יו זה פשוט נוראי.
ואין לי דרך אחרת להגיד לך את זה אתה פשוט נוראי. הדעות שלך מגיעות למצב כ"כ קיצוני שזה מפחיד. אתה עושה פה השוואות מטורפות ומחרידות. איך אתה בכלל יכול להגיד דבר כזה,שעדיף שיהרג חייל ויחסוך מוות של "אנשים תמימים בשדרות" חלילה,לא שאני מזלזלת באנשים בשדרות אבל שאתה מעדיף שימות חייל אחד בגלל שהרג משגר רקאטות ,מאשר אזרח תמים ?! אם החייל הזה ימות,וגם החבר שלו ימות ,וגם החבר של החבר שלו ימות,כי כולם הרגו משגר רקאטות והגנו על האזרחים בשדרות,אז מי ישמור לך על התחת ?! ועוד אתה,שגר באיזור לא מי יודע מה שקטן,כן? זה פשוט נוראי שאתה מוריד בערך החיילים בצורה מטורפת. אני,שאני הולכת להתגייס לקרבי,כואב לי לשמוע כל פעם אנשים מדברים בצורה כזאת..אתה ממעיט בערכם ובעבודתם של כל החיילים הקרביים. או על המשפט שלך מקודם.. "לא לשבת ולטחון שמירות במחסומים" אז מי יעשה את זה מי?? מי אם לא הקרביים יעשו את זה?!? זה פשוט זלזול,תסלח לי,אבל אתה פשוט מזלזל פה בקרביים. וזה פשוט זוועה לזלזל במי ששומר לך על התחת. ובוא נעשה סדר קטן. "אני לא אומר שלא צריך לשמור,ברור שצריך,אבל אני ראיתי בסיסים בחיי ואני ראיתי מוצבים,אני יכול להגיד לך חד חלק שעל חצי מהמוצבים ששומרים חיילים קרביים יכולים לשמור גם ג'ובניקים עם פרופיל 64 ומעלה שעשו טירונות 02 או 03 ויודעים לתפעל נשק." בדר"כ בחור שיש לו מעל פרופיל 64 ,הוא יהיה בקרבי.. ואין ג'ובניקים שעושים טירונות 03. הם עושים 02. ואני לא מסכימה איתך שאתה אומר את זה,בכלל לא מסכימה איתך..כי אני רואה את אח שלי,שעשה טירונות 02 ,ואולי הוא חייל מצויין וחייל נהדר,אבל אני לא חושבת שברגע שיעמידו אותו במוצב,וחלילה יבוא מחבל,הוא יהיה מוסמך ומוכן להתקלות איתו. צריכים הכנה לפני זה,ואת ההכנה הזאת עוברים החיילים הקרביים.. אז תפסיק לזיין בשכל ולחשוב תמיד שאתה צודק ותמיד שתאה יודע הכל,זה כ"כ מרגיז לשמוע אותך מדבר ככה ואני נשבעת לך שאם הדיון הזה היה מתקיים פנים מול פנים,והייתה לי את האפשרות,הייתי פשוט מסובבת את הגב והולכת,כי זה פשוט נוראי לשמוע כל מה שאתה אומר פה.