רק כי כולם פה ממש אוהבים לדבר על עצמם..

../images/Emo23.gif

בת יםם חחחח גינוסר** שכחת ו' ואי כפרה עלייך עמרי

The Kinslayer

New member
../images/Emo33.gifלפניכם מערכת לניתוב שיחות.

תמונה שלכם: שם: דניאל. גיל: 16. מזל: טלה. תאריך לידה: 6.4.91 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אופיע בקיסריה ואתם תתחננו לחינמים. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאלה טובה. מה היית משנה בעצמך? התמונה תסביר הכול. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "תכל'ס" מה עושה לך טוב? לצלם, לשיר, לכתוב, לישון. מה מעצבן אותך? זלזול, כפיות טובה. מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות. איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר. מה הפריט הכי יקר שיש לך? האייפוד, הספרים והדיסקים שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אקטימל, מיץ תפוזים, חלב. מה היית לוקח לאי בודד? סירה כדי לחזור הביתה. המלצה לסרט: "רוקדת בחשיכה", "זכרונותיה של גיישה", "בבל", "50 דייטים ראשונים", "עכשיו ולתמיד", "דברים שלמדתי מאמא" ו"אדמה משוגעת". תוכנית טלוויזיה? "אבודים" ו"אחים ואחיות". מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? הולך לישון. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק
, הוואי.
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לשרוק ולזמזם שירים. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? דרוווווו!!!!
איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? פעם האמנתי. איכשהו. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יותר מדי.
נפגשת איתו/ איתה? יותר מדי פעמים.
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. מהי אהבה בשבילך? כרגע דבר סתמי למדי ושביר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חיבוקים, הבנה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? כבר שאלתם את זה. מקומות בילוי מועדפים: חו"ל, מסיבות שתיה למיניהן. את/ה אוהב/ת להיות בבית? גם אם כן, כמעט לא יוצא כבר. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? תמיד. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?
מה הפרצוף הזה אומר לכם?
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במצברוח, בד"כ עקשן. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:
החיים טובים לדעתך:
להקה אהובה: היהודים, אוונסנס. סרט אהוב:
ארץ: ארה"ב והוואי. ממה הכי נמאס לך? מעצמי. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: מאפרה. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: טל. כוסית על. חרוז. אתה אוהב את האדם הזה?: כל כך. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: קנתה לי כרטיס להופעה של היה לי כסף בשבילה, הכינה לי פיצה עם צ'יפס
.
מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: הכנות. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: הכינה לי את אותה הפיצה.
מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: לא זוכר, בטח היו הרבה דברים. מה היית עושה בשביל אדם זה?: עושה בנג'י ודיאליזה תוך כדי. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: די אל תפדחו אותי עכשיו, בטח שהיו כמה דברים!! מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: כפרה. ברגעים אלו לובש/ת: נייק. חושב/ת על: טל? מתגעגע/ת ל: טל? הדבר האחרון ש... קניתי: סיגריות. עשיתי: אכלתי. קראתי: קוד של משהו. ראיתי: חדשות. האחרון ש... שישן איתך: שאקד. שחיבק אותך: אמא. שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב: אווץ'. בכית עליו: . צחקת עליו: בטח שאקד. הצחיק אותך: " " שימח אותך: " " העליב אותך: לייפר...:-| עיצבן אותך: לייפר:-| התגעגעת אליו: טל. עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון: ליאור. שרצית לראות ולא יצא לך: טל. המקום האחרון שביקרת בו: בצפר? הפעם האחרונה שהתנשקת: מתישהו ביום שני. עם מי: כלל רגש?:
אהבתם את השאלון או שאולי פשוט סתם עליתם לי על העצבים במקום שלךעשע אותי בצורה כלשהי?

