פרס נובל בכימיה 2011 כחול לבן!

פולספגן

New member
אולי בגלל זה הגעתי לאן שהגעתי ../images/Emo6.gif

כנראה שאצלך קיימת רק חשיבה בתוך הקופסא

ולאן הגעת?

אם את מתגאה ביכולתך להמציא עובדות ואז להתעקש עליהן ללא תמיכה עובדתית, ולקרוא לזה "חשיבה מחוץ לקופסא", אז אני בהחלט מעדיף להישאר ולחשוב בתוך הקופסא. אני רק מרחם על האנשים שנאלצים להתמודד איתך על בסיס מקצועי. למזלי אני לא אחד מהם.

פולספגן

New member
לי זה לא מפריע כל עוד יש לי אפשרות לברור את

הסטודנטים ולא להם אותי. אגב, עוד דבר שאני זוקפת לזכותי, זה ההשארות בארץ למרות ההצעות המפתות מארה"ב שהיו לי ועדיין יש.

כן, זה הרבה יותר קל

כשלך יש את היכולת לבחור ולהם אין. את יכולה לזקוף לזכותך מה שאת רוצה. אני לא התרשמתי מהיכולות המחשבתיות שלך לטובה (וגם לא מההאשמות חסרות-הביסוס), אז את יכולה לדבר על "סטודנטים" ו"הצעות מפתות מחו"ל" כמה שבא לך - מה שאני רואה לנגד עיניי הוא ישות אנונימית ב"תפוז" שלא יודעת אפילו להרכיב טיעון קוהורנטי, וטוענת שהיא אקדמאית.

מה את מריחה אני לא יודע,

אבל כפי שכבר אמרתי לך יותר מפעם אחת, ממש לא הייתי רוצה להיות במקומך.אני לא מקנא בך, ועוד פחות מקנא בסטודנטים שלך ובעמיתייך לעבודה.

פולספגן

New member
ברור כי טוב לך להיות בסביבה לא שלך הרחק

ממשפחתך ומההשתייכות שלך וזאת רק בגלל שלא מצאת את עצמך בארץ, כי מה לעשות שביולוגים יש כמו זבל

../images/Emo6.gif איזה מצחיקולה את ../images/Emo6.gif

הניסיון שלך לשער השערות מביך אפילו יותר מהניסיונות שלך לטעון טענות עובדתיות.

פולספגן

New member
הגיבן לא רואה את הגיבנת שלו

זה שאחרים לא אומרים לך את האמת בפרצוף לא אומר שהיא לא קיימת. אגב, בדיוק בגלל זה יש את הסיפור המפורסם של "המלך הוא ערום"

ו"האמת" בהקשר זה היא....?

קראתי את ההודעה הזו, ואת זו שלפניה, ונדמה לי שאת מנסה לפגוע בי באיזושהי צורה, אבל תהרגי אותי אם אני מבין למה את מתכוונת. אפשר בבקשה לקבל עלבונות קצת יותר קונקרטיים? תודה. (אל תדאגי, אני לא אתלונן להנהלת "תפוז" שעברת על חוקי התקנון, אלה האמיתיים או אלה שמישהו פעם בפורום הורות כלשהו המציא עבורך).

אוף, נעלמת....

חבל, דווקא רציתי להמשיך בדיון המרתק הזה
. טוב, אני פה אם את מעוניינת להמשיך. שלא יגידו שאני משאיר דברים לא סגורים. סלבג

לא, לא סולח

להלן התמונה מנקודת מבטי: הועלתה (על ידך) טענה, והועלתה טענת נגד. וכעת: - מן הצד האחד הובאו מובאות מחוקי הגזע הנאציים עצמם, המתייחסות בפירוש לסוגייה, כולל סריקה של טבלת ביאור. - מן הצד השני עומד ניק עלום, שמבסס את טענתו על "אבא שלי אמר לי והוא בטח צודק" (טענה ברמת גן ילדים - ואת מוזמנת לא לסלוח לי); שניסתה לחפש ברשת סימוכין לטענותיה ללא הצלחה (פרט לניק עלום אחר שכתב שאולי היא צודקת, ואולי לא); וכעת מצביעה על ספר שקיים *או לא*, שמעלה *או לא* טיעון מסויים, שתומך *או לא* בטענתה - ושאפילו אם קיים, טוען ותומך, לא ברור מה רמת הסמך שלו. ועל סמך זה את מצפה שאסע במיוחד לאוניברסיטה, אשלם דמי כניסה לספריה, אחפש את הספר בן שני הכרכים עבי הכרס, ואקרא אותו מקצה אל קצה כדי למצוא חלק לא ספציפי במטרה לאשש את מה שאת חושבת שאת זוכרת ולפי דעתי בטעות? ואני הלא רציני?

הספר קיים, והוא אפילו די ידוע.

אם מה שפולספגן חושבת שכתוב בו הוא באמת מה שכתוב בו - זה כבר סיפור אחר לגמרי.

פולספגן

New member
חשבתי שאתה איש סגל באוניברסיטה, אך אם לא יש

את ה-
בכל ספרייה עירונית והכניסה היא חינם להבדיל מחלק מהאוניברסיטאות. אגב, אתה יכול גם להכנס לכל חנות ספרים בעלת שם, כדוגמת סטימצקי וצומת ספרים ושם לעיין בספר.

Gidi Shemer

New member
דווקא אחרי שפותחים את הלינק הראשון

אפשר אולי להבין את מקור הטעות שלך. שוב, זהו לא מקור מוסמך, אבל אם המגיב masorti צודק, הרי מקור הבלבול ברור. הוא כותב בתחילה: "יהודי שלם" הוא מי שלפחות שלושה מבין סביו וסבתותיו הם יהודים. מי שרק שניים מתוך סביו וסבתותיו היו יהודים הוגדר "חצי יהודי" (או "בן תערובת מדרגה ראשונה). במידה ואותו חצי-יהודי היה נשוי ליהודי/ה או היה חבר בקהילה היהודית, מעמדו החוקי היה כשל יהודי שלם וחלו עליו כל חוקי הגזע שחלו על יהודים.: כלומר עד עכשיו הכל בסתירה למה שטענת. בהמשך הוא מוסיף: "הנאצים אכן חקרו מספר דורות אחורה (מקובל לומר ש-4, אבל יתכן שיותר) כדי לבדוק האם אדם הוא ארי טהור או לא. אמנם אדם שהיה רק שמינית יהודי או 1/16 יהודי לא סבל ממגבלות ברמה של יהודי, אבל היו תפקידים שהיו חסומים בפניו. לדוגמא, נדמה לי שרק ארים טהורים התקבלו לאס.אס." בקיצור, אם נצא לרגע מנקודת הנחה שהמשתמש הזה אכן צודק, אז הנאצים הגדירו יהודים בהסתמך על 3-4 דורות אחורה כמו שכולם בשרשור הזה טענו וכמו שחוקי נירנברג הצהירו. בנוסף, ארי היה ארי טהור רק אם הוא היה "כשר" עוד כמה דורות אחורה. 3-4 דורות קבעו אם תלך או לא תלך לתאי הגזים. 7-8 דורות קבעו אם תוכל לשאת או לשאת במשרה ארית ממשלתית. כל זאת בהנחה שהמשתמש צודק. אני מתאר לעצמי שמפה הבלבול שלך.

למעלה