רק מטורפים מגדלים ילדים בישראל

אני רוצה להזכיר שהמורים של איינשטיין בבית-ספר חשבו שהוא מפגר וכלב עצלן שלא יצא ממנו כלום, בדיוק כמו מה שחשבו עליי.
לא!

מישהו שיקר בשביל להוכיח שתלמידים שחשבו פעם שהם לא טובים בבית ספר הם בעצם כן טובים ורק "לא הבינו אותם".

"בגיל 16 כתב איינשטיין מאמר מדעי ראשון, שלא פורסם, וניגש לבחינות הקבלה למכון, באישור מיוחד מפאת גילו הצעיר. הוא עבר בהצטיינות את המבחן במתמטיקה ובמדעים מדויקים, אך נכשל בתחומים האחרים, בהם צרפתית, ספרות ופוליטיקה."

"איינשטיין היה תלמיד מבריק, ובלט במיוחד במתמטיקה, שבה התקדם הרבה מעבר לגילו, בין השאר בהדרכת דודו המהנדס. הוא סבל מאוד בגימנסיה של מינכן, שם עודדו את התלמידים לשנן את החומר, ולא לשאול שאלות. קריאות התגר שלו על מוסכמות שלימדו מוריו נתפסו בעיניהם כחוצפה."

אתה לא הצטיינת בשום דבר,

אחרת לא היית עובר לכיתת מתקשים.

שאר השקרים לגבי היכולת שלך באנגלית מזכירים את השקרים שלך כאן על התחזיות - אז אני לא הולך להתעמק בהם.

אתה רוצה להיות טוב בנושא מבלי להיות טוב בנושא :ROFLMAO:

אני רוצה להזכיר לך שחצי שנה קודם לכן מבחינת הבית-ספר המקום שלי היה הכיתה המדעית
התחלת חרוץ באמת,ונמאס לך אז קרסת...

לא. אני כבר סיפרתי לך מה קרה :rolleyes:
לא הבנתי/אני לא זוכר.

הוא שאל אותי איך עושים אלפי אחוזים בשנה
לשאול אפשר כל דבר,במיוחד מאדם שמתיימר לעשות את זה.
לאחר שראה אותי עושה את הדבר אל מול עיניו
לאחר שהצהרת על זה.
ואז העביר מיליונים שלו ושל אחרים ממקום למקום על-פי הנחיותיי 😂
זה הדימיונות...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא!

מישהו שיקר בשביל להוכיח שתלמידים שחשבו פעם שהם לא טובים בבית ספר הם בעצם כן טובים ורק "לא הבינו אותם".

"בגיל 16 כתב איינשטיין מאמר מדעי ראשון, שלא פורסם, וניגש לבחינות הקבלה למכון, באישור מיוחד מפאת גילו הצעיר. הוא עבר בהצטיינות את המבחן במתמטיקה ובמדעים מדויקים, אך נכשל בתחומים האחרים, בהם צרפתית, ספרות ופוליטיקה."

"איינשטיין היה תלמיד מבריק, ובלט במיוחד במתמטיקה, שבה התקדם הרבה מעבר לגילו, בין השאר בהדרכת דודו המהנדס. הוא סבל מאוד בגימנסיה של מינכן, שם עודדו את התלמידים לשנן את החומר, ולא לשאול שאלות. קריאות התגר שלו על מוסכמות שלימדו מוריו נתפסו בעיניהם כחוצפה."

לא הבנת. איינשטיין היה גאון, והצטיין בחלק ממקצועות בית-הספר, וחלק מהמורים בבית-הספר עדיין חשבו שהוא מפגר. זאת הייתה רמת הפיגור שלהם. לא פחות. זאת גם, למקרה שלא הבנת, הייתה רמת הפיגור של חלק מהמורים שלי.

אתה לא הצטיינת בשום דבר,

אחרת לא היית עובר לכיתת מתקשים.
על איזה שנה אנחנו מדברים? כיתה ט'? על איזה מחצית אנחנו מדברים? אם אתה מדבר על מחצית ב', אז כן, לא הצטיינתי באף לא מקצוע אחד, הכול בהתאם לתוכנית. במחצית הקודמת הצטיינתי בשבע מקצועות מתוך 14, אחד מתוך כל שתי מקצועות. שלוש מקצועות סיימתי בציון 90, עוד שלוש בציון 95, ועוד מקצוע בציון 100. הקטע הכי מצחיק הוא שאפילו לא טרחתי ללמוד.

נראה שאתה ממשיך לשכוח שוב פעם ושוב פעם מהמידע אותו החלטתי לחשוף בשבועות האחרונים.
שאר השקרים לגבי היכולת שלך באנגלית
איזה שקרים בנוגע ליכולות באנגלית?

זמן מה אחרי שסיימתי תיכון ובית-הספר הכושל שלמדתי בו לא יכל יותר לעמוד בדרכי והמורים המפגרים שלי שלא האמינו בי ושהכשילו אותי בדרכי לא יכלו יותר להכשיל אותי עם חוסר האמונה שלהם בי ועמידתם בדרכי, השלמתי לימודי אנגלית ברמה של 5 יחידות וסיימתי בציון 80 (ציון טוב אבל לא וואו. אני מניח שזה מה שמגיע לי על זה שלא טרחתי ללמוד, למרות שכן נרשמתי להשלמת הבגרויות הכי טובה ויקרה במדינה), ואז זמן מה נוסף לאחר מכן הלכתי לאוניברסיטה, עשיתי את מבחן האמיר"ם למדידת ידע ויכולת באנגלית, שבו נהוג סולם ציונים של 50 עד 150, וקיבלתי ציון של 141, מה שממקם אותי באחוזון החמישי של הציונים (שזה מצחיק אותי משהו, יש כמה מדדים של כמה דברים שאני נמצא בהם בדיוק-בדיוק באחוזון החמישי, למרות שתיאורטית זה לא אמור להיות סביר סטטיסטית, הרי יש מאה אחוזונים שונים) מה שמוכיח שהאנגלית שלי טובה יותר מאשר זאת של 95 אחוז מהאנשים שבשבילם אנגלית היא שפה שנייה.

אבל הכול בסדר, הניתוק שלך מהמציאות הוא לא עניין חדש. אתה הרי, עוד פעם אחרי שהתחילו לחסום את פי 10 מארס כמו שצריך, המטורלל מספר אחת של הפורום.
מזכירים את השקרים שלך כאן על התחזיות - אז אני לא הולך להתעמק בהם.
איזה שקרים על התחזיות? הכול קרה באמת. הסוגד SupermanZW ראה אותי חוזה משהו שעלה באלף אחוז בשנה אל מול עיניו. הוא חושב שזה עושה אותו מיוחד. מצחיק שכמותו. הוריי ואחי ראו אותי חוזה מראש מניה שעלתה בעשרת אלפים אחוז ביומיים.

זה למה אני הגאון הפיננסי הגדול ביותר בכל הזמנים 🤷‍♂️

למרות שאני מניח שאנחנו לא צריכים להיות מופתעים. אני הרי גם גדול בני-האדם בהיסטוריה של תחומים נוספים. לדוגמה מדע הפסיכולוגיה, שאת העבודה החשובה ביותר בהיסטוריה שלו כתבתי בגיל 16 וללא כל מאמץ מיוחד 🤷‍♂️
אתה רוצה להיות טוב בנושא מבלי להיות טוב בנושא :ROFLMAO:
אני לא יודע על איזה נושא מסוים אתה מדבר, אבל האמת היא שאני לא סתם טוב, אלא מצויין, בנושאים רבים.
התחלת חרוץ באמת,
לא חרוץ ולא כלום. גם אז לא למדתי. ממזמן מצאתי דברים טובים יותר לעשות.

אז איך סיימתי בהצטיינות את מחצית מקצועות הלימוד?

גאון 🤷‍♂️

קורה 🤷‍♂️

למרות שציונים הם לא באמת מדד כזה טוב לשכל, אבל המתאם הוא לא אפס אתה יודע...
ונמאס לך אז קרסת...
לא. החרבתי את התעודה של מחצית ב' במו שתי ידיי בשביל מחקר על למידתם של התלמידים המתקשים.

את הרעיון המקורי למחקר על התלמידים קיבלתי מהספר "להיות מחונן" של הסופרת הגאונה גלילה רון-פדר-עמית, שבמרכזו עומד גיבור הספר, הילד המחונן (שזוהה בהצלחה), אבנר רימון, שעורך מחקר, לא על תלמידי הכיתה שלו ספציפית, אלא על כל תלמידי השכבה שלו.

אני זוכר שקראתי את הספר הזה וחשבתי לעצמי כזה..."וואי..זה מה זה מגניב. גם לי בא".

וכך קיבלתי את הרעיון לראשונה.

השאלה הייתה האם באמת ללכת על זה, מה לחקור, את מי לחקור, ואיך?

ואז החלטתי באמת ללכת על זה. אחרי שהחלטתי את זה, ראשית כל, החלטתי לחקור את הלמידה עצמה כתהליך, שבית-ספר הוא אדמה פורייה ביותר בשביל לחקור דבר כזה, וזהו הרי דבר טוב, נכון וחשוב לחקור אותו.

