רק מטורפים מגדלים ילדים בישראל

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בהחלט ייתכן שאתם מקרה אבוד.
אז אם ההליכה לכיתת מתקשים הייתה לצורכי מחקר

אתה חייב עכשיו להוכיח שאתה גאון - הדרך היחידה להוכיח

היא להצטיין באוניברסיטה.

אלא אם יש לך דרך אחרת להוכיח בצורה חד חד ערכית.
ציונים הם לא מדד לכלום.

גאונותי כבר הוכחה פעמים רבות מאוד רק כאן בתפוז ומכאן, מתפוז, מחצית צבא המעריצים שלי.

אבל אתם, המתנגדים, טיפשים מידי מכדי להבחין בכך-הן בהוכחות של גאונותי המופלגת והן בצבא המעריצים המקיף אותי, כולל הודעות ושרשורים רבים שנכתבו על גאונותי המופלגת.

למרות שכאמור, היית בזמנו אחד המעריצים, דווקא כן שמת לב לתחזית המוצלחת למחצה על קריסת 2022 והיללת אותי על כך, רק בשביל לחזור בך בסופו של דבר ולהצטרף אל מחנה המתנגדים.

כדי להגיע אל התשובה הנכונה בפעם הראשונה, לחזור בך, ולבחור בתשובה השגויה, צריך להיות בן-אדם טיפש בצורה מיוחדת.

אבל בסופו של דבר, זהו אכן סיפורם של המתנגדים (אלו שהם עדיין כאלו עד השלב הזה הכוונה). אנשים טיפשים בצורה יוצאת דופן, וכפי מה שהוסבר לא פעם על טיפשותכם המופלגת, הבעיה שלכם היא שאתם כל-כך טיפשים בצורה כל-כך יוצאת דופן, שגם אם פיל ענק ורוד ידווש על חד-אופן ויעשה ג'גלינג עם שלושה כדורים במרחק חצי מטר מכם, תוך כדי סיכון חייכם ותוך כדי שהוא עלול ליפול עליכם בכל רגע, ואני אנסה להזהיר אתכם ואצעק לכם "תיזהרו! תראו! פיל ענק ורוד מדווש על חד-אופן ועושה ג'גלינג עם שלושה כדורים במרחק חצי מטר מכם!", אתם תביטו אנה ואנה לכל עבר בהיסטריה ובחוסר אונים ותצעקו "מה?! מה?! איפה?! מה?! מה?! איפה?! מה?!".

__צילום מסך_10-10-2024_182130_www.tapuz.co.il.jpeg

מתוך טיפשותכם המופלגת, נובעת גם החתימה שלי.

"עיניים להם, ולא יראו".
אבל עדיין איזה עיניין יכול להיות לך מאדם שלטענתך כ"כ טיפש?

זה כמעט בזבוז זמן.

האם אדם כ"כ "חכם" יבזבז את הזמן שלו על זה?
כנראה שאתה ממעיט בערך של כמה אני אוהב את עצמי, כמה אני אוהב לדבר על עצמי, וכמה אני אוהב שיש מישהו שגם כן אוהב אותי ואוהב לדבר עליי (לא שחסרים כאלו, אבל בכל זאת, אני מבחינתי לא מוותר על בן-אדם כזה).
אתה כ"כ טיפש.

הפעם אי אפשר להאשים אותי בסוביקטיביות כי אני "מגן" על דיברגנט ולא על עצמי.

בזמן ויכוח לוהט ברור שלפעמים קוראים אחד לשני בשמות וכד'.

אתה לוקח את זה כ"אמת"...
לא. חשבתי שפעם אחת אתה אמרת מפגר בכוונה אחת ואז בפעם אחרת בכוונה אחרת, אז הגבתי בהתאם.
אני מתחיל להבין למה שמו אותך בכיתת מתקשים - ולא החזירו.
כי חירבתי את התעודה בשביל המחקר.
אתה מתקשה להבין את המציאות.
אמר מי שכל דבריו שגויים.

אני מבין את המציאות מצוין.
אתה כ"כ מוגבל שאתה לא מבין שכולם מבינים את המניפולציה שלך.

אתה חושב שנשארנו בתיכון.
אין שום מניפולציה ולא ברור על מה אתה מדבר.

אנשים כל-כך מוגבלים לא זוכים לשלל מחמאות על גאונותם המופלגת, והמורים לא יודעים להחליט בשנה הבאה אם רוצים לשים אותם בכיתה המדעית או פשוט להקפיץ כיתה ולסגור סיפור כמו מה שרצו לעשות לאמא שלי, רק שאותה, רצו להקפיץ שתי כיתות, לא אחת.
הוא מבלבל עיניין והתלהבות כנראה בכוונה עם הערצה.

הרי הוא לא עד כדי כך טיפש,הוא פשוט משקר לעצמו בשביל לנפח מציאות מסוימת.

ומשום מה אחרי שהעיניין וההתלהבות נגמרים הוא "שוכח" שכבר זה לא המצב.
לא.
שים לב גם שהוא היחיד שעונה כמה ימים עד שבוע אח"כ לפעמים באופן קבוע
זה כי אני גאון מופלג ורב עיסוקים שלא תמיד יש לו זמן להכול. אם אתה היית גאון מופלג ורב עיסוקים, כמו גם הבן-אדם הכי פופולארי בהיסטוריה של תפוז וכולם היו רוצים לדבר איתך ותשומת ליבך הייתה נדרשת בכל מקום כל הזמן, גם לך היה לוקח זמן להגיע להודעות.
מה שיוצר עוד ניתוק מהמציאות.
מה הקשר?
איך אתה יודע שזה מתוך רחמים ובקשת המורה?
זה לא והוא יודע את זה יפה מאוד. הוא ממציא את הדברים מתוך השריפה של קנאתו הבוערת בליבו בעוצמה רבה:

870275401001599640360no.jpg

לכן רק היום דחפתי לעברו בקבוק אלוורה:

7290102740376.jpg
בספר מחזור שמים הערות בסוף הבית ספר ובדפים האחרונים של ספר המחזור.

ההערות נראות לי די אותנטיות.
זה כי הן אמיתיות לחלוטין, הוא פשוט מקנא שהוא לא שווה הערות כאלו 😂

אני בן-אדם אמיתי מכף רגל ועד ראש. כל כולי. בלי שקרים ובלי מניפולציות, אבל זה מה שאתם לא מבינים בעקבות הטרגדיה של האדם דובר האמת בעולמם של השקרנים:

הטרגדיה של האדם דובר האמת בעולמם של השקרנים. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה ממשיך לשקר באשר לאובססיה החולנית שלך אליי. יש לך אובססיה חולנית אליי כי אתה מקנא בי. זה הכול.

צריך להיות טיפש בצורה מיוחדת בשביל להעז לדבר על מוגבלים כשאתה מישהו ש-11 גולשים שונים לפחות טוענים שהוא מפגר, אבל מכיוון שכאמור, 11 גולשים שונים לפחות, ללא כל הבדלי מין, גיל או מחנה פוליטי טוענים שאתה מפגר, אז זה דווקא מסתדר:

צפה בקובץ המצורף 117826
צפה בקובץ המצורף 117827
צפה בקובץ המצורף 117828
צפה בקובץ המצורף 117829
צפה בקובץ המצורף 117834
צפה בקובץ המצורף 117835
צפה בקובץ המצורף 117836
צפה בקובץ המצורף 117837
צפה בקובץ המצורף 117838
צפה בקובץ המצורף 117839
בך? :D
רק מתוך הכלה ואמפתיה שכה חסרים לך |נחמה| אחרת לא הייתי מקדיש לך את ה-4 דק' החודשיות שהחלטתי להקדיש לך כמצווה ובראש השנה נתתי לך אותם למרות שלא עבר חודש.
תם זמנך, מוגבל מחמד שלי |נחמה|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הוא לא קלע בכלל. כמו כמעט תמיד, הוא פספס. אך לא פלא שמפגר כמוך קורא שקרים וטעויות ומחשיב אותם לאמת טהורה.
לא סתם אני קורא לו מוגבל (שיכלית) מחמד שלי |נחמה|
מצחיק לשמוע מישהו ש-11 גולשים שונים באתר קוראים לו מפגר (והיד עוד נטויה, אני יודע שלא הגעתי אל הכול) מדבר על מוגבלים. מודעות עצמית אף-פעם לא הייתה הצד החזק שלך.
הוא עושה קטיף דובדבנים ומוציא משפט מהקשרו כפי שהוא עשה לא פעם בגולשים משזלזלים בו כמו לדו' כפי שניתן לראות בצילום המסך בתגובה #50 שלי ולטענתו הם מכבדים אותו כפי שגרמתי לו בתגובה #57, אפילו, להודות בזה.
לא. אתה מפגר 😂

המעריץ פרמהפרוסט העריץ אותי כפי מה שניתן לראות בבירור בתמונה הבאה:

__צילום מסך_15-5-2024_194347_www.tapuz.co.il.jpeg

אך לבסוף חזר בו, שזה משהו אחר.

