פרק 26 - הדחה דרמטית

כמהאפשר

New member
יאפ.

להבדיל משתי העונות הקודמות(בראשונה לא צפיתי ומעניין האם יש דרך לצפות בה),
התחושה כאן היא שיש משימה אחת מושקעת, בכל המירוץ,
ושאר המירוץ הוא מעין שחקנים שסתם מעבירים את הזמן בלי להתאמץ..
ממלאים סוג של משבצת על תקן פרצוף יפה וריצה ממקום למקום.
&nbsp
&nbsp

nvigtor

New member
וואו איזה הפתעה !!!

איזה יופי שמח פעמיים גם גריזלדה עפה וגם אלה וובה נשארים.

dnoam

New member
ding dong the witch is dead

ny22

New member
מנהל
זה פשוט מדהים איך כל פעם...

וובה ואלה ניצלים מהדחה.
נראה לי שזאת הפעם הרביעית ברציפות (אם אני לא טועה) שהם מגיעים מקום אחד לפני אחרון...
&nbsp
כל הכבוד

גםצופה

Member
מנהל
באמת מדהים...

פוחדת להשוות כדי לא לפתוח פה לשטן
אבל באיזה מקום הם מזכירים לי את בר ואינה...

mashinka1

New member
גדול גדול גדקולולולול. הקרציה עפה.האם הופעל נגדם עונש כלשהו?

מעניין אם סוף סוף ההפקה לא יכלה להעלים עין ממה שהיה בעגלות מיץ ונתנו להם עונש של המתנה כלשהי. למשל משך הזמן שלקח לאלה ווובה לעשות שוב את המשימה?
בכל מקרה, אחלה יום

נראה לי שרבי בינימין בן סומין עשה נס

כבר הכנתי את עצמי רגשית להפרד מוובה ואלה ופתאום, מי מודח? באבו את באבו! והם אפילו נראו מחוייכים.
איך זה קרה? אפילו ראינו אותם עוברים את וובה ואלה, לא? אז כהומאז' לשני: מה? מה? מה? מה?
לא שיש לי התנגדות, כמובן, אסטוי מוי פליס.
התחלתי לראות את הפרק מהסוף (מהרגע ששי ושני וכוח לילי התחילו את משימת הבובות), שווה להשלים?

כי פרק לא היה מעניין

אבל תראי מאמצע משימת הכוסות . ותגידי אם לדעתך בכוונה או לא .רז נתקל בעגלה של וובה ואלה

SivanCA

New member
בגלל התוצאה זה פחות חשוב..אבל רז ואלכסה היו צריכים לקבל עונש

על ההתנגשות
כמו בכביש....אם פגעת אתה אשם...התכוונו או לא זה לא משנה
היה צריך לעכב אותם כפול מהזמן שהרוסים הפסידו בגללם...בטוח שאם זוג אחר היה מתנגש ההפקה כבר היתה מוצאת את החוק...אבל העקר שרז ואלכסה קיבלו את שלהם ואנחנו זכינו שרמת הסוכרים והדביקות...תצנח עכשיו לרמות נורמליות

25330

New member
שוב מסכימה בהחלט (3)

אם וובה ואלה מעוכבים בשל עצור ששמו להם זוגות אחרים, ההגיון מחייב שזוג שפגע במשנהו חייב לשאת בתוצאות מעשיו במנותק מכוונה, או העדרה. עקרון "אין החוטא יוצא נשכר" חייב להטיל את האחריות למעשה על יהלום הפלסטיק ואלכסת הדוגמנות הבי"ל שמייבבת לצדו ולא על קורבנותיהם, וובה ואלה.

מאידך, ריכוז "עמך" לצד משתתפים רגילים גורם להפקה מספר בעיות. ראשית' הנשיאה בעלויות הזוגות המפורסמים, שמתנים, באמצעות סוכני אנשי מקצוע וכיו"ב, את השתתפותם בשכרת שאינו נמוך יחסית, מן הסתם וההגיון. שנית, כפי שציינתי בהקשר להדחת רוני סופר-קשה-לה ויעל סופרסטאר (על אמת, לדלות התרשמותי) יתכן ומחוייבויות קודמות הכתיבו מראש את ההדחה. מן הסתם, לאלכסיס הפלסטיק היתה תצוגה בשאנל או כריסטיאן דור (האנגלית המושלמת שבפיה מוכיחה עד כמה מבוססת קריירת הדוגמנות הב"יל שלה. הלוא בישראל הקטנה והמרוכלת קצת קשה למכור את אלכסיס הפלסטיק כ"דוגמנית" יש מאין או כדברי שלמה ארצי: "[בראליטי] תוכל(י) להיות כל מה שבא לך מלך(כת) (או: "דוגמנית") העולם").

אם אכן כך, התחייבויות קודמות או הריאליטי הבא של זוג יהלומי הראליטי העבר מראליטי למשנהו בדביקות ובדבקות, אפשר והכתבו את ההדחה הידועה מראש וממילא ייתרו את "הענשתם" בגין הפגיעה שגרמה עיכוב לזוג המהגרים שלא באשמתם, אלא ב"אשמתו" - כאמור, במנותק מכוונה - של צוות אחר.

SivanCA

New member
כרגיל.... ניסוח מצויין......מסכים עם כל מילה שלך על העונש

נראה לך שרז ואלכסה ויתרו על המירוץ בשביל משהו אחר?... כל המירוץ הם היו מאוד מאוד....תחרותיים
למה את חושבת שההדחה שלהם היתה קבועה מראש?..... מצד שני הגיוני שמשלמים להם ואולי רצו לחסוך בהוצאות וקבעו איתם ע כך וכך פרקים מראש....מי יודע?

למעלה