לאחר מכן, הייתי צריך להחליט את מי מהתלמידים לחקור, והחלטתי לחקור את תלמידי הכיתה המתקשה, מכיוון שבדומה לחוקרי אינטליגנציה בפסיכולוגיה שמאמינים שיותר חשוב ויש יותר ערך בלמידת תשובות שגויות מאשר נכונות במבחני אינטליגנציה, מכיוון שזה הדבר שיתרום יותר מכל לחקר האינטליגנציה, ולחקר השגיאות והחסמים העומדים בדרכה, מה שיאפשר לפתור את השגיאות האלו ולהסיר את החסמים האלו ובכך להביא להתקדמות אמיתית, כך ועל אותו משקל האמנתי והערכתי שיותר חשוב ללמוד את אלו שלומדים שלא בהצלחה, מאשר את אלו הלומדים בהצלחה, כי למידת הלמידה של אלו הלומדים בהצלחה בסה"כ תלמד אותי איך לומדים נכון, שזה לא דבר שאין לו ערך, אבל למידת הלמידה של אלו הלומדים שלא בהצלחה תאפשר ללמוד מהם החסמים והבעיות העומדים בדרך ללמידה מוצלחת, מה שיאפשר לקדם מהותית למידות נכונות על-פני לא נכונות עבור כל הלומדים בכל הרמות, שזה כבר הרבה יותר חשוב.

לאחר שהחלטתי ללכת על זה, החלטתי מה לחקור, והחלטתי את מי לחקור (אבנר רימון ממילא הגזים כאשר רצה לחקור את כל תלמידי כל השכבה שלו כולם, ועוד כיוון למשהו הרבה יותר גדול וכללי במחקר שלו, וכך לא חוקרים, בוודאי כשאתה לבדך ואין לך עוזרים או משאבים [חוץ מיעל, שאת סיפורה למדנו להכיר ב"להיות בחרדה"]), נותר רק ה"איך"?

טוב, זה לא היה קשה מידי. התשובה הייתה פשוטה וברורה מאליו. אני צריך להכניס את עצמי לשם. קצת כמו ב"עלייתו של האביר האפל", כשברוס ווין צריך להיתפס ולהיכלא כדי להגיע אל לושיוס פוקס בשביל שיעזור לו לנטרל את פצצת האטום של ביין שעומדת להרוס את העיר.

הקטע הבא היה קל במיוחד. פשוט הייתי צריך לחרב את התעודה. הדבר הכי קשה בזה היה לטעות בצורה אמינה אבל הצלחתי.

אולי מה שעשיתי עלול להישמע משוגע עבור מי שלא מכיר מספיק אנשים ולא שמע מספיק סיפורים, אבל זה דווקא לא כזה סיפור מטורף, וזה לא אירוע שלא נשמע כדוגמתו.

בסדרה הדוקומנטרית על חייו בנפטליקס, ביל גייטס לדוגמה מספר לנו על איך שהוא כמעט הכשיל את עצמו במבחן קבלה לאיזשהו מקום בשביל לא ללמוד באותו מקום.

בסופו של דבר, הכול הלך כמתוכנן. שובצתי לכיתה שרציתי ובשלושת השנים הבאות עשיתי את המחקר שלי.

beinggifted_master.jpg
lihiotbeharada_master.jpg
GalilaRonFederAmit.jpg
013hyjhs.png
400.jpg
Bill_Gates_-_2023_-_P062021-967902_(cropped).jpg
לא הבנתי/אני לא זוכר.
חירבתי את התעודה בשביל להיכנס לכיתת המתקשים בשביל המחקר. ככה קרה שבשבע מקצועות הייתה ירידה בציונים של עשרים עד ארבעים נקודות בין מחצית א' ל-ב'. ככה קרה שבמחצית א' סיימתי שבע מקצועות בהצטיינות מבלי לנסות או לטרוח בכלל ובמחצית הבאה אפס. דיברנו על זה בערך 5-6 פעמים, זוכר? :rolleyes:
לשאול אפשר כל דבר,במיוחד מאדם שמתיימר לעשות את זה.
הוא שאל אותי את זה אחרי שראה אותי עושה את זה :rolleyes:
לאחר שהצהרת על זה.
לא. הוא ראה את זה. סיפרתי לו שחזיתי את טסלה לפני שהם עלו ב-400 אחוז והוא לא האמין, ואז הם עלו בעוד 900 אחוז, ומאז אני האלוהים שלו. מה לא ברור? |פנים|
זה הדימיונות...
לא, זה קרה 🤷‍♂️

חלק מהמורים בבית-הספר עדיין חשבו שהוא מפגר. זאת הייתה רמת הפיגור שלהם.
הם לא חשבו שהוא מפגר,רק לא טוב במקצוע/לא מתעניין במקצוע.

אז לא היו קשיי קשב וריכוז כי האוכל היה בריא,לא היו חיסונים ולא היו מסכים.

על איזה שנה אנחנו מדברים? כיתה ט'? על איזה מחצית אנחנו מדברים? אם אתה מדבר על מחצית ב', אז כן, לא הצטיינתי באף לא מקצוע אחד, הכול בהתאם לתוכנית. במחצית הקודמת הצטיינתי בשבע מקצועות מתוך 14, אחד מתוך כל שתי מקצועות. שלוש מקצועות סיימתי בציון 90, עוד שלוש בציון 95, ועוד מקצוע בציון 100. הקטע הכי מצחיק הוא שאפילו לא טרחתי ללמוד.

נראה שאתה ממשיך לשכוח שוב פעם ושוב פעם מהמידע אותו החלטתי לחשוף בשבועות האחרונים.
אתה לא מראה את התעודה של כיתה ט' - אומר שאתה מנסה להסתיר משהו.

אבל הכול בסדר, הניתוק שלך מהמציאות הוא לא עניין חדש. אתה הרי, עוד פעם אחרי שהתחילו לחסום את פי 10 מארס כמו שצריך, המטורלל מספר אחת של הפורום.
?

למרות שאני מניח שאנחנו לא צריכים להיות מופתעים. אני הרי גם גדול בני-האדם בהיסטוריה של תחומים נוספים. לדוגמה מדע הפסיכולוגיה, שאת העבודה החשובה ביותר בהיסטוריה שלו כתבתי בגיל 16 וללא כל מאמץ מיוחד
יש להם כ"כ הרבה כסף?

קטן עלייך להוציא ספר עם כל העבודות שלך ולשלוח אותו לאנשים המתאימים לדעתך לצורך הערכה.

אחרת אין לך שום דבר ביד.

לא. החרבתי את התעודה של מחצית ב' במו שתי ידיי בשביל מחקר על למידתם של התלמידים המתקשים.
נכנסת לגיל ההתבגרות,

גם הבן של אחותי עכשיו פורק עול ופתאום לא עושה מה שאומרים לו...

את הרעיון המקורי למחקר על התלמידים קיבלתי מהספר "להיות מחונן" של הסופרת הגאונה גלילה רון-פדר-עמית, שבמרכזו עומד גיבור הספר, הילד המחונן (שזוהה בהצלחה), אבנר רימון, שעורך מחקר, לא על תלמידי הכיתה שלו ספציפית, אלא על כל תלמידי השכבה שלו.

אני זוכר שקראתי את הספר הזה וחשבתי לעצמי כזה..."וואי..זה מה זה מגניב. גם לי בא".
בעוד אתה קורא את הספרים ההומואיים האלה,אני קראתי את צוללים קדימה של דבורה עומר ונהייתי קשוח.

השאלה הייתה האם באמת ללכת על זה, מה לחקור, את מי לחקור, ואיך?

ואז החלטתי באמת ללכת על זה. אחרי שהחלטתי את זה, ראשית כל, החלטתי לחקור את הלמידה עצמה כתהליך, שבית-ספר הוא אדמה פורייה ביותר בשביל לחקור דבר כזה, וזהו הרי דבר טוב, נכון וחשוב לחקור אותו.

לאחר מכן, הייתי צריך להחליט את מי מהתלמידים לחקור, והחלטתי לחקור את תלמידי הכיתה המתקשה, מכיוון שבדומה לחוקרי אינטליגנציה בפסיכולוגיה שמאמינים שיותר חשוב ויש יותר ערך בלמידת תשובות שגויות מאשר נכונות במבחני אינטליגנציה, מכיוון שזה הדבר שיתרום יותר מכל לחקר האינטליגנציה, ולחקר השגיאות והחסמים העומדים בדרכה, מה שיאפשר לפתור את השגיאות האלו ולהסיר את החסמים האלו ובכך להביא להתקדמות אמיתית, כך ועל אותו משקל האמנתי והערכתי שיותר חשוב ללמוד את אלו שלומדים שלא בהצלחה, מאשר את אלו הלומדים בהצלחה, כי למידת הלמידה של אלו הלומדים בהצלחה בסה"כ תלמד אותי איך לומדים נכון, שזה לא דבר שאין לו ערך, אבל למידת הלמידה של אלו הלומדים שלא בהצלחה תאפשר ללמוד מהם החסמים והבעיות העומדים בדרך ללמידה מוצלחת, מה שיאפשר לקדם מהותית למידות נכונות על-פני לא נכונות עבור כל הלומדים בכל הרמות, שזה כבר הרבה יותר חשוב.

