אחד אחד:
"לא להעלות תכנים שיש בהם לשון הרע" - לא הוצאתי עלייך שום לשון הרע; פרט להצבעה על טעויות עובדתית ולוגיות לא אמרתי עלייך שום דבר, ובוודאי לא משהו שמתקרב לדברים שאת כותבת בנימה אישית מאד על משתמשים אחרים. אם תראי לי דוגמא אחת ל"לשון הרע" שכתבתי, אוכל להתייחס ברצינות. "לא להציק או להטריד גולשות אחרות ובכלל זה (בין היתר) לא לערוך "משפטי שדה" לגולשות אחרות וכן להימנע מהצעות מגונות לגולשות אחרות" - להצביע על טעויות אינו נכלל במסגרת "הצקה" או "הטרדה". גם להפנות להודעות נוספות שכתבת אינו נכלל בהגדרה הזו. אני לא יודע מה פירוש "משפטי שדה" בהקשר הזה, אבל לא התייחסתי לשום דבר שלא כתבת בעצמך. לא הצעתי לך שום הצעות מגונות, ותאמיני לי שאין לי שום כוונה כזו. אני גם נשוי, גם בצד השני של העולם, וגם לא ממש חושב שאת הטיפוס שלי. "לא להפריע או לנסות להפריע להתנהלותו התקינה של האתר" - דומני שהנהלת הפורום קובעת את זה. את רוצה לשאול אותם? "לא להעלות תוכן המהווה פגיעה בפרטיות או חדירה אליה או חומר הפוגע בצנעת הפרט בכל דרך אחרת" - כיוון שאני לא יודע את זהותך, וזה גם לא ממש מעניין אותי, אין לי בכלל אפשרות לפגוע בצנעת הפרט שלך. כדי לחשוף פרטים אישיים עלייך אני קודם כל צריך לדעת אותם, והתנאי הזה לא מתקיים ואין לי רצון שיתקיים. "לא לאסוף נתונים על גולשות אחרות" - כנ"ל "לא להעלות תוכן שיש בו המרדה או הסתה" - לא העליתי. "לא להשתמש באתר על מנת לארגן כל פעילות אשר עשויה לגרום נזק ישיר או עקיף לצד שלישי כלשהו" - לא אירגנתי. "לא להפנות לכל קישור (link) או לתת כל הפניה אחרת לחומר שפרסומו נאסר לפי מסמך זה" - לא הפניתי לשום "חומר" שפרסומו נאסר לפי התקנון. הפניתי להודעות שאת עצמך כתבת, ובהודעות הללו שלך אין עבירה על תקנון "תפוז". אז אם יש לך דוגמא ספציפית לעבירה שלי על סעיף מסוים בתקנון - את מוזמנת להביא אותו. אם את רק רוצה לצטט את התקנון, אל תצפי שזה יזיז למישהו.