קבוצת העירות

kung fu

New member
לגבי משימה מספר 12

כשקראתי בהתחלה את המשימות, משימה 11 ו-12 נראו לי בלתי אפשרויות עבורי לעשייה / להצלחה בהן. כשהגעתי למשימה 11 כבר ערכתי שינויים בעצמי, וגיליתי שזה אפשרי וגם מהנה בחלק מהזמן. היום קראתי את משימה מספר 12 והתחברתי לפשטות שבזה ושאני יכולה להצליח גם בה!!!!! אני אתחיל אותה היום ב-24:00 בלילה במשך יממה שלמה - עד 24:00 בלילה למחרת.

kung fu

New member
התחלתי אותה ב-24:15

בלילה אך לא שהיתי בביתי. אתחיל את הספירה כאשר אגיע הביתה. בטח עוד כשעה...

kung fu

New member
תיגף אגיע לביתי

החלוקה שהכנתי מראש היא: חדר שינה + שירותים בחדר שינה חדר מחשב + שירותים ליד חדר מחשב שאר הבית

kung fu

New member
טוב, מה שקרה הוא שבשלב

מסויים לא הייתי בטוחה בספירה... ניסיתי לשחזר ולא הצלחתי לזכור בוודאות את את ספירה. אז הפסקתי. כי אמורים להיות בטוחים לגמרי.

kung fu

New member
עדכון

למרות שאמרתי לעצמי שפשוט אנסה לעשות אותה, אין לי סבלנות בכל פעם לנסות בכלל לעשות אותה. יש בי איזה אמונה מגבילה אולי, שלא אוכל להתנהל באופן רגיל אם אנסה לעשות את המשימה. אולי כי זה מה שקרה בפעם הראשונה שניסיתי. לא הצלחתי גם לזכור את כל המספורים וגם לעשות פעולות רגילות ופשוטות!

Talia E

New member
אז מה עושים? ../images/Emo13.gif

או במילים אחרות: איך היית רוצה לפעול בנושא?
או במילים אחרות: איך אפשר לעזור לך?

kung fu

New member
אני פשוט אחליט יותר בנחישות

או משהו כזה.... אני אנסה להחילט על זה כעת. שנייה. טוב החלטתי. אנסה להתחיל כשאחזור היום הביתה, ואם אחזור לפני 24:00 אז אתחיל לפני.

kung fu

New member
לא ישנתי בבית, אז לא עשיתי זאת.

אני מחכה ליום שאהיה בבית בלילה. הבנתי מבן שרצוי להתחיל את התרגיל ב-24:00 בלילה.

kung fu

New member
אני לא זוכרת את המילים שלו

אבל שאלתי מתי להתחיל והוא אמר 24:00. בהנחיות המקוריות היה כתוב "יממה". אז אולי בגלל זה.

Talia E

New member
שיתוף בקשר למה שהיה היום ../images/Emo42.gif

עם משימה מס' 4: התעוררתי, עמדתי לפקוח עיניים, עצרתי ואמרתי את המשפט
יצאתי מיד מהמיטה, כדי לא להסתכן בלהרדם שוב
כבר ראיתי את עצמי כותבת בששון ובשמחה שהצלחתי בפעם הראשונה, כאשר החל לחלחל בי איזשהו ספק: נדמה לי שאולי (לא בטוח), היתה תנודה זעירה לפקיחת העיניים; חרך זעיר, בלתי נראה מבחוץ שאולי העביר לי התחלה של נתונים ויזואליים (וגם זה לא בטוח...) גררר... החלטתי לא להחשיב את זה (ולא להאחז בזה: כולה הצלחתי פעם אחת... אני אצליח 3 פעמים נוספות כמו גדולה
). אני אמשיך לעדכן

Talia E

New member
../images/Emo127.gif1 מתוך 3 - בוצע../images/Emo70.gif

הצלחתי היום, בלי חרכים ובלי עניינים
על ההתעוררות הראשונה הצלחתי בצורה נהדרת וחשבתי לצאת מהמיטה, כאשר גיליתי שעוד לא חמש בבוקר... [אתמול התעוררתי ב- 4:30 בבוקר אבל זה היה בכוונה
]. אז נשארתי לישון... בגלל האופי של השינה שלי אחרי שאני מתעוררת (שלעתים קרובות מאופיין בהתעוררויות והרדמויות חוזרות ונשנות) - יצא שאמרתי את המשפט המון המון פעמים... לדעתי יותר מעשרים
... אני אמשיך לעדכן במה שקורה מחר ומחרתיים, כמובן

Talia E

New member
בכל הימים האחרונים - לא הצלחתי...

כלומר, פקחתי את העיניים לפני שהספקתי להיות מודעת לעצמי ולומר את המשפט. יצא בימים האלה שהייתי מאד מאד עייפה כשהלכתי לישון (היה מקרה שנרדמתי ממש כמו שאני, כמעט מבלי להוריד נעליים, וגם היה מקרה של שינה מפוצלת, של שינה בין 24:00-02:00 ואז בין 05:00-07:00) וגם הייתי עייפה יחסית כשהתעוררתי. אני משערת שהיתה לכך השפעה כלשהי. בנוסף, היו כל מיני גורמים שהסיחו את דעתי. אני אעדכן אתכם בהמשך אודות מעלליי...

למעלה