרתיע, זה אחר..זה יותר מידי שונה... אז אנט הזאת היא בת 36
חשבתי שהיא בת איזה 27....היא נראת ילדה ויש לה קול של ילדונת באמת כמו שכבר אמרו פה, והיא כל כך הורסת לדעתי כי כשהיא צועקת יש לה קול שממש מזכיר את אבריל לווין, וכל השיר מאבד כבר את הטעם ואת האיכות שלו לדעתי
דייייי, הקול של טאריה היה משהו בנאזונה, משהו מיוחד באמת שלא שומעים כל יום וזה מה שעשה בעצם לדעתי את הלהקה....וגם היה לה את המראה המושלם, נראתה "רעה" כזאת, מה שגם טרם כמובן. היה לה קול לא מהעולם הזה, מדהימה - זמרת אופרה. ואנט הזאת ממש לא נשמעת לי זמרת אופרה, והיא מורידה את האיכויות. יכול להיות שאני אתרגל...אבל אני בדילמה כרגע.

Super Alonit

New member
מצאת לך למי לציין שאנט זמרת פופ.../images/Emo6.gif

(למרות שהיא באמת הייתה זמרת פופ פעם, אבל זה מה שאביעד טוחן לנו במוח מאז שיצא הסינגל הראשון
)

TheImpactBoy

New member
לא, זה המצאה שלי! חחחח

אבל היא נשמעת כמו איזה נינט-שירי מיימון-הראל סקעת

אז מה, קיבינימאט?

יש איזה בחור, יוצא כוכב נולד פיני, שהוציא גם אלבום אח"כ, אני חושב שהוא כה מקום ראשון, וכל ההופעות שהוא עשה שם היו של להקות מטאל... איירון, סונטה, ועוד יש מצב שגם בשוודיה זה היה ככה P:

לא, אני אומר את זה במפורש

אני לא מגיע אין לי הרבה מה לעשות שם, אתה יודע. מסיבות זה לא כזה אני, במיוחד כשאני פיקח P: ואני לא כזה מטורף על נייטוויש כבר, אין לי מה לחפש שם יותר מידי נכון נכון, כולכם תבואו עם "אותי" אבל מצטער, אין לי זין למסיבות וזה נפגש במפגשי פורום כבר

shirlapes

New member
מיאומיאומיאו

נתחיל מזה שגם אם אנט לא בטעם שלך - זה לא אומר שהיא זמרת גרועה ("מורידה מהאיכויות"?). היא זמרת מעולה. ההשוואה לאבריל...אאוץ'. עשית לה וואחד עוול שם. שנית, את מגיעה להופעה. זאת פקודה.
גם אם הקול של אנט עושה לך הכי איכסה שבעולם - היא כולה 20% מהלהקה ועדיין יש את המוסיקה הטובה ברקע. או שלפחות תגיעי ע"מ להגיד אח"כ שהיית ולא פספסת...

Wane

New member
בואו לא נשכח שהשירים מותאמים לקולה של אנט,

ולכן לא יווצר מצב של "הורדת איכויות". ולצערי באמת לצערי שמעתי את רוב הדיסק (תהרגו אותי) ואני דווקא ממש אוהבת. כאילו, נכון אולי הקול שלה דופק במקצת, למרות שעדיין.. היא לגמריי משחקת אותה שם. אבל יש את מארקו שמשולב ברוב השירים וזה נורא נורא יפה, והמוזיקה עצמה שנשמעת כמו פסקול אחד מדהים, זה פשוט..מדהימי כזה?XD

Wane

New member
באמת? ם0

טוב, לא ידעתי, ובמקרה שכן - אני משערת שתומאס ידע איזה גוון הוא רוצה וע"פ זה נבחרה אנט

למעלה