בבקשה
אני העתקתי את ההודעה שלך ואני מגיב לך על כל דבר דרך ההודעה שלך קפלטון מדבר על שריפת היצר!!שריפה מבחינה רוחנית!!!לא מבחינה פיזית!!!(שטות ראשונה כי לכל אדם ואדם יש יצר מיני זה טבעי ויפה ואין מה לשרוף פה אם להורים שלך לא היה יצר המיני אז אתה גם לא היית מגיע לעולם וכך גם הוא אז זה מבחינתי אותו הדבר כשזה נוגע במיניות חד מינית כי הוא אדם דתי ובדת שלו (כמו ביהדות) הנטייה הזאת נחשבת פגם/קללה/ שצריך להסיר אותו!!(עוד שטות כי להיות הומו או לסבית זה משהו שהוא טבעי כמו שלהיות סטרייט זה משהו טבעי כמו שחלק מאיתנו נמשכים למין השני כך חלק מאיתנו נמשכים דווקא לאנשים בני אותו המין ) נכון הומאים כנראה מגעילים אותו אבל בין זה לבין אלימות המרחק גדול מאד!(ואני חשבתי שקריאה לרצח היא קריאה לאלימות) קפלטון פעיל חברתית והוא נגד אלימות פיזית!הוא מרדן אבל גם סוג של פוליטיקאי!(לא חושב שפוליטיקאי אמיתי היה קורא לרצח אנשים חפים מפשע רק בגלל נטייתם המינית) איפה הייתם ש50 SENT הופיע בארץ ושר שירים שמבזים נשים איפה הייתם שכל להקות הרוק כבד פאנק שמאנק וכל השאר שרו על רצח חתולים ויחסים בתוך המשפחה....(לא שומע את האמנים האלה ולא שמעתי על זה עד עכשיו אבל אולי 50 CENT ראוי לאותו הדין לא יודע) אבל לאאאאאאאאאאא ברגע שמדברים לא יפה על הומאים אתם קמים ומתקוממים... תקלטו..אתם מיעוט.כמו שאני מיעוט,כמו שמזרחיים מיעוט כמו שאשכנזים מיעוט כמו שכל היהודים מיעוט!(מיעוט או לא מיעוט זו לא הנקודה פה ) אם תנסו לבטל את ההופעה וגם אםפ חס וחלילה תצליחו(למרות שאני מאמין שהסיכוי לכך הוא אפסי) אתם תהיו אלה שרודפים אתם תהיו האלימים.(אני לא חושב שהומואים יקראו לרצח אדם חף מפשע )כל העניין בלהיות משהו מסוים(הומו,שמאלני,ימני,יהודי,מזרחי ושאר ירקות) אז שוב: להיות הומו זה לא כמו להיות שמאלני כי השנאה וההומופוביה כנגד הומואים מביאה לאלימות ורצח הידעת שבמקומות מסויימים בעולם אפילו רוצחים אנשים רק בגלל שהם הומואים באופן שיטתי? אז לא ירצחו אותך כי אתה יהודי (לא בעולם שלאחרי מלחמת העולם השנייה לפחות) גם לא בגלל שאתה מזרחי או עם דעות שמאלניות או ימניות לדעת לקבל ביקורת זה דבר אחד לקרוא לרצח זה כבר משהו אחר אני מאמין (למרות שאני לא שגריר שלו אלא אך ורק מעריץ!) שקפלטון רואה אתכם כבני אדם שצריך להציל ולא לשרוף! -להציל? ממה צריך להציל אותי?אם טוב לך ואתה מאושר עם חייך ועם זהותך ועם כל מי ומה שאתה אתה לא ממש זקוק להצלה אני מבקש מכם יפה, תשקיעו טיפה מחשבה ותבינו שצנזורה זו לא הדרך במיוחד שהיא לא ממש מוצדקת..אני לא ממש מבקש צנזורה אלא מבקש שלא יופיע בישראל פה בהולנד או בכל מקום אחר ושלא ימכרו את הדיסקים שלו כל עוד הוא קורא לרצוח אנשים חפים מפשע מה הבא בתור ? תבקשו להחרים את הדתיים כי גם הם לא כל כך בעדכם.-הדתיים לא בעד שום דבר טוב אבל זו לא הנקודה פה בתור יהודים עליכם לדעת הדרך הזו היא לא דרך...-בתור בן אדם שיש בו הרבה צדדים אני חושב שקריאה לרצח היא לא הדרך אני גם ממש בעד לארגן איזה מפגש בין חובבי רגאיי לנציגים מהקהילה ההומו לסבית לקצת הידברות פנים מול פנים..-אני לא מכיר הומואים שהם חובבי רגאיי אבל בטוח שיש גם כאלה ...