"מקווה שאיני טועה, זה לא התחום שלי.."
אה, פיסת האמת הבודדת בכל הודעתך.

אתה לא מבין כלום במה שאתה כותב עליו, ואני כבר די בטוח שאתה ממציא שקרים בכוונה!
המצאת תאוריית אבולוציה משלך, ועירבת בה את הקוסמולוגיה.

למה? בתקווה שאנשים יראו שזה שטויות ולא יאמינו.
והצלחת נהדר!
אכן, התאוריות שהצגת כאן הן שטות גמורה, ואף אדם עם הגיון בריא לא יאמין שהן נכונות!

רק מה?
אין דבר בינן לבין התאוריות האמתיות שאתה מתחזה לדבר עליהן.
מה שכתבת פה, זו לא אבולוציה, לא ביולוגיה, ולא קוסמולוגיה.

כך למשל, ל-4 הכוחות הבסיסיים שהזכרת: כבידה, אלקטרו מגנטי (שכחת ממנו, נכון?), הגרעיני החלש, והגרעיני החזק אין כל קשר להיווצרות חיים.
ואין שום "איזון עדין" בניהם.

ביקום שלנו לכל כוח כזה יש עצמה X.
ולכן היקום שלנו נראה כמו שהוא נראה, ברמה הבסיסית - האטומית.
אם היית לאחד או יותר מכוחות אלה עצמה Y, היקום שלנו היה נראה שונה באותה רמה אטומית.

אבל, אף אחד לא קבע שביקום השונה הזה לא היו חיים, או ככובי לכת שעליהם היו יכולים להיות חיים וכו'.

אחת ההוכחות הטובות ביותר לכך שהיקום אינו "מתוכנן במיוחד לקיום חיים", היא העובדה שחיים כפי שאנו מכירים כאן על כדור הארץ אינם יכולים להתקיים ב-99.99999% מנפח היקום.

איזה מין מתכנן מטומטם יוצר ייקום כ"כ ענקי, שרק על גרגיר קטן וזעיר, שהיחס בין גודלו לבין גודל היקום כולו גדול מהיחס של הגוף שלנו לאטום בודד, יכולים להתקיים חיים?

ואפילו על הגרגר הזה, בני האדם - שהם יצירת המופת של אותו מכתנן, יכולים להתקיים על פחות ממחצית מהשטח???
תכנון לקוי ובזבזני ביותר...

יש הסברים מדעיים מצוינים לגבי היווצרות התא. התא אינו תחילת החיים, ואכן מכוסה ע"י תורת האבולוציה.

תחילת היווצרות החיים היא במולקולות DNA שמשתכפלות לבדן, ואכן, תרם מצאנו הסבר מספק כיצד אלה נוצרו לראשונה.
זה אחד החורים בו דתיים פחות מפגרים ו\או שקרנים ממחך אוהבים להחביא את ה-"בורא" שלהם.

כנ"ל לגבי רבייה מינית.
הייתי שולח אותך למקורות הרלוונטיים, אבל אין לך יכולת לקרוא טקסט מדעי בסיסי אפילו, אז זה יהיה בזבוז זמן גמור שלי.

אגב, קראתי את סולריס מספר פעמים.
אחד הספרים האהובים עלי.
אני לא יודע מה הכניסו בתרגום העברי של הספר כי מעולם לא קראתי גרסה זו, אך אני די בטוח שלם מעולם לא כתב שה-"אוקיינוס" נוצר כבר תבוני.

למעשה, הוא לא ממש מדבר שם על המקור שלו, אלא על ההיסטוריה של החקר האנושי של אותו כוכב לכת.

לא שזה עקרוני לדיון שלנו כאן, אבל כהרגלי אני נותן לך קצת חומר תפל, כדי שתוכל לענות בלי להתעסק בעיקר, כמו שאתה אוהב לעשות