פרק 21 - נוחתים בווגאס

Jason2

New member
משימה דבילית בסדר

אבל בארה"ב אפשר לבטל הכל בתוך 48 שעות.

ny22

New member
מנהל
נראה לי שהיא כיוונה להפקה

אחרי הכל ההפקה היא זאת שנתנה את המשימה.
ובלחץ גדול ברור שחלק מהזוגות יתנהגו בצורה לא הכי הולמת בלשון המעטה.

Jason2

New member
וזה גם טבעי

שהן התרגשו גם מעצם זה שהצליחו אחרי 4 שעות!!! (לא יותר פשוט להמתין 4 שעות עונש?). וגם מעצם זה שהן בחתונה, אמיתית או לא זה לא משנה. וקחו בחשבון שזה היה בערך בשלוש בלילה אז בכלל.

LiRs Lullaby

New member
ביקרתי גם את הזוג שהסוורים בחרו

וכן, כל העניין הזה בכלל לא בסדר ואני לא חושבת שיש פה משהו משעשע אפילו בקצת.

אני באמת צריכה להסביר לך מה הבעיה של המשימה הזו? שנישואין זה כמו שאר המשימות - צ'יפס, יאללה וגמרנו, בוא נתקתק ת'משימה ונמשיך? מחר הם כבר יתגרשו בבוקר, זו לא בעיה שלנו? ו
כן, זו באמת בעיה שההפקה הייתה אמורה לחשוב עליה, אבל מצד שני חלק גדול מהזוגות נראה כאילו הוא כלל לא מבין את המשמעות של זה, ומוכן לעשות הכל כדי לבצע את המשימה, כולל לעבוד על אנשים שזה חתונה בשביל ה"כיף".

Jason2

New member
זהו שזה לא גירושין

זה פשוט ביטול, זה לא נרשם באף מקום. ובוגאס חתונות זה כמו צ'יפס מסיימים ומבטלים. אנשים שיכורים מתחתנים שם.
חתונה בשביל הכיף זה באמת לא לעניין ורומי אמרה לקורל שתפסיק להגיד את זה.

ומצטער, זה באמת היה מצחיק לא ממש מעניין אותי מהאנשים האלה שהתחתנו שם, מי מכיר אותם?

ny22

New member
מנהל
אם זה ככה, אז המשימה באמת קלה...

בהנחה שמה שאתה אומר הוא נכון.
הרי ניתן לקחת כל שני אנשים שיכולים להתחתן, לחתן אותם ואז לבטל.

כנראה שזה טיפה יותר מורכב ממה שאתה אומר...
[או שפשוט אל אמרו את זה לזוגות].

Jason2

New member
זה ככה וזה לא מורכב בכלל

הולכים למשרד שהם היו בהתחלה, ממלאים טופס וזהו. הבעיה היחידה שיכולה להתעורר זה במקרה ואחד מבני הזוג ממש רצה להתחתן ואז זה יכול לגרום לפירוק הזוגיות. במקרה הזה סביר להניח שמישהו מההפקה דיבר עם הזוגות (המתחתנים) לפני או אחרי והסביר להם מה המשמעות.

ny22

New member
מנהל
אני ממש ממש מקווה שזה כך, אחרת המשימה

ממש ממש לא הוגנת...

ny22

New member
מנהל
מעולה. היות ומדובר בחיים של אנשים אמיתיים

כך שבאמת לא הייתי לוקח את זה בצחוק...

LiRs Lullaby

New member
מה זאת אומרת זה לא גירושין?