Bliss. From another kind

תמונה שלכם: שם: גל. גיל: סבעתש. עוד מעט כבר 18. מזל: אריה. תאריך לידה: 30/07/89. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ילדים. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה. מה היית משנה בעצמך? את מועדי הבגרויות שלי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "יו. יו זה רקוב." מה עושה לך טוב? אני
. מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, בליסטיקס וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ני מסודרת, תודה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אני
דהה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב. אפחד לא שותה אותו. מה היית לוקח לאי בודד?סווטשר. המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ההגבלת תוים. איך את/ה מתגבר על באסה? עם טורוש. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בעולם. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? תה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הראל סקעת
. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים:
. את/ה אוהב/ת להיות בבית? יס. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: החיים טובים לדעתך: סבבוש. להקה אהובה: יו יש מיליון. סרט אהוב: ארץ: ממה הכי נמאס לך?: מבצפר
. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: יש הרבה. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: :) אתה אוהב את האדם הזה?: כן. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: נולד והיה חתיך. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: הכל. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?:
. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?: ילדים. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: ברגעים אלו לובש/ת: סווטשר. חושב/ת על: מתי המתכונת מחר. מתגעגע/ת ל: שלומי. הדבר האחרון ש... קניתי: כדורים לגרון. עשיתי: התקלחתי. קראתי: סורות קוראן. ראיתי: יוטיוב. האחרון ש... שישן איתך: :) שחיבק אותך:אח שלי אולי. שאמר לך שהוא אוהב אותך: גילעד. ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו:
. הצחיק אותך: כנל. שימח אותך: גילעד והבוחנת בערבית. העליב אותך: עיצבן אותך: יש הרבה. התגעגעת אליו: שלומי. עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון: אמא. שרצית לראות ולא יצא לך: התגעגעתי קצת לברנטל וזמי :X. המקום האחרון שביקרת בו: בצפר |חותך|. הפעם האחרונה שהתנשקת: עם מי: כלל רגש?: אהבתם את השאלון או ? היה סבבה. עוצב באמצעות תפוז-פד

שלא תראו את הפצעים נפערים...

תמונה שלכם: שם:הילה גיל:19.4 מזל:גדי תאריך לידה:29/12/87 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:שאלה טובה.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?עדיין לא הגיע... מה היית משנה בעצמך?אני חושבת שצריך לנסח את השאלה אחרת.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?לא שמתי לב מה עושה לך טוב?אורית,מוזיקה,חברה אמיתית מה מעצבן אותך?התנשאות,אובר בטחון עצמי,חוסר רגישות,חוסר התחשבות מה תמיד צריך להיות בכיס?פלא,סגריות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה,נגינה מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא עולה לי כרגע... מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב,תפוחים (וגם זה בערבון מוגבל) מה היית לוקח לאי בודד?אחת השאלות השנואות עליי המלצה לסרט:בופור,נערה בהפרעה,אבודות והוזות,אביבה אהובתי.....ואוו יש מלא תוכנית טלוויזיה?מועדון לילה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם?תאילנד,ארה"ב,הוואי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?אנשים שמתחילים לדבר ביניהם באוטובוס, כשזו הפעם הראשונה שהם ראו זה את זה עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא יצא לי לנסות הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כןן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא יודעת.. מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים:הופעות את/ה אוהב/ת להיות בבית?מאוד תלוי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?משתדלת את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: החיים טובים לדעתך: להקה אהובה:היהודים סרט אהוב:כבר כתבתי נראה לי.. ארץ: ממה הכי נמאס לך?:מעצמי מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?:אהבה בלי תנאים חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:ענבל אתה אוהב את האדם הזה?:הרבה מעבר.. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?:היו כ"כ הרבה שאני לא יכולה לבחור מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?:עד הסוף.. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: ברגעים אלו לובש/ת:חולצה ארוכה של אורנג' חושב/ת על:שאני מתה לסיגריה מתגעגע/ת ל:הרבה אנשים... הדבר האחרון ש... קניתי:כריות (חטיף) עשיתי:אכלתי קראתי:לא זוכרת... ראיתי:כנ"ל האחרון ש... שישן איתך:שותפה שלי שחיבק אותך:אבא שאמר לך שהוא אוהב אותך:אחי הקטן ששבר לך את הלב:לא מדברים על זה בכית עליו:כנ"ל צחקת עליו:לא זכור לי.. הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו:קרובה שלי עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון:אמא שרצית לראות ולא יצא לך:אמא המקום האחרון שביקרת בו:הבית של ההורים הפעם האחרונה שהתנשקת:לא היתה כזאת עם מי: כלל רגש?: אהבתם את השאלון או ?כן

