צעירים יהודים מפגינים מול משרד המשפטים

תלוי בסיטואציה, אם היא פחות חמורה אז ניתן

להיות יעילים באותה מידה גם עם נשק לפיזור הפגנות, אם מדובר במספר מועט של אנשים ואין סכנה לאזרחים ניתן להשתמש באלות וסוסים ואם מדובר בהפגנה נקייה אין צורך לעשות כלום. כאשר אלפים זורקים על כבישים מרכזיים אבנים סלעים ובקבוקי תבערה יעיל זה אומר נשק לפיזור הפגנות ונשק חי אם צריך, להזכירך חלק מההרוגים בכלל מתו מכדורי גומי ולא אש חיה, השימוש האש חיה היא מועט, קטלני אך מועט, בפועל רוב השימוש היה באמצעים לפיזור הפגנות.

יהודי נירצח מסלע שנזרק עליו

מעניין שאותו אתם לא סופרים זה בסדר גם אני לא סופר את "השהידים" שלכם אז אנחנו תיקו מבחינת קו מחשבה

אז אין לך בעיה שבהפגנה הבאה

יהודים יוציאו את התיסכול שלהם על המגזר שלך נניח למשל שימצא עוד ערבי 48 שהיה מעורב בפיגוע נגד יהודים ומדינת ישראל אין לך בעיה עם יהודים יהיו בכניסות והיציאות של הכפר שלך וכפרים ערבים אחרים ויזרקו סלעים ובקבוקי תבערה על ערבים כי אמרת שאין שום סיכון אזרחים נכון?

אתה מתוסכל בובה?, קבל חיבוק ../images/Emo201.gif

60 שנה היהודים חיים כאן ורובם מפחד להכנס ביום רגיל לכפרים הערביים כי מפחדים שיהרגו אותם.

אתמול יצא לי להיות במקרה בפכר ערבי בגליל

וראיתי שלט של סייען ערבי מהכפר שסייע בפיגוע ונחש מה היה רשום במודעה שטלו ברחובות?? חף מפשע קיבל מאסר עולם יש נגדו הוכחות על שיתוף הפעולה בפיגוע והמגזר שלך לא מוכן לקבל את זה כמו שהם לא מוכנים לקבל את הפיגוע שעשה המחבל ימך שמו בירושלים ויש תיעוד על כך במצלמות המגזר שלך אמר שהשבכ פיברק את הקלטת שהיא מבויימת

לצערי אני לא זוכר

אני רק זוכר שלא מזמן ראיתי את הפנים שלו בבית המשפט בחדשות ערוץ 2 לצערי קשה לעקוב אחר מספר הפיגועים שבהם היו מעורבים ערביי ישראל נגד יהודים ומדינת ישראל וקשה לשייך כל אחדואחד לאותו פיגוע אבל אני לא שולף מהמותן אתה יכול בהזדמנות להיכנס לכפר עליבלון ולראות את התמונה שלו שם

תראה אם הוא סייע ויש הוכחות אז לכלא

איני חושב שהמגזר הערבי תומך בו, אולי בכפר או במשפחה שלו ולא יותר מזה.

לא יודע למה אבל זה נראה

כאילו המגזר הערבי לא מאמין גם כשיש את הראיות למשל הפיגוע בירושלים של המחבל מהכפר בצפון שחטף את נישקו של המאבטח במזרח ירושלים וניהל קרב יריות עם המאבטחים ביום שישי המגזר שלך טען שהקלטות הם מפוברקות ע"י השבכ גם כשיש הוכחות של 100% של מעורבות ישראלי בפיגוע מבחינת המגזר שלך זו רדיפה פאשיסטית של הממשל הציוני כנגד המיעוט הערבי

asparagos

New member
../images/Emo45.gif ולכן עלינו לצפות שהארועים יחזרו על עצמם

המהומות היו על נושאים לאומיים, לא "מדיניות...

ממשלות ישראל כלפי הערבים", המהומות רכבו על התחלת אינטיפאדת אל אקצה בשטחים כמה ימים קודם לכן. בנושאים לאומיים לא יהיו שינויים במדיניות ממשלות ישראל, ישראל תמשיך להיות מדינה יהודית וציונית, מדינת לאום יהודית על כל המשתע מכך, מי שלא טוב לו, שישתה ממי נחל הקישון, מי שרוצה להפגין? שיפגין, מי שיסכן אזרחים ושוטרים ע"י אבנים סלעים ובקבוקי תבערה - ירו בו, לא "צודק"?, לא "פייר"? אלה הם החיים, אלה חוקי המשחק.

נושאים לאומיים?

לא זכור לי שבאירועים הייתה דרישה להכריז על חבל הגליל והמשולש כמדינה עצמאית, ההתפרצות באה כתוצאה מההזנחה והדיכוי המתמשך שמופעל כלפי האוכולסייה הערבית מאז 48', עליית שרון להר הבית היא הקו האדם שנחצה, שם נהרגו אזחרים ערבים ופרצו המהומות. קוראים לו נהר אלמקטע ולא נחל הקישון.

אינטיפאדת אל אקצה היתה אינטיפאדה לאומית

המהומות היו מהומות של סולדריות עם אינטיפאדת אל אקצה של הפלשתינים. לא "הזנחה ודיכוי", אלא מרי אזרחי נגד המדינה הציונית מצד הציבור הפלשתיני כפלשתיני. בקשר להר הבית, אם אותם אזרחים ערבים לא היו מתפרעים אז הם לא היו נהרגים, זו משוואה פשוטה, צודקת/לא צודקת - לא משנה, זו המשוואה, אם לא היו מתפרעים וזורקים אבנים לא חוטפים. קוראים לו הנהר הזרחני המסרטן עם דגים בעלי 3 עיינים, לא נהר אלמקטע.

מסרטן בגלל מפעלי הזוהמה שמקימים

ממלי לך לראות את הסרט מיליון קליעים באוקטובר, ואז אולי תבין מי באמת התחיל בכל המערכה הזאת.

אני יודע מי התחיל במהומות, ערביי ישראל

המהומות באו לרכב על אינטיפאדת אל אקצה שנפתחה כמה ימים קודם לכן. האינטיפאדה הוכנה חודשים רבים מראש ועליית שרון להר הבית היתה תירוץ וטו לא. זה מאד פשוט: אם לא היו מהומות בהר הבית - לא היו נפגעים בהר הבית. אם לא היו מערבים אבנים סלעים ובקבוקי תבערה - לא היו נפגעים באוק' 2000. אפשר לתרץ, אפשר ללכת סחור סחור אבל זו האמת הפשוטה, TAKE IT OR LEAVE IT

asparagos

New member
../images/Emo45.gif אחלה דרך לשנות מדיניות, המשיכו כך

והמדיניות בטוח תשתנה, רק לא בכוון שאתה חושב.

למעלה