פרק 10- רבע הגמר!

TuTyBoP15

New member
בטח שהיא התחילה את זה../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif

סתם לא מתייחסים רע לבנאדם
מה הן אשמות שהיא חרא ותקופנית לכל העולם
היא לא יודעת להסתדר עם אנשים בטוחה שכל העולם מקנא בה חושבת שאם היא תרחם על עצמה מול המצלמות ותגיד שבגלל שהיא ערביה ושהן מקנאות בה אז הן שונאות אותה ותמיד מצביעות לה
אם היא לא הייתה כזאת חרא היא הייתה מסתדרת אחלה שם
הן לא בנות רעות הן אחלה
היא פשוט גועל של בנאדם שלא יודע לכבד אנשים אחרים והרבה פחות את עצמו

ס ו ל ר ו

New member
כל כך שטויות.

"הן לא בנות רעות הן אחלה" ?? את לא מכירה אותן, איך את יכולה להגיד את זה? היו שם בנות שכן הסתדרו עם ניראל, אבל הריב האמיתי היה עם מימי. שלדעתי היא מ א ו ד גזעית והיא הכי צריכה להתבייש בזה! אני בטוחה שניראל לא טלית שכותה תכלת אבל רבאק כמה אפשר לשתוק? גם אני הייתי מתקיפה בדיוק כמו ניראל אם כולן היו נגדי. רק תחשבי על זה חודשיים שלמים לגור עם כמה בנות הן היו?? באותו בית! זה נוראי! במיוחד כשלא אוהבים אותך.

TuTyBoP15

New member
כמה אפשר לשתוק../images/Emo35.gif../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif

הבחורה לא שותקת
כאילו היא אוכלת 7 מיקרופונים לארוחת בוקר
היא הכי גזענית שם
אולי היא לא אומרת כלום על העדות האחרות אבל היא בעצם גזענית כלפי עצמה
כל הזמן מבדילה את עצמה מאחרים בגלל שהיא מוסלמית וערבייה.. היא תמיד מדברת על זה וגורמת לכול המתמודדות להיראות כחרא של בנאדם לידה
היא מפעילה מניפולציות על כל הקהל
והיא גם כל כך מעצבנתתת כמה אפשר להשוויץ במראה שלך
עוד פעם ועוד פעם ועוד פעםם.. ואני חשבתי שאני הייתי שוויצרית
ברור ששונאים את ניראל
היא גורמת לאנשים לשנוא אותה
היא מתנהגת גועלי איך לא ישנאו אותה
היא פשוט מטריפה ת'שכל

ס ו ל ר ו

New member
וטוב שכך!

למה היא צריכה לשתוק? אלוהים נתן לנו פה כדי שנשתמש בו! גזענית כלפי עצמה? זה חדש לי.. שמעי, בחרו בה 4 פעמים! והתמונות שלה היו מדהימות אז זה מראה משהו! היא משוויצה במראה שלה כי היא רוצה להראות להן שהיא כן מצליחה ואני מבינה אותה! כשכל הבנות חושבות שאת מכוערות אבל כל שאר אנשי האופנה לא, את רוצה להראות להם את זה! שהן טועות!

TuTyBoP15

New member
היא מראה שהיא ממש../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif

לא בטוחה במראה שלה
היא לא משוויצה כדי להראות שהיא מצליחה.. היא משוויצה כדי להעלות לעצמה את הביטחון
היא מנסה לשכנע אותן שהיא מצליחה אבל בתת מודע היא מנסה לשכנע את עצמה
יש לה הערכה עצמית ברצפההההההה בחרו בה 4 פעמים
גמני חושבת שהיא לא כזאת יפה
בלי איפור היא מכוערת

ס ו ל ר ו

New member
אין יהיה לה ביטחון גבוה

כשהבנות כל הזמן אומרות לה שהיא לא יפה? קחי דוגמה כל החברות שלך היו אומרות לך שאת גרועה בלימודים והמורים היו אומרים לך שאת מעולה ואז היית מקבלת במבחן 100, מה היית עושה? ברור, הולכת לחברות שלך ומראה להן! זה בדיוק מה שהיא עשתה. איפור עושה משהו, אבל לא עד כדי כך. אם את לקוחת מישהי מכוערת ושמה עליה טונה איפור רואים את זה.

