ציון זיון

Berethor

New member
כנראה, את לא יכולה לשפוט על סמך סרט אחד

זה כמו שהיית צופה בסרט אימה גרוע או לא לטעמך והיית מגיעה למסקנה שכל סרטי האימה גרועים, אני בטוח שאם היית מחפשת היית מוצאת פורנו לטעמך ועם גברים יפים, יש מלא כאלה. ככה שכמו שאמרתי כל דבר לגופו במקרה הזה, בלי הכללות לטוב או לרע. לגבי הומופוביה, אני באמת לא חושב שזה קשור, ובטח שלא הסיבות העיקריות, הסיבות העיקריות ציינתי בהודעה הקודמת, ובנוסף לכך אפשר להוסיף עוד סיבה, שמנשים בדרך כלל מצופה להיות יפות יותר מאשר מגברים, זה עוד סיבה שהם סלחנים יותר לשחקנים לא יפים גברים, אבל שוב עד כמה שידוע לי בפורנו המודרני יש אחוז גבוהה בהרבה של גברים יפים מאשר בסרטים הישנים, כי הדרישות כלפי גברים מבחינת מראה עלו בחברה המערבית וכך גם שם.

זה יהיה פתטי אם אשכרה יקבלו רק גברים לא יפים ולא מושכים מהסיבה שיפחדו שזה יגרום לגברים "סטרייטים" מסוימים לפקפק במיניותם, אני לא רואה איך עצם העובדה שגבר מסוים יפה מוריד מהסטרייטיות של פורנו סטרייטי, הרי זה עדיין גבר ואישה, ובנוסף כאשר הגבר לא יפה, המצב יכול להיות כל כך קשה שאתה יכול לחשוב לעצמך למה הן לא עוברות לפורנו לסבי. אז במה זה בדיוק תורם לאידיליה הסטרייטית פה. חוץ מזה מי שרוצה פורנו סטרייטי מאה אחוז, יעדיף סרטי פורנו שאין בהם מין אנאלי. מבחינתי זה אחד המאפיינים של פורנו סטרייטי אמיתי ואיכותי באמת. לגבי סטוצים, כן כנראה שלא נסכים בנושא הזה, אבל לא נורא, וכן יש לי תסיבות שלי לחשוב שזה דבר לא טוב. אני גם חושב שיותר מדיי ספונטניות בנושאים מיניים זה דבר לא טוב, אבל כמובן שגם יותר מדיי כבדות אני חושב שלא טוב, אני מאמין במשהו באמצע.

אני לא שופטת לפי סרט אחד

הבאתי עדויות מאנשים שמתמצאים יותר ממני, אבל באמת שאין לי יותר מדי עניין להגן על התזה שלהם.

זה נשמע קצת כאילו אתה מנסה לשכנע אותי להרחיב את השכלתי בתחום הפורנו, וזה הגיוני בערך כמו שאני אשכנע אותך לנסות סטוצים.

מעבר לבעיות המוסריות, אני פשוט לא נמשכת לפורנו, ומעדיפה לפנטז. אבל תודה על ההצעה

Berethor

New member
יפה ששמת לב

כן בנוסף להסבר שלי בהחלט הייתי מציע לך להרחיב את השכלתך בתחום או למצוא שם דברים שאת אוהבת ולצפות בהם
. סבבה את לא חייבת. אגב אני לא מסכים שזה כמו שתשכנעי אותי לנסות סטוצים, לדעתי יש הבדל רב בין לצפות או לדמיין במשהו לבין לעשות משהו, מבחינה הזאת לנסות סטוץ דומה יותר ללנסות ללכת לזונה, ולצפות בפורנו דומה יותר לפנטזיות מיניות. אצלי באופן אישי אין דמיון פורה, אז תמיד העדיף דברים ויזואליים אם לא מעשיים על פני פנטזיות או דמיון, מאותה סיבה בדיוק אני מעדיף לרוב סרטים על פני ספרים למשל. בכל אופן אני מודה לכך שאנחנו כנראה לא נסכים בנושאים האלה.

אולי בקרוב מישהו ירים את הכפפה

ויצור פורנו ע"י מחשב, שיראה אמיתי לגמרי. אז אולי יהיה בסיס להשוואות שלך...

תשמע, לי אין נסיון בצפיה בפורנו, אבל (תקן אותי אם אני טועה) אתה לא השתתפת בתעשיית הפורנו. אני, לעומת זאת, לקחתי חלק בסטוצים. אז, עם כל הרצון הטוב, אני באמת מנסה לקבל את ההשוואות שלך ברוח טובה, אבל... you're pushing it

Berethor

New member
זה בדיוק הנקודה

הצופה צופה בזה, ולא בדיוק משתתף בזה. לכן לא צריך לזרוק עליו האשמות שזה כמו ללכת לזונה כי זה לא.

לא אמרתי שזה כמו ללכת לזונה

צפיה בפורנו היא לא ניצול ישיר, אבל היא שיתוף פעולה עם ניצול.

בסטוצים אין ניצול!