ילדה 4

New member
../images/Emo29.gif

תמונה שלכם: שם:יעל גיל:18 מזל: תאומים תאריך לידה:20 ביוני מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אחשוב מה אעשה כשאהיה גדולה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כשאחיין שלי נולד=] מה היית משנה בעצמך?מקצרת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?בארץ מה עושה לך טוב?מקלחת חמה מה מעצבן אותך?כשנכנס משהו לעין מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?מממ..חדר? מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מעדן תנובה מה היית לוקח לאי בודד?אוכל המלצה לסרט:אין לי כרגע תוכנית טלוויזיה?עקרות בית נואשות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה?הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם?דרום אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?להשאיר אורות גבוהים כל הנסיעה עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לפעמים מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?לא זוכרת מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא יתר על המידה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: החיים טובים לדעתך: להקה אהובה: סרט אהוב: ארץ: ממה הכי נמאס לך?: מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:תמיר אתה אוהב את האדם הזה?:כן מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?:הכיר אותי מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?:שהוא..מושלם מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?:נפרד ממני? מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:שהוא אוהב אותי=] מה היית עושה בשביל אדם זה?:מממ.. כמעט הכל מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:מממ..כמעט כמעט הכל מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:שיבוא כבר ברגעים אלו לובש/ת:טרנינג וטי שירט חושב/ת על:מנגו מתגעגע/ת ל:תמיר הדבר האחרון ש... קניתי:גלידה לאבא עשיתי:גירדתי במצח קראתי:ידיעה בעיתון ראיתי:צג מחשב? האחרון ש... שישן איתך:תמיר שחיבק אותך:יונתן שאמר לך שהוא אוהב אותך:תמיר ששבר לך את הלב:תמיר בכית עליו:תמיר צחקת עליו:יונתן הצחיק אותך:יונתן שימח אותך:יונתן העליב אותך:יונתן עיצבן אותך:אבא התגעגעת אליו:תמיר עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון:שני שרצית לראות ולא יצא לך:ליטל המקום האחרון שביקרת בו:נס ציונה הפעם האחרונה שהתנשקת:לפני כמה שעות עם מי:תמיר כלל רגש?:כן.. אהבתם את השאלון או ?קצת

טיטי טובולינה זורמת (מישהי אמרה לי משהו)