TuTyBoP15

New member
בטח שאיפור עושה המון../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif

עושה המונייי פלאיםםםםםםם ואף אחת לא אמרה לה שהיא לא יפה
אם היא התקבלה לשם אז היא יפה היא חושבת שהיא בשוק
שאני רואה אותה בתוכנית אני מרגישה שאני צופה בריאליטי שמשדר משוק חדרה ושניראל עומדת שם בדוכן הכי בולט ומנסה למכור את הרחמים העצמיים שלה

ליןןןןן

New member
../images/Emo26.gifהבנות לא חושבות שהיא מכוערת

הן פשוט לא אוהבות ת'אופי שלה.. גם אתמול בכיכר רבין היה ראיון עם מישל, מימי וכריסטין ושאלו אותם על ניראל הן ממש פירגנו ואמרו שהיא יפה, גם מימי אמרה שהיא אוהבת איך שהיא נאית אבל האופי שלה הורס.

DemonicAngel

New member
ואי איזה הרגשה טובה כשניראל ענתה...

להן בסוף, הרגשתי מן תחושה טובה כזת על הלב. מגיעה להן, אליסיה כולה מתנשאת עם המצח הענק שלה , שתסתכל על עצמה במראה, עלק לא מגיע לניראל להגיע לגמר. ומימי האתיופית הזאת שבעצמה אמורה להבין מהי גזענות מתנהגת כמו חלאה לא אנושית, ברור שניראל תגיב ככה. היא מרגישה צורך להתגונן בפני שתי נציגות השטן האלה.

1 6

New member
../images/Emo45.gif ניראל הכי טובה../images/Emo70.gifלא סובלת את מ

מימי

MeRmAiDe

New member
עם כל הכבוד,את מימי

היו צריכים להעיף מזמן ורק בגלל הצביעות הטיפשות והגזענות הדוחה שלה.היא עילגת וקנאית ברמות. מאחת כזו,מהעדה האתיופית-שספגה המון גזענות בארץ, הייתי מצפה לטיפה יותר הבנה והרבה פחות גזענות. הרי היא עצמה בטח נתקלה בגזענות בחייה, אז למה היא עושה דבר כזה לאחרים (כנראה היא לא שמעה על "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך") בקיצור היא סתם מלוכלכת. גם אליסיה לא חסר לה צביעות,היא משחקת אותה מתוקה,אבל היא נחשית גדולה.איך היא קינאה היום, כמעט נהייתה ירוקה מקנאה,כשאנשים בחרו את הערביה ברחוב ולא אותה.זה הרג אותה. בשורה התחתונה, כמו שביבי אמר פעם הן מ-פ-ח-ד-ו-ת אני מקווה שניראל תנצח, וגם אם היא לא תנצח,היא תצליח בגדול הרבה יותר ממי שתנצח, והרבה יותר מאליסיה ומימי.

michal2004

New member
נכון, מימי עילגת, ערסית מטומטמת

והיא דומה לתחת של בבון!!!

MeRmAiDe

New member
ממש,היא לא יודעת ללכת ב-../images/Emo93.gif

והקטע עם העדשות מגוחך.

ליןןןןן

New member
../images/Emo26.gifעובדה שאף אחד לא העיר

לה על העדשות, לא השופטים, לא הצלמים ולא במילאנו, וביום ג' היא היתה בכיכר רבין בתצוגה והיא היתה הכי יפה שם על המסלול(חוץ משרון)

ממ

קטע משיחה באיסיקיו שלי:וואו... בסוף שניראל עלתה לגמר והיתה את המתיחות בין מימי (ואליסיה) לניראל, ושמו ברקע מין תופים למתח כשניראל תקפה, הרגשתי באמת מה זה ערבים. ממש כמו המלחמות בקום המדינה של הערבים ביהודים. זה היה מפחיד... --------------- אגב, התכתבתי עם ילדה בצ'ט שפגשה את אח של נטלי סבג שאמר לה שעפ"י החלטת השופטים, ניראל תזכה בתחרות. אם זה נכון, לדעתי זה יהיה מיוחד כיוון שבמהלך כל התכנית השמיצו אותה, והיא עם אומץ ליבה הגיע רחוק, הגיע לזכות בגמר. ו... אישית אהבתי את היופי של כריסטין.

למעלה