קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך
אה אוקיי,

ראס אור ארליך הנכבד, אני אשתוק ולא אגיב פה ואתן את הדעה שלי. אני לא ניסיתי לשכנע את כל החברה שקפלטון לא צריך להופיע פה. להפך, אני מאוד רוצה שהוא יופיע פה, כי אני אוהב את המוזיקה שלו ואני רוצה לראות הופעה שלו. וגם, ב24 זה היומולדת שלי. אבל, כשאני שומע שירים שלו\בוג'ו\סיזלה או כל אומן רגאיי אחר שיוצא נגד הומואים, זה מגעיל אותי. תשמע, יש פה דיון, ובדיון יש כמה צדדים.. אז נכון שלא תגיד עכשיו לכל מי שלא בדעה שלך\רוב החברה בפורום לא להביע את הדעה שלהם או במילים שלך "לנסות לשכנע את לא יודע מי...לא בדיוק התפקיד שלך". התפקיד שלי בעיניך הוא לשבת ולשתוק, כן? לא להביע את הדעה שלי בדיון? לפי דעתי התגובות האלה של להפסיק לדבר על זה, זה לזרוק אחריות מביקורת, ומפחד להטיל ספק במה שאנחנו עושים\שומעים. אני אשמח אם לא יתחילו תגובות מגעילות נגדי, כי אז באמת לא יהיה לי מה לחפש פה.

Ras Or

New member
חס וחלילה לשתוק , soul rebel

אבל בדרך ארץ, מה אנשי פורום רגאיי צריכים לקבל את ההתקפות האלה פתאום? סך הכל קהילה קטנה שמתפתחת במהירות שזה קהילת הראסטהפאר איי , ופתאום בגלל שאמן אהוב מגיע לארץ אז היפי הנפש וההומוסקסואלים וכל מי שמחפש קצת אקשן בא לכאן לתקוף את השני כן! תסלח לי אבל אני חושב שאותי אתה לא אמור לתקוף, אני בעד שוויון זכויות וONE LOVE , אני רוצה לראות אותך ואת כל הגיבורים שילכו לכנסת , למאה שערים , לבני ברק, שמתי שהומו עובר מול הבית שלהם הם לא יהססו לתת לו מכות עד מוות! כן כן, פולסא דנורא יוצאת על חברי הקהילה ההומוסקסואלית, לך תפגין על זה גיבור, תהיה באמת REBEL Jah Rastafar I ראס.

סבבה.

אחי, אני מצטער אם זה יצא ככה כאילו אני תוקף. אני רק בא בשיחה, מביע את הדעות שלי.. לא תקפתי אף אחד, ורק הבעתי את הדעה שלי. והאמת, שאני לא אלך להפגין בבני ברק, אבל כן הפגנתי אפשר להגיד. בתקופת מצעד הגאווה, אני וחברה מהתנועה הגענו למדרחוב בזכרון יעקב כדי למחות על ההסתה ועל כל המאורעות. לעורר את תושבי זכרון יעקב. נתקלתי שם באטימות ובאדישות יוצאת דופן. וזה עצוב. אני פה בכדי לשנות, וכמו שמישהו מפה אמר, אני נמצא בנוער העובד והלומד כי אני רוצה לשנות.

Ras Or

New member
אני תושב זכרון יעקב

שחק הכי חזק שאתה יכול , מהפכה מתבטאת במעשים , בוא רק נשמור על טוב טעם YESAYA ראס.

otzzto

New member
אוקיייייי

נראה לי שקצת קצת קצת קצת (טפונת) פספסת את הנקודה. אם אתה חושב שבנאדם נתון בתוך דיון נתון לא יכול לשנות את דעותיהם של אנשים אז למה אתה כותב פה? אני חושב שקפלטון לא צריך להופיע פה מתוך דעה, לא כי אני חושב שאנשים יצאו עם קלשונות ולפידים לחפש הומו סקסואלים ולהרוג אותם, אני חושב שאדם עם דעות כאלה לא צריך להראות אותם, לא משנה מה יקרה אחרי זה...

Ras Or

New member
שקד הנכבד

שקד הנכבד , את מי אתה מנסה לשכנע פה? זה דיון ללא סוף , תסלח לי אבל אתה לא יכול וגם לא תוכל לשנות דעותיו של אדם, אני מכבד את העובדה שאתה שמאלני נחמד שרוצה שיכבדו את כולם, אין לי שום בעיה עם זה, אבל לנסות לשכנע את לא יודע מי שקפלטון לא צריך להופיע פה ושהוא בן אדם רע זה לא בדיוק התפקיד שלך, להעביר את המסר סבבה, אבל לטחון את זה עד אפר זה כבר מוגזם וכמו שגיל אמר זה עובר את גבול הטעם הטוב, תרבות הראסטה (מהמקום שלי לפחות) היא נגד אלימות , אחרי ההופעה אני מאוד בטוח שלא יצאו לרחובות עם קלשונות ולפידים לחפש הומואים, בבקשה ממך חאלס עם הדיון האין סופי , זה פורום רגאיי, נדבר על להביא את המהפכה החברתית והמדינית על מוזיקה על גאנג'ה על הכל, אבל ברוח טובה ובטעם טוב מקווה שהבנת אותי קצת ראס אור ארליך.

otzzto

New member
אחי אם משהו מכל השרשור הענננקק

הזה חי בסרט זה אתה!!! בנאדם אשר אינו מפריד את עצמו מהחברה בה הוא חי ואינו מטיל בה ספק הוא אדם חלש, אם בנאדם גודל על ערכים של "היהודים זה חרא" "תהרגו את היהודים" כמו ילדים בקייטנות של הפתא ברצועת עזה או ברובע הערבי של ירושלים, זה לא אומר שהם לא יכולים להטיל ספק על החברה שלהם ולצאת ממנה, לא צריך לוותר לו על ההתנהגות שלו כי ככה הוא גדל, צריך לגנות אותה!