כיום הוא שוב פעם מתחיל לשנות כיוון, לאחר ששם אותי על התעלם, אך ביטל את ההתעלמות כאשר ראה בפורום את המשכה של מהומת האלוהים סביבי בעקבות היותי הגולש הכי חכם, מוכשר, מעניין, מופלא בכל האתר.
כמו כן, הוא שם פתקים של ילדות מכיתת המתקשים שלו שכתבו לו מילה טובה בסיום הלימודים מתוך רחמים ומתוך בקשת המורה.
כמה שאתה מפגר 😂

אלו לא "פתקים", זה היה בכיתה י"א ולא בסיום הלימודים, זה הרבה יותר מחמאות מ"מילה" וזה לא היה מתוך רחמים ולבקשת המורה 😂

הייתה משימה בשיעור חינוך בכיתה י"א. כל אחד קיבל דף עם השם שלו בראש הדף, וכל הדפים של כולם עברו בין כולם, וכל אחד היה צריך לכתוב במילה או משפט מה הוא חושב על אותו תלמיד בכיתה. לא פחות משש תלמידות ותלמידים מתלמידי כיתתי בחרו לדבר על גאונותי המופלגת, ואחת מהבנות שמתו שאני אזיין אותן, שזה היה הרוב הגדול של הבנות בבית-ספר, אני הרי הייתי הילד השני החתיך ביותר בבית-ספר מהבנים והבחור היחיד בבית-ספר שהיה יותר חתיך ממני היה תלמיד בשכבה מעליי (בשנת הלימודים שלאחר מכן ובי"ב כבר באמת הייתי הילד הכי חתיך בבית-ספר מהבנים 😂) שנראה כמו סטרלינג נייט בתמונה שלו שאני מעלה לפעמים כייצוג של עצמי:

sterling-knight-7d56ad25-6258-4274-bb14-14b6ee9f150-resize-750.jpeg

לא סתם הכינוי שלי, אחד מתוך כמה, בחטיבת הביניים והתיכון, היה "מיסטר סקסי". זאת הייתה הדרך של הבנות להתחיל איתי, אבל באמצעות הומור, כדי להשאיר לעצמן פתח מילוט.

וכעת נראה את הדפים מאותו שיעור חינוך. "הפתקים" לטענתך, עם הדברים שכתבו לי מתוך "רחמים" ו"לבקשת המורה", כי המורה פנתה לשש תלמידים שונים בשביל שיכתבו לי שאני חכם, לעוד כמה בשביל שיכתבו עוד כמה מחמאות, ובסוף לעוד אחת אחרונה בשביל שתכתוב לי כמה שאני חתיך, נכון כפרה? 😂:

20231031_095919.jpg
20231031_100000.jpg

וכעת נצרף את מה שכתבו עליי בספר המחזור (הפעם באמת בסוף הלימודים), שגם שם, באופן לא מפתיע, צוינו תכונותיי הבולטות-גאונותי המופלגת, כישרונותיי הרבים, הסקס המטורף שפשוט כאילו כמו נוטף ממני, ולבסוף, צניעותי הרבה:

‏‏20170919_021449 - עותק.jpg

מאוד מקווה שכשאת כל זה אתה עושה ניסיון כושל, עלוב ושקרי לצמצם לכדי "פתקים של ילדות מכיתת המתקשים שלו שכתבו לו מילה טובה בסיום הלימודים מתוך רחמים ומתוך בקשת המורה", אתה עושה את זה מתוך קנאתך העזה בי על רקע שלל הפערים בינינו, כי אני עשיר ואתה עני, אני חתיך ואתה מכוער, אני גאון ואתה טיפש, ולא כי אתה באמת-באמת עד כדי כך מפגר כדי להבין בצורה כל-כך עקומה ושגויה את המציאות.

אך למרבה הצער, בהתחשב בזה שאתה כמעט-כמעט הבן-אדם הכי טיפש באתר, הסימנים אינם מעודדים |נחמה|
מה לעשות? עובדה. אתה מקנא בי בגלל הכסף:

Geld_10-1376x948.jpeg

המראה החיצוני:

56c112bfce29528eef1212e6a864c9ae.jpg

חיי המותרות המפנקים:

1000_F_215940590_FGOpyJqZH7IqcZglLlwC5vPiRSJqDMPJ.jpg
shutterstock_577744615-scaled.jpg
yldk5jh8.png

דיברגנט חדש

Well-known member
הוא לא קלע בכלל. כמו כמעט תמיד, הוא פספס. אך לא פלא שמפגר כמוך קורא שקרים וטעויות ומחשיב אותם לאמת טהורה.

מצחיק לשמוע מישהו ש-11 גולשים שונים באתר קוראים לו מפגר (והיד עוד נטויה, אני יודע שלא הגעתי אל הכול) מדבר על מוגבלים. מודעות עצמית אף-פעם לא הייתה הצד החזק שלך.

לא. אתה מפגר 😂

צפה בקובץ המצורף 118080

כיום הוא שוב פעם מתחיל לשנות כיוון, לאחר ששם אותי על התעלם, אך ביטל את ההתעלמות כאשר ראה בפורום את המשכה של מהומת האלוהים סביבי בעקבות היותי הגולש הכי חכם, מוכשר, מעניין, מופלא בכל האתר.

כמה שאתה מפגר 😂

אלו לא "פתקים", זה היה בכיתה י"א ולא בסיום הלימודים, זה הרבה יותר מחמאות מ"מילה" וזה לא היה מתוך רחמים ולבקשת המורה 😂

הייתה משימה בשיעור חינוך בכיתה י"א. כל אחד קיבל דף עם השם שלו בראש הדף, וכל הדפים של כולם עברו בין כולם, וכל אחד היה צריך לכתוב במילה או משפט מה הוא חושב על אותו תלמיד בכיתה. לא פחות משש תלמידות ותלמידים מתלמידי כיתתי בחרו לדבר על גאונותי המופלגת, ואחת מהבנות שמתו שאני אזיין אותן, שזה היה הרוב הגדול של הבנות בבית-ספר, אני הרי הייתי הילד השני החתיך ביותר בבית-ספר מהבנים והבחור היחיד בבית-ספר שהיה יותר חתיך ממני היה תלמיד בשכבה מעליי (בשנת הלימודים שלאחר מכן ובי"ב כבר באמת הייתי הילד הכי חתיך בבית-ספר מהבנים 😂) שנראה כמו סטרלינג נייט בתמונה שלו שאני מעלה לפעמים כייצוג של עצמי:

צפה בקובץ המצורף 118084

לא סתם הכינוי שלי, אחד מתוך כמה, בחטיבת הביניים והתיכון, היה "מיסטר סקסי". זאת הייתה הדרך של הבנות להתחיל איתי, אבל באמצעות הומור, כדי להשאיר לעצמן פתח מילוט.

וכעת נראה את הדפים מאותו שיעור חינוך. "הפתקים" לטענתך, עם הדברים שכתבו לי מתוך "רחמים" ו"לבקשת המורה", כי המורה פנתה לשש תלמידים שונים בשביל שיכתבו לי שאני חכם, לעוד כמה בשביל שיכתבו עוד כמה מחמאות, ובסוף לעוד אחת אחרונה בשביל שתכתוב לי כמה שאני חתיך, נכון כפרה? 😂:

צפה בקובץ המצורף 118086
צפה בקובץ המצורף 118087

וכעת נצרף את מה שכתבו עליי בספר המחזור (הפעם באמת בסוף הלימודים), שגם שם, באופן לא מפתיע, צוינו תכונותיי הבולטות-גאונותי המופלגת, כישרונותיי הרבים, הסקס המטורף שפשוט כאילו כמו נוטף ממני, ולבסוף, צניעותי הרבה:

צפה בקובץ המצורף 118088

מאוד מקווה שכשאת כל זה אתה עושה ניסיון כושל, עלוב ושקרי לצמצם לכדי "פתקים של ילדות מכיתת המתקשים שלו שכתבו לו מילה טובה בסיום הלימודים מתוך רחמים ומתוך בקשת המורה", אתה עושה את זה מתוך קנאתך העזה בי על רקע שלל הפערים בינינו, כי אני עשיר ואתה עני, אני חתיך ואתה מכוער, אני גאון ואתה טיפש, ולא כי אתה באמת-באמת עד כדי כך מפגר כדי להבין בצורה כל-כך עקומה ושגויה את המציאות.

אך למרבה הצער, בהתחשב בזה שאתה כמעט-כמעט הבן-אדם הכי טיפש באתר, הסימנים אינם מעודדים |נחמה|

צפה בקובץ המצורף 118089

המראה החיצוני:

צפה בקובץ המצורף 118090

חיי המותרות המפנקים:

צפה בקובץ המצורף 118091
צפה בקובץ המצורף 118092
צפה בקובץ המצורף 118093
כן, מוגבלי מחמד שלי, תמשיך למחזר למרות שהוסבר לך על כשליך הרבים, אך זה בסדר, אתה שקול לחיה, שכמה שתילמד תישאר כלומניקית |נחמה|
אתה פשוט לא מסוגל והנה הרווחת עוד 4 דק' של צ'ומי לרגל קדושת יום הכיפורים.
יאללה, תמשיך להתחפר במחילות שלך,
חצי גאון של אימא זאת מחמאה גדולה עבורך |נחמה|

טמבל המשך.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כן, מוגבלי מחמד שלי,
בן-אדם ש-11 גולשים אומרים עליו "מפגר" מדבר מוגבלים 😂

🤣 !LOL
תמשיך למחזר
אני לא "ממחזר". אתה כל-כך מפגר (כפי מה שאמרה עליך כמות דו-ספרתית של אנשים רק באתר זה ורק אלו שהגעתי אליהם. אני לא רוצה לחשוב אפילו כמה עוד עדויות יש באתר זה ובחיים האמיתיים...😂) שאתה לא מבין את אשר מסבירים לך ואני נאלץ לחזור על עצמי 😂

מה הפלא שזרקו אותך מהמדע? 😂

לא היה צריך לקבל אותך בכלל 😂
למרות שהוסבר לך על כשליך הרבים,
שום דבר שכזה לא הוסבר לי מעולם כי אין כשלים מרובים שלי להסביר עליהם 😂

