פרטים על מסיבת נייטוויש

LadySilkworm

New member
הם דווקא כן P:

העיבוד שלהם הותאם לאנט, אני חושבת שהיא אמרה את זה בריאיון. וחוצמזה עובדה שבסוף השירים קצת שונו כמו שאפשר לשמוע בדמו של אמרנת' למשל[לא רק הליריקס].

Music4Life

New member
אבל למה להכניס מילים לפי../images/Emo35.gif

אני לא אמרתי שהיא זמרת "גרועה", כולה אמרתי ונכון שהיא מורידה מהאיכות של הלהקה, אז מה שאתה אמרת ומה שאני אמרתי הם שני דברים שונים....לא התכוונתי להגיד שהיא זמרת גרועה, לא, יש לה קול סבבה...אבל בהשוואה למה שהיה מקודם זה פשוט לא טוב מספיק, בשבילי לפחות. אתה אולי כבר רגיל אליה....והכרטיס וואלה זה הרבה כסף, 200 שקל זה לא סכום קטן, אז אם זה ממש מפריע לי [וזה מפריע!] אז אני לא יהנה כל כך אם זה בלי קולה המדהים של טאריה, אז למה לי לבוא ולהתאכזב ולהוציא סתם 200 שקל..... אפילו שהמוסיקה מסביב היא אחלה, עדיין הקול של הזמרת עושה את ה-כ-ל, זה הדבר העיקרי ואני פשוט חושבת שחבל לי..... אין מה לעשות. זה לא כזה ביג דיל כי לא הייתי מעריצה שרופה שלהם בכל מקרה, רק ממש ממש אהבתי את המוסיקה שלהם כבר איזה 4 שנים. מזלי אחרת הייתי מתה ממזמן....

shirlapes

New member
סליחה, אני הבנתי אותך אחרת.

אי הבנה קטנה, אין צורך בלנפח. שנית, אני בחורה.
אם לא מסתדר לך עם אנט, והסולנית היא באמת העיקר בשבילך, עדיף שפשוט תעקבי אחרי קריירת הסולו של טאריה *אהמ*יצאלהשירחדש*אהמ*

Music4Life

New member
../images/Emo140.gif זה בסדר מותק....

אז את בת, סורי. מהכינוי שלך זה לא היה ברור לי. העיקר סגרנו דברים עכשיו
כן, זה בדיו קמה שאני אומרת, שבשבילי העיקר הוא הזמרת שהיא הקול העיקרי ומה שעושה את כל ההרכב בעצם...ואם זה לא מסתדר לי אז באמת חבל לי להוציא את הכסף הזה כרגע, כי אני בשלב כלכלי טיפה בעייתי, ואני ממש מעדיפה לחסוך, אבל אמרתי בשביל נייטוויש אני מוכנה להוציא סכוםכזה על הופעה, אבל היות ודברים קצת השתנו, אני יעדיף שלא. אין דבר.... יש מצב שאני יעקוב אחר הקריירה של טאריה, ממש נדלקתי עליה
מאד מהר...תראי מזה
היא מוכשרת ברמות [אומנם טיפה אגרסיבית לא? חחח] יהיה מעניין דווקא.

shirlapes

New member
הבנתוס! ../images/Emo13.gif

וגם: כולנו עוקבים פה אחרי מה שקורה עם טאריה. יש פה שני דיונים עם לינק לשמיעה של השיר החדש שלה, אני ממליצה לך לבדוק את זה.

ש נ י1

New member
הייתי ממליצה לך לשמוע את שאר האלבום

וכמובן חבוא להופעה! להזכירך, יש עוד כמה חברים בלהקה
חוץ מזה ההופעות של נייטוויש בדרך כלל ממש מושקעות.

Oops its starts again

אנטי היא זמרת מצויינת לדעתי היא שווה מאוד! האלבום החדש בכלל מצויין, אהבתי כמעט את כל השירים. ובחלק מהשירים ממש התחברתי לקול שלה. הקול של אנטי לא משתווה לקול של טאריה, הוא בסקייל שונה. טאריה היא זמרת אופרה, אנטי היא זמרת יותר קלאסית. לאנטי יש את האיכויות שלה ולטאריה יש איכויות משלה. לא צריך להשוות ביניהם בכלל. הרוב פה מעדיפים את טאריה אבל סבבה זה לא הולך לקרות שוב. טאריה לא תחזור לנייטוויש יש זמרת חדשה. תומאס והלהקה בחרו אותה ואני מאמין שהם עשו את הבחירה הנכונה. אני לא מפקפק בבחירה שלהם, מתוך כל אלו שבאו לאודישנים הם בחרו באנטי, אז אני מאמין שהם יודעים מה הם עושים. בינתיים לא התאכזבתי ממנה והיא שרה נהדר.

TheImpactBoy

New member
תזכרו מה שאני אומר,

ענט לא תחזיר עם נייטוויש יותר מ2 אלבומים.

TheImpactBoy

New member
כן, אפשר לומר שהשיא מאחורינו, מפה רק יהרס ../images/Emo3.gif

שישמרו כוחות להופעה בישראל! חח

Wane

New member
אתם לא מבינים.

בעולם המוזיקה לא פורשים בגיל מוקדם כי נמאס, אלא כי אתה כבר מספיק טחון בכסף ולמה לך להתאמץ. המשכת עם השנים גם כן? רודף בצע.
. מליין.

למעלה