Ben Dor

New member
אני מגדירה את עצמי ביסקסואלית

אני בחיים לא יחתום על עמותה כזאת ואני הולכת להופעה הזאת... הוא אומן ענק והדעות שלו על הקהילה לא ממש מעניינות אותי...מלבד זאת איש איש באמונתו יחייה אתה חושב שהעמותה הזאת היא מה שתבטל את ההופעה...אם כן אתה טועה בענק! יש כל כך הרבה הומופובים בעולם דוגמה הכי קלאסית החרידים שגרים ממש באותה מדינה שבא אתה גר...הם גרים בעיר שלך ואיתם אתה לא עושה כלום אז בא איזה אומן שהוא הומופוב והוא מצהיר את זה במוזיקה שהוא עושה אז מתחילים לעשות באלגן... שמע גם אי אפשר ממש להאשים אותו בדעותיו כי הוא בא ממקום הומופובי כל כך... בכל אופן נראה אותכם עומדים בכניסה =]

MedhopZ

New member
לא הולך להופעה כזאת

אני בהחלט לא מסכמים עם קהילת ההומואים והלסביות כשהם עושים את כול המצעדים שלהם ולפעמים בכוונה על מנת לפגוע כמו בדוגמא של המצעד בירושלים. אני גם לא ממש יודע מי זה קליפטון, לא קראתי עליו כלום או שמעתי יותר מדי מהמוזיקה שלו. אבל אני באמת לא רוצה להגיע להופעה שקוראים בה לרצוח אנשים, לא משנה כמה טוב או מוכשר האומן, ובטח לא כאשר הוא קורא לרצח המוני מתוך גזענות. אני חושב שאנחנו, במיוחד במדינה שלנו צריכים לצאת נגד הפגנות כאלה של גזענות אם זה באמת מה שהולך להיות שם. לאומת זאת, גם לא צריך להתגרות באף אחד ולעשות הפגנות מול ההופעה. אנשים שבאים לשם באים בישביל להנות ולא בישביל לתמוך בגזענות. אני חושב שלא להגיע להופעה ולידע אחרים על המסרים שמועברים בהופעה (כמו שנעשה כאן בפורום) זה מספיק. מי שרוצה ללכת להופעה שילך, אבל אני לא מבין איך אתם יכולים לתמוך באומן שמעביר מסרים כאלה. המוזיקה זה קודם כול המסרים שהיא מעבירה ורק אחר כך הכיף שבה.

eviaman

New member
יפיי נפש אני לא אוהב...

תקשיבו לי כל השמאלנים יפיי הנפש. עם הייתם מכירים את קפלטון ואת המוסיקה שלו גם עם הוא היה קורא לשרוף את ישראל הייתם הולכים להופעה שלו... מספיק עם הזיוני שכל

noa08128

New member
ואיי אתה ממש מגזים.

מה הקשר שמאלנים?! למען השם. המוזיקה של קלפטון מטרופת ואני אוהבת אותה. וגם המסרים הם חלק גדול מהמוזיקה- אני יכולה לא להסכים עם המסרים. ונכון , גם להנות מהמוזיקה. תלוי עד כמה המסרים שלו(או המסר הספציפי הזה )הם חלק משמעותי ביצירה. ואתה ממש תוקפני ,אגב. אתה יכול לא להסכים עם מה שאנשים אומרים- ולהתנגד, אבל לא לתת כבוד זה ממש מגעיל. יום קסום :)

yaarasta

New member
הוא תוקפני

בגלל שזה כואב לו! בואו נתערב שיותר מחצי מהקהילה ההומו-לסבית אפילו לא שמעה שיר אחד של קייפלטון לפני שהיא התחילה לתקוף... אני מתערב אתכם. לפעמים אנשים אוהבים ללכת אחרי דברים כאלה. כמו שאם רואים תור ישר נעמדים מאחוריו. כמו שיש איזה להיט חדש אז כולם סובבים אותו. שימו לב על מה אנחנו מתווכחים, ובאיזה פורום כל זה קורה. אתן מתווכחים על לא לקיים מופע של אחד מגדולי ומשפיעיי הרגאיי קיום בעולם..... וכל זה בפורום רגאיי.. אני מבין שאתם לא רוצים לראות אנשים כמו באונטי או סיזלה או אלאפנט בארץ..... תהיו רציונליים (משתדל לא להתפרץ) -יער

bmt29

New member
עם כל הכבוד כשף.

אצל הגברים זה יותר כואב
JB

למעלה