אולי בדמיון שלך, כמו עוד הרבה מאוד דברים 😂
אך זה בסדר, אתה שקול לחיה, שכמה שתילמד תישאר כלומניקית |נחמה|
מדבר מי ש-11 גולשים קוראים לו מפגר, שלא משנה כמה פעמים מסבירים לו את אותו הדבר הוא לא מבין ושזרקו אותו מהצוות של האוניברסיטה בעקבות רמתו הנמוכה מאוד 😂
אתה פשוט לא מסוגל והנה הרווחת עוד 4 דק' של צ'ומי לרגל קדושת יום הכיפורים.
יאללה, תמשיך להתחפר במחילות שלך,
חצי גאון של אימא זאת מחמאה גדולה עבורך |נחמה|

טמבל המשך.png
מה שכולם אומרים עליך 😀:

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_18-7-2024_6430_www.tapuz.co.il.jpeg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בן-אדם ש-11 גולשים אומרים עליו "מפגר" מדבר מוגבלים 😂

🤣 !LOL

אני לא "ממחזר". אתה כל-כך מפגר (כפי מה שאמרה עליך כמות דו-ספרתית של אנשים רק באתר זה ורק אלו שהגעתי אליהם. אני לא רוצה לחשוב אפילו כמה עוד עדויות יש באתר זה ובחיים האמיתיים...😂) שאתה לא מבין את אשר מסבירים לך ואני נאלץ לחזור על עצמי 😂

מה הפלא שזרקו אותך מהמדע? 😂

לא היה צריך לקבל אותך בכלל 😂

שום דבר שכזה לא הוסבר לי מעולם כי אין כשלים מרובים שלי להסביר עליהם 😂

אולי בדמיון שלך, כמו עוד הרבה מאוד דברים 😂

מדבר מי ש-11 גולשים קוראים לו מפגר, שלא משנה כמה פעמים מסבירים לו את אותו הדבר הוא לא מבין ושזרקו אותו מהצוות של האוניברסיטה בעקבות רמתו הנמוכה מאוד 😂

מה שכולם אומרים עליך 😀:

צפה בקובץ המצורף 118901
צפה בקובץ המצורף 118902
צפה בקובץ המצורף 118903
צפה בקובץ המצורף 118904
צפה בקובץ המצורף 118905
צפה בקובץ המצורף 118906
צפה בקובץ המצורף 118907
צפה בקובץ המצורף 118908
צפה בקובץ המצורף 118909
צפה בקובץ המצורף 118910
__צילום מסך_5-10-2024_175833_www.tapuz.co.il.jpeg

11 תמונות של 11 אנשים שאומרים שאתה מפגר :D

מרוב שיש תמונות של אנשים שאומרים שאתה מפגר, ולכן מרוב שיש תמונות להראות אותן, הרינגטון התלונן בפניי בחורזים וכותבים שהצפתי שרשור מסוים בתמונות. זה כבר הכי מצחיק! 😂

🤣 !LMAO

נסיים בתמונות של ימי ילדותך העשוקה באתיופיה, כשהיית ילד עני, רעב, מלוכלך ונושא מחלות, שזאת הסיבה למה אתה כפי מה שאתה כיום (בן-אדם ברמה כל-כך נמוכה ש-11 אנשים ויותר אומרים שהוא מפגר, שלא משנה כמה מסבירים לו דברים הוא לא מבין, שפוטר מעבודתו, שלא היה מתקבל ללימודים גבוהים ללא זילות ההשכלה הגבוהה בישראל ועוד ועוד) :D:

fs67l8z9.png
1kkn2c4p.png
homeless-teenager.jpg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

לא. אתה מפגר 😂

צפה בקובץ המצורף 118080

כמה שאתה מפגר 😂

צפה בקובץ המצורף 118084

צפה בקובץ המצורף 118086
צפה בקובץ המצורף 118087

צפה בקובץ המצורף 118088

צפה בקובץ המצורף 118089

המראה החיצוני:

צפה בקובץ המצורף 118090

חיי המותרות המפנקים:

צפה בקובץ המצורף 118091
צפה בקובץ המצורף 118092
צפה בקובץ המצורף 118093
ולבסוף הגאונות המופלגת:

1697310955333.png

הקנאה החולנית הזאת היא מקור האובססיה החולנית שלך אליי, שאותה אתה מנסה להסוות ללא הצלחה כיחס "מתוך רחמים" למישהו "מסכן" כביכול, אך כאמור, הראיות בדיוק לעד כמה אני ראוי לרחמים ומסכן מצויות בכל התמונות שאני מצרף, של כל מה שכולם חושבים עליי, ועל מה שאני מספר מתוך חיי.

אתה פשוט קנאי. זה הכול. איך אפשר להאשים אותך, ת'כלס? חייך הם חיים עשוקים. אני אנטיתזה מושלמת אליך. ברור שאתה רק מעיף בי את המבט הקל שבקלים ונשרף. זה מובן מאליו ואי-אפשר להאשים אותך על כך.

ממזמן כבר לא הצעתי לך איזו אלוורה מרעננת, ובאמת נראה לי שהגיע הזמן, הנה, בבקשה, התמרח היטב:

7290102740376.jpg

זה הדבר היחיד שיכול להרגיע את השריפה המשתוללת בתוך ליבך למראה אנשים כמוני ואלו שכמותי:

870275401001599640360no.jpg
רק מתוך הכלה ואמפתיה שכה חסרים לך |נחמה| אחרת לא הייתי מקדיש לך את ה-4 דק' החודשיות שהחלטתי להקדיש לך כמצווה ובראש השנה נתתי לך אותם למרות שלא עבר חודש.
כאמור, זאת ההסוואה שלך. הבעיה זה שהיא לא עובדת 😂
תם זמנך, מוגבל מחמד שלי |נחמה|
אני רואה שהפציעה קשה ואכזרית. קיים חשש סביר שהאלוורה לא תספיק. אנא פנה לבית החולים הקרוב לביתך. האחות מיד תהיה איתך.

אבל הכול בסדר, הניתוק שלך מהמציאות הוא לא עניין חדש. אתה הרי, עוד פעם אחרי שהתחילו לחסום את פי 10 מארס כמו שצריך, המטורלל מספר אחת של הפורום.
הבנתי מה התכוונת עכשיו,קודם לא הבנתי כי לא נראה הגיוני.

מה לא הגיוני?

אם אני המטורלל מספר של הפורום אז למה אתה מדבר איתי?

מי שחושב ככה לא מדבר איתי.

מה זה אומר עלייך?

ברור שהוא מניה דפרסי ולכן פעם הוא ב-High ופעם ברצפה :(
תראי כל אדם עם מחלה נפשית הטווח של המצבים הרגשיים שלו יותר גדול.

"התנודתיות עולה" כמו בבורסה שהעצבנות עולה.

אגב אני לא חושב שהוא חולה קשה כרגע רק קצת הוא שיתף בקשיים הנפשיים

דווקא בגלל ביטחון עצמי וכי רצה שיותר אנשים יתחברו אליו.

נראה לי שהוא מתחיל לפתח מחלת נפש בגלל העבודה על פרויקטים דימיוניים

ולא דברים מעשיים.

ככל שהוא לא עוזב את בית ההורים יותר זמן ככה הוא יותר מפחד מזה וככה הוא

יותר מכניס את עצמו לדימיונות בשביל להסביר לעצמו שהוא יעזוב עד גיל 30 אם

לא ימצא בחורה לגור איתה.

לעניות דעתי עיקר הבעיה שהוא הכניס את עצמו לפינה.

הוא שיכנע את עצמו שהוא מלך ולפיכך לא צריך לעשות כלום או משהו בסיגנון.

האסטרטגיה הזאת אולי הייתה נכונה לבית ספר,

אבל במגע עם אנשים מבוגרים יותר זה כישלון מוחלט.

תראי כל אדם עם מחלה נפשית הטווח של המצבים הרגשיים שלו יותר גדול.

"התנודתיות עולה" כמו בבורסה שהעצבנות עולה.

אגב אני לא חושב שהוא חולה קשה כרגע רק קצת הוא שיתף בקשיים הנפשיים

דווקא בגלל ביטחון עצמי וכי רצה שיותר אנשים יתחברו אליו.

נראה לי שהוא מתחיל לפתח מחלת נפש בגלל העבודה על פרויקטים דימיוניים

ולא דברים מעשיים.

ככל שהוא לא עוזב את בית ההורים יותר זמן ככה הוא יותר מפחד מזה וככה הוא

יותר מכניס את עצמו לדימיונות בשביל להסביר לעצמו שהוא יעזוב עד גיל 30 אם

לא ימצא בחורה לגור איתה.

לעניות דעתי עיקר הבעיה שהוא הכניס את עצמו לפינה.

הוא שיכנע את עצמו שהוא מלך ולפיכך לא צריך לעשות כלום או משהו בסיגנון.

האסטרטגיה הזאת אולי הייתה נכונה לבית ספר,

אבל במגע עם אנשים מבוגרים יותר זה כישלון מוחלט.
מדיונים קודמים שלי עמך, אין לי טעם להשיב לך, כי אתה כותב תגובות מבלי לקרוא את אשר כותבים לך ומתעלם ממה שכותבים לך וחוזר על אותן שטויות,
תהנה עם עצמך או לחלופין עם האוטיסט.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מחפוש צודק. הוא אינו אוטיסט.
סוף-סוף מישהו שיודע לקרוא תוצאות פשוטות של מבחן פשוט. חוסר יכולת בוטה של חלק מהאנשים לעשות אפילו את זה, וביניהם נוסטלגיה, היא תעודת עניות ממדרגה ראשונה למערכת החינוך הישראלית, ויש יותר אנשים כאלו מאשר כפי מה שהיינו רוצים להודות.
הוא סתם אינפנטיל.
גם לא. למה נראה לך? 🧐

הוא סתם אינפנטיל.
אינפנטיל יכול להיות מ 2 סיבות

1)פיזית - משום מה נעצרה ההתפתחות מסיבה תזונתית/גנטית וכד'.

