אתה יודע מה, אריה? אני רוצה לראות את החפץ הזה שלך.
אחרת, אני טוען שאין לך חפץ שדומה דמיון פיזי מושלם לשעון, אלא שעון של ממש.
יתרה מזאת, אני טוען שכל חפץ שקיים במציאות, ודומה דמיון פיזי מושלם לשעון - הוא אכן שעון. זאת ועוד - עבורי מדובר באקסיומה - כלומר, טענה שהיא אמת ואינה דורשת הוכחה.

עכשיו, אם תצליח לספק הוכחה לכך שהחפץ הזה, שדומה דמיון פיזי מושלם לשעון באמת איננו שעון, אז יהיה איזה שהוא משהו ברטינה שלך שיהיה שווה התייחסות נוספת.
עד אז, הצלחת לרדת לרמה הנמוכה של בריאתן אחר כאן בפורום, שמסתמך על דוגמאות דמיוניות ובלתי מציאותיות כי הוא יודע (וגם אתה!) שאין שום דוגמה אחת במציאות שעליה הוא יכול לבסס את ה so called "תיאוריה" שלו.

ובמאמר מוסגר - לאיזה שעון בדיוק? דיגיטלי? מחוגים? רצועת עור? אולי בכלל שעון קיר או שעון כיס? מה בדבר שעון שמש? - ויש עוד שעונים שונים בעולם, מכיון ש "שעון" הוא השם שאנחנו נותנים לחפץ שתפקידו להראות את השעה - כלומר - לפי התכלית של החפץ.

"בחיים לא תצליח להוכיח שמשהו נוצר בצורה אקראית ללא יד מכוונת. אקראיות היא משהו שלא ניתן להוכחה כלל. "

אז קודם כל, כמו שכתבתי כבר קודם, אני לא צריך להוכיח שמשהו נוצר בצורה אקראית. עמדת המוצא, להזכירך, היא "אינני יודע". ואני מעדיף להשאר בעמדת המוצא הנ"ל עד שאקבל ראיות, טיעונים, ו "הוכחות" משכנעות מספיק לטובת הסבר כזה או אחר.

בנוסף, בניגוד למה שחנוך טוען כל הזמן בפורום - משמעות המילה "אקראי" שונה ממשמעות הביטוי "בלתי מתוכנן".

אני לא מכיר ולו אתאיסט אחד שטוען שמשהו אי פעם נוצר באופן "אקראי" "מפיצוצים וקופים". היחידים שמשתמשים במונחים כאלו הם בריאתנים, ואתאיסט, על פי הגדרה, לא יכול להיות בריאתן, מכיון שבריאתנות מושתתת על אמונה ב (לפחות) אל אחד.