לאחר שהחלטתי ללכת על זה, החלטתי מה לחקור, והחלטתי את מי לחקור (אבנר רימון ממילא הגזים כאשר רצה לחקור את כל תלמידי כל השכבה שלו כולם, ועוד כיוון למשהו הרבה יותר גדול וכללי במחקר שלו, וכך לא חוקרים, בוודאי כשאתה לבדך ואין לך עוזרים או משאבים [חוץ מיעל, שאת סיפורה למדנו להכיר ב"להיות בחרדה"]), נותר רק ה"איך"?
תגיד אתה מפגר?

זה ספר לא אמיתי,רק נותן השראה.

עצם זה שהחלטת לחקות רעיון בספר אומר שהראש שלך בעננים אבל הרגליים לא על הקרקע.

אלא אם אתה משקר...

בכל מקרה זה רע :devilish:

חירבתי את התעודה בשביל להיכנס לכיתת המתקשים בשביל המחקר. ככה קרה שבשבע מקצועות הייתה ירידה בציונים של עשרים עד ארבעים נקודות בין מחצית א' ל-ב'. ככה קרה שבמחצית א' סיימתי שבע מקצועות בהצטיינות מבלי לנסות או לטרוח בכלל ובמחצית הבאה אפס
יש "רק" בעיה אחת עם זה,

הציונים שלך באונ' הפתוחה נמוכים.

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member

?

יש להם כ"כ הרבה כסף?

קטן עלייך להוציא ספר עם כל העבודות שלך ולשלוח אותו לאנשים המתאימים לדעתך לצורך הערכה.

אחרת אין לך שום דבר ביד.

נכנסת לגיל ההתבגרות,

בעוד אתה קורא את הספרים ההומאיים האלה,אני קראתי את צוללים קדימה של גלילה רון פדר ונהייתי קשוח.

תגיד אתה מפגר?

אלא אם אתה משקר...

יש "רק" בעיה אחת עם זה,

עד כדי כך משעמם לך, שאתה מבזבז את זמנך או שגם אתה, כמוני, עושה זאת כמצווה להעסיק מוגבל מחמד?

עד כדי כך משעמם לך, שאתה מבזבז את זמנך או שגם אתה, כמוני, עושה זאת כמצווה להעסיק מוגבל מחמד?
נהנה לכעוס עליו,מעביר זמן עד לדרמה יותר איכותית(סילו).

חשבתי על זה שבעצם נניח שיש לו לבזבוזים הרבה כסף ועתידו הכלכלי מובטח אז בטח

שלא תהיה לו מוטיבציה,ומה הבעיה להתמרח בכיתת מתקשים במקום "לתת עבודה" בכיתה רגילה.

בינתיים משקר לעצמו עם העבודות/תחזיות ה"מוצלחות" שלו.

והרי ידוע שבשביל לשקר לאחרים טוב קודם כל צריך לשקר לעצמך.

הוא הבין פתאום בכיתה ט' שהוא סתם עובד כמו חמור,שיש למשפחה שלו מספיק כסף והוא

יכול להיות בסבבה בבית ספר במקום לפתוח את התחת בתיכון.

העתיק את אותו קונספט לצבא ולעבודה.

דיברגנט חדש

Well-known member

שלא תהיה לו מוטיבציה,ומה הבעיה להתמרח בכיתת מתקשים במקום "לתת עבודה" בכיתה רגילה.

איך אפשר לכעוס על מוגבל?

הוא לא הבין כלום ולא מסוגל להבין כלום.
שמו אותו בכיתת מתקשים כי זהו מקומו וזה שאתה מאמין לו, מראה עליך ולא לטובה.
למה אתה חושב שהוא לא מראה את ציוניו כפי שהוא אמר, כאשר הוא אחד ששמר כל דבר מילדותו ודואג להראות לנו?
אין לו מה להעתיק קונספט, המראיינת בצבא זיהתה מיד שמדובר במוגבל והדלת החוצה הייתה מהירה.

שמו אותו בכיתת מתקשים כי זהו מקומו וזה שאתה מאמין לו, מראה עליך ולא לטובה.
למה אתה חושב שהוא לא מראה את ציוניו כפי שהוא אמר
אולי אתה צודק באמת.

נראה לי שקר מפורט מידי אם ה"כיתה ט' במחצית הייתי מצוין ופתאום הדרדרות חזקה"

שאני מרגיש שיש בו משהו אמיתי - הבנה כלשהיא,גיל התבגרות,מחלת נפש וכד'.

אבל אני מקבל את הרעיון הכללי שעד שהוא לא מראה את התעודה מכיתה ט' לא כדאי

להמשיך את הדיון כי עוברים לתחום הספקולציה.

דיברגנט חדש

Well-known member
אולי אתה צודק באמת.

כולו שקר אחד גדול, לא סתם אני קורא לו |פינוקיו|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הם כן חשבו שהוא מפגר. אחד המורים אמר שהוא כלב עצלן שלא יצא ממנו כלום.

אפילו המשפחה שלו חשבה שהוא מפגר. הם קראו לו "הטמבל".
אין שום קשר לפיגור והדברים האלו גם לא גורמים לפיגור.
כמו דיברגנט, אתה מפגר (סליחה, אבל הטיפשות הקיצונית ביותר שלך ושל הדגנרט ממזמן שחקה את הנימוס הרוסי שלי והעידון האירופאי שלי). כלומר, כמה אפשר? אנחנו ליטרלי דיברנו על זה רק ביום רביעי.

__צילום מסך_5-10-2024_16140_www.tapuz.co.il.jpeg

מעבר לשני הסיבות שצוינו לעיל, סיבה שלישית שאני לא מראה לכם את זה היא כי אני גם לא מרגיש כאילו יש לי משהו להוכיח, בטח ובטח לא אחרי עשרות הישגים ועשרות מקרים של עשרות דברים שהוכחו עשרות פעמים. אני הרי בן-אדם אחרי הכול, ועוד בן-אדם כמו שצריך. אירופאי, מחונך ומנומס. כשהיריב על הרצפה, אני יודע שמפסיקים לבעוט. למרות שבעצם, מדובר במטאפורה שעוד מחמיאה לכם. מטאפורה מדויקת יותר לא תהיה להשוות אתכם ליריב ששרוי על הרצפה ושאם אני אמשיך זה כאילו אני בועט בו במצבו זה, אלא להשוות אתכם לגופה, ואם אמשיך עכשיו, זה כאילו שאני בועט בגופה. אתם לא "על הרצפה". אתם כבר מתים. כמה אני יכול לזיין אותך, את הדגנרט ואת כל שאר המתנגדים עם עוד ועוד תמונות וראיות ועוד ועוד הוכחות של עוד ועוד דברים? האם עדיין לא הושפלתם עד אפר ועפר גם למאה שנה קדימה? האם עשרות ההשפלות שספגתם עד כה לא הספיקו? האם לא מספיק פעמים הוצאתי אתכם הכי קטנים בעולם? האם אינני בן-אדם? האם אין לי אלוהים?

לא, לא. מספיק פעמים הוכח שאני לא שקרן ומספיק פעמים הושפלתם. זה לא מסב לי עוד עונג, ואתם, לא לומדים. עכשיו זה הזמן לדברים גדולים יותר וחשובים יותר. עכשיו זה הזמן להשקיע את המאמצים איפה שצריך. עכשיו זה הזמן שתלמדו, ותחדדו את היכולות הלוקות בחסר שלכם שהוזכרו.

סיבה רביעית ואחרונה שאני לא מוצא לנכון לחשוף את התעודה, היא שגם אם הייתי מרגיש כאילו יש לי איזשהו משהו להוכיח, אני, בתור אירופאי-רוסי-מוסקבאי אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה בן 26 שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה (בקירוב, בשלב מסוים מאבדים את הספירה, לא שלך ולדגנרט יש איזושהי דרך לדעת זאת), עדיין לא שני אנשים, האחד חולה נפש והשני מפגר, היו האנשים הספציפיים שאני הייתי מרגיש שיש לי משהו להוכיח להם, עם כל הכבוד. במילים קצת פחות יפות, אתם פשוט לא שווים את זה.

אבל הסיבה השנייה היא הכי חשובה. אתם צריכים להתחיל להפעיל את הראש. אם אני אאכיל אתכם בכפית כל החיים, אתם לעולם לא תלמדו. תלמדו מניסיון העבר הקשה והצורב שלכם עם פקפוק בי ובדבריי, תזכרו את עשרות ההשפלות, תתחילו להפעיל קצת את הראשים הקטנים שלכם ותעבדו קצת על התבונה שלכם, החשיבה העצמאית שלכם, יכולת הסקת המסקנות שלכם והיכולת האינטלקטואלית שלכם.

מספיק השפלתי אתכם עד אפר ועפר במשך מספיק זמן, ודי והותר פעמים עשיתי אתכם הכי קטנים בעולם.
יש להם כ"כ הרבה כסף?

אחרת אין לך שום דבר ביד.
איש טיפש. העבודות שלי רבות ושונות ועליהן לצאת לאור בספרים שונים. לא ספר אחד.

זה בכל מקרה בהחלט בתוכניות.
נכנסת לגיל ההתבגרות,

לא. רציתי לעשות מחקר חינוכי על למידה כושלת.
בעוד אתה קורא את הספרים ההומואיים האלה,אני קראתי את צוללים קדימה של דבורה עומר ונהייתי קשוח.
אלו לא ספרים הומואיים. ספרים הומואיים אלו ספרים על הומואים.

