צעירים יהודים מפגינים מול משרד המשפטים

זה איום או הבטחה?

אתה מאיים או מבטיח שהמגזר שלך יחזור על ארועי אוקטובר??? שלא תבכו שוב וצפו שיקימו וועדה כי לא ניתן יד לכך

זה יקרה, מה אתה לא יודע שהם לא לומדים?

אצלם ה"צדק" מזמן החליף את השכל וזה עוד מרצון. סבבה, אנחנו נהיה מוכנים.

הפגנה מטופשת

אין מה לתבוע את השוטרים, אין מה לעשות, כאשר אלפים זורקים אבנים ובקבוקי תבערה טבעי שיהיו נפגעים, כן גם הרוגים.

מוחמד5

New member
../images/Emo3.gif

גם לפני וגם אחרי אירועי אוקטובר 2000 , היו חסימות של כבישים וגם של צמתים במדינה,ואפילו שוטרים הותקפו (למשל הסטודנטים) ולא נורתה אפילו ירייה אחת. דוגמה שניה אירועי החרדים בירושלים (מצעד הגאווה ), לבוא ולתת הסבר למה השוטרים ירו בערבים .. זה חלש.. תירוצים חלשים..... להזיכרכם ,היו גם יהודים שהתפרעו ,למשל בנצרת עילית, טבריה .. מישהו נשרט !!

מי דיבר על חסימות כבישים? אני מדבר על אלפי

אנשים מתפרעים בברבריות אלימה, זורקים אבנים, סלעים, בקבוקי תבערה, סיכנו חיי אדם, אחד גם הצליחו להרוג (מי אמר שאבנים הם לא נשק לכל דבר? הא?). כאשר יהודים התפרעו המשטרה פעלה באותה נחישות, למשל עמונה, בברוטליות מיותרת (בהפגנות הסטודנטים), במהמות אוק' 2000 המשטרה עשתה את מה שהיתה חייבת לעשות.

דבר ראשון, הם לא זרקו, הם התפרעו לפני

והמשטרה דיכאה אותם בהתאם, זה לא התקרב במימדים והיקף האלימות למהומות אוק' 2000 שהיו חסרות תקדים. לגבי הדקירה, אחד דקר, אחד נדקר, אומנם מאד חמור אך שם זה נגמר, אי אפשר להשוות את זה לאלפי אנשים, אלפים שזורקים אבנים, סלעים ובקבוקי תבערה, שמסכנים סכנת מוות אנשים, בלתי ניתן להשוואה.

אז אתה אומר

שלסכן בדקירות לא כלכך גרוע כמו לזרוק אבנים בהתפרעות בירושלים בזמן מצעד הגאווה נהרגו 3 אנשים ונפצעו רבים מאלה שהקימו את מצעדם אלה שהדתיים קוראים להם אנשי סדום באוקטובר אומנם נפצעו רבים אבל נהרג אדם אחד לא שלוש (וזה הבדל משמעותי תאמין לי) וגם באוקטובר זה קרה אחרי שהמשטרה התערבה בכוח

לא....מה שאני אומר זה מאד מאד פשוט:

זה לא עיניין של יותר גרוע/פחות גרוע, אילו 2 אירועים שונים לחלוטין, הדקירה היתה אירוע מבודד שהשתלטו עליו מהר מאד. בעת מצעד הגאווה אף אחד לא נהרג, היה פצוע אחד כתוצאה מהדקירה. מה שאני אומר זה פשוט: כאשר הפגנה הופכת להתפרעות אלימה, למהומות אלימות שמסכנות חיי אדם על המשטרה מוטלת חובה - חייבת לעשות את מה שצריך כדי לדכא את המהומות כמה שיותר מהר, כמה שיותר יעיל לפני שהן נעשות גרועות יותר, לא לחכות לירי מצד המתפרעים, זה כבר מאוחר מידי, אבנים סלעים ובקבוקי תבערה בידיהם של אלפים זהו נשק מאד מסוכן שיכול להרוג ולכן חובה, חובה! לנטרל את אותה התפרעות במקום! כן זה כולל ירי, מה שצריך - מ ו ת ר!.

מה שאתם אומרים

זהה בדיוק למה שאומרים הפנאטים המוסלמים, כל ההבדל כאן הוא שאתם פנאטים יהודים.

אין שום דבר פנאטי בשלטון חוק, אין שום דבר

פנאטי בדיכוי מהומות אלימות, ככה מדינת חוק חייבת לנהוג, בכל מקום. ריפובליקת בננות זו מדינה עלובה שמחכה שהמפגינים ירו ויהרגו אזרחים כדי לפעול, מדינת חוק פועל מהר ויעיל ובשניה שההפגנה הופת להתפרעות אלימה ומסכנת חיים. אתה לא תבין את זה כי אתה כבר החלטת מראש שהיה כאן רצח (אתה לא יודע כנראה מה זה רצח), החלטת שהיה ירי רק כי מדובר בערבים (בולשיט בולשיט ושוב פעם בולשיט), אתה מתעלם, כמה נוח, מזה שאלפים זרקו אבנים סלעים ובקבוקי תבערה... מצידי אל תחכימו, תמשיכו להיות "צודקים", זה מה שדפק אותכם עד היום אז למה להפסיק?, תעשו עוד כאלה "הפגנות" יאללה, מי שיפגע זה אתם, לא אני.

משתלם להיות "צודק" עם 13 הרוגים?

זה ה"עקרון" שלך? אחלה עיקרון

זה לא העיקרון שלי

זה רק מציב את מדינת ישראל באור שלילי, לא תוכל להכחיש זאת, הרי ברור לך מי מנצח כל הזמן בזירת התקשורת הבינלאומית? אף אחד לא קונה את טיעוני המשטרה או את הטיעונים הדבילים שלך.

ברור לי מי מנצח, מי שעושה הצגות טובות יותר של

מסכן. רק שהערבים/פלשתינים לא מצליחים לתרגם את ההצגות "תרחמו עלי" להשגים פוליטיים. אז תמשיכו "לנצח" ולההרג, "לנצח" להדפק, "לנצח" ולבשען על חסדים מבחוץ, העיקר ה"נצחון"

אין כאן נצחון

ובני אדם הם באמת מסכנים כשזורעים בארצם מוות חורבן והרס מדיי יום והם חסרי אונים, הישגים פוליטיים ממי?, דעת הקהל הבינלאומית מתייצבת בכל מקרה לצד העם הפלשתיני, זה לא הישג אדיר אך זה גם הישג, אין כאן הצגות כי ברור לכולם מי הוא הקורבן, שכחתי להזכיר לך את הירי המבוים של גיא רייף לעבר תחנת המשטרה במשגב כדי להאשים את הערבים, איזה שוטר מחונן.

הקורבן הוא המתקרבן, זה שעושה הצגות מסכנות

טובות יותר. אני שמח שאני לא הקורבן, העם שלי היה קורבן בגישה שלו 2000 שנה ואכל על זה חרא, מתי התחלנו להצליח? כשהפסקנו להיות קורבן וכשהפסקנו לרחם על עצמינו, את הקורבניות אני משאיר לפלשתינים כאן ובשטחים, שיהיה להם לבריאות, אנחנו מצינו את זה. לא היה שום ירי מבויים, לא ירו סתם, היו התפרעויות והירי היה לכיוון הפורעים, ככה זה התנהל.

למעלה