אני לא טוען שום דבר זה לא בית משפט.
אתה רוצה לשמוע תשמע אף אחד לא הכריח אותך לשמוע נייטוויש. רוצה לשמוע תשמע בשביל הכיף והמוזיקה ותפסיק להתבכיין שכבר אין טאריה. יש עוד מלא להקות בעולם דווקא את הטענות שלך אתה מפנה לנייטוויש? זאת לא אשמתם שהסולנית שלהם רצתה רק כסף ולא הייתה חלק מהלהקה. הם היו חייבים לעשות בחירה עם להישאר עם טאריה ועם החבר דמוי הקוף שלה שרוצים רק הופעות שמוציאות מלא כסף, לבין לבחור זמרת אחרת שתהיה בלהקה בשביל המוזיקה. לא נראה לי שאתה יכול להביט מנקודת המבט של תומאס ולהבין כמה כואב לו לתת לטאריה ללכת, אבל החלטות חייבות להיעשות. אדם שכותב שירים ומלחין אותם במשך חודשים לא יתן לאישה שאומרת לו שהיא יכולה לעזוב את הלהקה מתי שהיא רוצה לשיר את השירים שהוא כותב ומשקיע בהם את נשמתו ליבו ומחשבותיו. מעריץ אמיתי של נייטוויש מעריץ אותם בגלל האורגן, בגלל התופים, בגלל הגיטרות, מלאכת המחשבת כולה, לא רק הקול של טאריה הוא זה שיצר את נייטוויש. וכן אני יגיד את זה עוד פעם אחת ולא יחזור על זה שוב. אני אוהב את הקול של אנטי, אהבתי גם את טאריה. טאריה כבר לא תוכל להיות בלהקה ובתור בנאדם בוגר אני מבין את זה. אתה לא אוהב את אנטי? אתה לא אוהב את הלהקה? אתה מוזמן לשכוח ממנה. הטענות שלך לא יחזירו את טאריה. אני מאמין שתומאס עושה את הבחירות הנכונות, אני מאמין בתומאס בתור מלחין גדול, אני מביט מעבר לבועה של טאריה, הוא יכול לעשות את הבחירות הנכונות לנייטוויש ובטח שלא אתה זה שתבחר להם את הסולנית. הוא יוצר את המוזיקה והוא יודע בדיוק איזה סולנית הוא צריך בשביל המוזיקה שהוא יוצר. אתה לא חייב להסכים איתו על כלום וגם לא חייב להיות מעריץ של נייטוויש, רק תפסיקו להתבכיין כל הזמן שאין טאריה ואין טאריה, תקשיב לאלבום החדש ואם לא תהיה כל כך נגד אנטי אולזן כאילו היא הרגה את טאריה וגנבה לה את המקום, אולי תתחבר קצת למוזיקה. אבל מה אכפת לי תתחבר לא תתחבר, אני מעריץ אמיתי של נייטוויש, אמשיך לשמוע אותם גם אם לשירים לא יהיו מילים והם יהפכו את המטאל לטראנס.