אני לא, אבל זה כיף
את כל הדברים שאמרת אני לא יכולה להוכיח, כאמור. זה באמת יפה שלחתולים יש כוח טלפתי שהם יכולים דרכו להתעסק בכישופים, וברור שאני לא יכולה לסתור את זה, אבל אתה גם לא יכול להוכיח את זה, ובהתחשב בעובדה שאני כן יכולה לשלוט בגורל של חתול (כמו שאל-7 אמר) ואני כן יכולה לשלוט בגורל של נמר ואני כן יכולה לחשב כמה זה חמש ועוד חמש, ולי יש חשיבה עצמאית, ולי יש שפה ויכולת לקרוא ולהבין, ואני לא תלויה בחסדיו של אף אחד (שלא כמוהם, כאמור) אז אני מניחה (אני יודעת, הנחה מטורפת ממש) שאני וכל בני האדם יצורים תבוניים יותר מהחתולים. וכן, אנחנו שולטים בחתולים, בחיות, בעננים.בגלים וברוח אנחנו לא שולטים, אבל אנחנו יכולים להשתלט עליהם לטובתנו ולתועלתנו. פיזיולוגיה? אני לא בטוחה למה אתה מתכוון כשאתה אומר 'פיזיולוגיה'. ואם נדבר על הזדקנות האדם, אז כן- גם בזה אנחנו שולטים עד לנק' מסויימת. בני האדם הם באמת חכמים, וזה לא "צורך" ,זה פשוט ככה. אנחנו תבוניים יותר מנמרים (במדדים שלנו, בכל מקרה. כרגע אין לנו מדדים אובייקטיבים אוניברסליים אבל זה כנראה כי אין לנו איך לדבר עם הנמר. ) טוב. אז תוכיח לי שאתה ער עכשיו ולא חולם. תוכיח לי שאנחנו לא חיים במין מאטריקס שכזה (השתלטו לנו על המוח וכו'). תוכיח לי שאנחנו לא בגן עדן. תוכיח לי שאנחנו לא בגהנום. תוכיח לי שאתה קיים. תוכיח לי שניתן להסתמך על החושים. תוכיח לי שאין (או יש) אינסוף יקומים מקבילים שבהם כל אחד מאיתנו מקבל החלטה שונה מההחלטה שהוא קיבל עכשיו. תוכיח לי שאין אלוהים. (אה, כמה זיבולים) אי אפשר, נכון? יופי, אבל צריך להתפשר על משהו, לא?