אני הבן-אדם הכי חשוב בהיסטוריה למעט הנגר מנצרת. תחשוב לבד מי קרא את הספרים הנכונים ומי לא.
תגיד אתה מפגר?

אלא אם אתה משקר...

לא.

אין שום בעיה בכך שתלמיד יעשה מחקר על החברים לכיתה ולשכבה. עלילת "להיות מחונן" אמנם בדיונית, אבל אני מניח שזה קרה וקורה גם במציאות.

אם הייתי שקרן, אז אחרי כמה שנות היכרות הייתי נתפס בשקר. עצם העובדה שעד עצם היום הזה אין לכם כלום ביד מדברת בעד עצמה.
יש "רק" בעיה אחת עם זה,

אולי בדמיון שלך 🤷‍♂️
סילו?

אין לזה קשר למוטיבציה וגם בכיתה רגילה וכשמחצית התעודה הייתה הצטיינות (7 מקצועות מתוך 14), גם אז לא "נתתי עבודה".

חירבתי את התעודה של מחצית ב' בשביל המחקר.

או שאתה מפגר שזה הוסבר כבר עוד מעט עשרה פעמים ועדיין לא הבנת, או שאתה לא מאמין לי.

אף-אחד מהאפשרויות לא מעניינת אותי, ואתה לא מעניין אותי.
לא. העבודות והתחזיות מוצלחות באמת. אתם מפגרים.
אם אני משקר כל-כך הרבה כל הזמן, איך זה שעד היום אין שקר מאומת אחד שלי להציג אותו? מפגרים הייתם ומפגרים תמותו, לא יעזור כלום 😂

לא עבדתי כמו חמור ולא פתחתי את התחת. הגעתי לציונים גבוהים מאוד במחצית א' של כיתה ט' כולל לסיים שבע מקצועות בהצטיינות ללא עבודה, הכנת שיעורי בית או כל השקעת כל מאמץ מינימאלי. שגם זה כבר הוסבר לך. הבעיה שלך, היא שאתה בן-אדם טיפש מאוד, כפי מה שהוסבר מספר פעמים על-ידי מספר גולשים שונים.

__צילום מסך_19-7-2024_101425_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_9-8-2024_145354_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_31-7-2024_161624_www.tapuz.co.il.jpeg

חם-חם חדש מהתנור, ai27 מסביר במשפט אחד בדיוק מה הבעיה שלך:

__צילום מסך_5-10-2024_174652_www.tapuz.co.il.jpeg
לא. אני לא שירתי בצבא כי מלכים לא משרתים, מלכים נותנים פקודות, ואני לא עובד כי אני לא צריך לעבוד בינתיים.
אולי אתה צודק באמת.
הוא לא צודק בכלום. זה הבן-אדם היחיד באתר שיותר מפגר ממך וכולם מסכימים עליו שהוא מפגר ללא הבדלי גיל, מין או מחנה פוליטי. רק לאחרונה מצאתי בן-אדם מספר 11 שחושב שהוא מפגר (Cranio [כן, כי עשר אנשים שאומרים את זה, זה לא היה מספיק]) 😂:

__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg

בבקשה תן לי הוכחות,אם כבר זה מה שאמרו לך,אני פעם ראשונה שומע את זה.

חשבתי שהתכוונת מפגר יותר ברמה של קללה מאשר אבחנה קלינית.

כמו דיברגנט, אתה מפגר
נו הנה אז אני צודק מפגר ברמה של קללה התכוונת,לא מי שיש לו בעיה אורגנית במוח שניתן לזהות בכלים רפואיים של היום.

ז"א מישהו שמאוד מאוד טיפש - אם אתה חושב שאני ככה אז בשביל מה אתה מדבר איתי?

זה יהיה כמו לדבר לקיר.

סיבה שלישית שאני לא מראה לכם את זה היא כי אני גם לא מרגיש כאילו יש לי משהו להוכיח, בטח ובטח לא אחרי עשרות הישגים ועשרות מקרים של עשרות דברים שהוכחו עשרות פעמים.
אין כאן הוכחה זה הכל סוביקטיבי.

תעודה זה אוביקטיבי.

אדם שלישי החווה דעתו(אפילו לא זה הרבה אנשים שאמונים על הערכה במקצוע שלהם).

בקיצור כתבו עליך דברים לא נעימים.

אתה יכול לטשטש מה שאמרו ולהשאיר רק את הציונים הסופיים.

סיבה רביעית ואחרונה שאני לא מוצא לנכון לחשוף את התעודה, היא שגם אם הייתי מרגיש כאילו יש לי איזשהו משהו להוכיח, אני, בתור אירופאי-רוסי-מוסקבאי אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה בן 26 שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה (בקירוב, בשלב מסוים מאבדים את הספירה, לא שלך ולדגנרט יש איזושהי דרך לדעת זאת), עדיין לא שני אנשים, האחד חולה נפש והשני מפגר, היו האנשים הספציפיים שאני הייתי מרגיש שיש לי משהו להוכיח להם, עם כל הכבוד. במילים קצת פחות יפות, אתם פשוט לא שווים את זה.
אז שוב,בשביל מה אתה מדבר איתי?

מה זה אומר עלייך?

רק בשביל להשתחצן מול שאר האנשים בפורום?

לא הגיוני,השתחצנת בלי הוכחות.

אפילו אם נניח שאתה עשיר ויפה כמו שאתה אומר - בדברים האלה קל יותר לבחון בצורה אוביקטיבית,

אין לך הוכחות לשאר הדברים.

אבל הסיבה השנייה היא הכי חשובה. אתם צריכים להתחיל להפעיל את הראש. אם אני אאכיל אתכם בכפית כל החיים, אתם לעולם לא תלמדו. תלמדו מניסיון העבר הקשה והצורב שלכם עם פקפוק בי ובדבריי, תזכרו את עשרות ההשפלות, תתחילו להפעיל קצת את הראשים הקטנים שלכם ותעבדו קצת על התבונה שלכם, החשיבה העצמאית שלכם, יכולת הסקת המסקנות שלכם והיכולת האינטלקטואלית שלכם.

מספיק השפלתי אתכם עד אפר ועפר במשך מספיק זמן, ודי והותר פעמים עשיתי אתכם הכי קטנים בעולם
להד"מ

העבודות שלי רבות ושונות ועליהן לצאת לאור בספרים שונים. לא ספר אחד.

לא סותר,אפשר בינתיים לעשות כרך אחד גדול או שניים או להוציא את כל הספרים בבת אחת.

למה אתה מחכה בדיוק.

אם יש לך כ"כ כסף כמו שאתה אומר זה "אחת שתיים" להוציא את הכל מהר.

רציתי לעשות מחקר חינוכי על למידה כושלת.
אוקי,חשפת במקרה מידע חשוב.

אני חשבתי שרצית לעשות מחקר על האנשים הטיפשים שנמצאים שם,

אבל בעצם רצית לחקור למה אנשים שלא הצליחו בלמידה רגילה גם לא יצליחו? בלמידה למתקשים.

בגלל שהם לא יודעים ללמוד/לא מלמדים אותם ללמוד?

אם הייתי שקרן, אז אחרי כמה שנות היכרות הייתי נתפס בשקר. עצם העובדה שעד עצם היום הזה אין לכם כלום ביד מדברת בעד עצמה.
כל התחזיות כשלו ואתה לא מודה בזה = שקרן.

היית בכיתת "טיפשים" ואתה לא מראה תעודה מחציון ראשון של ט' שהצטיינת בו לטענתך,

+העבודות שלך זה זבל אבל אתה אומר שאתה הכי גאון בעולם = שקרן.

לא עבדתי כמו חמור ולא פתחתי את התחת. הגעתי לציונים גבוהים מאוד במחצית א' של כיתה ט' כולל לסיים שבע מקצועות בהצטיינות ללא עבודה, הכנת שיעורי בית או כל השקעת כל מאמץ מינימאלי. שגם זה כבר הוסבר לך. הבעיה שלך, היא שאתה בן-אדם טיפש מאוד, כפי מה שהוסבר מספר פעמים על-ידי מספר גולשים שונים.
אז אם ההליכה לכיתת מתקשים הייתה לצורכי מחקר

אתה חייב עכשיו להוכיח שאתה גאון - הדרך היחידה להוכיח

היא להצטיין באוניברסיטה.

אלא אם יש לך דרך אחרת להוכיח בצורה חד חד ערכית.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

כמו דיברגנט, אתה מפגר (סליחה, אבל הטיפשות הקיצונית ביותר שלך ושל הדגנרט ממזמן שחקה את הנימוס הרוסי שלי והעידון האירופאי שלי). כלומר, כמה אפשר? אנחנו ליטרלי דיברנו על זה רק ביום רביעי.