2)רגשית - משהו בחינוך היה תקול.

במקרה שלו זה מספר 2 - ולכן יש לו בעיה נפשית כל שהיא,

שהוא מרגיש צורך כל הזמן לחזור על המנטרה השקרית - הכי חכם בעולם(חוץ מישו) וכד'

רוב הזמן נח

Well-known member
זה לא פחות ממדהים כמה מלל, מאמץ וכוחות, דם יזע ודמעות אתה שופך פה על אוטו-אנטישמיות, עידוד ירידה מהארץ ועכירת ישראל. מאז הסוגד שלי SupermanZW לא ראיתי אוטו-אנטישמי ועוכר ישראל כמוך. רבין מצא את המילים המדויקות בשביל לתאר אנשים כמוכם, אבל לא אחזור עליהן כאן. זה שירדת מהארץ זה דבר אחד וזה שלך, אבל איזו תועלת אתה מפיק מעידוד אחרים לרדת בעקבותיך?
עכשיו כתבת לעניין (y)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עכשיו כתבת לעניין (y)
תקשיב, ברמת העיקרון אני לא בן-אדם שמדבר פוליטיקה, וגם בוחר שלא להזדהות מבחינה פוליטית, ואם כבר, מעדיף להימנע מבחירת צד מלכתחילה, אבל גם אם נגיד שאני בוחר צד, אני עדיין יכול להבין ומבין את כל הצדדים וכל הדעות, או כמעט כל הדעות, ככה שאם לדוגמה נגיד שאני ימין, לא באמת יש לי בעיה עם אנשים שהם שמאל, ואם אני בעצמי שמאל, אז בטח ובטח שאין לי בעיה עם אנשים שהם שמאל, אבל אוטו-אנטישמיות, עכירת ישראל, שנאת ישראל, עידוד ירידה מהארץ, כל אלו מיהודי, שעוד מקדיש כמויות עצומות של כוחות, זמן ומאמצים לכל אלו ולכתיבת פוסטים ארוכים על כל אלו, ועוד בזמן מלחמת חובה על זכותנו האלוהית לחיות בארצנו הקדושה שאין עוד ארצות רבות שטובות כמוה, זה איפה שאפילו אני שם את הקו האדום.

איך מישהו יכול לשנוא (אבל שנאת מוות של ממש ברמה של מוות בעיניים, כן?) את הדת של עצמו? את העם של עצמו? את המדינה של עצמו? האם מדובר במחלת נפש מסוג כלשהו?

אפילו אני, עם כל חוכמתי, ועד שפתאום וביום שבת הייתה לי הארה באשר לפשר הדבר, הדבר נשגב מבינתי, עד שכאמור, הייתה לי הארה.

קודם כל, בוא נתחיל מהביקורת שכתבתי לו. ביקרתי אותו על האוטו-אנטישמיות (כלומר שנאת דתו, אנשיו, עמו ומדינתו), עכירת הישראל שלו ועידודו ירידה מהארץ.

על תגובתי זאת, לא הייתה לו כל תשובה קונקרטית או מענה הולם, וכל תגובתו הייתה התפרצות של שטף ארוך וממושך של קללות ועלבונות.

ברגע ההוא, ידעתי שני דברים.

הדבר הראשון, שצדקתי בכל מילה שאמרתי, שהרי שאם לא הייתי צודק בכל מילה שאמרתי, היה בידו ובכוחו להשיב באמצעות מענה קונקרטי הסותר את הטענות. בחוסר יכולתו לסתור את הטענות ולספק מענה של ממש על איך שהוא אינו כל מה שאמרתי, הוכח הלכה למעשה שהוא כל מה שאמרתי-אוטו-אנטישמי ששונא את דתו, את אנשיו, את עמו ואת מדינתו, שהוא עוכר ישראל ושהוא מעודד ירידה מהארץ.

הדבר השני שידעתי באותו הרגע ובעקבות תגובתו, הכל-כך רגשנית ומתרגשת, כועסת, מתעצבנת ומתפרצת, תגובה אינסטינקטיבית כאילו הוכש על-ידי נחש, כאילו מישהו דרך לו על העצב הכי רגיש שיש, הדבר השני שידעתי באותו רגע הוא שהכאבתי לו מאוד, וזאת מכיוון שכאמור, צדקתי בכל מה שאמרתי, אבל לא רק זה, אלא גם שהוא לא אהב את זה שאני צודק בכל מה שאמרתי, וזה למה זה כאב כל-כך, כי הרי בסופו של דבר, מה אמרתי? אמרתי דברים שהם נכונים, ואמרתי דברים עליו, ולכן ברגע שאנחנו אומרים משהו שהוא גם נכון והוא גם משהו על מישהו, ותגובתו של אותו מישהו היא כל-כך הרבה כאב, שמוליד כזאת התפרצות אדירה של קללות ועלבונות מכוערים מתוך צורך אינסטינקטיבי להתפוצץ על מי שהכאיב לו כל-כך, זה הרגע שבו אנחנו מבינים ולומדים שאותו אדם לא אוהב את אותה אמת על עצמו, ולכן לא אוהב את עצמו, לפחות לא את התכונות שבו שהצביעו עליהם, ושהוא לא אוהב את עצמו בצורה הזאת, עם התכונות האלו.

lemner40 הוא לא רק אוטו-אנטישמי ששונא את דתו, את אנשיו, את עמו ואת מדינתו, עוכר ישראל ומעודד ירידה מהארץ, נפולת של נמושות, גיס חמישי, בוגד במדינה שפועל על-מנת להחלישה ולקרעה מבפנים בשעת מלחמה. קשה לו וכואב לו עם זה שהוא כזה והוא לא אוהב את עצמו ככה.

כל זה נורא מעניין, אבל עדיין מותיר אותנו עם עוד שאלה גדולה מרכזית אחת-למה? למה הוא כזה אוטו-אנטישמי, עוכר ישראל, מעודד ירידה מהארץ, אויב המדינה, גיס חמישי? וגם אם הוא כזה למה הוא משקיע בכך מאמצים כה רבים וזה כה חשוב לו להיות כזה ולנהוג כך ללא הפסק? בוודאי כאשר כפי מה שהוכח, עמוק בפנים הוא לא באמת רוצה להיות כזה ולנהוג כך. שכשחושבים על זה, זה בעצם בדיוק אבל בדיוק מה ששאלתי אותו והוא מעולם לא ענה עליו קונקרטית אלא רק התפוצץ עד השמיים במחזה מרהיב מחד גיסא, אך מעורר רחמים ואמפתיה מאידך גיסא.

אז זהו, שביום שבת ולאחר כיומיים של מחשבה הבנתי את זה ופיצחתי את זה. כיצד יכול להיות הדבר. כיצד יכולה להיות כזאת פארסה, וכיצד יש כאלו אנשים, יהודים, ישראלים, אוטו-אנטישמיים, ששונאים את דתם, עמם ומדינתם, מעודדים ירידה מהארץ, עוכרי ישראל, גיס חמישי.

התשובה וההסבר הם כאלו: מדובר באנשים שתחילה כל, הם אותה נפולת של נמושות שעליה דיבר רבין, שבגלל קשיים לא באמת כאלו קשים שמדינת ישראל צריכה להתמודד איתם, ובגלל חולשתם כאנשים חלשים, ולכן בגלל היותם נמושות, ולמרות שכאמור הקשיים לא באמת כאלו נוראיים, הם "נשברו", ירדו מהארץ הנפלאה שלנו, שכאמור היא אחת הארצות הטובות בעולם, ולכן הם מפסידים כעת את כל מנעמיה ותענוגותיה של הארץ הנפלאה הזאת ושל חיים יהודיים בציון.

לאחר שזה קורה, קורים שלוש דברים:

1. לאחר שבהיותם נפולת של נמושות, הם נשברו כך, בצורה כל-כך עלובה, מעוררת רחמים ופתאטית, עכשיו יש להם ביטחון עצמי נמוך בנוגע לעצמם ובנוגע ליכולותיהם.

2. הם גם כועסים שעכשיו ולאחר שנשברו בצורה הזאת, הכל-כך עלובה ומעוררת רחמים, בגלל איזו מלחמה פעם בעשרים שנה, קצת פקקים בכבישים ומי-יודע איזה עוד שטויות שכל אחד אחר יכול להתמודד איתן, אבל אותם הן הבריחו, הם גם כועסים על כך שהם אינם זוכים עוד ליהנות מישראל הנפלאה כל-כך והנהדרת כל-כך שלנו, וכועסים עלינו כי אנחנו חזקים, בעלי יכולות ובעלי מסוגלות, ולכן נשארים פה, נהנים, עפים על החיים, מגשימים את החלום הציוני וחיים בבית הלאומי שלנו, בעודם הם נאלצים בעקבות חולשתם ועליבותם כנפולת של נמושות כפי מה שתיאר אותם רבין, אחד משלהם (רוב היורדים הם שמאל), אז אם הוא אומר, אז בכלל, ונאלצים לחיות בגולה בין הגויים, מוקפים באנטישמיות מכל עבר.