בעקרון אני מטיילת הרבה בפורום כאן, מגניב למדי לא אחת עלעלתי בשאלונים ולא עניתי, עד שאיזה אחת מותק אמרה לי לנסות, אז אני בחורה שמנסה
שם: ברשת "טיטי טובולינה" בחיים קרן (טובולינה הכי עדיף) גיל: חייבים?! (שלושים פלוס) מזל: ברווז (סתם, סתם - טלה) תאריך לידה: 30.3 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני כבר עושה את זה - דרמה-תרפיסטית עדיף ילדים ונוער מה הרגע המאושר ביותר בחייך?: המטופלת הראשונה שלי, השניה שהחלום הופך למציאות מה היית משנה בעצמך? חמש עשרה קילו פחות באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "תקתק את עצמך מכאן" מה עושה לך טוב? מקס ברנר, אנשים עם עיניים טובות, אנשים שיש להם ביצים לומר את האמת תהא אשר תהא, שירה, גיטרה, משחק, ילדים, דרמה-תרפיה מה מעצבן אותך? אנשים מטומטמים, שאלות מפגרות ואלו שצורחים בהופעה ובא לך לעשות להם היכרות קרובה עם הקיר הסמוך מה תמיד צריך להיות בכיס? עט, פנקס, מטבע של חמישה שקלים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציירת קומיקס ומנגה מה הפריט הכי יקר שיש לך? רצועת עור מניו-יורק לחשמלית שלי שאורן קנה לי ליומולדת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים קרים והמון! מה היית לוקח לאי בודד? מחברות ריקות עם המון עפרונות גיטרה, ושני חברים המלצה לסרט: הסימפסונים החדש תוכנית טלוויזיה? הסימספוסנים, דה! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? כשהמטופלת הבוגרת שלי אמרה לי שהתגעגעה אלי, ואוו!
איך את/ה מתגבר על באסה? כותבת, בוכה, כותבת, בוכה, כותבת, בוכה... וטיטי ותומס באוזניים בפול ווליום איפה היית רוצה לבקר בעולם? סין, יפן, אוסטרליה, ניו-זילנד, ולונדון המדהימה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? בהמיות בעיקר, אבל גם איזו סחבקיות בסיסית וטוב לב קיצוני עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? כרגע עם סופר אלונה, אני חייבת לה פיצוי איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף, סתיו ואביב - רק לא קייץ! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא, נראה לי מיותר - לא מוסיף חיובי לעולם מאמינ/ה באהבה וירטואלית? יש לי כמה ראיות שזה די עובד הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? במה חדשה היא ספקית טובה של אקסים שלי נפגשת איתו/ איתה? כן, עם אחד מהם יצאתי שנה ושבע לפני שגיליתי שהוא נכה רגשית מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? מישהו עם עיניים טובות, רצוי יוצר (יתרון למוסיקאים ;) ) ניצוץ עצום בעיניים ומישהו שאוהב אותי למרות הכל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן, בהחלט. אבל יש רגעים של חולשה וזה סבבה הם עוברים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חיבוקים שמדברים, שירה נבונה, עיניים טובות, אנשים שמקשיבים למה שלא הספקתי לומר ומטופלים שלי מדלגים לגן מבסוטים מהעולם מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרכב על אופניים, לאכול, להכין אוכל לחברים, הופעות, לנגן, לטפל, ללמוד מקומות בילוי מועדפים: הופעות חיות, תאטרון, סרטים, סושי במון, פאבים, חברים טובים, בנופי ב24 רופי את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד, כשיש לי זמן אני אוהבת לכתוב ולקרוא המון, לנגן לנשום קצת שלווה, לערוך, לגלוש, לשתוק כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אפשר לדלג על השאלה הזו, האמת עדיין לא מצאתי מישהו ששוה את המאמץ הזה את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? מטורפת על ילדים קטנים, כל כך הרבה יותר אמיתיים מגדולים את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית טיכו כמו פרדה! את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "דלגי, דלגי - תגיעי לעיקר!" (לחברה המפגרים בלימודים שמתעכבים עם המרצה על צבע החצאית שלה וכאלה) החיים טובים לדעתך: זה הכל עניין שלי גישה, תחשוב חיובי - יבוא חיובי! להקה אהובה: חוץ מהיהודים, אלן פרסונס פרוג'קט, פינק פלויד, ביטלס, בלה בלה סרט אהוב: "שמש נצחית בראש צלול","הסיפור שלא נגמר", "לבירינט" וכו' ארץ: אנגליה, ישראל ממה הכי נמאס לך?: אנשים מטומטמים שמטרידים אותי בב"ס - הייתי מורידה אותם בלי להתבלבל מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: תריס בית ההפלטה, שתלשה חברה שלי מהנשק שלה (ישבה על זה שבת) חשוב על אדם מסויים... על מי אתה חושב (שם+הגדרה)?: חברה לשעבר, בלי שם בבקשה - נגיד ל' אתה אוהב את האדם הזה?: אני לא בטוחה, אני מאמינה שכן מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: כתב לי שיר מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: היכולת להבין ולהעביר לשירה ופרוזה מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: הפסיקה להיות חברה שלי, ועברה לנוהל נימוסי מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: שאני חשובה לה הכי בעולם מה היית עושה בשביל אדם זה?: פעם הכל, עכשיו פחות. בזמן מצוקה אני אחזור להכל כמו מלכה מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: לאהוב, לנסות להיות חברה, לוותר מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: שאני לא מאמינה לאף מילה שלה יותר וזה מאוד מעציב אותי ברגעים אלו לובש/ת: מכנס שחור, חולצה ספורטיבית כזו עם פסים חושב/ת על: אורן מתגעגע/ת ל: אורן הדבר האחרון ש... קניתי: שתי חולצות ירוקות מדאימות מהוניגמן עשיתי: יום לימודים ארוך בב"ס קראתי: מאמר מדהים על ניתוח BASIC PH טרוף! ראיתי: את הפרק האחרון של הסימפסונים שהקלטתי האחרון ש... שישן איתך: אורן שחיבק אותך: עומר פליקו סוכר דבש נשמה עיניים שאמר לך שהוא אוהב אותך: כב ששבר לך את הלב: אורן בכית עליו: אורן צחקת עליו: לא עושה את החרא הזה! הצחיק אותך: עידו מהלימודים של המשחק - מלך! שימח אותך: קרן המורה שלי למשחק, אביבה הפסיכולוגית שמדריכה אותי, נתנה עלי חוות דעת של החיים העליב אותך: אורן (לפעמים הוא אדיוט) עיצבן אותך: אורן (יש לדייק אדיוט ומעצבן) התגעגעת אליו: אורן (ועדיין...) עשה לך קטע מסריח: אורן - עצבן אותי ביומולדת ויש לו חברה פולניה חדשה (שתקבל סרטן היום!) שדיברת איתו בטלפון: רות שרצית לראות ולא יצא לך: שירה, אורן המקום האחרון שביקרת בו: היום הייתי באור יהודה למשל הפעם האחרונה שהתנשקת: שבועיים עם מי: דותן כלל רגש?: דמות שולית ועדיין... אהבתם את השאלון או ? שאלון סבבה רק דבש טיטי טובולינה