Berethor

New member
אנשים שאומרים שזה כמעט אותו דבר

גורמים לזה להישמע ככה, כאילו הם לא מבדילים בין השניים. אני יכול להסכים איתך שבחלק מהפורנו יכול להיות ניצול אבל לא בכולו, לגבי סטוצים האמירה הזאת גם כוללנית מדיי, ואני בטוח שיש מספיק דוגמאות לסטוצים שיש בהם ניצול, במיוחד אם אחד הצדדים לא מודע לכך שזה היה סטוץ, ונכנס לסטוץ הזה במרמה או ממניפולציות ולא מבחירה חופשית וידיעה מלאה שמדובר בסטוץ.

Berethor

New member
בקשר למחשב

לא רחוק היום שיצרו פורנו על ידי מחשב, אבל אני לא חושב שזה יעלים את הביקוש לפורנו מצולם באופן מוחלט. אני מניח שאחת הסיבות העיקריות שעד היום לא כל כך מקדמים את הרעיון זה בגלל הצינזור הגדול שקיים בארצות הברית בנושאים מיניים, לדוגמה משחק מחשב יכול להיות סופר אלים אבל כל עוד לא יהיה בו סצנות מיניות, הוא יקבל דירוג שהוא מתאים לגלאים צעירים יותר, אבל אם יהיה בו דברים מיניים הוא יקבל תדירוג של מבוגרים בלבד. דירוג שבדרך כלל לא אוהבים לקבל, כי רוצים לפנות גם לקהל צעיר יותר. בכל אופן כמו שיש משחקי מחשב או סצנות בסרטים ממוחשבות שנורא ריאליסטיות בנושאים לא מיניים, אני מניח שזה אפשרי שהיו גם בנושאים מיניים. פשוט לא ממש משקיעים בזה.

האם כל משחקי המחשב מופצים תחת פיקוח?

סליחה, אבל אני לא מבינה כ-ל-ו-ם בנושא.

וכן, שמתי לב שמשהו רקוב בממלכת USA... לפעמים יותר קל להשיג שם נשק מאשר קונדומים.

בכל אופן, אני בהחלט מקווה שבואו של הפורנו הממוחשב קרוב. כמובן שגם שם יהיו בעיות של יצירת דימוי מעוות של סקס, אבל לפחות לא ינוצלו אנשים אמיתיים לצורך כך.

והצעד הבא הוא כמובן סקס במציאות מדומה...

memee2

New member
אתה בכלל לא שם לב שאתה סותר את עצמך

מצד אחד אתה חד משמעית נגד סטוצים והתפרפרות מינית ומצד שני אתה בעד פורנו ששם שחקנים מחליפים ה-מ-ו-ן פרטנרים ואין שום נאמנות או מונוגמיה! יותר מהסטוציונרים הכה אהובים עליך.
אז מה אתה רק צופה בפורנו של זוגות?

מותר לך להיות נגד פורנו, מי שחושב שזו בושה

אז כנראה שהבעיה היא אצלו.

ואם להודות גם אני, כמו כל גבר, מדרג נשים כציון זיון, ולא מתוך כוונה רעה, כן, יש לי כאן במה להתבייש.
יחד עם זה אני לא חושב ששהיא אובייקט מיני, וכי היחס אליה חייב להתחיל מהמקום האנושי, ההתנהגותי.
כלומר הציון זיון הוא בגדר פנטזיה אבל ההתנהגות היא המציאות.

פעמים רבות ניסיתי להתבונן מהצג על גברים ונשים והגעתי למסקנה שאין הבדל בניהם. זה אותו גוף,
אותו בשר. אותם רצונות רגשות. רק ההורמונים שונים. מי שרוצה נקודת התחלה לכך שיסתכל על תינוקות.

dori78

New member
כמה דברים

זה לא ייחודי לנשים שבדיון על פמיניזם מתגמדות ל"ציון זיון".
כל מרוקאי שחווה אפליה על רקע גזעני יכול לספר לך, שברגע האמת בדיונים סוערים,
הוא חוזר להיות המרוקאי הנבער מדימונה (או מסעודה משדרות).

כמו טום גיא, אני לא חושבת שאת הופכת להיות "ציון זיון" בגלל מה שאת אומרת, אלא כמה ואיפה את אומרת את זה.
iba90 פתח שרשור שעסק במקורות המידע העומדים לרשותנו בפעם הראשונה שלנו.
הוא הזכיר את הפורנו כמקור מידע אופציונלי, מן הסתם כי המציאות מלמדת שהוא מאוד נפוץ.
אני לא מעוניינת להיכנס לדיון שהיה שם, רק להראות לך שבעקבות ההודעה שלך 90% מהשרשור ההוא עסק בדברים אחרים לגמרי.
אני מבינה את דעתך, לא בהכרח מסכימה איתה (אם כי אני לא מכירה מספיק את המטריה כדי להביע דעה).
התפתח דיון כלכלי-פילוסופי, שלא עניין אותי ולא קשור בכלל לפורום. גם לי זה הציק.