הם התחתנו, הזוגות האמורים להתחתן התבקשו להביא תעודת זהות שמעידה שהם לא רווקים, מסמכים, הם חתמו בכנסיה שהם מוכנים להתחתן, הגיע כומר וחיתן אותם באמת. כל המשימה הזו הייתה לחתן אנשים - באמת.
אני בכלל לא הבנתי שזה היה חתונת שקרכלשהו, כי עובדה שגם אתה כתבת "רומי אמרה לקורל שתפסיק להגיד את זה." למה נראה לך שהיא אמרה לה להפסיק להגיד את זה? אם זה היה חתונה בכאילו לא הייתה להם שום בעיה לאסוף אנשים ולומר להם את זה שזה בכיף וזה לא אומר כלום - וזה היה הופך את המשימה לקלה באופן משמעותי. רק למצוא זוג עם זמן פנוי וזהו. גם הזוג הראשון של רומי וקורל הבין שזו חתונה אמיתית והתקפל.

אני לא חשבתי שהיה אפילו דבר שהעלה חיוך הפרק הזה. חוץ מהחתונה של טליה וקובי, שנראתה אמיתית ומרגשת להפליא.

אלו אנשים אמיתיים שהתחתנו, וסביר להניח שרק מאוחר יותר חלקם הבינו שהם יצטרכו גם להתגרש (כמו בריטני ספירס בזמנו). אתה אולי לא מכיר אותם, אבל אתה כן מכיר את הזוגות ולכן זה קצת מפתיע אותי שאתה חושב שההתנהגות שלהם לא הייתה פסולה רק כי "זו המשימה" או "למי אכפת מהזוגות שמתחתנים, מי מכיר אותם?".

Jason2

New member
זה לא גירושין זה ביטול

לא צריך לכתוב מגילה על זה, הולכים למשרד מבטלים וזהו, לא נרשם באף מקום. יכול להיות שאת ואנשים בכל מקום בעולם מתייחסים ברצינות למוסד הנישואין, בארה"ב בכלל ובוגאס בפרט יש את האפשרות לבטל בתוך 48 שעות אז הרבה לא מתייחסים ברצינות לחתונה בוגאס. ואלה שמתחתנים שם באמת אחר כך עושים חתונה אמיתית.

וככה אני חושב זו תוכנית בידור מצחיקה ואני לא צריך לחשוב על כל העולם ואשתו, פשוט להנות.

LiRs Lullaby

New member
אם זה היה ככה

אז למה הרבה מתמודדים אמרו שזו חתונה אמיתית ולא "סתם" משהו אפשר לבטל תוך 48 שעות? ולמה היו זוגות שהתקפלו? אם כל מה שאתה טוען זה נכון, הרי שלא הייתה שום בעיה לעבור את המשימה זו. בשום מקום בתכנית לא הובהר שזו חתונה שניתן לבטל אחרי 48 שעות. ככה המתמודדים הבינו את זה כ"חתונה אמיתית" וככה הזוג הראשון של רומי וקורל שהבינו שזו חתונה אמיתית.

Jason2

New member
זה לא אם זה היה ככה, זה ככה

זו לא השערה שלי, זו עובדה.
הזוג הראשון שביטל לא רצה להכנס לזה ולבזבז זמן או שהוא מתייחס ברצינות לטקס הזה.

LiRs Lullaby

New member
טוב

רק חבל שההפקה לא חשבה להבהיר לצופים שאלו חתונות שניתן לבטל, אלא רק ציינו שוגאס ידועה בחתונות הבזק שלה. כל מה שראיתי זה מתמודדים שלא רואים בעיניים ולוחצים על אנשים זרים להתחתן בחתונה אמיתית.

Jason2

New member
אם ההפקה היתה מבהירה כל דבר...

התפקיד של ההפקה הוא ליצור מקסם שווא עבור הצופים. לא רק בזה אלא בכלל.

נירונת

New member
תודה להפקה על תוכנית מדהימה ומשעשעת !!!

כייף לצפות במירוץ למיליון !!!

ny22

New member
מנהל
ואוו! כל-כך התבאסתי בשביל א"א

זה ממש לא פייר

זאת עוד סיבה שבגללה אני לא אוהב את המשימה הזאת

Jason2

New member
אני הייתי משכנע את שאר הזוגות

לא לעשות את המשימה ולחכות את העונש, זה יותר קל מלשכנע אנשים להתחתן.

למעלה