קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

xXx Shiraz xXx

New member
ונמשיך במועדון לחבר...

חחח סתם...מצבע סבתא זה סרט חרוש על קיבוצניקים
בקיצור נדבר על זה במייסי...

טובא

New member
אין מצב אחי!

אכלת פעם את בחומוסיה של נאסר בדיר אל באלח?(שלוש שנים וארבע חודשים בצה"ל היו שוות רק בשביל החומוס שלו...למה יצאנו משם?עכשיו יש לי דודא לחומוס הזה...)

Carcass

New member
תאמת לא לא אכלתי בדיר אל באלח..

את דיר אל באלח ראיתי רק מהים.. אבל אחי,זרזיר מלך.. איזה מצחיק זה היה חח היית צריך לראות הרמתי לפלסטיני תפלנלית מהעינים,הבאתי לו קפה וזה..ואז אנחנו מתחילים לדבר על חומוס..חיחי :) למה יצאנו משם?השד יודע,היה כיף.

noa08128

New member
ואיי אתה לעצבן אותי קלות

ואני ממש לא אוהבת להתעצבן. כל בני האדם נולדו אותו הדבר באותה הדרך. אני ערבי ניגרי ואינדיאני כולנו אותו הדבר. בגלל אנשים כמוך יש מלחמות בעלום. בלאט!. חיים דבש שיהיו לך.

Ras Or

New member
או אה

בגלל אנשים כמוני יש מלחמות? , ילדונת תשמרי טוב טוב על הפה שלך כי הוא קצת מלוכלך אני מציע לך לחשוב פעמיים לפני שאת אומרת לאנשים דברים כאלה יום טוב ראס.

ronnl

New member
הלו תתעורר

אני יודע שזה מאוחר לך מדיי ,אבל עדיין תומכים במה? תהיה ברור בבקשה?שנית ,אני בהולנד ואני עדיין חושב שקריאה לרצח= למעשה רצח ברור ?וכן אולי יש מחבלים שמנסים להסתנן לגבולות ישראל ורוצים לפגוע ולרצוח אבל הדיון פה הוא לא על המחבלים אלא על אמן רגאיי שקורא לרצח אנשים חפים מפשע בשיריו !!! ואם אתה תומך בהם מבחינתי אתה מסוכן לא פחות בעצמך אז תחזור לנושא בבקשה? ואת השטות הזו " כל השמאלנים..." שמעתי שנים אז תעשה לי טובה ואל תכניס לי שמאל או ימין לפה העניין הוא אמנם פוליטי אבל הוא לא קשור להבדלים של ימין או שמאל אלא של קריאה לרצח של בני אדם בגלל היותם הומואים או לסביות

REL YESAYA

New member
תקלטו כבר משהו אחת ולתמיד! כנסו דחוף!!

קפלטון מדבר על שריפת היצר!!שריפה מבחינה רוחנית!!!לא מבחינה פיזית!!!למה????????? כי הוא אדם דתי ובדת שלו (כמו ביהדות) הנטייה הזאת נחשבת פגם/קללה/ שצריך להסיר אותו!! נכון הומאים כנראה מגעילים אותו אבל בין זה לבין אלימות המרחק גדול מאד! קפלטון פעיל חברתית והוא נגד אלימות פיזית!הוא מרדן אבל גם סוג של פוליטיקאי! איפה הייתם ש50 SENT הופיע בארץ ושר שירים שמבזים נשים איפה הייתם שכל להקות הרוק כבד פאנק שמאנק וכל השאר שרו על רצח חתולים ויחסים בתוך המשפחה.... אבל לאאאאאאאאאאא ברגע שמדברים לא יפה על הומאים אתם קמים ומתקוממים... תקלטו..אתם מיעוט.כמו שאני מיעוט,כמו שמזרחיים מיעוט כמו שאשכנזים מיעוט כמו שכל היהודים מיעוט! אם תנסו לבטל את ההופעה וגם אםפ חס וחלילה תצליחו(למרות שאני מאמין שהסיכוי לכך הוא אפסי) אתם תהיו אלה שרודפים אתם תהיו האלימים..כל העניין בלהיות משהו מסוים(הומו,שמאלני,ימני,יהודי,מזרחי ושאר ירקות) הוא לדעת לקבל ביקורת לדעת לקבל אש כלפיכם ולדעת להתמודד איתה בכבוד. אני מאמין (למרות שאני לא שגריר שלו אלא אך ורק מעריץ!) שקפלטון רואה אתכם כבני אדם שצריך להציל ולא לשרוף! אני מבקש מכם יפה, תשקיעו טיפה מחשבה ותבינו שצנזורה זו לא הדרך במיוחד שהיא לא ממש מוצדקת.. מה הבא בתור ? תבקשו להחרים את הדתיים כי גם הם לא כל כך בעדכם. בתור יהודים עליכם לדעת הדרך הזו היא לא דרך... אני גם ממש בעד לארגן איזה מפגש בין חובבי רגאיי לנציגים מהקהילה ההומו לסבית לקצת הידברות פנים מול פנים.. אינטרנט סאקס אס... אריאל ישעיה yesaya [email protected]

Nechi Nech

New member
"רצח חתולים ויחסים בתוך המשפחה" ../images/Emo6.gif

יאמאן, כבוד אחינו. כל מילה בסלע.

ronnl

New member
כמה שטויות בהודעה אחת אלוהים

כנראה שאתה גם כן לא היית בתור כשחילקו שכל בחינם ? מאוחר לי ואני מת לישון אולי אגיב מחר לשטויות שלך ואולי לא נראה כבר

טוב די עם התגובות האלה

באמת כאילו, מספיק עם תגובות שנועדו להעליב ולא כדי להשיג משהו או להתקדם בדיון.

ronnl

New member
אני לא העלבתי

אלא הגבתי לדברים שלו בטון המתאים כי אלה שטויות לא יותר ולא פחות

REL YESAYA

New member
WHAT R U TALKING ABOUT WILIS?