את דעתי בנוגע ליכולת של פורנו להיות מקור מידע מהימן ואמין כתבתי שם.

dori78

New member
בגלל ש

הדיון המקורי, שדווקא היה מעניין בעיניי, נדחק לפינה וכמעט לא זכה להתייחסות.

ברור לי שלכל אחד מאיתנו יש דעות בנושאים שונים ומגוונים ובתור קהילה (מתגבשת בקושי, אבל בכל זאת) אנחנו יכולים לדון בכל מיני דברים. אבל יש הבדל בין לפתוח הודעה חדשה בנושא שמאוד מציק לך - כמו השרשור הזה - לבין "להתלבש" על שרשור של מישהו אחר בנושא אחר לגמרי. אני דווקא כן רציתי לשמוע מה יש לאנשים להגיד על מקורות המידע שלהם ל"מה לעשות" בפעם הראשונה וזה לא קרה.

מעבר לזה, זו לא פעם ראשונה שמתפתחים פה שרשורים מפלצתיים כאלה בנושא ניצול נשים והחפצת נשים.
יש מקום לדבר על זה, אבל כדאי שזה יהיה מתוך הבנה שזה בכל זאת מקום ציבורי, כלומר יהיו פה אנשים עם דעה שונה ואפילו הפוכה לגמרי מהדעה הפרטית שלי. ולכבד את זה. משני הצדדים. גם בעיניי זה מטומטם להניח שכל פמיניסטית קיצונית היא לסבית עם בוש, אני לא רואה קשר בין דעתי בנוגע למעמד הנשים לבין נטיה מינית. מצד שני - אני לא חושבת שאני מתגמדת לכדי חור בכל דיון על סקס.

לטעמי, כל קיצוניות היא בעייתית ולצערי פה היתה התנגשות אימתנית בין שתי דעות קיצוניות, שלגמרי מנוגדות אחת לשניה.

א. הדיון המקורי נדחק לפינה

כי לא מספיק אנשים התייחסו אליו. תת-השרשור שפתחה מנומשת התפתח, כי אנשים כן התפתחו והתייחסו אליו. מנומשת לא דיברה עם עצמה. (אני, אגב, לא השתתפתי בדיון, כי כפי שאת כנראה יודעת, אתמול הגיעו מים עד נפש מבחינתי בכל הנוגע לשוביניזם בפורום.)

לא הבנתי מה הבעיה עם שרשורים "מפלצתיים" בנושא כזה או אחר. הם נוצרים כי אנשים גילו בהם עניין. ודאי שיהיו אנשים עם דעות שונות. ועובדה שאת מסכימה איתי שחלק מהדעות וההתבטאויות אינן לגיטימיות, ולא צריך להיות להם מקום בפורום ציבורי.

askimosi

New member
לא עקבתי אחריי כול השרשור מה שכן....

כול דבר טוב כול עוד הוא נאמר במידה,אז מה אם היה קצת שובינזם?בשביל מאבקי מגדר יש לך פורום לפימנסטיות אם אני לא טועה.זה שרושמים כאן מידיי פעם דעה זו או אחרת בנושא זה או אחר,זה לגטימי כול עוד הוא קשר לנושא הדיון.לגביי דבר לא לגיטמי, זה כבר בעיני המתבונן כול עוד הוא לא מפריע לרוב הכותבים או מעורר דיון סוער אז מה רע בזה?לי נראה ש"קצת" הגזמת בנושא וטרחת יותר מידיי להכנס לנושא השובינזם שלא היה קשור בכלל לדיון לא שהדיון שהתפתח שם היה בעצמו קשור, אבל בכול זאת.חבל שדעות קיצוניות לכאן או לכאן(שובינזם\פימניזם ושאר שטויות)יבריחו מכאן כותבים וישתלטו על מהות הפורום שהנושא שלו הוא בכלל חסרי נסיון.אז דיונים ודעות כאלה כותבים בפורמוים המיודעים ולא מבריחים מכאן אנשים עם נושאי פוליטיקה ושאר שטויות ומאבקי כוח לא קשורים.

נראה לי שאתה בכלל לא יודע על מה מדובר

כשאתה אומר "קצת שוביניזם". יש כאן הרבה הודעות שוביניסטיות ופוגעניות כאן בפורום. אני מבינה שזה לא מפריע לך, אבל יש נשים (ואני מקווה שגם גברים) שזה מפריע להם. אז כנראה שנאלץ לברוח מכאן, אבל מותר לנו להביע את דעתנו. הפורום הזה לא הוגדר כפורום לשוביניסטים או לחובבי פורנו.

אם אתה לא מבין מה הקשר בין נסיון זוגי לבין פמיניזם, תנחומיי.

askimosi

New member
נראה לי שלדחוף...

את נושא הפמיניזם לכול חור זה מעייף ומייגע.ומה הקשר בין חיות לפמינזים?בין חייזרים ופמיניזם?הקיצר תנחומיי אבל זה לא קשור.אז את המניפסטים הפמינסטיים\קומוניסטים\פשסיטיים נא להפיץ במקום אחר.

חוץ מזה כשאגיע לזוגיות לא אגיע שטוף מוח ומקובע זה לא בריא.

כול טוב

אסקימוסי

למעלה