yuvizz

New member
ונראה אותה בפעם הראשונה...

תמונה שלכם:אין. המחשב מת ולא נשארו כמעט תמונות. שם:יובל גיל: מזל: בתולה תאריך לידה:11.9 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אי-אפשר לבחור אחד. מה היית משנה בעצמך?מספיק. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אחושרמוטה.מר. במבה. מה עושה לך טוב?הופעות, שיעור עם מארינה, אנשים. מה מעצבן אותך?הרבה דברים.. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור, ובכלל יצירתיות. מה הפריט הכי יקר שיש לך?מצלמה, גיטרה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?טבעולים:). מה היית לוקח לאי בודד?... המלצה לסרט:'בובי לונג.' תוכנית טלוויזיה?פלורנטין
. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אני אשמור את זה לעצמי.. "למענך". איך את/ה מתגבר על באסה?הולכת לישון. איפה היית רוצה לבקר בעולם?שוב ללונדון, תאילנד, מצ'ו פיצ'ו. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן:) מאמינ/ה באהבה וירטואלית?תלוי. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן. נפגשת איתו/ איתה?כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא ממש. מהי אהבה בשבילך?משהו נשכח שאני רוצה להחזיר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות?לאכול. (נו אני ממש ממש רעבה ואין לי כוח לענות עכשיו..) מקומות בילוי מועדפים:בזולה... את/ה אוהב/ת להיות בבית?כשאני בקומה עם פלורנטין ושוקו, כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?עד גיל 3 וחצי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?אני באמת לא יודעת.. את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: החיים טובים לדעתך: להקה אהובה:היהודים. סרט אהוב:'בובי לונג' ארץ:ישראל, לונדון, תאילנד. ממה הכי נמאס לך?: מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?:משהו שחברה תפרה והכינה לי.. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:זאמי אתה אוהב את האדם הזה?:אכן כן. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?:ההקדשה בזמן שלך הייתה אחד הדברים הכי מרגשים
. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?:האמיתיות הזו שיש רק בה. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:יש כמה וכמה שאני זוכרת, אבל בא לי לישמור לעצמי. מה היית עושה בשביל אדם זה?:המון, באמת המון. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:אני מניחה שאת זה היא תגיד.. מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:שהיא באמת באמת חשובה לי, שאני באמת אוהבת אותה המון. ברגעים אלו לובש/ת:מכנסיים של יואבי וגופייה. חושב/ת על:שבא לי ליסוע לקידרון. מתגעגע/ת ל:יותר מידי. הדבר האחרון ש... קניתי:אוכל. עשיתי:התקלחתי. קראתי:באמת ששכחתי איך קוראים לזה כי זה שם של אי בתאילנד. ראיתי:תמונות. האחרון ש... שישן איתך:שיא. שחיבק אותך:תמר. שאמר לך שהוא אוהב אותך:טל. ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו:אור. הצחיק אותך:טולי. שימח אותך:יואבי. העליב אותך: עיצבן אותך:היא.. התגעגעת אליו:עומרי. עשה לך קטע מסריח: שדיברת איתו בטלפון:אני ממש עכשיו בטלפון עם טל. שרצית לראות ולא יצא לך:יותר מידי.. המקום האחרון שביקרת בו:בסטודיו. הפעם האחרונה שהתנשקת:שלושה שבועות. עם מי:אור. כלל רגש?: לא ולא. אהבתם את השאלון או ?לא ממשש

bazmaster

New member
ילד ילד, עוד תוריד את הירח בשבילם...

