פרטים על מסיבת נייטוויש

alonk100

New member
אני לא מבין את הטיעון הזה

אז בגלל שתומאס בחר אותה אני אמור להגיד "המממ, לא משנה שאני שומע שהשירה פחות טובה - אני כנראה טועה, כי הרי תומאס בחר אותה" ?

Super Alonit

New member
כי הם מסכימים איתך?../images/Emo6.gif

Music4Life

New member
תגידו, יש לי עוד 2 שאלות עבורכם../images/Emo9.gif

וזה כי אתם כל כך אוהבים לעזור
שמעו, רציתי לשאול אותכם האם הזמרת החדשה נראה לכם תשיר גם בהופעה בישראל שירים ישנים שלא כוללים אותה כמו EVERDREAM ו10TH MAN DOWN וכאלה...או שרק את החדשים שאותם היא שרה
מעניין אותי לשמוע איך היא מבצעת את השירים הישנים הללו...מה נראה לכם
ועו דדבר חשוב - ממתי בדיוק פיטרו את טאריה, איזה שנה, איזה תאריך מדויק
תודה שוב לכולכם מתוקים
חג שמח!

Wane

New member
פיטרו את טאריה מתישהו ב2005

ו..אנט אמרה אם אני לא טועה שהיא תשיר את סליפינג סאן,אוור דרים, גווסט לאב סקור ונימו (????)... את 10th man down אני ממש בספק אם היא תשיר. לא חשוב. תצפי לתגובה ממישהו שיודע.

היויו

New member
על נימו אני לא יודע.

ובקשר למתי בדיוק? תכתבי בגוגל nightwish open letter זה יספק לך את כל המידע על טאריה

היויו

New member
לגבי השירים...

יש כאן שרשור (משלשום או יום לפני זה) ששאלו בדיוק את השאלה הזו. כן, היא תשיר את ED,גם את סליפנג סאן וגוסט לאב סקור. איך אנחנו יודעים ? כי היא אמרה לי
(תקראי את הראיון שערכתי עם תומאס ואנט
)

היויו

New member
../images/Emo2.gif כן ישירו את נימו!! וכם את WISHMASTER!!

מתוך ויקיפדיה, בערך DPP: He has also said that they will play the band's greatest hits, such as "Nemo", "Sleeping Sun" and "Wishmaster", as they have earlier in their live performances. He has also confirmed however, that they will not play The Phantom of the Opera again. טוב, אז יש לנו כבר כמעט את כל הפלייליסט של ההופעה ...

היויו

New member
אהמממ אהמממ...

לרובנו כבר יש אותו מדודה עם אזניים ארוכות ושיניים של אתוון
. אמנם יש בו מישהו מעצבן שמציק באמצע, אבל זה מספיק כדי לדעת איך השירים נשמעים.

סנעיר

New member
../images/Emo6.gifמה מציק, כשקיבלתי את Once

חיכיתי לקול הזה, כשהוא לא הגיע ממש הרגשתי שמשהו חסר בשיר. עד היום כשאני שומע שירים ממנו אני זוכר בדיוק איפה הקול העבה והמסוקס הזה נכנס...זה כ"כ הולך לקרות גם עם דפ"פ [
]

Music4Life

New member
../images/Emo9.gif אז הוא יצא...אוקיי...

סבבה טוב לדעת. לאט לאט אני עוד אדע הכל, אל תדאגו..בנתיים טוב שאני שואלת אחרת איך אדע?
וברור שחסר בו משהו, חוכמה, זו לא טאריה שרה!!!!! גרררררר
קול האופרה שלה עשה את כל ההצגה!

אני לא טוען שום דבר זה לא בית משפט.

