קבוצת העירות

Talia E

New member
מצבי...:

גררר
משום מה, בשבועיים האחרונים (פלוס מינוס, נראה לי, אולי אפילו יותר!) - אפילו לא התכוונתי להצליח! כאילו תייקתי את המשימה הזו באיזה מקום לא נודע בצד והתעלמתי ממנה (בתירוץ של - יש לי המון משימות לעשות בבוקר ואני לא יכולה להתרכז בכולן בבת אחת
) אבל I'm comin' back baby!!! היום אני אלמד מחדש את המשפט ואתכוון להצליח לומר אותו מחר לפני פקיחת העיניים!

kung fu

New member
חוויות מהחתירה להשלמת המשימה ה-9

היום עשיתי את הפעם ה-1 מתוך 3. רוצה כבר להעיף את המשימה הזו מסדר היום שלי, אז פשוט אעשה את הכל על מנת שמחר ומחרתיים אבצע גם אתה תרגיל. וכך אסיים את זה כבר...בעעעעע

kung fu

New member
אני זוכרת כבר את המשפט שאמורים

לזכור בשביל לבצע את המשימה ה-9. אני אעשה את המשימה כנראה ביום ראשון. מקווה להצליח. בהצלחה!!!

kung fu

New member
חוויות מהחתירה להשלמת המשימה ה-10

התחלתי היום את המשימה בשעה 14:58. ב-14:58 ביצעתי. ב-16:00 ביצעתי. ב-24:00 אשלים את המשימה אם אגיד בכל שעה עגולה (+מותר סטייה של 3 דקות לכל כיוון - קדימה אוא חורה) את המשפט + דמיון והיזכרות במאורע ההוא....

kung fu

New member
ועדיין לא פיספסתי...

נשארו עוד 4 פעמים לסיום המשימה!!! יההההה!!!!!!!!!! איזה תותחית אני!

kung fu

New member
איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!

טוב אז עכשיו אני באמת מגיעה למשימות שנחשבותב עיני קשות, מאז הפעם הראשונה שקראתי את המאמר. מוזר. כשקראתי את המאמר גם זאת נראתתה לי קצת קשה. עשיתי אותה בקלות. והיא גם מאז עזרה לי. זה ממש גרם לי להיות ערה ויעילה עם הזמן! (השארתי את שעון היד שלי עלי, והייתי מודעת לשעה ולמה שעשיתי...זה ממש גורם לצלילות וניהול זמן טוב המשימה הזו!!!!) בכל אופן, שתי המשימות האחרונות הכי מאתגרות אותי. הכי מאתגרת אותי זאת המשימה עם ספירת החדרים. בעעעעעעעעעעעעעע

התהוות

New member
חוויות מהחתירה להשלמת משימה מס'4

היה אזה שלב, של כמה ימים, שבו פשוט לא הצלחתי להזכיר לעצמי בשום אופן להגיד את המשפט בבוקר. תמיד נזכרתי רק *אחרי* פקיחת העיניים... ואז איזה לילה אחד, היה לי פשוט ברור שלמחרת בוקר- כשאקום, אומר את המשפט... וזה קרה! אבל לא החשבתי את הבוקר ההוא לא משנה למה כרגע. ואז עוד לילה, וזה היה ברור לחלוטין שבבוקר אגיד את המשפט, לא הייתי צריכה להתאמץ או לנסות לדרבן את עצמי- זה היה קל ופשוט, אני רוצה להגיד את המשפט ואני אעשה זאת מחר בבוקר. ואז עוד לילה כזה. ואז עוד לילה, שבו בכלל לא טרחתי לחשוב על המשפט... אבל בבוקר זכרתי יפה מאוד להגיד אותו (כל החלומות שלי בבוקר היו עסוקים ברצון שלי להגיד את המשפט...)

התהוות

New member
תיקון "הטעיה":

לא *כל* החלומות שלי בבוקר היו עסוקים בזה, ז"א, אני לא זוכרת את *כל* החלומות שחלמתי בשעות הבוקר, אז אני לא יודעת.

kung fu

New member
חוויות מהחתירה להשלמת המשימה ה-11

בינתיים גיליתי שאני עסוקה מידי פעם בדמיונות / מחשבות שלא מקדמות אותי. (לא שופטת. רק ראיתי) ממשיכה לצפות בעצמי וליהנות מזה!

kung fu

New member
המשימה גורמת לי להיות ממש ערה!

היא מאד עוזרת לי לנהל את היום יום שלי

kung fu

New member
אהההה זה מתאגר אותי עכשיו

עד סביבות 13:00 הצלחתי להיות מאד ערה. מאז אני מצליחה פחות להתבונן על עצמי (פחות יחסית לקודם), אבל עדיין הרבה יותר מכל יום רגיל שעובר עלי, וגם משחזרת את הקטעים שלא ראיתי את עצמי. בשעה האחרונה זה הפך ממש למלחמה בין העירות שבי לבין החלקים שרוצים לישון. אההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעת כתיבת ההודעה לא הצלחתי להתמיד בהתבוננות עצמית! אההההההה!!!!!!!!!!!! עכשיו כן רואה אותי טוב יותר.....

למעלה