3. הם כועסים ופגועים מעצם כל מי שנשארים בישראל, כי ההישארות של שאר היהודים בישראל היא עלבון עבורם, כי היהודים הפטריוטיים ואוהבי הארץ שנשארים פה למרות מעט הקשיים, למעשה מוכיחים שאין שום בעיה רצינית או משמעותית עם ישראל, ושאלו הם, היורדים, שחלשים, שמסכנים, שחסרי כושר עמידות, שנמושות.

בעקבות שלושת אלו, קורה התהליך הבא: מה שקורה, זה שהיורדים מהארץ, שהם מלכתחילה שמאל, מתחילים לפתח נטיות אוטו-אנטישמיות ושנאה עזה כלפי דתם, עמם ומדינתם. שנאה עזה כלפי דתם כי דתם מזוהה עם עמם ושנאה עזה כלפי עמם כי בשעה שעמם יכול, מצליח וימשיך להצליח להתגבר ולהתעלם ממעט הבעיות הלא משמעותיות המאפיינות את החיים בישראל, ולכן ליהנות מישראל, תענוגותיה ונפלאותיה, היורדים מהארץ הם נפולת של נמושות שלא היו מסוגלים להתגבר על מכשולים קטנים אלו ולזכות בתגמול הגדול של החיים הנהדרים במדינה הנהדרת שלנו. לכן אותה נפולת הנמושות עליה נמנה lemner40, קודם כל מקנאת בעם של עצמה, בעקבות כך שהיא מקנאת בעם של עצמה היא מתחילה גם לכעוס על העם של עצמה, ואז בעקבות הכעס על העם של עצמה, אותה נפולת נמושות מתחילה לבסוף גם לשנוא את העם של עצמה. כמובן שזה גם לא מאוד עוזר עצם זה שכל יהודי שחי וממשיך לחיות בישראל מוכיח שאין שום בעיה משמעותית ראויה לציון עם ישראל ושהבעיה היא אצל היורדים הנמושות, מה שרק עוד יותר ממלא את היורדים בקנאה, כעס ושנאה כלפי היהודים הפטריוטים שמשנסים מותניים, ממשיכים לחיות פה, לא כזה-כזה סובלים כי הבעיות לא באמת כאלו-כאלו קשות, ואז נהנים מהתגמול הגדול של החיים הנפלאים במדינה הנפלאה הזאת.

לאחר כל זה, והנה הגענו אל הפיתרון והנה התשובה לתעלומה-היורדים מהארץ למעשה יוצאים למסע צלב על-מנת לעודד אוטו-אנטישמיות, לעודד שנאת יהדות על-ידי יהודים ולעודד שנאת ישראל על-ידי ישראלים, מכיוון שככל שיעודדו ויצליחו חלילה במזימתם השטנית והעלובה כנפולת של נמושות לעודד את כל אלו, הם למעשה גם יצליחו בתוכניתם ובמזימתם לעודד עוד ועוד ירידה מהארץ ושיבה לגלות, והסיבה שהם מעודדים ורוצים לעודד ירידה מהארץ ושיבה לגלות, זה כי כל יהודי-ישראלי פטריוטי אוהב ישראל, כלומר כל יהודי-ישראלי נורמאלי ושפוי שהוא אינו נמושה חסרת כושר עמידות מינימאלית, שהם מצליחים ויצליחו לעודד לרדת מהארץ, למעשה מוכיח ויוכיח, לפחות כביכול ולמראית עין, שהיורדים הנמושות עוכרי ישראל הם בסדר גמור, וזאת ישראל שלא בסדר, כי הנה, עוד אנשים הולכים ועוזבים. ישראל קשה! ישראל נוראית! המצב שלה מחמיר מיום ליום! בסוף כולם יעזבו! אנחנו בסדר! אנחנו לא נפולת של נמושות! זאת ישראל שעלובה ורעה וקשה! זאת ישראל שלא בסדר! זה בדיוק מה שהיורדים רוצים. זה מה שנותן להם לגיטימציה, מחזיר להם את הביטחון העצמי, מוכיח להם בפני עצמם שהם לא נמושות חסרות כושר עמידות, שישראל באמת לא כזאת נהדרת והם לא מפסידים כולם שהם לוזרים נמושות אז הם לא יכלו להישאר בגלל כמה קשיים קטנים ולא משמעותיים וכדומה'.

וזה היה ההסבר של כל התהליך וכל הפסיכופתולוגיה של אוטו-אנטישמיות, שנאת האוטו-אנטישמים את הדת של עצמם, שנאתם האוטו-אנטישמים את העם של עצמם, שנאת האוטו-אנטישמים את המדינה של עצמם, והצורך האובססיבי והכפייתי שלהם לעודד עוד ועוד שנאת יהדות על-ידי יהודים, שנאת ישראל על-ידי ישראלים, ומעל הכול, עוד ועוד ירידה מהארץ אחריהם של יהודים נוספים, על-מנת לזכות מחדש באישור שלהם את עצמם, בביטחונם העצמי, והערך העצמי שלהם, וזאת מטרת העל שלהם.

וזה הסיפור של האוטו-אנטישמיות, שנאת היהדות, שנאת העם הישראלי והשנאת ישראל של אנשים כמו SupermanZW, lemner40 ואוטו-אנטישמיים נוספים כדוגמתם.

אני כל-כך שמח שהצלחתי להבין את כל הדברים האלו, במיוחד בהתחשב בעצם כך שכאמור, lemner40 לא שיתף פעולה (מסיבות שעכשיו הן מובנות לאחר שפיצחתי את הכול בעצמי והבנתי את הבושה הגדולה והכאב הגדול שאנשים כמו lemner40 נושאים איתם) והשאיר אותי להבין הכול לבד. הגעתי להרבה הארות חשובות ואני שוקל בחיוב לפתוח שרשור נפרד בנושא.

SupermanZW

Well-known member
תקשיב, ברמת העיקרון אני לא בן-אדם שמדבר פוליטיקה, וגם בוחר שלא להזדהות מבחינה פוליטית, ואם כבר, מעדיף להימנע מבחירת צד מלכתחילה, אבל גם אם נגיד שאני בוחר צד, אני עדיין יכול להבין ומבין את כל הצדדים וכל הדעות, או כמעט כל הדעות, ככה שאם לדוגמה נגיד שאני ימין, לא באמת יש לי בעיה עם אנשים שהם שמאל, ואם אני בעצמי שמאל, אז בטח ובטח שאין לי בעיה עם אנשים שהם שמאל, אבל אוטו-אנטישמיות, עכירת ישראל, שנאת ישראל, עידוד ירידה מהארץ, כל אלו מיהודי, שעוד מקדיש כמויות עצומות של כוחות, זמן ומאמצים לכל אלו ולכתיבת פוסטים ארוכים על כל אלו, ועוד בזמן מלחמת חובה על זכותנו האלוהית לחיות בארצנו הקדושה שאין עוד ארצות רבות שטובות כמוה, זה איפה שאפילו אני שם את הקו האדום.

איך מישהו יכול לשנוא (אבל שנאת מוות של ממש ברמה של מוות בעיניים, כן?) את הדת של עצמו? את העם של עצמו? את המדינה של עצמו? האם מדובר במחלת נפש מסוג כלשהו?

אפילו אני, עם כל חוכמתי, ועד שפתאום וביום שבת הייתה לי הארה באשר לפשר הדבר, הדבר נשגב מבינתי, עד שכאמור, הייתה לי הארה.

קודם כל, בוא נתחיל מהביקורת שכתבתי לו. ביקרתי אותו על האוטו-אנטישמיות (כלומר שנאת דתו, אנשיו, עמו ומדינתו), עכירת הישראל שלו ועידודו ירידה מהארץ.

על תגובתי זאת, לא הייתה לו כל תשובה קונקרטית או מענה הולם, וכל תגובתו הייתה התפרצות של שטף ארוך וממושך של קללות ועלבונות.

ברגע ההוא, ידעתי שני דברים.

הדבר הראשון, שצדקתי בכל מילה שאמרתי, שהרי שאם לא הייתי צודק בכל מילה שאמרתי, היה בידו ובכוחו להשיב באמצעות מענה קונקרטי הסותר את הטענות. בחוסר יכולתו לסתור את הטענות ולספק מענה של ממש על איך שהוא אינו כל מה שאמרתי, הוכח הלכה למעשה שהוא כל מה שאמרתי-אוטו-אנטישמי ששונא את דתו, את אנשיו, את עמו ואת מדינתו, שהוא עוכר ישראל ושהוא מעודד ירידה מהארץ.

הדבר השני שידעתי באותו הרגע ובעקבות תגובתו, הכל-כך רגשנית ומתרגשת, כועסת, מתעצבנת ומתפרצת, תגובה אינסטינקטיבית כאילו הוכש על-ידי נחש, כאילו מישהו דרך לו על העצב הכי רגיש שיש, הדבר השני שידעתי באותו רגע הוא שהכאבתי לו מאוד, וזאת מכיוון שכאמור, צדקתי בכל מה שאמרתי, אבל לא רק זה, אלא גם שהוא לא אהב את זה שאני צודק בכל מה שאמרתי, וזה למה זה כאב כל-כך, כי הרי בסופו של דבר, מה אמרתי? אמרתי דברים שהם נכונים, ואמרתי דברים עליו, ולכן ברגע שאנחנו אומרים משהו שהוא גם נכון והוא גם משהו על מישהו, ותגובתו של אותו מישהו היא כל-כך הרבה כאב, שמוליד כזאת התפרצות אדירה של קללות ועלבונות מכוערים מתוך צורך אינסטינקטיבי להתפוצץ על מי שהכאיב לו כל-כך, זה הרגע שבו אנחנו מבינים ולומדים שאותו אדם לא אוהב את אותה אמת על עצמו, ולכן לא אוהב את עצמו, לפחות לא את התכונות שבו שהצביעו עליהם, ושהוא לא אוהב את עצמו בצורה הזאת, עם התכונות האלו.

lemner40 הוא לא רק אוטו-אנטישמי ששונא את דתו, את אנשיו, את עמו ואת מדינתו, עוכר ישראל ומעודד ירידה מהארץ, נפולת של נמושות, גיס חמישי, בוגד במדינה שפועל על-מנת להחלישה ולקרעה מבפנים בשעת מלחמה. קשה לו וכואב לו עם זה שהוא כזה והוא לא אוהב את עצמו ככה.

