רוכב נהרג בתאונת פגע וברח על כביש 4 הבוקר.

abeegilat

New member
בואו נארגן הפגנה

שלום לכל עמיתים כאשר נהרגו עמי קוריצקי ודורון רובין ז"ל על כביש החוף ליד יקום קמנו כולנו כאיש אחד וביוזמתו של ה"קוברה" ידידי ואיש יקר אורגנה הפגנה ספונטנית בכביש החוף. בואו ונארגן הפגנה. בואו וניפגש כולנו מחר בבוקר ממש במקום שבו נהרג בועז לחובר ז"ל ונרכב לאות הזדהות משם ועד לביתו בבנימינה. צריך לא רק לדבר כאן בפורום. הגיע הזמן להשמיע את קול הזעקה שלנו הרוכבים. זו תהיה הדרך שלנו להביע את מחאתינו. בברכה

avihersh

New member
ספונטנית. חוקית. ובליווי משטרתי.

שלא נזדקק חלילה לפגנות נוספות.

השטל

New member
יש מקום להפגנת הזדהות

בתנאי שזה מקובל על המשפחה האבלה.

../images/Emo16.gifעצוב מאוד !

ת.נ.צ.ב.ה

bike3

New member
לדברי השופט לא "הריגה" אלא "רשלנות" בלבד!!!

הוארך מעצר החשוד בדריסה למוות של רוכב אופניים יום ראשון, 17 באוגוסט 2008, 13:02 מאת: נתיב נחמני, מערכת וואלה! חדשות בית משפט השלום בכפר סבא האריך היום (ראשון) בשלושה ימים את מעצרו של אלישע לוי, תושב חדרה בן 44, שנעצר בחשד שדרס אתמול למוות רוכב אופניים בכביש 4 ונמלט. לטענת המשטרה, קיים חשד שלוי נהג תחת השפעת סמים, ולכן הוא חשוד בהריגה. לדברי השופט, מחומר החקירה הנוכחי עולה החשד לרשלנות בלבד. http://news.walla.co.il/?w=//1331442

רוכב242

New member
מה שלא נאמר בכתבה

שיש גם רשלנות של המשטרה.(ואולי גם של השופט). וזו לא הפעם הראשונה ובודאי גם לא האחרונה!

zentner1

New member
ועל זה נאמר" מוות ברשלנות" של בית המשפט!

פשוט לא יאומן,נהג שלכאורה היה תחת השפעה של סמים,אבל גם בלי הסמים פעל בפגע וברח זה לא מוות ברשלנות זה הריגה/רצח.אני מניח שהנהג לא התכוון לפגוע,אבל ברגע שהוא פגע וברח זה אדם/חלאה שצריך להרחיק מהציבור.דרך אגב קשה לי להאמין שאם היה טרקטור בשוליים אותו נהג ובכלל היה מתקרב אליו. עד שהמשטרה מנסה בא שופט ועוד לפני שלב ההקלות והתירוצים מוציא את האויר.עם שיפוט כזה מה הפלא שאנשים לא לוקחים אחריות ובורחים אחרי פגיעה,מה יש להם להפסיד? דורון צנטנר

abeegilat

New member
חברים פעם 2 בואו ונארגן הפגנה

שלום לכל העמיתים קראתי את הבלוג וזה פשוט נורא. אי אפשר לעבור על זה בשתיקה. הנהגים מ]פרשים את חוסר התגובה שלנו כחולשה. לבד אנחנו חלשים. בואו ונראה לציבור כמה בדיוק אנחנו. עד כמה המהפיכה הזו של האופניים העמיקה שורש. שיספרו אותנו על הכביש. שישימו לב אלינו. אנחנו חיים על השוליים. אנחנו לא אוויר. בואו ונפגין מחר בבוקר כולנו במקום התאונה. בואו ונארגן הפגנת המונים כזו שאנשים ייצאו מהאדישות שלהם. בברכה

davm1

New member
להפגין בשבת בבוקרבמקום התאונה .....

להפגין בשבת בבוקרבמקום התאונה ..... נא אשרו השתתפות בשבת בבוקר [email protected] נראה כמה רוכבים יכולים לבוא ! בברכה

poratas

New member
שבת בבוקר..

1. אין מספיק תנועה במקום כדי להפוך למטרד (את הפגנת נהגי המשאיות באיילון הם לא עשו בשבת בבוקר). 2. הרבה אנשים ברכיבות בוקר רחוק מהאיזור. שישי בערך ב-0900 נשמע יותר טוב.

Eyal Hershtik

New member
אולי קהילת הרוכבים תהפוך להיות חזקה יותר?

בכל תאונה ותאונה יש בפורומים עשרות של תגובות , חלקן נזעמות , חלקן קוראות לכל המדינה לעשות משהו, חלקן קוראות לקהילת הרוכבים לעשות משהו. אחת מהבעיות העיקריות שלנו היא שאין מספיק פעילים לאורך זמן. מתי שיתחילו להגיע רוכבים לפעילות מסודרת והקמה של פורום להגברת הבטיחות ויעשו פעולות בשלבים אל מול כל הגורמים שמסביב אז אוכל להגיד בוודאות שעושים משהו. אני קורא בזאת לכל המעוניינים לקחת חלק במשימה החשובה והיא הבטחה של רכיבה בטוחה בארצנו בעתיד הקרוב ובעתיד הרחוק , למעננו ולמען הרוכבים הבאים. מי שמעוניין להצטרף לאותו פורום של מתנדבים שיקדמו דברים ומוכן לקחת על עצמו משימות ויחד לבצע אותם מוזמן לשלוח לי מייל לכתובת [email protected]

Eyal Hershtik

New member
המשך ....

בשנים האחרונות אני מכיר רק כ- 5 אנשים שהינם מתנדבים מעולים שמוכנים לעשות דברים למען הקהילה. 5 אנשים לצערי זה לא תמיד מספיק. תפסיקו בבקשה לקשקש לגבי זה שהמדינה צריכה לעשות בשבילנו, איך היא תעשה בשבילנו אם לא נראה למוסדות ולרשויות מהצד השני שעומדים כאן אנשים שאפשר לעשות איתם דברים ופעילות לאורך זמן כמו שצריך?

@David

New member
אייל, הרעיון לעשות רכיבת זיכרון בשבת הקרובה

הוא רעיון טוב. אולי תרים את הכפפה ותארגן אישור משטרתי בשם האיגוד מול הגורם המשטרתי שעובד איתכם? צריך כמובן לתאם עם המשפחה. מוכן לסייע.

למעלה