צפה בקובץ המצורף 117803

מעבר לשני הסיבות שצוינו לעיל, סיבה שלישית שאני לא מראה לכם את זה היא כי אני גם לא מרגיש כאילו יש לי משהו להוכיח, בטח ובטח לא אחרי עשרות הישגים ועשרות מקרים של עשרות דברים שהוכחו עשרות פעמים. אני הרי בן-אדם אחרי הכול, ועוד בן-אדם כמו שצריך. אירופאי, מחונך ומנומס. כשהיריב על הרצפה, אני יודע שמפסיקים לבעוט. למרות שבעצם, מדובר במטאפורה שעוד מחמיאה לכם. מטאפורה מדויקת יותר לא תהיה להשוות אתכם ליריב ששרוי על הרצפה ושאם אני אמשיך זה כאילו אני בועט בו במצבו זה, אלא להשוות אתכם לגופה, ואם אמשיך עכשיו, זה כאילו שאני בועט בגופה. אתם לא "על הרצפה". אתם כבר מתים. כמה אני יכול לזיין אותך, את הדגנרט ואת כל שאר המתנגדים עם עוד ועוד תמונות וראיות ועוד ועוד הוכחות של עוד ועוד דברים? האם עדיין לא הושפלתם עד אפר ועפר גם למאה שנה קדימה? האם עשרות ההשפלות שספגתם עד כה לא הספיקו? האם לא מספיק פעמים הוצאתי אתכם הכי קטנים בעולם? האם אינני בן-אדם? האם אין לי אלוהים?

לא, לא. מספיק פעמים הוכח שאני לא שקרן ומספיק פעמים הושפלתם. זה לא מסב לי עוד עונג, ואתם, לא לומדים. עכשיו זה הזמן לדברים גדולים יותר וחשובים יותר. עכשיו זה הזמן להשקיע את המאמצים איפה שצריך. עכשיו זה הזמן שתלמדו, ותחדדו את היכולות הלוקות בחסר שלכם שהוזכרו.

מספיק השפלתי אתכם עד אפר ועפר במשך מספיק זמן, ודי והותר פעמים עשיתי אתכם הכי קטנים בעולם.

איש טיפש. העבודות שלי רבות ושונות ועליהן לצאת לאור בספרים שונים. לא ספר אחד.

לא. רציתי לעשות מחקר חינוכי על למידה כושלת.

אלו לא ספרים הומואיים. ספרים הומואיים אלו ספרים על הומואים.

אני הבן-אדם הכי חשוב בהיסטוריה למעט הנגר מנצרת. תחשוב לבד מי קרא את הספרים הנכונים ומי לא.

לא.

אין שום בעיה בכך שתלמיד יעשה מחקר על החברים לכיתה ולשכבה. עלילת "להיות מחונן" אמנם בדיונית, אבל אני מניח שזה קרה וקורה גם במציאות.

אולי בדמיון שלך 🤷‍♂️

סילו?

אין לזה קשר למוטיבציה וגם בכיתה רגילה וכשמחצית התעודה הייתה הצטיינות (7 מקצועות מתוך 14), גם אז לא "נתתי עבודה".

חירבתי את התעודה של מחצית ב' בשביל המחקר.

או שאתה מפגר שזה הוסבר כבר עוד מעט עשרה פעמים ועדיין לא הבנת, או שאתה לא מאמין לי.

אף-אחד מהאפשרויות לא מעניינת אותי, ואתה לא מעניין אותי.

לא. העבודות והתחזיות מוצלחות באמת. אתם מפגרים.

אם אני משקר כל-כך הרבה כל הזמן, איך זה שעד היום אין שקר מאומת אחד שלי להציג אותו? מפגרים הייתם ומפגרים תמותו, לא יעזור כלום 😂

צפה בקובץ המצורף 117807
צפה בקובץ המצורף 117808
צפה בקובץ המצורף 117809

חם-חם חדש מהתנור, ai27 מסביר במשפט אחד בדיוק מה הבעיה שלך:

צפה בקובץ המצורף 117810

לא. אני לא שירתי בצבא כי מלכים לא משרתים, מלכים נותנים פקודות, ואני לא עובד כי אני לא צריך לעבוד בינתיים.

הוא לא צודק בכלום. זה הבן-אדם היחיד באתר שיותר מפגר ממך וכולם מסכימים עליו שהוא מפגר ללא הבדלי גיל, מין או מחנה פוליטי. רק לאחרונה מצאתי בן-אדם מספר 11 שחושב שהוא מפגר (Cranio [כן, כי עשר אנשים שאומרים את זה, זה לא היה מספיק]) 😂:

צפה בקובץ המצורף 117812
צפה בקובץ המצורף 117813
צפה בקובץ המצורף 117814
צפה בקובץ המצורף 117815
צפה בקובץ המצורף 117816
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_18-7-2024_6430_www.tapuz.co.il.jpeg

הדגנרט מפגר, חם-חם ישר מהתנור:

__צילום מסך_5-10-2024_175833_www.tapuz.co.il.jpeg

כי זה לא שקר! 😂

כמה שאתם אנשים טיפשים 😂

על אנשים כמוכם איינשטיין דיבר ואל אנשים כמוכם הוא התכוון 😂

1697025914952.png

אני לא מראה אותה כי אני מתכנן חשיפה בו-זמנית של כל התעודות באוטוביוגרפיה שלי כולן יחדיו; כי אחרי כל-כך הרבה ראיות והוכחות שהוכיחו את כל טענותיי עד כה הגיעו הזמן שתלמדו כבר להפעיל את הראש ולהפסיק להיות כאלו טיפשים, אני לא יכול, לא רוצה ולא מתכוון להאכיל אתכם בכפית כל החיים; כי מספיק הושפלתם והובכתם על-ידי כאשר הוצאתי אתכם הכי טיפשים והכי קטנים בעולם עד כה כבר עשרות פעמים ומספיק גם למאה שנה קדימה, וכי אני לא מרגיש שיש לי משהו להוכיח, בטח לא ל"צמד חמד" כמוכם, חולה נפש, ומפגר (למרות שהחולה נפש הוא גם מפגר אבל לא חשוב...).
הבנתי מה התכוונת עכשיו,קודם לא הבנתי כי לא נראה הגיוני.

מה לא הגיוני?

אם אני המטורלל מספר של הפורום אז למה אתה מדבר איתי?

מי שחושב ככה לא מדבר איתי.

מה זה אומר עלייך?
לך ולי יש תחום עניין משותף אחד.

אני.

139789f3ed4c221fe272b38a463384be.jpg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אתה ממשיך לשקר באשר לאובססיה החולנית שלך אליי. יש לך אובססיה חולנית אליי כי אתה מקנא בי. זה הכול.

צריך להיות טיפש בצורה מיוחדת בשביל להעז לדבר על מוגבלים כשאתה מישהו ש-11 גולשים שונים לפחות טוענים שהוא מפגר, אבל מכיוון שכאמור, 11 גולשים שונים לפחות, ללא כל הבדלי מין, גיל או מחנה פוליטי טוענים שאתה מפגר, אז זה דווקא מסתדר:

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_18-7-2024_6430_www.tapuz.co.il.jpeg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אתה ממשיך לשקר באשר לאובססיה החולנית שלך אליי. יש לך אובססיה חולנית אליי כי אתה מקנא בי. זה הכול.

צריך להיות טיפש בצורה מיוחדת בשביל להעז לדבר על מוגבלים כשאתה מישהו ש-11 גולשים שונים לפחות טוענים שהוא מפגר, אבל מכיוון שכאמור, 11 גולשים שונים לפחות, ללא כל הבדלי מין, גיל או מחנה פוליטי טוענים שאתה מפגר, אז זה דווקא מסתדר:

צפה בקובץ המצורף 117826
צפה בקובץ המצורף 117827
צפה בקובץ המצורף 117828
צפה בקובץ המצורף 117829
צפה בקובץ המצורף 117834
צפה בקובץ המצורף 117835
צפה בקובץ המצורף 117836
צפה בקובץ המצורף 117837
צפה בקובץ המצורף 117838
צפה בקובץ המצורף 117839
חם-חם ישר מהתנור:

__צילום מסך_5-10-2024_175833_www.tapuz.co.il.jpeg
איך אפשר לכעוס על מוגבל?
זה למה אף-אחד לא כועס עליך :)

איך אפשר לכעוס על מפגר עם תעודות? :)
הוא לא הבין כלום ולא מסוגל להבין כלום.
שמו אותו בכיתת מתקשים כי זהו מקומו
זה למה הייתי בכיתות של התלמידים עם הציונים הגבוהים מכיתה א' ועד ח'? 😂

זה למה בחמצית א' של כיתה ט' סיימתי שבע מקצועות מתוך ארבע-עשרה, כלומר אחד מתוך כל שתי מקצועות, בהצטיינות, שלוש מקצועות בציון 90, עוד שלוש מקצועות בציון 95 ועוד מקצוע בציון 100? 😂

זה למה בספר המחזור של סוף י"ב כתבו על גאונותי המופלגת? 😂

זה למה במשימה בשיעור חינוך בכיתה י"א כל אחד קיבל דף עם השם שלו וכולם היו צריכים לכתוב מה הם חושבים על כל שאר התלמידים ומחצית הכיתה שלי כתבה על חוכמתי הרבה? 😂

זה למה גם לאחר הבית-ספר ובחיי הבוגרים כולם אינם חודלים מלדבר לרגע על גאונותי הרבה כולל כאן בתפוז, כולל הודעות ושרשורים שלמים שנכתבים על גאונותי? 😂

מפגר היית ומפגר תמות. לא פלא שכל האתר חושב את זה ואומר ככה, אתה לא מפסיק להוכיח את זה לרגע 😂

עדיף שתשב 😂

:ROFLMAO: LMAO

וזה שאתה מאמין לו, מראה עליך ולא לטובה.
הוא מאמין לי כי למרות כמות דו-ספרתית של ניסיונות של כמה מתנגדים אובססיביים במיוחד, חלקם לוקים בנפשם, חלקם מקנאים בי קנאה עזה וחולנית, וחלקם גם וגם, עד עצם היום הזה מעולם לא נתפסתי אף לא בשקר בודד.