כל זה נורא מעניין, אבל עדיין מותיר אותנו עם עוד שאלה גדולה מרכזית אחת-למה? למה הוא כזה אוטו-אנטישמי, עוכר ישראל, מעודד ירידה מהארץ, אויב המדינה, גיס חמישי? וגם אם הוא כזה למה הוא משקיע בכך מאמצים כה רבים וזה כה חשוב לו להיות כזה ולנהוג כך ללא הפסק? בוודאי כאשר כפי מה שהוכח, עמוק בפנים הוא לא באמת רוצה להיות כזה ולנהוג כך. שכשחושבים על זה, זה בעצם בדיוק אבל בדיוק מה ששאלתי אותו והוא מעולם לא ענה עליו קונקרטית אלא רק התפוצץ עד השמיים במחזה מרהיב מחד גיסא, אך מעורר רחמים ואמפתיה מאידך גיסא.

אז זהו, שביום שבת ולאחר כיומיים של מחשבה הבנתי את זה ופיצחתי את זה. כיצד יכול להיות הדבר. כיצד יכולה להיות כזאת פארסה, וכיצד יש כאלו אנשים, יהודים, ישראלים, אוטו-אנטישמיים, ששונאים את דתם, עמם ומדינתם, מעודדים ירידה מהארץ, עוכרי ישראל, גיס חמישי.

התשובה וההסבר הם כאלו: מדובר באנשים שתחילה כל, הם אותה נפולת של נמושות שעליה דיבר רבין, שבגלל קשיים לא באמת כאלו קשים שמדינת ישראל צריכה להתמודד איתם, ובגלל חולשתם כאנשים חלשים, ולכן בגלל היותם נמושות, ולמרות שכאמור הקשיים לא באמת כאלו נוראיים, הם "נשברו", ירדו מהארץ הנפלאה שלנו, שכאמור היא אחת הארצות הטובות בעולם, ולכן הם מפסידים כעת את כל מנעמיה ותענוגותיה של הארץ הנפלאה הזאת ושל חיים יהודיים בציון.

לאחר שזה קורה, קורים שלוש דברים:

1. לאחר שבהיותם נפולת של נמושות, הם נשברו כך, בצורה כל-כך עלובה, מעוררת רחמים ופתאטית, עכשיו יש להם ביטחון עצמי נמוך בנוגע לעצמם ובנוגע ליכולותיהם.

2. הם גם כועסים שעכשיו ולאחר שנשברו בצורה הזאת, הכל-כך עלובה ומעוררת רחמים, בגלל איזו מלחמה פעם בעשרים שנה, קצת פקקים בכבישים ומי-יודע איזה עוד שטויות שכל אחד אחר יכול להתמודד איתן, אבל אותם הן הבריחו, הם גם כועסים על כך שהם אינם זוכים עוד ליהנות מישראל הנפלאה כל-כך והנהדרת כל-כך שלנו, וכועסים עלינו כי אנחנו חזקים, בעלי יכולות ובעלי מסוגלות, ולכן נשארים פה, נהנים, עפים על החיים, מגשימים את החלום הציוני וחיים בבית הלאומי שלנו, בעודם הם נאלצים בעקבות חולשתם ועליבותם כנפולת של נמושות כפי מה שתיאר אותם רבין, אחד משלהם (רוב היורדים הם שמאל), אז אם הוא אומר, אז בכלל, ונאלצים לחיות בגולה בין הגויים, מוקפים באנטישמיות מכל עבר.

3. הם כועסים ופגועים מעצם כל מי שנשארים בישראל, כי ההישארות של שאר היהודים בישראל היא עלבון עבורם, כי היהודים הפטריוטיים ואוהבי הארץ שנשארים פה למרות מעט הקשיים, למעשה מוכיחים שאין שום בעיה רצינית או משמעותית עם ישראל, ושאלו הם, היורדים, שחלשים, שמסכנים, שחסרי כושר עמידות, שנמושות.

בעקבות שלושת אלו, קורה התהליך הבא: מה שקורה, זה שהיורדים מהארץ, שהם מלכתחילה שמאל, מתחילים לפתח נטיות אוטו-אנטישמיות ושנאה עזה כלפי דתם, עמם ומדינתם. שנאה עזה כלפי דתם כי דתם מזוהה עם עמם ושנאה עזה כלפי עמם כי בשעה שעמם יכול, מצליח וימשיך להצליח להתגבר ולהתעלם ממעט הבעיות הלא משמעותיות המאפיינות את החיים בישראל, ולכן ליהנות מישראל, תענוגותיה ונפלאותיה, היורדים מהארץ הם נפולת של נמושות שלא היו מסוגלים להתגבר על מכשולים קטנים אלו ולזכות בתגמול הגדול של החיים הנהדרים במדינה הנהדרת שלנו. לכן אותה נפולת הנמושות עליה נמנה lemner40, קודם כל מקנאת בעם של עצמה, בעקבות כך שהיא מקנאת בעם של עצמה היא מתחילה גם לכעוס על העם של עצמה, ואז בעקבות הכעס על העם של עצמה, אותה נפולת נמושות מתחילה לבסוף גם לשנוא את העם של עצמה. כמובן שזה גם לא מאוד עוזר עצם זה שכל יהודי שחי וממשיך לחיות בישראל מוכיח שאין שום בעיה משמעותית ראויה לציון עם ישראל ושהבעיה היא אצל היורדים הנמושות, מה שרק עוד יותר ממלא את היורדים בקנאה, כעס ושנאה כלפי היהודים הפטריוטים שמשנסים מותניים, ממשיכים לחיות פה, לא כזה-כזה סובלים כי הבעיות לא באמת כאלו-כאלו קשות, ואז נהנים מהתגמול הגדול של החיים הנפלאים במדינה הנפלאה הזאת.

לאחר כל זה, והנה הגענו אל הפיתרון והנה התשובה לתעלומה-היורדים מהארץ למעשה יוצאים למסע צלב על-מנת לעודד אוטו-אנטישמיות, לעודד שנאת יהדות על-ידי יהודים ולעודד שנאת ישראל על-ידי ישראלים, מכיוון שככל שיעודדו ויצליחו חלילה במזימתם השטנית והעלובה כנפולת של נמושות לעודד את כל אלו, הם למעשה גם יצליחו בתוכניתם ובמזימתם לעודד עוד ועוד ירידה מהארץ ושיבה לגלות, והסיבה שהם מעודדים ורוצים לעודד ירידה מהארץ ושיבה לגלות, זה כי כל יהודי-ישראלי פטריוטי אוהב ישראל, כלומר כל יהודי-ישראלי נורמאלי ושפוי שהוא אינו נמושה חסרת כושר עמידות מינימאלית, שהם מצליחים ויצליחו לעודד לרדת מהארץ, למעשה מוכיח ויוכיח, לפחות כביכול ולמראית עין, שהיורדים הנמושות עוכרי ישראל הם בסדר גמור, וזאת ישראל שלא בסדר, כי הנה, עוד אנשים הולכים ועוזבים. ישראל קשה! ישראל נוראית! כתבתהמצב שלה מחמיר מיום ליום! בסוף כולם יעזבו! אנחנו בסדר! אנחנו לא נפולת של נמושות! זאת ישראל שעלובה ורעה וקשה! זאת ישראל שלא בסדר! זה בדיוק מה שהיורדים רוצים. זה מה שנותן להם לגיטימציה, מחזיר להם את הביטחון העצמי, מוכיח להם בפני עצמם שהם לא נמושות חסרות כושר עמידות, שישראל באמת לא כזאת נהדרת והם לא מפסידים כולם שהם לוזרים נמושות אז הם לא יכלו להישאר בגלל כמה קשיים קטנים ולא משמעותיים וכדומה'.

וזה היה ההסבר של כל התהליך וכל הפסיכופתולוגיה של אוטו-אנטישמיות, שנאת האוטו-אנטישמים את הדת של עצמם, שנאתם האוטו-אנטישמים את העם של עצמם, שנאת האוטו-אנטישמים את המדינה של עצמם, והצורך האובססיבי והכפייתי שלהם לעודד עוד ועוד שנאת יהדות על-ידי יהודים, שנאת ישראל על-ידי ישראלים, ומעל הכול, עוד ועוד ירידה מהארץ אחריהם של יהודים נוספים, על-מנת לזכות מחדש באישור שלהם את עצמם, בביטחונם העצמי, והערך העצמי שלהם, וזאת מטרת העל שלהם.

וזה הסיפור של האוטו-אנטישמיות, שנאת היהדות, שנאת העם הישראלי והשנאת ישראל של אנשים כמו SupermanZW, lemner40 ואוטו-אנטישמיים נוספים כדוגמתם.

אני כל-כך שמח שהצלחתי להבין את כל הדברים האלו, במיוחד בהתחשב בעצם כך שכאמור, lemner40 לא שיתף פעולה (מסיבות שעכשיו הן מובנות לאחר שפיצחתי את הכול בעצמי והבנתי את הבושה הגדולה והכאב הגדול שאנשים כמו lemner40 נושאים איתם) והשאיר אותי להבין הכול לבד. הגעתי להרבה הארות חשובות ואני שוקל בחיוב לפתוח שרשור נפרד בנושא.
כתבת על שלושה תהליכים שקורים לדעתך, אך זו פרשנות לא נכונה שלך ולי ברור ממה היא נובעת.