תמונה שלכם:תמונה די ישנה, משנת 2005,עם שיער קצר חח, אני הבחור הכי ימיני שם:אמיר גיל:עוד מעט 18 מזל: תאומים תאריך לידה:89-6-26 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מקווה שילך לי במוסיקה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?יש מלא... מה היית משנה בעצמך?אהמ....לאדע ממש חח באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?סבבה מה עושה לך טוב?שניצלצ'יפס מה מעצבן אותך?כשאין שניצל וצ'יפס מה תמיד צריך להיות בכיס?האמ...פלפון ות.ז. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?האמ..האמת שמה שאני אוהב יש לי כשרון בשבילו מה הפריט הכי יקר שיש לך?האמ...אני חושב שהאוטו שלי, אבל חצי ממנו סבא שלי שילם אז אני לא יודע אם הוא נחשב...אז הקלידים שלי - 6 וחצי אלף שקל ואלה הפריטים הכי יקרים מבחינת כסף כמובן מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב מה היית לוקח לאי בודד?פטיפון+דארק סייד אוף דה מון, קנווס ומכחול וצבעים, גיטרה המלצה לסרט: שיער תוכנית טלוויזיה?טופ גיר מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני בנאדם תותח נראה לי חח איך את/ה מתגבר על באסה?מחכה שיעבור איפה היית רוצה לבקר בעולם?אנגליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?אחווה עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?עוגיפלצת איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ\אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לה מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כה נפגשת איתו/ איתה?כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כה... מהי אהבה בשבילך?משהו שאי אפשר להסביר, משיכה לאדם כלשהו, לאו דווקא בגלל יופי חיצוני... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא ממש מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?שאנשים שאני אוהב מאושרים מה את/ה אוהב/ת לעשות?מנגן, מצייר, מצלם..כל מיני מקומות בילוי מועדפים:נהר הירדן, טיולים עם הג'יפ בגולן, הבית של אייל(חבר), הפארק אצלנו את/ה אוהב/ת להיות בבית?די... כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?דיי ותרן, אבל תלוי במה את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:תאמין לי....,ערב שלום החיים טובים לדעתך:כן להקה אהובה:פינק פלויד סרט אהוב:שיער ארץ:ישראל כמובן ממה הכי נמאס לך?:לחצים מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?:היו כמה.... חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?:אינה,ידידה אתה אוהב את האדם הזה?:מאוד מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?:מכירה אותי מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?:וואוו איפה להתחיל מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?:האמ...כלום האמת מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?:שאני בנאדם טוב....=\ מה היית עושה בשביל אדם זה?:הכל מה כבר הספקת לעשות בשבילו?:היא אמרה שהיא רוצה ללמוד לנגן על גיטרה, אספתי כסף וקניתי לה גיטרה ....אבל אני מוכן לעשות הרבה הרבה הרב יותר מזה מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?:שאני אוהב אותה, וכבר אמרתי לה ברגעים אלו לובש/ת:שרוול וטי שירט חושב/ת על:סיינפלד חח מתגעגע/ת ל:פפפ... הדבר האחרון ש... קניתי:שווארמה עשיתי:ניגנתי קראתי:"אוטו" ראיתי:סיינפלד האחרון ש... שישן איתך:גע... שחיבק אותך:בע שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב:האמ... בכית עליו:עזבו בע... צחקת עליו:.... הצחיק אותך:אייל חח שימח אותך:ידידה שלי העליב אותך:איזה מישהו צפר לי סתם ככה
עיצבן אותך:אחי התגעגעת אליו:.... עשה לך קטע מסריח:.... שדיברת איתו בטלפון:רועי שרצית לראות ולא יצא לך:ידידה המקום האחרון שביקרת בו:חנות אלכוהול חחחחח הפעם האחרונה שהתנשקת:.... עם מי:... כלל רגש?:כה

למעלה