הוא מאמין לי כי הראיות בשטח מוכיחות שאני ישר כמו סרגל. זה כל מי שלא מאמין לי שהוא פשוט מפגר, כמו מה שלדוגמה העידו עליך לא פחות מ-11 אנשים שונים שמכירים אותך. אני במקומך, במקום לדבר ולדבר, הייתי לומד לסתום את הפה, כי סייג לחוכמה שתיקה, ורק הייתי מחפש איפה לקבור את עצמי מרוב הבושה שאני מפגר וכולם אומרים ככה.

אבל מפגר זה מפגר וטבעו של מפגר הוא להתנהג כמפגר.

עולם כמנהגו נוהג :)
למה אתה חושב שהוא לא מראה את ציוניו כפי שהוא אמר, כאשר הוא אחד ששמר כל דבר מילדותו ודואג להראות לנו?
כי אחרי שהטלתם בי ספק כמות דו-ספרתית של פעמים רק בשביל שאני אכסח אתכם כמות דו-ספרתית של פעמים עם אינספור תמונות, הוכחות וראיות, אני סוף סוף מרחם עליכם קצת אולי? כי אולי מספיק הושפלתם על-ידי עד אפר ועפר? אולי כי מספיק הוצאתי אתכם הכי קטנים וטיפשים שבעולם? מה דעתך על זה אולי?

כשהיריב נמצא על הרצפה, מפסיקים לבעוט. קל וחומר כשעד השלב הזה כבר אפשר להשוות אתכם לא ליריב המתפתל על הרצפה אלא לגופה שדוקרים אותה עם מקל. ואתה רוצה שאני אמשיך כאילו? לא מספיק הושפלתם על-ידי גם בשביל מאה שנה קדימה?

האם עשרות ההשפלות שספגתם עד כה לא הספיקו? האם לא מספיק פעמים הוצאתי אתכם הכי קטנים בעולם? האם לא מספיק זיינתי אתכם? האם אינני בן-אדם? האם אין לי אלוהים?

מעבר לכך, יש שלוש סיבות נוספות: אני לא מראה את התעודות של כיתה ט' כי אני מתכנן חשיפה בו-זמנית של כל התעודות באוטוביוגרפיה שלי כולן יחדיו; כי אחרי כל-כך הרבה ראיות והוכחות שהוכיחו את כל טענותיי עד כה הגיעו הזמן שתלמדו כבר להפעיל את הראש ולהפסיק להיות כאלו טיפשים, אני לא יכול, לא רוצה ולא מתכוון להאכיל אתכם בכפית כל החיים והגיע הזמן שתיגמלו מהתלות החולנית שלכם בראיות חיצוניות בשביל להצליח להבדיל בין אמת לשקר כתוצאה של טיפשותכם הרבה; וכי אני לא מרגיש שיש לי משהו להוכיח, בטח לא ל"צמד חמד" כמוכם, חולה נפש, ומפגר (למרות שהחולה נפש הוא גם מפגר אבל לא חשוב...). בתגובה 94 בשרשור זה, תגובה למומחה, ואם תרצה, תוכל לקרוא על ארבע סיבות אלו בפירוט נוסף.
המראיינת בצבא זיהתה מיד שמדובר במוגבל והדלת החוצה הייתה מהירה.
מוגבלים לא מסיימים בהצטיינות מחצית המקצועות בתעודה מבלי לעבוד, ללמוד, לטרוח או לנסות.

מצד שני, מוגבל עלול לשמוע שהוא מפגר ועלולים להעיד עליו שהוא מפגר 11 אנשים שונים. אתה מכיר מישהו כזה?

giphy.gif

ולא, האמת שכפי מה שסופר לאלפיני רק היום, מרוב שאני בריא וכשיר לחלוטין לשירות מכל בחינה אפשרית, ואין אצלי שום בעיה, הקב"נית לא הסכימה לשחרר אותי, ולכן לבסוף שוחררתי לאחר כתיבת ושליחת מכתב ערעור לוועדה הרפואית העליונה, ושוחררתי באופן אישי על-ידי העומד בראשה, חייל בדרגת תת-אלוף. ככה זה כשאתה מלך אז אתה ראוי ליחס מיוחד וטיפול בכפפות של משי 🤴

child-monarchs.jpg
כולו שקר אחד גדול, לא סתם אני קורא לו |פינוקיו|
דווקא כן סתם אתה קורא לי שקרן.

אם הייתי שקרן, היו שקרים שלי שניתן להציגם. לא סתם ולאחר שנים שאני פה, אין אפילו אחד שניתן להציגו.

ולא סתם כל הכמות הדו-ספרתית של הניסיונות שלך למצוא ולהציג שקרים שלי נכשלו כולם, תוך כדי שאני מפריך כל אחת מהטענות לכל אחד מהשקרים המדומיינים באותה הקלות שבה אני נושם, באותה הקלות שבה אני ממצמץ, תוך כדי שאני משפיל אותך עד אפר ועפר, ואתה? כדרכו של מפגר, לעולם לא לומד.

שלוש שנים שאני פה, אין שקר אחד שלי שאפשר להציג אותו ולדבר עליו, כל "השקרים" שלי שמצאת מעולם לא היו, מעולם לא נבראו, הופרכו כולם, ואתה הושפלת על-ידי עד אפר ועפר פעם אחר פעם, אין לך שקר אחד שלי ביד שאתה יכול להציג אותו, לא למדת מכל הכאב וההשפלה של כל ההפרכות הקודמות, ואתה יושב פה וקורא לי שקרן.

מפגר כבר אמרנו?

אה.

שיט.

נכון.

11 אנשים שונים אמרו.

כשאלברט איינשטיין אמר שיש שני דברים שאין להם סוף, היקום והטיפשות האנושית, והוא עדיין לא בטוח בנוגע לדבר הראשון, הוא דיבר על אנשים כמוך 😂

1697025914952.png

:ROFLMAO: LOL

giphy (2).gif

תמשיך לקנא בי, איש קטן, זה ממילא כל מה שאתה יודע לעשות.

Geld_10-1376x948.jpeg

אתה:

homeless-teenager.jpg

אני, החיים שלי, הפריבילגיה שלי, למה כל-כך כואב לך, למה אתה כל-כך מקנא בי ולמה פיתחת אליי אובססיה חולנית, כל אלו מוסברים באמצעות שלוש תמונות בלבד (בצירוף התמונה פה למעלה שממחישה את חייך שלך ומצבך שלך בעשרים ומשהו השנים הראשונות לחייך, מה שמסביר את כל הכאב שלך ואת כל הקנאה שלך על חיי שלי):

1000_F_215940590_FGOpyJqZH7IqcZglLlwC5vPiRSJqDMPJ.jpg
shutterstock_577744615-scaled.jpg
yldk5jh8.png

נערך לאחרונה ב:
זה למה אף-אחד לא כועס עליך :)

איך אפשר לכעוס על מפגר עם תעודות? :)
אתה כ"כ טיפש.

הפעם אי אפשר להאשים אותי בסוביקטיביות כי אני "מגן" על דיברגנט ולא על עצמי.

בזמן ויכוח לוהט ברור שלפעמים קוראים אחד לשני בשמות וכד'.

אתה לוקח את זה כ"אמת"...

אני מתחיל להבין למה שמו אותך בכיתת מתקשים - ולא החזירו.

אתה מתקשה להבין את המציאות.

אתה כ"כ מוגבל שאתה לא מבין שכולם מבינים את המניפולציה שלך.

אתה חושב שנשארנו בתיכון.

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה כ"כ טיפש.

הפעם אי אפשר להאשים אותי בסוביקטיביות כי אני "מגן" על דיברגנט ולא על עצמי.

בזמן ויכוח לוהט ברור שלפעמים קוראים אחד לשני בשמות וכד'.

אתה לוקח את זה כ"אמת"...

אני מתחיל להבין למה שמו אותך בכיתת מתקשים - ולא החזירו.

אתה מתקשה להבין את המציאות.

אתה כ"כ מוגבל שאתה לא מבין שכולם מבינים את המניפולציה שלך.

אתה חושב שנשארנו בתיכון.
קלעת בול, לא סתם אני קורא לו מוגבל (שיכלית) מחמד שלי |נחמה|
הוא עושה קטיף דובדבנים ומוציא משפט מהקשרו כפי שהוא עשה לא פעם בגולשים משזלזלים בו כמו לדו' כפי שניתן לראות בצילום המסך בתגובה #50 שלי ולטענתו הם מכבדים אותו כפי שגרמתי לו בתגובה #57, אפילו, להודות בזה.
כמו כן, הוא שם פתקים של ילדות מכיתת המתקשים שלו שכתבו לו מילה טובה בסיום הלימודים מתוך רחמים ומתוך בקשת המורה.

לטענתו הם מכבדים אותו
הוא מבלבל עיניין והתלהבות כנראה בכוונה עם הערצה.

הרי הוא לא עד כדי כך טיפש,הוא פשוט משקר לעצמו בשביל לנפח מציאות מסוימת.