1. בשביל להגר צריך בטחון עצמי גבוה, לא נמוך. צריך לבנות את עצמך מחדש במקום חדש. רק אנשים חזקים מצליחים להגר, חלשים לא. למהגרים אין בטחון עצמי נמוך, לך יש בטחון עצמי נמוך, לכן אתה מרבה לומר שאתה גאון, הכי חכם בעולם, וכו' אתה מנסה לשכנע את עצמך. לו היית מאמין בדברים שאתה כותב על עצמך לא היית מוצא צורך לציין זאת שוב ושוב. יהללך זר ולא פיך.

2. מי שמהגר לא כועס על מי שנשאר, אלא פשוט חי את חייו במקום אחר. אתה סבור בטעות שהוא כועס בגלל דברי הביקורת שהוא כותב ואתה סבור שאני כועס בגלל דברי הביקורת שאני כותב, אבל זה לא כך. חשבת אולי שיש לו או לי קרובי משפחה בישראל ובגלל זה אכפת לנו מה קורה שם? אם לא הייתה סיבה לא היה אכפת. האם באמת צר עולמך כעולם נמלה?

3. מי שמהגר לא חש עלבון ממי שלא, כי אין שום סיבה לכך. עלבון חש מי שחושפים עליו דבר שניסה להסתיר, ואז תראה את הנעלב מתפרץ על החושף. הבנתך לקויה.

עכשיו, קצת לגביך, כתבת שאינך מאמין באלוהים, מן הסתם גם אינך מאמין ביהדות, אז מה לך ולדת? מה אתה משחק אותה? על מי אתה מנסה לעשות רושם ולמה?
כתבת שאתה רוסי, להבדיל ממי שכותב שהוא ממוצא רוסי, דהיינו אתה לא רואה בעצמך ישראלי, אתה רואה עצמך חלק מהעם הרוסי ועושה הצגה כאילו אתה פטריוט ישראלי, גם את עצמך אתה משקר?
אתה בישראל כי נולדת בה, לא כי אתה פטריוט ישראלי. ההורים שלך היגרו מרוסיה כי המצב בה יותר גרוע מבישראל, אז בשבילך זה שדרוג. ישראל נפלאה ביחס לרוסיה, לא ביחס למדינות נורמליות.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
איך אני קשור לזה? מה עובר עליך?

נראה שיש כמה מושגים שאתה משתמש בהם מבלי לדעת את משמעותם:
1. אוטו-אנטישמי
2. עוכר ישראל
3. נפולת
4. נמושה
פפפחחחחחחחחחחח....
אתה חושב שאוטו-אנטישמי הוא אדם שמעביר ביקורת על ישראל, אבל זה לא אוטו-אנטישמי. אוטו-אנטישמי הוא יהודי שונא יהודים כולל את עצמו.
אני יודע שאוטו-אנטישמי זה יהודי ששונא יהודים, אבל אוטו-אנטישמי לא חייב לשנוא את עצמו. מספיקה גם עוינות דרך אגב. זאת לא חייבת להיות שנאה. אתה ו-lemner40 בהחלט עונים על הקריטריון. אתם מדברים בגנות ישראל בכל הזדמנות.
אתה חושב שעוכר ישראל הוא מי שמעודד יהודים לעזוב את ישראל, אבל זה לא עוכר ישראל. עוכר ישראל הוא מי ששונא את ישראל ושונא ישראלים, כמו כן מדובר מלכתחילה על אדם שאינו ישראלי, בניגוד לביטוי.
הנה מה זה עוכר ישראל:

__צילום מסך_12-8-2024_211834_www.milononline.net.jpeg

אתה ו-lemner40 בהחלט מזיקים לעם ישראל עם עידוד הירידה מהארץ והדיבורים בגנות ישראל.
אוטו-אנטישמי המציין יהודי ששונא את עצמו, עוכר ישראל הוא גורם חיצוני ולא חלק מישראל.
בתור יורדים מהארץ, אתם בהחלט לא חלק מישראל.
אתה חושב שנפולת זה אנשים שעזבו את מולדתם, אבל נפולת זו הגדרה פאסיבית, אלה אנשים (או עצמים) שנפלו במקום כלשהו ללא שליטתם. הגדרת מהגרים כנפולת זו שטות. רבין חיפש דרך ללעוג להם אבל גם הוא ידע שהשתמש בהגדרה לא נכונה.
אולי מה שרבין התכוון זה שהיורדים מהארץ ירדו "ללא שליטה" כי בחולשתם הם לא עמדו בקשיי החיים בארץ ונפלטו ממנה והתפזרו לכל עבר בחזרה אל הגלות בחוסר שליטה.
אתה חושב שנמושה זה מי שעוזב מקום בו קשה לו, אבל זו לא ההגדרה. נמושה זו מילה נרדפת לפחדן, בכל הקשר.
זה גם אדם חלש.
בדומה ללמנר, אני מעודד אנשים לעזוב את ישראל, אך בשונה ממנו, אני מעודד רק את אלה שהביעו עניין בכך.
זה לא הרבה יותר טוב.
איני מוצא סיבה לומר לאף אחד היכן הוא צריך לחיות, זה עניין של בחירה חופשית, דבר שאני מכבד מאוד, אבל מי שממילא מתעניין אני מנסה לעזור לו. למה? פשוט כי אני אדם טוב. בכלל אני נותן עצות למי שמבקש אם אני מוצא שאני יכול לעזור. נסה פעם, זה יעשה לך רק טוב. למד מושג חדש, אלטרואיזם, לעשות משהו למען מישהו אחר כי אתה יכול, ולא בגלל שיוצא לך משהו מזה.
לעזור לעקור את ישראל מציון ובכך לפעול כנגד העם היהודי זה לא להיות בן-אדם טוב. מצחיק לשמוע חלאה שאמר שגם אם מעשיי היו מצילים לו וללקוחותיו מיליוני שקלים, והייתי מציל את העבודה שלו ואת כל החיים שלו הוא לא היה גומל לי בדבר, מדבר על להיות בן-אדם טוב, ועוד על איזה סוג של להיות בן-אדם טוב, על אלטרואיזם. בדיחת השנה. אתה מנוול שלא רוצה לתת לאנשים את מה שהוא חייב להם מתוקף החוק המוסרי, אז אתה מדבר על לתת לאנשים דברים סתם ככה?
כתבת על שלושה תהליכים שקורים לדעתך, אך זו פרשנות לא נכונה שלך ולי ברור ממה היא נובעת.
פפפחחחחחחחחחח...
1. בשביל להגר צריך בטחון עצמי גבוה, לא נמוך. צריך לבנות את עצמך מחדש במקום חדש. רק אנשים חזקים מצליחים להגר, חלשים לא.
אנשים שחזקים בלהיות חלשים. גם זה יכול לקרות ;)
למהגרים אין בטחון עצמי נמוך, לך יש בטחון עצמי נמוך
יש לי ביטחון עצמי כל-כך גבוה שזה דוחה, תודה רבה לך :giggle:
לכן אתה מרבה לומר שאתה גאון, הכי חכם בעולם, וכו' אתה מנסה לשכנע את עצמך. לו היית מאמין בדברים שאתה כותב על עצמך לא היית מוצא צורך לציין זאת שוב ושוב.
אחרי כל ההישגים שהגעתי אליהם, אין סיבה שלא להאמין בכך. אם כבר, אז הפוך. קודם הגעתי להישגים מטורפים, ולאחר ההגעה אל ההישגים המטורפים, הבנתי על עצמי שאני גאון עצום מימדים. לאחר שאנשים אחרים התחילו לראות את ההישגים המטורפים שלי, קם לי צבא קטן של מעריצים וסוגדים, שעוד יהפוך לצבא של מיליונים, עשרות מיליונים, מאות מיליונים ומיליארדים. על צבא זה, נמנה גם אתה, הסוגד שלי סופרמן.

אני כפי מה שאני נראה:

992a6a233979481f98be0aa50c6a6279.jpeg

אני כפי מה שאתה רואה אותי בתוך הראש שלך:

Q69k9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWmpnN01EQV8vYTY2YmY4MThmMWQxZjQ2Mzk2YTZhNDA4ZDk...jpg

הסיבה שאני מציין את דבר חוכמתי, זה כי האנשים לא חכמים מספיק בשביל להעריך נכונה אנשים אחרים, ולכן צריך להסביר להם כל דבר קטן ולהאכיל אותם בכפית.

אתה הרי יודע שאני גאון עצום מימדים. הרי ראית זאת במו עיניך. עוד אתה יודע ועוד ראית במו עיניך שבשעה שמחצית האנשים חושבים שאני גאון, המחצית האחרת חושבת שאני מפגר ברמות לא נורמאליות. עוד אתה יודע וזוכר שלפני מה שהיית סוגד שלי והשתכנעת שאני גאון עצום מימדים, אתה בעצמך נמנית על אלו החושבים שאני מפגר, דבר שכיום אתה יודע יפה מאוד שמנותק לחלוטין מן המציאות.

כאשר האנשים כל-כך טיפשים, אם אני אשאיר להם לשפוט ולהגיע למסקנות בעצמם, מה בדיוק אתה מצפה שיקרה?