אתה רוצה לשמוע תשמע אף אחד לא הכריח אותך לשמוע נייטוויש. רוצה לשמוע תשמע בשביל הכיף והמוזיקה ותפסיק להתבכיין שכבר אין טאריה. יש עוד מלא להקות בעולם דווקא את הטענות שלך אתה מפנה לנייטוויש? זאת לא אשמתם שהסולנית שלהם רצתה רק כסף ולא הייתה חלק מהלהקה. הם היו חייבים לעשות בחירה עם להישאר עם טאריה ועם החבר דמוי הקוף שלה שרוצים רק הופעות שמוציאות מלא כסף, לבין לבחור זמרת אחרת שתהיה בלהקה בשביל המוזיקה. לא נראה לי שאתה יכול להביט מנקודת המבט של תומאס ולהבין כמה כואב לו לתת לטאריה ללכת, אבל החלטות חייבות להיעשות. אדם שכותב שירים ומלחין אותם במשך חודשים לא יתן לאישה שאומרת לו שהיא יכולה לעזוב את הלהקה מתי שהיא רוצה לשיר את השירים שהוא כותב ומשקיע בהם את נשמתו ליבו ומחשבותיו. מעריץ אמיתי של נייטוויש מעריץ אותם בגלל האורגן, בגלל התופים, בגלל הגיטרות, מלאכת המחשבת כולה, לא רק הקול של טאריה הוא זה שיצר את נייטוויש. וכן אני יגיד את זה עוד פעם אחת ולא יחזור על זה שוב. אני אוהב את הקול של אנטי, אהבתי גם את טאריה. טאריה כבר לא תוכל להיות בלהקה ובתור בנאדם בוגר אני מבין את זה. אתה לא אוהב את אנטי? אתה לא אוהב את הלהקה? אתה מוזמן לשכוח ממנה. הטענות שלך לא יחזירו את טאריה. אני מאמין שתומאס עושה את הבחירות הנכונות, אני מאמין בתומאס בתור מלחין גדול, אני מביט מעבר לבועה של טאריה, הוא יכול לעשות את הבחירות הנכונות לנייטוויש ובטח שלא אתה זה שתבחר להם את הסולנית. הוא יוצר את המוזיקה והוא יודע בדיוק איזה סולנית הוא צריך בשביל המוזיקה שהוא יוצר. אתה לא חייב להסכים איתו על כלום וגם לא חייב להיות מעריץ של נייטוויש, רק תפסיקו להתבכיין כל הזמן שאין טאריה ואין טאריה, תקשיב לאלבום החדש ואם לא תהיה כל כך נגד אנטי אולזן כאילו היא הרגה את טאריה וגנבה לה את המקום, אולי תתחבר קצת למוזיקה. אבל מה אכפת לי תתחבר לא תתחבר, אני מעריץ אמיתי של נייטוויש, אמשיך לשמוע אותם גם אם לשירים לא יהיו מילים והם יהפכו את המטאל לטראנס.

היויו

New member
זה פרט לעבודה שעם טאריה הם בחיים לא היו

מגיעים לארץ. תעשו את החישוב... 200 שקל כרטיס,5000 כרטיסים (גג!!). נראה לכם שזה מכסה את ההוצאות שלהם על הנסיעה והכל?? הם באו לכאן נטו בשביל המעריצים, בשביל החוויה, לא בשביל להרוויח כי הם לא מרוויחים על ההופעה כאן.סך ההכנסות שלהם הוא מקסימום מיליון ש"ח,שזה פחות מ-200,000 אירו. תורידו מזה את שכירת המקום, את הוצאות הפרסום, את הוצאות הטיסה, את ההוצאות הנגרמות להם מזה שהם לא טסים ישירות לארה"ב, אלא לכאן ורק מכאן לשם מה שמגדיל להם בצורה רצינית את מחיר הטיסות לשם עם כל הציוד והכל. גוש, אני מקווה שלא יעשו להם בעיות במכס הישראלי המטומטם כמו שיודעים לעשות ("בשביל מה 5 גיטרות?"
) בקיצור - הם לא מרוויחים מההופעה, הם יותר מפסידים ממנה מבחינה כלכלית. וטאריה לא היתה טסה למקום שבו היא לא תרוויח...

אין מצב שהם מפסידים מזה כסף.

הם לא היו עושים את זה אם זה היה עניין של הפסד... הם בטוח מרוויחים, אבל בגלל שזה ישראל והם לא ירוויחו פה יותר מידי אז זה בהחלט יותר בשביל החוויה.

למעלה