ומשום מה אחרי שהעיניין וההתלהבות נגמרים הוא "שוכח" שכבר זה לא המצב.

שים לב גם שהוא היחיד שעונה כמה ימים עד שבוע אח"כ לפעמים באופן קבוע,מה שיוצר עוד ניתוק מהמציאות.

כמו כן, הוא שם פתקים של ילדות מכיתת המתקשים שלו שכתבו לו מילה טובה בסיום הלימודים מתוך רחמים ומתוך בקשת המורה.
איך אתה יודע שזה מתוך רחמים ובקשת המורה?

בספר מחזור שמים הערות בסוף הבית ספר ובדפים האחרונים של ספר המחזור.

ההערות נראות לי די אותנטיות.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בבקשה תן לי הוכחות,אם כבר זה מה שאמרו לך,אני פעם ראשונה שומע את זה.
זה מה שאמרו לשנינו כי אנשים מפגרים מידי מכדי להבדיל בין גאון למפגר, כמוכח על-ידי מספר אנשים רק בשרשור זה.

אין מה להוכיח. זה ידע כללי. תיכנס לאינטרנט או תקרא את "איינשטיין: חייו והיקום שלו" של וולטר אייזקסון, ששימש אותי לכתיבת "הטעויות של איינשטיין".
חשבתי שהתכוונת מפגר יותר ברמה של קללה מאשר אבחנה קלינית.
+
נו הנה אז אני צודק מפגר ברמה של קללה התכוונת,לא מי שיש לו בעיה אורגנית במוח שניתן לזהות בכלים רפואיים של היום.
לא היה ברור על מה אתה מדבר. היה נדמה שאתה אומר "מפגר" כקללה ואז היה נראה שאולי אתה מדבר על המצב הרפואי. זה לא היה מספיק ברור שם.

אני כשדיברתי על איך שחשבו שאיינשטיין מפגר, ואיך שאתה והדגנרט מפגרים, התכוונתי למילה הזאת כקללה, כן, אבל כשעניתי לך שכמה דברים שכתבת לא גורמים לפיגור, חשבתי שאולי עברת לדבר על המצב הרפואי ועניתי בהתאם.
ז"א מישהו שמאוד מאוד טיפש - אם אתה חושב שאני ככה אז בשביל מה אתה מדבר איתי?

זה יהיה כמו לדבר לקיר.
לדבר איתך זה באמת כמו לדבר לקיר.

אבל יש לנו תחום עניין משותף משמעותי אחד.

אני.

56c112bfce29528eef1212e6a864c9ae.jpg
אין כאן הוכחה זה הכל סוביקטיבי.
לא. אתם פשוט טיפשים ברמה של "עיניים להם ולא יראו", ומכאן החתימה שלי.

מי שלא טיפש ברמה של "עיניים להם ולא יראו", מכאן עשרות המעריצים שלי.
תעודה זה אוביקטיבי.
תעודה של בית-ספר זה משהו ששווה לתחת. ציונים הם לא מדד אמין לא לשכל ולא לשום דבר אחר, תורת המבחנים עצמה שגויה ולא יודעים לבחון, ציונים בכל מקרה מושפעים מכמה פקטורים, ומורים הם אנשים טיפשים במקרה הרע עד ממוצעים בשכלם במקרה הטוב שההלכה למעשה נכשלו בחיים ושמביאים הביתה שכר של בין 6.5 ל-7.5 אלף שקל בחודש ככה שמה שהם חושבים והציונים שהם חושבים שנכון לתת לא שווים כלום.

אף תעודת בית-ספר של אף בן-אדם בעולם לא שווה שום דבר כולל שלי.

תעודות שלי עם ציונים גבוהים, תעודות שלי עם ציונים נמוכים. שום דבר מכל זה לא שווה כלום ולא עדות לשום דבר.

תעודות זה אובייקטיבי? למדע יש עוד כמה דרישות.

למה שלא נדבר גם על המהימנות והתוקף שלהן?

המהימנות? נמוכה.

התוקף? עוד יותר.

ואני אומר את זה בתור מי ששובץ לכיתות של תלמידים "חכמים" עם ציונים גבוהים שמונה שנים ברציפות מכיתה א' ועד ח' ואז קיבל תעודה עם שבע מצטיינים במחצית א' של כיתה ט', ככה שתעודות בית-ספר גם החמיאו לי לא מעט לאורך השנים, אז אם אני אומר, אז עדיף שכולם יסתמו את הפה שלהם וישבו.

57823878-crowned-boy-sitting-in-an-armchair.jpg
אדם שלישי החווה דעתו(אפילו לא זה הרבה אנשים שאמונים על הערכה במקצוע שלהם).

בקיצור כתבו עליך דברים לא נעימים.

אתה יכול לטשטש מה שאמרו ולהשאיר רק את הציונים הסופיים.
לא כתבו עליי דברים לא נעימים. גם אם כן, עדיין זה לא היה משנה שום דבר ועדיין לא היה לזה שום ערך. כדאי שתחזור כמה שורות לאחור ותקרא שוב פעם מי האנשים שאנחנו מדברים עליהם, מה הם שווים, כמה כסף הם הביאו הביתה, כמה רחוק הם הגיעו בחיים, ומה רמת השכל שלהם.

אני לא רואה הבדל מיוחד ביניהם לבין המורה בבית-ספר של איינשטיין שאמר שהוא כלב עצלן שלא יצא ממנו כלום, ואני אומר את זה גם על המורים שחשבו שאני גאון.

אני לא מראה לכם את התעודה בגלל כמה סיבות, העיקרית והחשובה שביניהם זה שהראיתי לכם מספיק דברים במשך מספיק זמן, ובשלב הזה עדיף שתפסיקו להיות כל-כך טיפשים כל הזמן, ותתחילו להפעיל את הראש כדי להגיע לתוצאות ומסקנות במקום לפתח תלות חולנית ועלובה בהוכחות כמו הסוגד SupermanZW.

אני גם לא באמת-באמת מונע מכם את התעודה שלי. היא תפורסם באוטוביוגרפיה שלי (הראשונה) ביחד עם כל שאר התעודות, למרות שכאמור, התעודות שלי, כמו כל שאר התעודות של כל שאר האנשים, חסרות ערך, והדבר יוכח היטב כאשר עם השחרור הבו-זמני של כל 24 התעודות יהיה ניתן לראות כיצד כל התעודות סותרות אחת את השנייה וכל אחת גם סותרת את עצמה בתוך עצמה.

תעודות בית-ספר לא שוות כלום, לא היו, ולא יהיו גם, אלא אם כן תוכנית הלימודים הפזית שכתבתי בגיל 17 תיושם ברחבי העולם.

בכל מקרה, ואם כל-כך מעניין אתכם, תוכלו לקנות ולקרוא את האוטוביוגרפיה המדוברת.
אז שוב,בשביל מה אתה מדבר איתי?

מה זה אומר עלייך?
גם אני, וגם אתה, נורא אוהבים אותי, ונורא אוהבים לדבר עליי ולעסוק בי. איך אני יכול לוותר עליך? אתה לא רואה את זה? אתה לא רואה את מה שאני רואה?

אתה משלים אותי.

רק בשביל להשתחצן מול שאר האנשים בפורום?
אני לא משתחצן.
לא הגיוני,השתחצנת בלי הוכחות.
יש הוכחות. מההוכחות עשרות המעריצים שלי. מי שעדיין מתנגד, או מקנא, או מפגר, או גם וגם.
אפילו אם נניח שאתה עשיר ויפה כמו שאתה אומר - בדברים האלה קל יותר לבחון בצורה אוביקטיבית,

אין לך הוכחות לשאר הדברים.
לא מעניין אותי לספר לכם שאני עשיר ויפה. שאלתם אותי שאלות? עניתי לכם.

כן יש לי הוכחות לשאר הדברים.
לא היו דברים מעולם? זה קרה עשרות פעמים. לא פחות. אתה פשוט לא יודע/לא זוכר/לא שמת לב/זה לא הותיר בך רושם/זה לא שקע.

וזאת בדיוק הפסיכופתולוגיה של הטיפשות.

כיום ובפסיכולוגיה הטרום-פזית נהוג להאמין שהפסיכופתולוגיה של הטיפשות, היא שלאנשים טיפשים היו משמעותית פחות חוויות או גירויים מאנשים חכמים יותר, שזאת כמובן שטות מוחלטת, בטח ובטח שהיום, בעידן המודרני עמוס הגירויים והחוויות, שבו הגירויים והחוויות עשו את דרכם גם אל מעוטי היכולת, והנה עובדה שעדיין יש אנשים טיפשים בעולם.

כפי מה שאני מסביר בתיאוריית האישיות הקוגניטיבית, העבודה החשובה ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה ושאותה כתבתי בגיל 16, הפסיכולוגים הטרום-פזים המפגרים טעו (כהרגלם :rolleyes:) והפסיכופתולוגיה האמיתית של הטיפשות היא שאנשים טיפשים, כמו הסוגד SupermanZW וסבא של כיפה אדומה, וטיפשים ברמה קיצונית, כמוך, כמו פולגאר וכמו הדגנרט, היו להם בדיוק את אותה הכמות או רק קצת פחות של חוויות וגירויים, והבעיה שלהם זה שזה "מחליק מעליהם" מבלי לשקוע בפנים ולהותיר רשמים.