מה בדיוק שטויות בדברי...? תסביר ....בבקשה לעבור ולזרוק תגובות סתם זה לא חוכמה גדולה

ronnl

New member
בבקשה

אני העתקתי את ההודעה שלך ואני מגיב לך על כל דבר דרך ההודעה שלך קפלטון מדבר על שריפת היצר!!שריפה מבחינה רוחנית!!!לא מבחינה פיזית!!!(שטות ראשונה כי לכל אדם ואדם יש יצר מיני זה טבעי ויפה ואין מה לשרוף פה אם להורים שלך לא היה יצר המיני אז אתה גם לא היית מגיע לעולם וכך גם הוא אז זה מבחינתי אותו הדבר כשזה נוגע במיניות חד מינית כי הוא אדם דתי ובדת שלו (כמו ביהדות) הנטייה הזאת נחשבת פגם/קללה/ שצריך להסיר אותו!!(עוד שטות כי להיות הומו או לסבית זה משהו שהוא טבעי כמו שלהיות סטרייט זה משהו טבעי כמו שחלק מאיתנו נמשכים למין השני כך חלק מאיתנו נמשכים דווקא לאנשים בני אותו המין ) נכון הומאים כנראה מגעילים אותו אבל בין זה לבין אלימות המרחק גדול מאד!(ואני חשבתי שקריאה לרצח היא קריאה לאלימות) קפלטון פעיל חברתית והוא נגד אלימות פיזית!הוא מרדן אבל גם סוג של פוליטיקאי!(לא חושב שפוליטיקאי אמיתי היה קורא לרצח אנשים חפים מפשע רק בגלל נטייתם המינית) איפה הייתם ש50 SENT הופיע בארץ ושר שירים שמבזים נשים איפה הייתם שכל להקות הרוק כבד פאנק שמאנק וכל השאר שרו על רצח חתולים ויחסים בתוך המשפחה....(לא שומע את האמנים האלה ולא שמעתי על זה עד עכשיו אבל אולי 50 CENT ראוי לאותו הדין לא יודע) אבל לאאאאאאאאאאא ברגע שמדברים לא יפה על הומאים אתם קמים ומתקוממים... תקלטו..אתם מיעוט.כמו שאני מיעוט,כמו שמזרחיים מיעוט כמו שאשכנזים מיעוט כמו שכל היהודים מיעוט!(מיעוט או לא מיעוט זו לא הנקודה פה ) אם תנסו לבטל את ההופעה וגם אםפ חס וחלילה תצליחו(למרות שאני מאמין שהסיכוי לכך הוא אפסי) אתם תהיו אלה שרודפים אתם תהיו האלימים.(אני לא חושב שהומואים יקראו לרצח אדם חף מפשע )כל העניין בלהיות משהו מסוים(הומו,שמאלני,ימני,יהודי,מזרחי ושאר ירקות) אז שוב: להיות הומו זה לא כמו להיות שמאלני כי השנאה וההומופוביה כנגד הומואים מביאה לאלימות ורצח הידעת שבמקומות מסויימים בעולם אפילו רוצחים אנשים רק בגלל שהם הומואים באופן שיטתי? אז לא ירצחו אותך כי אתה יהודי (לא בעולם שלאחרי מלחמת העולם השנייה לפחות) גם לא בגלל שאתה מזרחי או עם דעות שמאלניות או ימניות לדעת לקבל ביקורת זה דבר אחד לקרוא לרצח זה כבר משהו אחר אני מאמין (למרות שאני לא שגריר שלו אלא אך ורק מעריץ!) שקפלטון רואה אתכם כבני אדם שצריך להציל ולא לשרוף! -להציל? ממה צריך להציל אותי?אם טוב לך ואתה מאושר עם חייך ועם זהותך ועם כל מי ומה שאתה אתה לא ממש זקוק להצלה אני מבקש מכם יפה, תשקיעו טיפה מחשבה ותבינו שצנזורה זו לא הדרך במיוחד שהיא לא ממש מוצדקת..אני לא ממש מבקש צנזורה אלא מבקש שלא יופיע בישראל פה בהולנד או בכל מקום אחר ושלא ימכרו את הדיסקים שלו כל עוד הוא קורא לרצוח אנשים חפים מפשע מה הבא בתור ? תבקשו להחרים את הדתיים כי גם הם לא כל כך בעדכם.-הדתיים לא בעד שום דבר טוב אבל זו לא הנקודה פה בתור יהודים עליכם לדעת הדרך הזו היא לא דרך...-בתור בן אדם שיש בו הרבה צדדים אני חושב שקריאה לרצח היא לא הדרך אני גם ממש בעד לארגן איזה מפגש בין חובבי רגאיי לנציגים מהקהילה ההומו לסבית לקצת הידברות פנים מול פנים..-אני לא מכיר הומואים שהם חובבי רגאיי אבל בטוח שיש גם כאלה ...

REL YESAYA

New member
סבבה...

כתבת יפה אבל עדיין לא הבנת את מה שכתבתי.... הוא לא מדבר על אלימות. נקודה.... וצנזורה לא תהיה פה!!!! ואם תהיה אוי ואבוי לכולנו...

ronnl

New member
אני? ילדוןןן? ../images/Emo6.gif

למה לא מספרים לי שום דבר

למעלה