כבר עכשיו אני אומר "אני גאון, אני גאון" אבל חצי עדיין חושבים שאני מפגר, למרות העובדה שלא רק שאני גאון, אלא ככל הנראה האדם החכם ביותר עלי-אדמות. לא פחות. אז אם אני לא אדבר, מה אז אתה מצפה שיהיה המצב?
יהללך זר ולא פיך.
כי הזרים ממש יודעים על מה הם מדברים ולכן יש להשאיר את זה להם, נכון?

t39p0ddt.png

אנשים הם מפגרים ולא מבינים שום דבר מהחיים שלהם, בטח ובטח בכל הקשור לאנשים אחרים.

אף-אחד לא מכיר אף-אחד טוב כפי מה שהוא מכיר את עצמו, ולכן אלו צריכים להיות האנשים שמעידים על עצמם.

רוב האנשים לא שקרנים ולכן יגידו את האמת.

גם המעטים שישקרו יתביישו או יפחדו לסטות מן האמת במידה רבה מידי, והתמונה הכללית שיציגו עדיין תוכל להיות אמינה פחות או יותר.

בגלל כל זה, כמו סוקרטס לפניהם, אנשים צריכים להיות "מומחים בהצגה עצמית".

דבר שכשקסנופון אמר אותו על סוקרטס הוא התכוון אליו כביקורת, אבל לדעתי זה דבר חיובי.

__צילום מסך_12-8-2024_22107_he.wikipedia.org.jpeg
2. מי שמהגר לא כועס על מי שנשאר, אלא פשוט חי את חייו במקום אחר. אתה סבור בטעות שהוא כועס בגלל דברי הביקורת שהוא כותב ואתה סבור שאני כועס בגלל דברי הביקורת שאני כותב, אבל זה לא כך. חשבת אולי שיש לו או לי קרובי משפחה בישראל ובגלל זה אכפת לנו מה קורה שם? אם לא הייתה סיבה לא היה אכפת.
תירוץ עלוב לאוטו-אנטישמיות, עכירת הישראל שלכם ועידודכם ירידה מהארץ.
האם באמת צר עולמך כעולם נמלה?
פפפחחחחחחחח....

אני האדם הכי רחב אופקים בהיסטוריה 😂
3. מי שמהגר לא חש עלבון ממי שלא, כי אין שום סיבה לכך. עלבון חש מי שחושפים עליו דבר שניסה להסתיר, ואז תראה את הנעלב מתפרץ על החושף. הבנתך לקויה.
כתבתי מהו מקור העלבון. אני לא רואה סיבה להוסיף על מה שאמרתי.
עכשיו, קצת לגביך, כתבת שאינך מאמין באלוהים
מעולם לא כתבתי דבר כזה.
מן הסתם גם אינך מאמין ביהדות, אז מה לך ולדת? מה אתה משחק אותה? על מי אתה מנסה לעשות רושם ולמה?
בנייה על דבר שאף-פעם לא אמרתי ולכן אין טעם להתייחס.
כתבת שאתה רוסי, להבדיל ממי שכותב שהוא ממוצא רוסי, דהיינו אתה לא רואה בעצמך ישראלי, אתה רואה עצמך חלק מהעם הרוסי ועושה הצגה כאילו אתה פטריוט ישראלי, גם את עצמך אתה משקר?
אתה בישראל כי נולדת בה, לא כי אתה פטריוט ישראלי.
על בחירת סמנטיקה ניסית לבנות תיאוריה על האמונות המהותיות שלי. איש מגוחך-מגוחך שכמותך. עכשיו הבנתי למה אתה הסוגד ואני הנסגד?

אתה:

wd4cutg1.png

אני:

HD-wallpaper-the-king-animal-crown-lion-wild.jpg
ההורים שלך היגרו מרוסיה כי המצב בה יותר גרוע מבישראל, אז בשבילך זה שדרוג.
ההורים נולדו בארץ. סבתא נולדה ברוסיה. המצב עבור סבתא שלי לא היה יותר גרוע ברוסיה מאשר בישראל. סבתא הייתה אצילה בורגנית ואריסטוקרטית שהייתה רופאה במוסקבה הכבירה והמפוארת. כשנפטרה, הורישה מיליון שקל ודירה. כסף קטן ליד מה שהוריש סבא (המולטי מיליונר, לא הגיבור מלחמה), אבל מכובד למדי. אם כבר, החיים שלה היו גרועים יותר בישראל מאשר ברוסיה, אבל כנראה שלא בפער משמעותי. רופאה שם, רופאה פה, מה שבטוח זה שהיא חייתה כמו מלכה איפה שרק חייתה ומתי שחייתה.

אני נולדתי בארץ. ישראל היא לא שדרוג בשביל בהשוואה לרוסיה כי מעולם לא גרתי ברוסיה. אילו הייתי גר ברוסיה, הייתי גר במוסקבה הכבירה והמפוארת כמו סבתא שלי בזמנו ובהתאם להיותי בן האליטות.
ישראל נפלאה ביחס לרוסיה, לא ביחס למדינות נורמליות.
אם ברמת חיים ובצד החומרי עסקינן, אז נכון, ישראל היא המדינה הגרועה ביותר בעולם הראשון. מה שכן, ומבחינת רמת חיים, מוסקבה כעיר טובה יותר מישראל כמדינה, ככה שלמשפחה שלי היה טוב ברוסיה לא פחות מכפי מה שטוב לנו עכשיו בישראל. לא רמת חיים היא הסיבה למה סבתא עלתה לארץ, לא כולם שטחיים וחומריים כמוך. גם אם כן, כאליטה אנחנו חיים מצוין פה בדיוק כמו שם. ככה זה אצולה. חיים טוב בכל מקום.

800px-Napoleon_in_Coronation_Robes_by_François_Gérard.jpg

סבתא הייתה אצילה בורגנית ואריסטוקרטית שהייתה רופאה במוסקבה הכבירה והמפוארת.

אתה כ"כ טיפש שלפעמים אתה עושה טעות מביכה

"בורגנות הוא מושג נפוץ בתחומי המחקר הסוציולוגי, ההיסטורי, והכלכלי, המתאר מעמד חברתי המתגורר בערים שאינו עוסק בעבודות כפיים.[1] עם ירידת מעמד האצולה בצרפת במאה ה-18, המונח כלל את המעמד שאיננו האצולה או הכמורה"

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

אתה כ"כ טיפש שלפעמים אתה עושה טעות מביכה

"בורגנות הוא מושג נפוץ בתחומי המחקר הסוציולוגי, ההיסטורי, והכלכלי, המתאר מעמד חברתי המתגורר בערים שאינו עוסק בעבודות כפיים.[1] עם ירידת מעמד האצולה בצרפת במאה ה-18, המונח כלל את המעמד שאיננו האצולה או הכמורה"
בורגנות הוא מושג שלו כמה הגדרות. לפי לא אחת, ולא חצי, אלא רוב ההגדרות האלו, סבתא הייתה בורגנית 🤷‍♂️

SupermanZW

Well-known member
זה לא פחות ממדהים כמה מלל, מאמץ וכוחות, דם יזע ודמעות אתה שופך פה על אוטו-אנטישמיות, עידוד ירידה מהארץ ועכירת ישראל. מאז הסוגד שלי SupermanZW לא ראיתי אוטו-אנטישמי ועוכר ישראל כמוך. רבין מצא את המילים המדויקות בשביל לתאר אנשים כמוכם, אבל לא אחזור עליהן כאן. זה שירדת מהארץ זה דבר אחד וזה שלך, אבל איזו תועלת אתה מפיק מעידוד אחרים לרדת בעקבותיך?
איך אני קשור לזה? מה עובר עליך?

נראה שיש כמה מושגים שאתה משתמש בהם מבלי לדעת את משמעותם:
1. אוטו-אנטישמי
2. עוכר ישראל
3. נפולת
4. נמושה

אתה חושב שאוטו-אנטישמי הוא אדם שמעביר ביקורת על ישראל, אבל זה לא אוטו-אנטישמי. אוטו-אנטישמי הוא יהודי שונא יהודים כולל את עצמו.

אתה חושב שעוכר ישראל הוא מי שמעודד יהודים לעזוב את ישראל, אבל זה לא עוכר ישראל. עוכר ישראל הוא מי ששונא את ישראל ושונא ישראלים, כמו כן מדובר מלכתחילה על אדם שאינו ישראלי, בניגוד לביטוי. אוטו-אנטישמי המציין יהודי ששונא את עצמו, עוכר ישראל הוא גורם חיצוני ולא חלק מישראל.

אתה חושב שנפולת זה אנשים שעזבו את מולדתם, אבל נפולת זו הגדרה פאסיבית, אלה אנשים (או עצמים) שנפלו במקום כלשהו ללא שליטתם. הגדרת מהגרים כנפולת זו שטות. רבין חיפש דרך ללעוג להם אבל גם הוא ידע שהשתמש בהגדרה לא נכונה.

אתה חושב שנמושה זה מי שעוזב מקום בו קשה לו, אבל זו לא ההגדרה. נמושה זו מילה נרדפת לפחדן, בכל הקשר.

בדומה ללמנר, אני מעודד אנשים לעזוב את ישראל, אך בשונה ממנו, אני מעודד רק את אלה שהביעו עניין בכך. איני מוצא סיבה לומר לאף אחד היכן הוא צריך לחיות, זה עניין של בחירה חופשית, דבר שאני מכבד מאוד, אבל מי שממילא מתעניין אני מנסה לעזור לו. למה? פשוט כי אני אדם טוב. בכלל אני נותן עצות למי שמבקש אם אני מוצא שאני יכול לעזור. נסה פעם, זה יעשה לך רק טוב. למד מושג חדש, אלטרואיזם, לעשות משהו למען מישהו אחר כי אתה יכול, ולא בגלל שיוצא לך משהו מזה.

למעלה