באיזשהו מקום, עדיף היה שהתיאוריה הפסיכולוגית הטרום-פזית של הטיפשות הייתה הנכונה, כי אז התשובות פשוטות להפליא. טיפשות נגרמת מעוני שגורם לפחות חוויות וגירויים. תפתרו את העוני? תפתרו את בעיית כמות החוויות והגירויים. תפתרו את בעיית כמות החוויות והגירויים? פתרתם את הטיפשות.

במקרה של התיאוריה שלי על הטיפשות האנושית, בנוגע ללמה יש אנשים שהידע, החוויות והגירויים מחליקים מעליהם במקום להותיר רושם, ואיך לפתור את זה, שם התשובות קצת יותר מסובכות, ואני מעדיף שלא להיכנס לזה כרגע. התשובות ב"תיאוריית האישיות הקוגניטיבית", העבודה החשובה ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה ושאותה כתבתי בגיל 16.
לא סותר,אפשר בינתיים לעשות כרך אחד גדול או שניים או להוציא את כל הספרים בבת אחת.

למה אתה מחכה בדיוק.

אם יש לך כ"כ כסף כמו שאתה אומר זה "אחת שתיים" להוציא את הכל מהר.
העבודות המדעיות והספרותיות החשובות ביותר בהיסטוריה ראויות לקצת יותר כבוד מזה. תודה.
אוקי,חשפת במקרה מידע חשוב.

אני חשבתי שרצית לעשות מחקר על האנשים הטיפשים שנמצאים שם,

אבל בעצם רצית לחקור למה אנשים שלא הצליחו בלמידה רגילה גם לא יצליחו? בלמידה למתקשים.

בגלל שהם לא יודעים ללמוד/לא מלמדים אותם ללמוד?
מעדיף שלא לפתוח פה על המחקר המדובר יותר מידי. הכול יצא לאור בצורה מסודרת ובבוא הזמן.

בכל זאת וכדי לספק את סקרנותך, בעיקרון, חקרתי את הלמידה ותהליך הלמידה שלהם, וחקרתי מה בלמידה שלהם לא עובד, ככה שהם לא מצליחים ללמוד.

היו בערך-בערך 20 תלמידים בכיתה. אחרי פעילותו ולמידתו של כל תלמיד עקבתי במשך חמש שעות לימוד. על כל שעת לימוד על כל תלמיד כתבתי דו"ח ותיעוד בזמן אמיתי במחברות שלי, כולל האינטראקציה עם התלמידים האחרים, המורים ועוזרי ההוראה.

על תלמידים כושלים במיוחד וטובים במיוחד עקבתי וכתבתי במשך עשר שעות לימוד.

כתבתי גם על המורים ועוזרי ההוראה כדי לחקור את הלימוד, כי הלמידה לא קיימת אל מחוץ ללימוד של המלמד, היא מתקיימת בתוך ההקשר, ולכן גם הלימוד חשוב כדי להבין את התמונה השלמה.

אחרי מורים ועוזרי הוראה כושלים במיוחד וטובים במיוחד עקבתי במשך עשר שעות.

בהערכה גסה יש בין 100 ל-150 דוחו"ת שכאלו.
כל התחזיות כשלו ואתה לא מודה בזה = שקרן.
אני לא בדיוק-בדיוק אומר שהן הצליחו, אבל זה גם לא נכון מה שאתם עושים כשאתם אומרים שהן נכשלו. התחזיות שלא פשוט הצליחו וזהו זה, הצליחו למחצה, וזאת טענתי האמיתית, ועל כן אין פה שום שקר. זה לא כאילו שאני אומר "הצלחתי" וזהו.

אני אומר "חצי הצלחתי וחצי לא" (כי זה מה שקרה כשלא הצלחתי וזהו) ואז נותן את כל הכוכביות הקטנות בצד של במה הצלחתי ובמה לא הצלחתי.
היית בכיתת "טיפשים" ואתה לא מראה תעודה מחציון ראשון של ט' שהצטיינת בו לטענתך,

+העבודות שלך זה זבל אבל אתה אומר שאתה הכי גאון בעולם = שקרן.
זאת לא הוכחה שאני שקרן. אתה פשוט מסיק שאני משקר בנוגע לתעודה כי אני לא מוצא לנכון להראות אותה (למרות שהיא בדיוק כמו מה שאני אומר שהיא), ואתה גם מסיק שהעבודות שלי זבל למרות שהן העבודות הטובות ביותר והחשובות ביותר בהיסטוריה, כי פשוט לא ראית אותן.

זאת בדיוק הבעיה של המתנגדים. התבונה שלכם, החשיבה העצמאית שלכם, יכולת הסקת המסקנות שלכם והיכולת האינטלקטואלית שלכם כולם לוקים בחסר. זה למה אני לא מראה לכם את התעודה. כדי שתתחילו להפעיל את הראש ולהבין דברים בכוחות עצמכם במקום להיתלות בצורה כל-כך עלובה בראיות חיצוניות, כדי שאולי סוף-סוף תתפתח לכם קצת התבונה, החשיבה העצמאית, יכולת הסקת המסקנות, והיכולת האינטלקטואלית.

בינתיים אני רואה שלא עובד, ובדיוק כמצופה מאנשים טיפשים כמוכם, בהיעדר ראיות והוכחות, וכאשר זה היה תלוי בתבונה שלכם, בחשיבה העצמאית שלכם, ביכולת הסקת המסקנות שלכם ובשכל שלכם, הגעתם אל המסקנות הלא נכונות.

__צילום מסך_10-10-2024_18855_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_10-10-2024_181035_www.tapuz.co.il.jpeg

בהחלט ייתכן שאתם מקרה אבוד.

אני לא מראה לכם את התעודה בגלל כמה סיבות, העיקרית והחשובה שביניהם זה שהראיתי לכם מספיק דברים במשך מספיק זמן
הראית לנו ספר מחזור והערות שכתבו תלמידות כנראה בספר מחזור - לא ברור באיזה כיתה.

עד עכשיו די הוכחת שאתה עשיר יחסית(בגלל ההורים) וכנראה יפה.

ז"א עדיין צריך להאמין ויש כאלה שלא,אבל ניטה לך חסד ונאמין לצורך הזרימה.

בקשר לחוכמה לא סיפקת הוכחת מצטער.

הכתיבה שלך עד עכשיו לא משהו - הייתי אומר איקיו של 110 בערך כמו שלי.

לגבי דברים שלא נמדדים באיקיו - את זה אי אפשר להוכיח.

תוכל להוכיח חלקית דרך תוצאות או אנשים מבוגרים שיחוו דיעה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הראית לנו ספר מחזור והערות שכתבו תלמידות כנראה בספר מחזור - לא ברור באיזה כיתה.
הדפים הלבנים שבהם שש תלמידים מדברים על גאונותי, עוד כמה תלמידים נותנים עוד כמה מחמאות ועוד תלמידה כותבת לי "סקסי" זה משיעור חינוך בכיתה י"א.

מה שכתוב בספר המחזור זה מה שרואים בבירור שהוא מתוך ספר המחזור.
עד עכשיו די הוכחת שאתה עשיר יחסית(בגלל ההורים) וכנראה יפה.
אני הראיתי לכם והוכחתי להם הרבה יותר מכל הדברים האלו. מי שעדיין נמנה על המתנגדים הוא או טיפש (לדוגמה אתה), או קנאי (לדוגמה נוסטלגיה), או גם וגם (לדוגמה דיברגנט).
ז"א עדיין צריך להאמין ויש כאלה שלא,אבל ניטה לך חסד ונאמין לצורך הזרימה.
אין מה "להאמין". אלו עובדות שהוכחו. אתם מפגרים.
בקשר לחוכמה לא סיפקת הוכחת מצטער.
סיפקתי אינספור הוכחות. אתם מפגרים.

(אני זוכר כשעוד היה זמן שהייתי מנומס. הפיגור שלכם שחק אותי).
הכתיבה שלך עד עכשיו לא משהו
הכתיבה שלי מדהימה. אתם מפגרים (ואני עוד משתמש במילים עדינות יחסית, אני מקווה שזה ברור לך. המילה "מפגרים" לא מספיקה בשביל לתאר את מי שמתנגדים לי בכנות ומתוך טיפשות ולא מתוך קנאה).
הייתי אומר איקיו של 110 בערך כמו שלי.
האיי-קיו הנמדד האחרון שלי הוא 92. למרבה המזל, איי-קיו לא באמת מודד שכל, וגם לא מנסה למדוד שכל.
לגבי דברים שלא נמדדים באיקיו - את זה אי אפשר להוכיח.
אתה מתכוון שכל? כן, עוד לא פורסם כלי אמין, או בכלל למיטב ידיעתי, למדידת שכל. מה שכן, אפשר להוכיח שכל שלא באמצעות כלים מדעיים. כמו לדוגמה הישגים. והישגים, כידוע, לא חסרים לי :sneaky:

אתם פשוט כל-כך מפגרים שגם כשמראים לכם, אתם עדיין לא רואים, ומכאן נובעת החתימה שלי.
תוכל להוכיח חלקית דרך תוצאות או אנשים מבוגרים שיחוו דיעה.
אז מזל שיש עשרות תוצאות בשטח ועשרות מעריצים שהחוו דעה חיובית.

למעלה