צהרים טובים

שן22

New member
גב נראה לי הגבר מחוסר החשק הכי גדול שהופיע על

מסכינו שמשהו יעיף אותו לאי בודד לפחות שם בג'ונגל יהיה לו לפחות עניין עם המצ'טה

שן22

New member
בתוכנית שכזאת שהיא 24\7 אף אחד לא יוצא באמת

טוב כולם אנושיים ולכולם יש פגמים, אבל ההתנהלות של גב מאוד שקופה בניגוד לאחרים שהוא שם בשביל ה
שיהיה לו בכיף אם הוא יזכה אבל שלא יתמם...

רותם 1121

New member
גב השקרן והתחמן

אומר שמה שחשוב לו זה היחסים שלו עם קרן. שקרן מזוייף הלוואי שלא יקח את הפרס. ניראה אותו אחר כך. הכל ביניהם כל כך מזוייף ולא אמין

צרצרה1

New member
רותם, מי שאשם זה לא גב. גב בא לנצח

בתכנית שקרן כבר שכבה בה עם ה"רווק". המטרה שלשמה הוכנס היתה קודם כל להעלות את הרייטינג , ו"לשחק" בין שאר הבנות... לשחק. זה שקרן מתעלקת עליו באמיתי ומנסה בכוח לחרמן אותו - מביא לי דווקא רחמים כלפיו.

רותם 1121

New member
לדעתי מבחינת ההפקה גם גב לא סיפק את הסחורה

הוא בא נחוש לקחת את המליון, לא יצר שום ענין ואינטרקציה עם שאר הבנות , לדעתי הוא יותר משעמם

צרצרה1

New member
רותם, את התוצאה רואים ברייטינג.......

וזה נכון. גב לא העלה אפילו בקמצוץ את הרייטינג העלוב. כל ההפקקה הזו מזורגגת לגמרי.

24שעות1

New member
גב וקרן יש המון אהבה בינהם

גב מת על קרן - רק יש לו בעיה להביע במילים . רואים את זה בחיפושיו אחריה , במבטים שלו . והיום כבר אמר בפה מלא אני מרגיש אליך הרבה יותר ממה שאת מרגישה אלי. ועכשיו מספר לאורן - אני וקרן לדעתי נצליח בזוגיות יותר מאשר הזוגות בבית. אני מת להגיד לה תביאי את הבגדים ותבואי לגור איתי בלופט, אני מת לישון איתה מחובק בלילה - אבל לא אעשה זה כי אני מכבד את הבית

שן22

New member
הנה בחצר הזוג הלא רומנטי "היחיד" בבית אתי

ויוני בבליץ של ריכולים, שלא יעצרו את עצמם...

andy181

New member
גב אמר שאין דבר כזה מגיע לא מגיע בנוגע לזכיה

בפרס... מוזר, אחרי הישרדות הוא כל הזמן טרח להגיד כמה לו הגיע לזכות וכמה לאירית לא. הוא אפילו אמר לפני איזה שבוע בשיחה שהייתה לו שהמושבעים הם חבורה של מתרוממים, ואחרי זה כמובן העבירו מהר מצלמה.

למעלה