קשקוש
דמגוגיה סתמית זה מה שאתה וגור עושים, כמו כל הנרקסיסטים מתפארים דרך המובן מאליו, הסיסמאתי, הקלישאתי בלבד, הבעייה שלא די בנסיון הפתטי למצוא חן בכל מחיר במציאות מורכבת, והמציאות, לא רק האוטיסטית, היא מאוד מורכבת.
לומר שכל אחד יחליט בעצמו ועוד להתפעל מאמירה כזאת זה כל כך עלוב שחבל לך על הזמן, כי לא רק שזה המובן מאליו אלא שמי שבניגוד לכם גם התנסה וחי מעט יודע עד כמה עצם תפישת העצמי לא קרובה אפילו לתפישתכם השטחית והרדודה.
מה הופך את דעותי לפסקניות וסמכותניות ואת אלה שלכם לחופשיות ומכבדות ?
כלום, כרגיל אצלכם רק הפוזה מדברת, נימוקים וטיעונים אין (לשמחתי אני תופש כבוד בצורה שונה ואפילו הפוכה מכם) .
וזה עלוב בטירוף ביחוד שדווקא עמדתכם משקפת אחיזה הרבה יותר גדולה משלי במוסכם ובסמכותי ובנורמטיבי.
איך אני כופה אדוני הדמגוג ? כמו הורה, מורה, מטפל, פסיכולוג, מאבחן ?
או כל פוץ נורמטיבי אחר ?
אני רק מביע את דעתי וגם זה יותר מדי בשביל הוד עליבותך.
לא מתנה, לא מתערב, לא כופה, לא מכריח... להפך מדבר כל הזמן נגד כפיה וגם מסביר למה,
לעומתי לידידך הנלהב יש היסטוריה מאוד עשירה של חסימה ומחיקה והשתקה ושאר התנהלויות שאין כחניות מהן.
תתפלא, אבל מותר לא להסכים איתך, קורה, כנראה שאתה חי בעולם שלא כולם מתלהבים מכמה אתה יפה וחכם,
עם אחרים אני מסכים פה ושם,
ואפילו הכי שמח למצוא בהם שותפים לשיחה,
ולו רק שהם בניגוד לך ולגור גם מסוגלים להגינות ולו הבסיסית ביותר
לא הרמתי את ידי בקשר לאנושות, למזלה היא כוללת סוגים רבים של אנשים, חלקם הלא מבוטל שונים ממך ומגור,
אתה אדוני המגלומן, לא האנושות, רק איש אחד, וגם זה בקושי, רב, ואני לא הראשון ולא האחרון שכואב גם אישית וגם ציבורית את חוסר הרגישות והפתיחות כלפי שונות וחריגות,
ובניגוד לך ולגור אין מצב שאסתפק בסיסמאות שיוציאו אותי יפה.